I'll be standing right next to you

blev fest i smedby hemma hos Timmie igår med många människor som man inte har träffat på väldigt länge, så det var verkligen uppskattat! jag hade verkligen en jätterolig kväll. tyvärr finns det alltid människor som tror sig vara bättre än andra, men vi garvar bara åt saken haha! vi alla sov hos clara inatt, efter pomme och bea-sås däckade vi på hennes rum hehe.

"om du hade ramlat ner från taket hade du nog också skrattat!" helt galeeeet, fyfan vilken klockren vän jag har! kvällens bästa!



Kryssning

var på kryssning med familjen från onsdag till fredag denna vecka. vi hade riktigt mysigt och trevligt med god mat, sena kvällar med live band, zoo besök i finland, riktigt fint väder mm.



New in

Tack finaste mami och papi ♥



I'm scared of life



mer bilder ifrån i fredags då vi festade i lindö, från hottemptations!


Bildbomb Från Peace And Love

på tiden kanske! allt är i en enda röra, men vad gör det? bilder som bilder ;)





bilderna är från både mig själv och hottemptations!

You’ve got that smile

igår var vi en sväng på munken in the park och kollade på markus krunegård. därefter var vi hemma hos viktor på lite förkrök och sedan blev det fest i lindö. måste vara något speciellt med lindö, vi har alltid så kul där. blev fyllekäk på max när vi inväntade skjuts hem, och vid fyra landade vi hemma hos nilsson's.



jag vill ha dig för gamla tiders skull

sitter i kimstad med tre underbara mökar. vi väntar på vår kladdkaka som snart är redo att huggas in på. haha fråga oss inte om varför nu, klockan 1 på natten. är man sugen på kladdkaka så tillverkar man en kladdkaka, oavsett tidpunkt på dygnet. ska mysa ner oss i soffan med den och slå på en filmrulle straxt, seee you!



tre bilder från peace and love, från hottemptations!

Peace and Love 2011

veckan som gått har varit en utav de bästa i hela mitt liv, peace and love har varit en upplevelse för livet.

jag har under denna vecka umgåtts med underbara vänner och träffat hur många nya trevliga människor som helst. vi har dansat, sjungit och skrattat till tusen. vi har hittat på dumheter och varit busiga. det enda vi har levt på i matväg, är fet mat. vi har lekt frisörer på klippoteket, där vi fick schampoonera varandras hår och känna oss fräscha, iallafall för en liten stund. vi har druckit flera tusen liter vatten och badat i en fontän för att överleva värmen. vi har krupit ihop under en presening för att gömma oss för regnskurar. vi har festat med systrarna mira och thilda från bloggen 365days. vi har stått framför underbara artister som har varit mer än grymma. allt det här och mycket mycket mer har vi varit med om denna vecka. "det som hände på P&L, stannar på P&L". VÄRLDENS BÄSTA PEACE AND LOVE!






bilder kommer senare!

RSS 2.0