nööööh

vett och etikett hade vi i skolan idag, lärde oss att vika servetter, dansa vals och hålla i tal, verkligen inte något för mig. dagen var alltså soft i skolan. slutade vid två och då blev det syslöjden och där satt jag till kl sju, aså herregud. jätteont i huvudet och vrålhungrig var jag, men nu är jag nästan klar iallafall !

vi ses och hörs, nu ska jag sova !

last song

bio med jessica och sara förut, matilda kunde tyvärr inte :'(. vi såg på "last song", och den var nog en av de sorgligaste filmerna jag har sett. alla i hela salongen satt och snyftade sig igenom mer än halva filmen, haha lite kul faktiskt. vi tre var tvugna att sitta kvar ett tag efteråt för vi kunde inte sluta gråta, fuuult.  men den var riktigt bra, så den rekomenderar jag starkt !


en tårögd liten sara :)))

vi gick och gick och gick, och så gick vi lite till !

bilder från gårdagen, några är från kattens blogg också !


jag och katten :)))


percy och jag, haha söttttt.


fyfan vilken backe vi gick i, stackars percy som gick på kryckor också.


grabbs.


sara.


percy med bruten fot, och danne med bruten tumme, båda var glada iallafall haha !


jessica.


percy knäpper en bira så att han ska få nya krafter.


happy eller vad.


sara, (jessica bakom) och crillert.


läskigt på bryggan.



dag blir till natt

haha gårdagen var sjukare än sjukast. åkte hem till sara där det blev pizza och sen fixx. vi tog tio pendeln till stan och där mötte vi upp smedby boysen och vi tog tillsammans bussen till åby. aså fyfan varför måste vi jämt gå så långt med dessa pojkar ! haha hade sjukt kul iallafall med percy som hade en bruten fot och danne med sin brutna tumme, haha ae. roligaste promenaden iallafall, kom fram efter typ en och en halv timma till badplatsen. hann sitta ner i 20 min sen kötta till bussen. missade pendeln för bussen var försenad. donken blev det då och sen kom challe och hämtade oss vid två ungefär, tack !

nu bio med brudarna, bilder kommer sen !

@ småland, right now

drog mig upp ur sängen redan kl åtta idag, för tidigt för att vara mig alltså höhöh. vid tio åkte vi till mormor, somnade i bilen. vi kom hit vid tolv ungefär, lite släkt-träff sisåhär u know. snart blire fika, och sen ska vi säga adjö här och åka till farmor. jag är i hemtrakterna kl sju ikväll ungefär, och då blir det att åka direkt till sara där också jessica är. hoppashoppashoppas på plan a ikväll, det kommer nog bli sjukligt kul i sånt fall.


upp och dansa

oh jag bara älskar när vädret steker på i skolan, men frågan är bara varför det alltid måste vara dåligt väder när man kommer hem? började dagen med syslöjd, det börjar likna en klänning nu iallafall hihi. sedan drog jag till norrköping på läkarbesök, tillbaks till skolan sen igen. jobbig skoldag, haha när man inte har något att göra, bara onödigt att gå till skolan då ju. om jag inte hade glömt att lämna in no:n idag så hade jag fan vart sjuk imorgon, mina flickor lämnar mig själv i klassen imorgon, tack för dissen hörrni :'( mina pullisar skulle rädda mig sa dom, göllllligt, jag tror på er nu ♥


lite old pic, ruuulig kväll/natt vare iallafall.

lediga

igår vaknade jag upp hos sara och matilda, jessica var morgonpigg, så hon hade redan åkt till stan när vi vaknade. frukost blev det occh sedan åkte jag till lina och dit kom även fanny. vi pluggade NO eftersom vi hade gemensam hemstudieuppgift, bakade rabarberpaj och lagade mat. sen moppe-race med fanny hem i regnet. ösregn.. myyyysigt. vid åtta kom tjejorna hem till mig, sara, lina, jessica, fanny och två hundra år senare kom matilda också höhö. det blev film och svull för vår del denna kväll. sara, matilda och jessica sov kvar. ännu mer svull, film, prat och pannkakor har dagen bestått utav. jag har haft två riktigt sköna lediga dagar med er flickor ♥


jessica, lina, sara och fanny.. matilda var inte där när bilden togs.

