pluggis bella

det är sjukt vad jag hatar läxor just nu! jag måste verkligen försöka skriva klart mvg-uppgiften idag som vi har på son:n. den är ju verkligen inte det roligaste, islam.. jag hatar islam, det skulle vara så sjukt skönt om jag blev klar med den nångång. jag måste också plugga på no-provet som vi har på fredag.. kärn-fysik, så sjukt kul att jag inte fattar nått och att det är så j*vla tråkigt! sen har vi matteprov på onsdag också, det är ganska svårt och jag har ju såklart glömt matteboken i skolan, så det kan jag inte träna på. sen har vi engelska läxa också, jobbig muntlig redovisning.

jag ser fram emot en skön studiedag imorgon.. bella ♥ studiedag



såhär känner jag mig just nu..


lördags mys med bästa

dagen var rätt seg, vaknade vid ett och sen satt jag bara vid datan och sånt där. fixade mig lite smått och sen vid sex tog jag, jonna, disa, fanny och lina bussen hem till vår kära vän ebba. vi började med att laga riktigt god mat, klyftpotatis, kycklingfile´, sallad och tzatziki. vid matbordet pratades det massa gamla minnen som vanligt, sjukt kul. sen bar det av till soffan, där blev det svulligare än svulligast kan jag lova! och vi såg på främmande fågel, filmen är inte läskig, men ebbas skrik däremot är det kan jag lova! vid halv två tog vi bussen hem, lina är sjukast när hon är trött.

mina vänner är så sjukt bra ♥


fredag (igår)

det var skola som vanligt, vi hade so prov och det gick bra. efter skolan drog jag in till stan med sara och matilda, dom köpte lite kläder och jag köpte bara lite nödvändiga saker. vi mötte upp jeppsson och crille och softade runt lite med dom. sen skulle vi åka hem med pendeln vid 18:43 men den var såklart sen och kom vid 19:05 istället. när vi kom till kimstad hade vi ju såklart missat bussen. vi höll på att dö för att det var så kallt. men det kom fram en söt utländsk tant som frågade om vi skulle åka mot skärblacka och som tur var skulle vi göra det (vi skulle fira jossan). så vi åkte taxi till greby, haha så lata är vi, men det var ju sjuuukt kallt! vi gick hem till jossan och där var också elin, rebecca, emelie, cattis, maria och mysan. vi käkade tacos, sjöng och dansade som galningar och hade riktigt kul! tack för en riktigt bra kväll!































massa bilder från igår :))


länge sen nu va

mina läsare håller sig kvar och fortsätter checka min extremt roliga blogg, så tänkte att jag ska börja skriva igen.


!

mitt humör är sämst pga att det aldrig blir som jag har tänkt. fattar inte ens hur jag kunde längta till den här helgen, tråkigaste på länge. hejdå.

var det bra, nu suger det.

I'm still alive

att blogga är för överskattat. skriver när jag är på "blogghumör" igen. hejdå.

fredag

... efter skolan åkte jag hem, packade väskan och sen skjutsade pappa mig till sara och matilda och där var också jossan. vi fixade oss och sen var vi tvugna att springa vi till pendeln på tio minuter, och vi hann. vi tog pendeln in till stan och mötte upp jeppsson, crille, fille och basse. sen fick vi skjuts till en fest? haha. en mycket kall kväll men med mycket bra folk!


basse och matilda.

jossan och philip.

crille och sara.

jeppsson.

" taggbuskens fel" haha

stek

jeppsson, matilda, crille och sara.

me, jossan och sara.

jeppsson, matilda, crille och sara.

matilda.

gangstaaah sara !

pussen

f a n

aså egentligen så har jag inget roligt att berätta om, det har bara varit helt vanlig tråkig skola i två dagar nu och jag är redan trött på't ! jag vill verkligen ha lov nununu.. eller iallafall helg!

