lokalfest

bilder från lokalfesten på vikbolandet.






























pussen


nu ska jag åka igen..

igår kväll drog vi brudar på ferre på vikbolandet, det blev väldigt lyckat tycker jag. det kommer bilder imorgon!

nu ska mamma skjutsa mig till norsholm om några minuter sen ska jag, disa och fanny ta bussen till ebbilush där blir det chillkväll, vi ska kolla på idol och mysa.

pussen

partyyyy

nu drar jag till vikbolandet på ferre med jonna, disa, johanna, milla, hampus och hans kompisar, sen sover jag hos jonna. hoppas att ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha.

pussen


bästa

igår drog vi tjejer (jonna, disa, ebba och jag) in till stan vid sex ungefär. vi käkade på restaurang och gick på bio och sen sov vi hos disa, riktigt mys!

bion var den sämsta jag sett i hela mitt liv, den sög verkligen (apan). det var bara vi fyra och en arg kärring som kollade på bion. kärringen hade damp, jag hatar såna människor! hon bah, "hur gammla är ni egentligen?"

hos disa kollade vi på film, "säg att du älskar mig" ebba och jag somnade, när jag blev väckt låg dom och skrattade åt mig och sa, "haha vilka kompisar vi har, totalt borta!" ebba snarkade hela natten, så jag tror att ingen av oss har fått speciellt mycket sömn, förutom hon såklart haha.

ni brudar är dom bästa ♥

pussen


h j ä r t a







seeeegt

igår vid nio åkte jag hem till bästa jonna babe, blev en riktigt mys kväll med svull och film. haha lite kul vi hade då? jag får ju mina stunder då jag är som roligast. blev mycket sms och snacka i telefon. innan vi skulle sova kollade vi på anastasia, jonna du var så himla söt när du låg där och sjöng med i alla låtar ihi (a). blev sjukt mycket skratt då också! vi vaknade vid ett idag, slängde i oss frukost och sen åkte jag hem för jonna skulle åka iväg. det blev en riktigt seeeg söndag framför tv:n och datan, men det kan vara skönt det också ibland. 

pussen 

smedby

igår efter skolan åkte jag hem och gjorde i ordning mig och käkade. sen åkte jag till jonna och senare kom ebba, cissi, bella, johanna och milla också dit. vid åtta tog vi bussen till kimstad, jonna och jag gick och mötte becca. vi tog pendeln till norrköping och sen buss till smedby, dit vi skulle på fest. vid halv tio kom vi hem till johan. vi åkte hem kl tjugo över ett hem till jonna, jag och ebba sov också där.

bilder från kvällen/natten


hos jonna


snygga brudar!


hjärta


jonna och milla.


jonna och hampus.


jens.


hampus.


zako.


johan och fille.


johan och fille.


rip johannas hår...


"darin" och fille.


cissi, bella och milla.


johanna, fille och cissi.

pussen

morrrrr

imorse tog jag blodprov, så jag kom till skolan vid halv tio. hade en vikarie på no:n som knappt kunde svenska, så matilda och jag kollade på bloggar hela lektionen. vi slutade 12:50, riktigt nice. busschauffören var helt dum i huvudet!!.. när matilda hade gått på sa han, jag stänger nu för inga mer får plats. då slängde sig sara in i bussen och hon klämdes i dörren. då fick jag typ panik för att jag stod kvar, men han öppnade igen och då sprang jag in. och då skulle my också gå på men då klämde han henne i dörren också, så hon kunde inte åka med. sen var det några töntar som trök på stop 24/7, så busschauffören fick damp och stannade inte förens vid kimstad station. så dom som skulle gå av tidigare fick gå därifrån. alla skrek typ, jag ska ringa och anmäla dig hahaha. sara och jossan följde med mig hem en stund efter skolan, vi kollade på film och käkade bullar.


jossan och sara<3


vi HATAR fötter haha

pussen


fest

igår åkte jag, jonna, ebba, matilda, sara, jossan, disa och fanny till stan på förfest hos jimmy. där var det massa folk. sen tog vi elva pendeln till blacka. på pendeln satt vi och sjöng och alla kollade på oss och skrattade, haha. i blacka hade gamla 9e "klassfest" i bubblan som vi drog till. alltid är det folk som måste förstöra för alla. saras mobil, bankkort och busskort blev snott! jag lägger upp massa bilder, så ni får se hur roligt vi hade!


fanny, ebba, jonna och jag


bästa!


hjärta


jag, matilda, jossan.


matilda, jossan, jag.


coolaste är vi!


matilda och jag.


jag


jonna, jossan och sara.


snygga twinis!


jag och sara.


jag och sara.


jossan och sara.


puss!


haha!

pussen


jobbigt

finns inget att skriva, skolan suger, jag orkar verkligen inte med den just nu känns det som. jag längtar verkligen till helgen. då måste vi göra nått kul tycker jag.. jonna och jag letar som två desperata människor efter nått kul!

jag måste köpa en jacka, skit kallt ute nu ju! en mössa och ett par vantar skulle inte heller sitta helt fel.

världens längsta skoldag idag.. kändes det som iaf. ihi cappuccino tsm med matilda och petter ute, riktigt mysigt när det är kallt. på matrasten köpte matilda, sara, jessica och jag en kaddkaka.. SJUKT GOTT! kan jag lova.

måste plugga nu ;o

pussen

ni är verkligen dom bästa

haha en fail fredag i blacka/kimstad igen med jonna, disa, hampus, jakob, zako, jens, jonte och wallman. dog nästan för det var så kallt ute, hade bara en vante också. jonna, disa och jag drog hem till jonna och hämtade riktigt mycket svull som vi tog med hem till disa. vi kollade på american pie och åt kladdkaka, chips och godis (a) jag och jonna somnade, så disa satt vaken och kollade på filmen själv haha.

