på min tid

igår blev det mårn med massa folk på dagen, så jäkla varmt det är nu! på kvällen åkte jag, lisa, jessica, david, pelle och sebbe till lisas stuga vid glan. vi softade med jordgubbar och smält choklad, väldigt många myggor var även med oss när vi satt vid vattnet och myste. vid halv ett kom en flotte lastad med ett gäng grabbar, fyfan vad det var kul att kolla på dom mitt ute på vattnet när dom knappt tog sig framåt. vi tjejer sov kvar i stugan, och det fick bli mårn idag igen med folket.


pelle och lisa


david, sebbe och pelle





pelle och lisa


david


jessica och sebbe


sebbe och lisa


fame


aw så sött, fame och sebbe


zako och jakob


lisa, wallman, sebbe, zako, fame, hampus, jens och jakob


wallman, jakob, zako, jens och hampus


haha så fult




home and away

igår blev det matlagning med lisa och jessica, när vi hade ätit lite tjockt fick vi sms utav david och boysen och dom ville att vi skulle komma till ett berg och grilla med dom. crazy kväll alltså, vi dog ett tag. hem och sov på lisas balkong, dö-mys. vaknade av att vi grillades upp i solen. åkte till mårn och där har vi varit hela långa dagen med massa folk. ska troligen snart åka igen, till lisa (a) grilla med pojkarna också.
 bilder kommer någon annan dag.


crazy days and wild nights

ska snart dra mig mot lisas place, hon, jessica och jag ska laga mat och softa hela kvällen. sen ska vi dra en sleep-over på hennes balkong, myyyyys. vi hörs!

mårn-bilder från veckan










igår-midsommar

midsommar firades först hemma, och sedan åkte jag till jessika där vi var lite tjejor som grillade och hade det bra. efter grillningen blev det en lång promenad till mårängen där vi var med lite folk, och vi träffade även på en däckad stockholmare och norrköpingsbor som var där och campade, dom fick bli våra nya kompisar. jordgubbsätning hos jessika vid två inatt, och sedan tältade lisa, jessica och jag med david och pelle på lisas tomt.. inga läskiga människor utanför tältet inatt inte.

här kommer massa bilder

hela flickgänget- jessica, hanna, jessika, emilia, elin, emilia, lisa och julia





hanna, emilia, elin, jessica, jessika, emilia och lisa


julia, hanna, elin, jessika, emilia, jessica, lisa, petter och kalle


emilia


kalle och petter


lisa, jessica, emilia, jessika och elin


emilia, pelle och jessika


lisa, emilia och jessika


jessika, simon, marcus, david och sebbe





jessica och lisa


emilia och hanna


plattan i mattan

gick upp tidigt idag, redan klockan halv elva, och sedan rullade jag iväg till mårn med min lilla kätty. vi fick även sällskap utav lisa, jessika, julia och emilia lite senare. vi har legat i mårn hela dagen och bara stekt under solen, badat massa och köpt god glass, en underbar dag alltså. åkte hem vid halv fem, och skulle egentligen vart med lite söta flickor ikväll, men pga lata jessica och mig så blev det inget. så blev att äta grillat med la familia, goodaste! sjuk har jag också blivit, massa blåsor i munnen så kan knappt svälja..en värdslig sak om ni frågar mig. men eftersom det är så himla fint väder nu så sviker jag inte det genom att ligga inne och tycka synd om mig själv, det blir mårn imorgon igen med samma folk som idag. vi ska planera midsommar då också, det kanske är på tiden?

fick bli en gammal bild på oss två, rätt dåligt med kort från idag faktiskt.

jag och jessica!

fula moln

fösöker sola, men massa fula moln täcker solen hela tiden. vart är den stora solen (utan moln) som skulle vara idag? aja nu ska jag banne mig gå ut igen och hämta fram solen.


sol, vind och vatten

det blir lite dålig uppdatering så här på lovet, men det är bara att ni vänjer er. igår var det jättebra väder, massa sol och värme.. vilket gillas väldigt mycket! så fanny och jag åkte till mårn, och där var även matilda, jessica, sara, rebecka och josefine. där låg vi och stekte i solen och badade i flera timmar. kvällen blev inte riktigt som vi tjejor hade tänkt oss, men en massa svull och sedan en sleep-over med dom hemma hos sara och matilda blev det tillslut iallafall. riktigt mys!


rebecka, jessica, sara, josefine och matilda.


matilda, jessica, sara och lina.