idag är det tisdag, vi slutade 12:50 som vanligt. jag tog bort stygnen på örat idag så nu kan jag duscha normalt igen, det är skönt!! imorgon är det en sån där lång och jobbig onsdag, bara engelska, matte, tyska och varför inte musik på det också, jovisst vettu!, kan det bli roligare?!?! ja, det skulle det verkligen kunna bli, men sån tur har inte jag.

tog lite kort när jag gick hem från bussen, snön maxar! haha











pussen

16 år!


grattis bästa vän! ♥




love


sjukaste humorN. bästaste vi. ♥

mys hos jonna

igår var alla vi tjejer + hampus och sebbe hos jonna. vi lagade tacos, åt tårta och hade det riktigt mysigt. vid halv två gick disa, jag, ebba, fanny, becca, lina och sebbe hem till disa, där sov alla.. mycket folk, men riktigt mysigt. imorse vaknade vi vid halv ett. vi käkade frukost, sen gick disa och jag en "långpromenad" med dumle. fanny gick till stallet och de andra var kvar hemma hos disa och plockade undan alla madrasser. jag åkte hem vid tre,... nu blire bara chill ikväll.











pussen

nionde januari

nu ska jag straxt åka till jonna. alla vi tjejer + hampus och sebbe ska fira henne, hon fyller ju 16 bast på måndag! :) sen sover jag hos disa, så vi hörs nog imorgon.

pussen

seriösa? jaaaaaa


en sjuk video från våran softaste kväll. haha njut!

bilder från idag får ni imorgon när folket har skickat :)

sjuuuukt kallt?!

kom nyss hem från crazy banana matilda hihi.

skolan började idag, så det vara bara att gå upp kl 06:00, kan lova att jag var skapligt trött då. skolan var soft, började arbeta med nytt, så det var inte så jobbig skoldag. jag, tilda, sara och jessica käkade pizza på lunchen haha. efter skolan missade vi bussen, så då åkte jag, tilda, jossan och sara in till stan.. sara tog bussen hem till crille och vi andra gick till donken och fikade och pratapratapratade.. sen mötte vi upp jeppsson vid rese, inget som sprängdes iallafall som tur var! ha ha. sen tog vi pendeln till kimstad, jossan åkte hem till sig, vi dog av kylan! tilda, jeppsson och jag gick till pizzan för jeppsson skulle käka. där satt vi länge, han vann fett med pengar. sen tog vi bussen hem till tilda, basse kom vid tolv. där hade vi myskväll kollade på film och var allmänt flummiga.

pussen


trööööööööööööött

har inte gått upp såhär tidigt på hela lovet, första gången.. imorgon är det skola, kommer aldrig orka. nu sitter jag hemma hos disa, mamma kommer och hämtar mig vid halv elva. då ska jag hem och somna i min säng i några timmar... hihi. ni vill inte ens veta när vi somnade inatt, kanske ska säga imorse eftersom det var några som började skolan idag, stackare säger jag bara.

pussen

facebook in my ♥

Fanny Jardstål Bella säger klockradio ! :D♥ ps. jag är trött

Du, Fanny Jardstål och Disa Roxner gillar detta.
Disa Roxner
Disa Roxner
ni är så jävla mobbade xd hahahahah klockradio xd
för 7 minuter sedan
Isabelle Gustafsson
Isabelle Gustafsson
inte mitt fel att min pappa har lärt mig att säga så :'(
för 6 minuter sedan ·
Fanny Jardstål
Fanny Jardstål
aae, vi är bäst.. ! :P
för 6 minuter sedan
Disa Roxner
Disa Roxner
hahahaha jävla bonde bella! xd
för 6 minuter sedan
Disa Roxner
Disa Roxner
aa vi är fan det asså!! :D ♥ ♥
för 5 minuter sedan
Isabelle Gustafsson
Isabelle Gustafsson
BONDE???? en deprimerad bella får ni ta hand om nu resten av natten....
för 5 minuter sedan ·
Fanny Jardstål
Fanny Jardstål
bella va stolt, alla har inte möjlighetenj att vara bonde och bo i skärskind ! :)♥
för 5 minuter sedan
Disa Roxner
Disa Roxner
bella det är lungt, det är inge fel med att komma från skärsind och va västa bonde, vem vill inte va det lixom? xd
för 3 minuter sedan
Isabelle Gustafsson
Isabelle Gustafsson
faktist ligger det nått i den meningen som är rätt fanny? det finns inte så många hus där, så att ni kommer aldrig få chansen att bo där! ♥ HA HA
för 3 minuter sedan ·
Disa Roxner
Disa Roxner
hahah vi vill det inte heller! :D
för 2 minuter sedan
Isabelle Gustafsson
Isabelle Gustafsson
alla vill vara som mig, det vet jag ♥
för 2 minuter sedan ·
Fanny Jardstål
Fanny Jardstål
joo, ganska många fast det är en mil mellan alla ! :D♥
för 2 minuter sedan
Isabelle Gustafsson
Isabelle Gustafsson
mysigt är det också ♥ alla kossor......
några sekunder sedan ·