bilder från tältningen.. länge sen

bättre sent än aldrig, eller hur?


jeremias


sara


jessica och sara


jeremias


petter


stefan och jerre


jerre, petter och kalle


matilda


jerre, petter och kalle

för sara och jessicas skull

mina små pullor klagar på för dålig uppdatering från min sida, så nu får jag väl köra då. dagen erbjöd både det ena och det andra. riktigt bra väder, solen stekte på ordentligt. jag slutade tidigare och slapp tyskan för att jag skulle slinga håret, det blev riktigt bra. sedan tillbaka till skolan för att sy på min klänning, där var jag till klockan sex. nu sitter jag och jessica hemma hos våra twinisar. vi ska mysa hela natten lång, tillsammans med filmen paranormal activity. myyyyyys.


randooom

igår åkte jag hem till matilda på kvällen. vi skulle vara med boysen, men sen ändrade vi oss.. och jag säger aldrig mer randooom matilda ! haha så jäklans roligt hade vi i åby, johan och kim räddade oss därifrån. mera random hände, men det är glömt nu min pussy ♥ åkte hit och dit i bilen, trodde aldrig att vi skulle komma hem, men vi gjorde faktiskt det tillslut. somnade sött i sängen, matilda väckte mig vid tolv. frukost blev det, och sen hemfärd. pluggi hela dagen och är äntligen klar med idrotten och hkk, happppy mig!

har inte lagt in mina bilder på datan än, så ni får kääättys bilder istället.





grillning och tältning i skärkind, haha

igår åkte vi ca 15 personer till stefan och var där och grillade och hade mys. matilda, jeremias, kalle, petter, stefan och jag gick hem till mig i mörkret. boysen satte upp tälten medans jag och tilda gick in och hämtade svull. sedan blev det nattvandring i lagår'n, och jag kan lova att alla vara nog skapligt trötta. en sjuk natt i kalla tält. vi vaknade upp och då hade stefan gått hem för han kunde inte somna, haha tönt. idag har vi mest chillat, matilda, jerre, kalle och petter åkte hem vid fyra ungefär. nu blir det plugg ett tag, och sen ikväll ska jag kanske träffa tilda med flera.

bilder kommer upp imorgon.


söta vi ska vara då ♥

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

rubriken är så rätt. fan pallar inget längre, trött som attan på't. dåligt humör hela dagen, fick reda på nationella inte kul kan jag lova. blev inte bättre på gymmet heller. fan dog som bara den, det fanns ingen luft där inne, dom ville säkert att vi skulle dö, så varmt vare. en bra pratstund om allt med matilda sen, bästa dig ♥

vill ha sommarlov nu


kompisar (L)

stadium arena

alla vi nior drog till stadium arena och hade en friidrottsdag där idag. jag är riktigt förvånad över att min klass kom delad första plats på staffetten, men stolt är jag också. det var faktiskt kul där. jag har nördat klart mvg-uppgifterna i so och hkk nu, nu måste jag bara börja skriva på idrotten också. imorgon måste jag verkligen kötta på sy-slöjden, annars kommer jag aldrig bli klar. np i kemi har jag troligen också imorgon. kött efter skolan med sara wiiii.


en bild från dagen.. från decemberbarnn.blogg.se


minneskonsert och fest

igår blev det fix hos jessica med henne och sara, sen blev det bob marley minneskonsert i blacka härligaste vädret! jag, sara, jessica och matilda tog nio pendeln till stan och sen åkte vi till smedby. johan mötte upp oss och sen fick vi gå 4,5 km i skogen, nästan värre än skärkind haha! fest hos patrik 1,5 blev det med massa smedby boys. vi skulle ta sista bussen hem vid halv ett. vi fyra gick helt själva på grusvägen och sen stod det nått på vägen som vi inte såg inte vad det var, vi trodde att det var en get men sen när vi lös på det så var det en cykel. sen gick vi några meter till och så ser vi en "svart man" gå som en "döende" mot oss, vi höll på att dö av skräck. men tuffing sara skrek vem är det och då var det bara fyllo rasmus som hade gått lite vilse. vi missade bussen så gick tillbaka till festen och då var det bada balja och basta som gällde! as-skönt och så jävla kul. vid kl tre hade alla överskottsenergi så alla var bara allmänt kakobajko, och störda. vid halv sex på morgonen gick vi + johan. vi fyra tog bussen till donken och käkade frukost, sen nio pendeln hem.