great

lina kom till mig igår på kvällen, det blev en massa prat, svull och film. hon sov här sen, och idag har vi bara tagit det chill. vi åkte in till stan vid fem och kollade på bio, "sex and the city" fick det bli, och den var riktigt bra! det var jag och lina, sedan var hela salongen fullproppad med gamla tanter som skrattade så mycket så att de nästan grät, haha så fult. skulle åkt till udden och träffat ganget, men det blev så sent. imorgon ska jag iallafall träffa jessica, sara och matilda, tror jag.


aa tjaaaråh

igår blev det stan med jessica, sara och matilda, mat och sen en massa shoppande som var välbehövligt! jag följde med hem till sara och matilda, och hemma hos dom kollade vi på "dear john", väldigt bra film! på kvällen tog vi bussen hem till petter där vi var lite folk och hade chillkrök, vi sa även hejdå till lille jakob som åker till Italien idag! nästan alla sov kvar där. oh no, natten.. längsta natten på länge iallafall. jag, jessica och david kollade på "dieselråttor och sjömansmöss" till klockan åtta imorse ungefär (medans alla andra sov), sen sov vi alla så sött på väldigt många konstiga sätt. nu ska jag klippa gräs, vi hörs!


stuvade makaroner och pomme serverades klockan två inatt :)


marcus och kalle.


sara och kalle.


kalle, jerre och thato.


som vanligt fick vi gå långt med dessa grabbar!

igår åkte smedby-grabbsen, sara, jessica, matilda och jag till sörping på fest hemma hos lucas karlsson, tack för att vi fick komma! riktigt kul var det där, härlig musik och nytt trevligt folk! började bra, slutade inte lika bra. shiet. jag är fortfaranade orolig, bullen hör av dig!

bilder från igår!

































student i vimmerby och mys i mårn

igår blev jag väckt vid två ungefär, vid fyra åkte familjen till vimmerby för min kusin ina tog studenten. vid nio åkte vi hem och då åkte jag bara hem och bytte kläder och sedan skjutsade mamma mig till mårn, där massor med bra nior befann sig. grill, prat, musik och mys bestod kvällen av. helt plötsligt öste regnet ner och vi var blöta som bara den, men lika glada för det var vi! sov hos mina tjejor sen :)

från studentmottagningen

elias och ina.


elias och ina.

två bilder från decemberbarnn.blogg.se



avslutning och liseberg !

i tordags var det avslutning. i år hölls den utomhus och det har vi Lars att tacka för.. den sög, så tack så mycket! mycket kort knäpptes överallt, men inte lika många med min kamera haha. sedan blev det liseberg som vanligt, det gör man varje år efter avslutningarna på mosstorpskolan. vi hade jättekul även fast regnet slog som spö i marken. tårarna föll påvägen hem.. :'(
 
bilder från avslutningen

lina, fanny, jag och matilda.


jessica, matilda, petter, kalle, jag och gustav.


jag, john, fanny, pelle, lina och matilda.


disa, fanny, ebba, jag och jonna.


david, jakob och jeremias.

bilder från lisebergsresan

john, lina och elias.


elias.


john.


matilda och axel.


kalle.


lina.


gustav.


john.


john och lina.


marcus och pelle.


elias och axel.


happy

okej.. i onsdags började vi i 9B, dagen med pizza tillsammans på domino. riktigt mys och det här var även sista gången vi var i vårt klassrum.. kommer aldrig mer få vara med om axel och hans "fisk", "petter, ta av dig jackan", "elias, sluta väga på stolen", "nu måste ni vara tysta!" tillsammans med denna klass :'(.


marcus, matilda och john. enda bilden som knäpptes denna dag.

den fria viljan av vår tonårsdröm

jag sitter hemma hos sara och matilda nu och snart ska jag åka hem. då lovar jag att det blir storbloggning om de senaste dagarna, jag har helt enkelt inte haft tid att blogga.

bilder från avslutningsfesten

här kommer en bildbomb med massa fina bilder på alla 9:or som vart grymt snygga igår, kommer sakna er allt folk!


vi åkte raggarbil med papi.


jessica, jag, matilda, fanny och sara.


lina, rebecca, jag, fanny, ebba, jonna och disa.


jag, jessica, rebecka, sara, julia, fanny och matilda.


gustav, john w, elias och oskar.


john p, marcus, jocke, sandra, emilia, emma, rebecka, sara och angelica.


jessika, emilia, lisa, lina, lisen och julia.


lina, sara och lina.


jeremias, petter, matilda, jakob och kalle.


marcus, john w, oliver, simon, sebbe, emil och david.


john p, john w, pelle, david, simon, petter, jeremias, jakob och oliver.


marcus, sandra, jocke och marcus. 


lina, julia och sara.