kan det var så att vi är trötta? nae jag tre inte det va. hahahahahah
jag tror att vi kör på facebook, i några timmar till.

pussen

ganska sent

okej, det här är helt klart klockrenaste kvällen på länge! det var nog länge sen jag skrattade såhär mycket.

jag åkte till disa vid halv åtta typ, vid åtta kom fanny.
vi började med att laga god mat, disa och jag är bäst på att göra sås, den blev sjukt god. resten av kvällen har alla suttit vid datan, alla på msn är så sjukt störda ha ha! vi avbröt vårat "msn-lan" för att tjocka i oss lite glass och annat gott. sen har vi bara suttit här, as garvat! vi dog typ av skratt förut... disa hade en lampa mot sin data och hennes skärm smälte, haha du är ju bara för söt disa ♥ 

fläsk-kotlett hihi (a)

vi har bestämmt oss för att vara vakna länge, så att vi somnar tidigt imorgon.. skola på fredag, och jag längtar så mycket?! naaaaaat

pussen

smärta

kul att mitt öra gör "ganska" väldigt ont! och det hjälper inte med panodil heller, kommer aldrig kunna somna.. prövade faktist att låtsas sova förut, men värken i örat i så jävla irriterande/obehaglig och jobbig! nu har klockan precis passerat fyra. haha. det är ju tur att det finns nattugglor som mig, som håller mig sällskap. ska nog stänga av datan snart och om det inte funkar att somna får jag väl låtsas att jag sover hela natten, haha.

pussen


måndag-g-g

idag åkte jag till sjukhuset vid två, opererade bort "bullen" som jag har haft bakom örat, "lite" rädd var jag allt. hoppas att det inte börjar göra ont bara, än så länge har jag klarat mig. haha. stygnen ska jag ta bort om sisådär en vecka.. längtar inte.

stort Å, litet å.. haha så sjukt kul, kom bara att tänka på det, bara sådär, kan nog bero på att jag har så sjukt kul just nu. haha.

matilda dina sjukt störda uttryck får mig att as garva fan. ha ha! whoes your mama?! hihi (a)


it´s hard

pussen

Nyår!

inget blev som vi hade planerat igår, det tyckte jag var lite tråkigt, menmen..

jag, jonna, disa, fanny, anton, jakob, david, jerre, stefan och fabbe skulle bara förkröka hemma hos jonna. sen skulle vi tjejer + becka och jenny egentligen åka till åby på fest, men istället stannade vi kvar hemma hos jonna med boysen. så becka och jenny kom till oss istället och thato kom efter en stund också. precis innan dom kom var det kaos, men allt blev mycket bättre när dom kom. det blev faktist riktigt kul!

jag sov hos jonna inatt och idag vaknade vi vid halv två tror jag och då degade vi bara framför tv:n hihi.

some pics

stefan, anton och david.

fabbe och disa.

jako och jerre.

david och jerre.

anton, david och stefan.

disa and me. (det handlar om att bjuda på sig) ;D

jerre, jakob och anton.

jonna.

david och anton.

becka, jenny, fanny och disa.

jerre och jakob.

becka och jenny.

jerre och jakob.

pussen

RSS 2.0