har inte sovit något på hela natten så jag lovar att det gick så bra att plugga MVG-uppgift. här få ni massa pics sen ska jag slänga mig i sängen.







bilder från smedby..










































på natten..











för du känner mig

igår blev inte alls som planerat, regnet förstörde allt. vi hade nästan bestämt oss för att alla skulle komma hem till mig och sova här, men sen var det lata pojkar vi pratade med som inte ville åka moppe hit. sen ringde dom när dom satt på bussen på väg hit och då hann inte jessica med den och blablabla ni fattar. det slutade med att alla vi satt hemma i våra egna hus SJÄLVA vid våra datorer. tackar gud för att vi inte tältade iallafall, då hade vi vart döda nu. idag blev det stan fick med mig en bikini och nagellack hem, tack mami ♥

mina flickor är enormt saknade!

mina ganstaaahs


min pluttis

sämsta planerarna ever..

så här bra går det för oss att planera just nu, inte bra överhuvudtaget!

isabelle säger:
VI SKA TÄLTA !

sara säger:
men vi tältar då?
OKEJ.
vilken buss?

' jessicahiltunen . säger:
ni skojar lite med mig va?

isabelle säger:
och dör av regn översvämmning och åskan den 12 maj år 2010, men då slipper vi iallafall dö på jordens undergång år 2012... så kan det stå i våra testamenten

sara säger:
hahahhahahah
skitpåer
hemma kväll hos ngn?
men jerre oh dom..

isabelle säger:
hemmakväll skulle sitta fint, men jerre och dom då?

' jessicahiltunen . säger:
hos vem dååå? vi drar jerres altan då?
då då då xd

isabelle säger:
nööööööööh

' jessicahiltunen . säger:
eller bara vi TR+e
vad ni säger grisar ?

sara säger:
mig kvittar deet.

isabelle säger:
vi äro små grisar vi nöff nöff

vi tre i ett nötskal...


älskade tisdag

skolan idag var riktigt soft kändes det som iallafall. jag, sara, matilda, jessica och fanny åkte in till stan efter skolan och köpe godaste chokladbollen, underbart gott. kan det inte vara negerbollens-dag varje dag, snälla? vid fyra åkte jessica, sara och jag hem till jeremias där jakob, fabbe och simon också var. vi satt ute i finaste och skönaste vädret. det var grillning, kubb, chill, mycket skön dunkadunka musik och så klart mest skratt som gällde, ni är så sjukt bra. jag bjussar på lite bilder som jag har tagit själv och några som är från jessicas blogg!


min söta vän matilda i vår klasströja som vi fick idag!


matilda, jag, fanny och jessica


matilda, sara, fanny och jessica


jakob


jag, simon och jakob


sara och jessica


jessica och jag


jeremias


bilda hög


jessica, jeremias, sara, simon, jakob och fabian


så här kan det låta ifrån jerres mun ibland, "bella, jag har ont i snoppen" och resultatet blir då så här...

haha stördaste ;D

dreaming

finns det något jobbigare än måndagar? jag tror inte det va, men nu är den iallafall snart slut. skola till tjugo över tre och sen satt jag kvar på syslöjden till halv fem, men kom ändå ingen vart på balklänningen, jag börjar få lite smått panik nu känner jag. efter syslöjden vandrade sara, matilda, jesper och jag mot konsum plan, matilda och jesper vek av och gick in på konsum och sara och jag var duktiga och tog andra hållet, mot gymmet haha. vi var duktiga som vanligt. 

imorgon är det en kort dag, men mycket kommer den ändå innehålla.. både svenska prov och nationell-labb i kemi, känner mig inte så taggad men jag hoppas att det går bra ändå. efter skolan imorgon blir det stan med jessica, sara och matilda. vi ska fira negerbollensdag, jag längtar redan haha!