lisa och lina.


john p och john w.


disa, ebba och fanny.

jag har massa mer bilder, men nu orkar jag inte lägga in mer.. kanske kommer någon annan dag! imorgon är det skolavslutning och sedan liseberg efter det med skolan, sista dagen med klassen och mosstorp.. snacka om sorgligt :'(. 



kommer sakna't som bara den !

igår hade alla vi 9:or avslutningsfest, det var så himla kul och alla var så himla fina i sina klänningar och kostymer ! vi åkte dit i raggarbil, haha soooft. mat, underhållning och dans till musik från ett live-band blev det till tolvslaget ungefär. inte trodde jag att vi nior kunde ha så roligt tillsammans, men det hade vi och den här kvällen kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. kommer sakna alla så otroligt mycket, och speciellt min klass.. BÄSTA 9B ! ! ! bildbomb kommer ikväll med massa fina bilder från gårdagen ! :)))

gårdsfest

gårdsfest på skolan idag, det var fotboll mot lärarna, mosstorpsrundan och tårtbakning som i vanlig ordning. helt okej kul dag! ni får se bilder från dagen istället för en massa tråkig text.


bilden säger det mesta... 9:orna vann!


fotbollsnördar


john körde på afrikanska metoden "strumpor" och kom 2:a in i mål, på mosstorpsrundan.








precis så kände vi för resultatet på vår tårta.


haha så ful, blev inte riktigt ett fantasi-slott.. snarare en rosa smörhög.


friday night, yäääää

efter mårn åkte jag hem och senare kom matilda, petter, kalle, jerre, david, sara och jessica hem till mig. det var dags för övernattning på hö-skullen. vi stötte på endel saker som gjorde oss livrädda, men vi bäddade ändå ner oss där och inte på något annat ställe som några ville. det var nog den längsta natten i hela mitt liv, för herregud vilken energi dessa pojkar har, det har jag iallafall fått klart för mig nu. hoppning/flygning i hö't, sovsäcksrace, balkastning och massa annat var vad de höll på med till ungefär kl fem på morgonen haha. en sjukt rolig natt iallafall !
jag är överlycklig för att jag tillslut hittade min mobil som försvann i hö't, tack gode gud ! :)

prickarna på alla bilder tror jag beror på att det var så mycket damm i hö't.

























det var final, runt kl 4 på morgonen.. haha dom är störda ((;




mårn

igår när vi hade vart på smultronstället bestämde vi oss för att åka till mårn, eftersom det var så himla fint väder ! jag åkte hem, hämtade moppen och badkläder, och sen åkte jag och hämtade tilda, sen gungade vi oss framåt till mårn haha. vi låg och softade med fina vänner, och matilda och jag tog även årets första dopp, det var inte kallt som jag trodde att det skulle vara.
















h.j.ä.r.t.a

smultronstället

ihih bästa fredagen på länge ! blev nio pendeln in till stan med matilda, ebba och teddeman. där mötte vi upp resten utav 9b och 9a. vi tog bussen till söderköping och gick till smultronstället. köpte gooood glass tillsammans med matilda och chillade på ramunderberget med folket.

pics



















de tre silvriga ringarna till höger köpte jag för 25 kr/st i söderköping, vilket klipp !


sommar !?

absolut finaste vädret idag, dog nästan utav värmen, men jag klagar verkligen inte. åkte hem vid två, orkade inte matten. det blev stek på altan i ett par timmar, somnade och vaknade av att jag typ kokade sönder. staden blev det sen med mamsen och syster. massa fina saker till balen katching nu vavava, tack mami ! ♥

massa bilder togs det i skolan idag med min kamera, men sitter vid fel data och orkar inte förflytta mig nu, så imorgon får ni dom. ni får helt enkelt stå ut med ett tråkigt inlägg :)))

when theres no light to break up the dark

skönaste dagen idag, jäkligt chill har den vart ! skola till halv två ungefär och sedan staden med matilda, jerre, jakob, david och fabian. dressman, dom köpte fina skjortor och sedan skildes vi åt, höhö. matilda och jag har gått och kollat på massa saker till "avslutningsfesten" som är om en vecka. blir att åka in med mamsen imorgon och köpa allt det som behövs. vid sju åkte vi hem. tack för en trevlig dag tjejen :)



jag kan verkligen inte sluta lyssna på Miley Cyrus-When I Look At You. finaste låten som kommer från finaste och bästa filmen, The last song. ååh blir tårögd ju. hennes röst är otrolig förbövelen ! vill se på filmen, nu genast...
Miley Cyrus – When I Look At You

RSS 2.0