HAHA vad kan man säga om oss tre egentligen vi är så sjukt knäppa! imorse gick vi upp vid ett och skulle äta frukost... då kom vi på att det fanns kladdkaka kvar haha. vi tog kladdkaka på varsin sked, tog på oss tofflor och sen sprang vi ett varv runt huset samtidigt som vi åt kladdkaka. fråga oss inte varför vi gjorde det? lite chips efter också haha, riktigt stadig frukost! ihi sen blev det riktigt mycket flumm, dammsugaren var riktigt vild vafan? haha

puss på mina allra bästa kompisar, som är bäst!<3

oh..

i måndags var jag ledig från praon, niiiice kan jag lova! jag duschade, käkade frukost, fixade mig och sen satt jag vid datan. vid tolv åkte jag och mamma till blacka, hämtade mitt busskort på skolan till praon haha. sen åkte vi till sjukhuset, fick sitta och vänta aslänge! pratade med doktorn i ca fem minuter? jag har väntat i mer än tre månader på att han skulle kolla hur örat ser ut så att han kan skriva en remiss, det är sjukt? och nu ska jag vänta i ca tre månader till, tills jag får ta bort den, om jag har tur kanske jag får en tid snart! softade loss resten av dagen.

på tisdag nästa vecka ska jag göra massor med blonda slingor i håret ihi.

pussen

what a night!

jag åkte till jonna kl nio igår. vi satt oss vid tv:n, för vi hade tänkt att köra en chill kväll. men då fick jag sms från matilda, hon undrade om vi ville komma på fest hemma hos henne. haha något sånt erbjudande kan inte vi tacka nej till. så vi fixade oss på en timme och sen tog vi bussen till kimstad. haha det blev ju som det blev, men jag hade kul iaf. vi tog bussen hem kl halv två iaf. när jonna och jag kom hem till henne kollade vi på film med julia, mysigt (a) vi gick och la oss halv fyra tror jag.

idag blev vi väckta kl elva, vi gick upp och käkade frukost. sen satt vi vid datan och jonna taggade inför sin första match. vi käkade pannkakor och sen kollade vi på wallander-tjuven. kl halv fyra följde jag med och kollade på jonna och disas match, dom vann med 16-12, riktigt duktiga var dom. ebba och fanny kollade också på matchen. efter matchen följde jag med hem till jonna en stund och sen hämtade mamma mig.

imorgon är jag ledig från praon för jag ska på läkarbesök, så SKÖNT!

pussen

ingen fail fredag, jag är förvånad?

igår åkte jag till praon kl nio som vanligt fick sluta kl tre, skönt! tog pendeln till kimstad och sen fick jag sitta och vänta på bussen till klockan fyra. när jag kom hem slängde jag i mig käk och packade väskan, sen skjutsade mamma mig till jonna. hos jonna var också hampus. vid halv sex kom hampus mamma och hämtade oss, sen åkte vi hem till han. vi satt oss vid datan och sen kom zako, lite senare kom sebbe och sen kom också jakob. vi kollade lite på idol och satt vid datan. sen gick vi hem till jens. hos jens fortsatte vi att kolla på idol. kl tio i tio gick vi ut, för dom ville köpa godis på shell, men dom kom till sist på att dom inte skulle hinna dit på tio minuter. så vi gick typ runt i blacka och frös. när vi skulle gå hem till hampus igen, sprang zako, jens och jakob iväg haha. vi andra gick hem till hampus. sen kom jens en timme senare, då hade zako och jakob åkt hem. haha jens försökte lära mig att spela wow men jag fattade inte+att jag sög på det. jonna och jag tog bussen hem till jonna halv ett. hemma hos henne käkade vi yoghurt och mackor haha, mitt i natten. och så kollade vi på "mean girls", vi somnade kl tre tror jag, i soffan ihi. imorse vaknade jag och då låg jonna i sin säng och sov, så jag gick också in dit och sov. kl halv ett gick vi upp och åt frukost och kollade på tv.

ikväll vet jag inte vad som händer, men jag tror att jag ska vara med jonna iallafall. puss på bästa jonna<3

pussen

svårt

har vart på prao hela veckan och jag har inte orkat skriva nått på bloggen. det är kul på praon, speciellt när niklas och ove driver med en helt störd tant hahah, jag dör fan av skratt, jag lovar fett kul är det! hahah. jag får mest vara i bageriet och baka till massa olika beställningar. lite ruttet bara att jag är den enda från hela min skola som är i linköping bara haha.

i onsdags efter praon åkte jag hem, käkade lite och sen skjutsade pappa mig till jonna. hon packade ihop sina saker och sen följde jag med och kollade på hennes träning. vi missade pendeln hem så vi fick vänta i en timma, fett kallt kan jag lova! men jag var ju så rolig så tiden gick väldigt snabbt, nästan... (a)

igår tog jag pendeln direkt efter praon till norrköping. där mötte jag upp jonna och sen gick vi runt på stan och kollade lite. vi köpte mössor på bikbok med bollar på, fett snygga! träffade sara och matilda på spårvagnen, niice. vi åkte hem klockan sex. 

så skönt med fredag imorgon! får se vad som händer i helgen :)

pussen

RSS 2.0