ingenting blir som vi planerat

igår slutade det med att vi satt hemma hos jeremias hela kvällen. från början var det fest i krokek vi skulle på, men sen hade vi inte lust med det så då var det film-mys i smedby som gällde, men dom kunde inte bestämma sig, så vi hamnade iallafall hemma hos jeremias där det var lite grabs. jessica och jag sov hos sara inatt, vi kollade på alice i underlandet när vi kom hem inatt. vi vaknade runt kl ett idag, käkade frukost och sen travade vi bort till pizzan och köpte cola och choklad wii. sara och jag fick skjuts av jessicas pappa till gymmet. idag kändes det bättre än någonsin och vi körde på ordentligt.

imorgon måste jag vara kvar på syslöjden efter skolan och efter det blir det gymmet med sara.


petter och kalle


jag ha-ha


petter, och sara röker vattenpipa


jessica


petter och sara


jeremias


jessica, jeremias och jag


så här kan det gå när dessa filurer får tag på en kamera

vi aså

hit och dit, huller om buller. så ser planerna för kvällen ut. hoppas att vi snart kommer på hur vi ska göra. drar mig snart mot saras place där också jessica är, ha en bra kväll!

you seem like the type

vi tjejer (ebba, jonna, disa, fanny, becca och jag) åkte in till stan igår för att vi skulle se på bio, men det blev inte riktigt så. ebba och jonna hade lyckats med att kolla en timmes fel på tiden, vi var där en timma försent så våra reserverade biljetter var borta.. haha alltid ska vi lyckas med nått :'( vi ville så gärna se bion så vi blev sjukt arga, men försökte göra nått bra av situationen iallafall, lekte med folket som var på stan. efter lite mer knas hamnade några av oss iallafall hos ebba, där blev det filmis. alla vi lyckades somna i soffan också, så cute måste det ha varit när vi låg ihoptryckta i sofforna över varandra.

vaknade kl ett förut av regndroppar som slog mot mitt fönster, inte så några regndroppar heller.. måste det alltid vara dåligt väder på helgerna när man är ledig, det verkar som så iallafall. jag får se vad som händer idag, kanske ska vara med jessica, sara och matilda, men får se hur det blir.


lite kul iallafall

igår åkte jag till mårn med matilda, jessica och lite boysboysboys, vi chillade på favorit
berget och hade det bara mys. skola idag, tråkig som vanligt. efter skolan köttade sara och jag gym, bästa köttarna är vi! sen följde jag med sara och matilda hem en liten stund.

jag döööör, tredje nu.. vem är nästa? eller förresten, jag vill faktiskt inte veta.

pics from yesterday

jessica, matilda och kalle.


jerre och david.


stefan, matilda kalle och en död jakob.


matilda och jakob.

S.P.R.I.N.G

vaknade vid tio idag, men lyckades såklart somna om.. sen vaknade jag vid tolv av att det kokade i mitt rum, sjukt varmt. finaste vädret idag, jippie. jag ska ta moppen till matilda snart tror jag, sen ska vi åka till mårn med lite folk, mysigt! ♥


bild från twinisarnas blogg!

karuseller

haha om min natt har jag inget att säga, förutom att jag gjorde bort mig lite.. vaknade iallafall upp hemma hos sara med crillert och henne. chilling hela morgonen och vid halv tre nångång kom katten, vi alla började fixa oss och sen vid halv fyra tog vi pendeln in till stan. vi mötte upp matilda och jesper på sponkan och sen åkte vi på tivoli, hihi. jag dog nästan när vi åkte "extreme" det knakade som bara den och jag trodde att vi skulle lossna och flyga iväg haha. det var iallafall riktigt kul att åka karuseller med mina vänner. jesica och jag åkte till donken vid sex och tog en kaffe, sen åkte vi hem med pendeln. chilling ikväll, kan behövas.














valborg @ skarphagen

jag och jessica följde med sara hem efter skolan igår, vi fixade oss med matilda och senare även med fanny. vid halv åtta fick vi skjuts, några åkte med pendeln och matilda och jag åkte till blacka och mötte upp lisa, emilia david, jakob, jerre, stefan, fabbe och simon. vi tog bussen till stan och sedan åkte vi girls matilda, sara, lisa, jessica, emilia och fanny till skarphagen på fest. det var riktigt kul, men det slutade mindre bra med poliser och annat..





























bilderna är från mina söta kompisar sara och matilda ♥.. checka deras blogg hottemptations.blogg.se


RSS 2.0