Such a beautiful lie to believe in

i tordags kväll drog jag mig in till stan med sara och matilda. vi mötte upp ett gäng människor och drog till smedby på fest. festen i sig var väldigt seg, men det var kul att träffa folk! sara, matilda, ida och jag kom hem till tvillingarna runt två på natten, och då kollade vi på förortsungar fram tills vi vid halv 5 på morgonen sa godnatt. några timmar senare (klockan halv 8) rinde klockan för mig och sara, och vi drog oss till skolavslutningen. 



Sommarlov

oh herregud. ni fattar verkligen inte hur sliten jag är, mitt huvud och min kropp. fy tusan va trött jag är! blev precis väckt av lillasyster. igår vaknade sara och jag upp döda efter en natt på 3 timmars sömn, drog till skolan på skolavslutning. lyckades både göra bort mig och få stependium haha! när jag kom hem sov jag fyra timmar, slängde i mig mat och sen åkte jag iväg till vånga med sara, tildis och jessica. har haft en sjukt galen natt med väldigt goa vänner. vi kör på den här va, VAFAN hände inatt egentligen? HAHAHA. det är nog ingen som vet. låg vaken till tio imorse med katten och stoffe, sen somnade jag i en säng med fem pers. lyckades kamma hem 1 och en halv timmas sömn inatt. kom hem vid halv två idag, slängde mig i duschen, käkade lite och ungefär sen dess har jag sovit. fan va trött jag är just nu. men nu blir det grillat med familjen, seee you!

One day maybe we'll meet again

igår drog jag in till stan med fyra fina vänner - ebba, jonna, fanny och rebecca. checkade stan en stund och sedan satte vi oss på fräcka för lunch käk och prat i flera timmar. ni tjejer är galet bra ♥ vid fyra mötte jag sedan upp anna och sedan tog vi två spånkan tillsammans med fanny hem till kajsa där många fler tjejer höll till. kajsa fyllde nämligen år igår, stort grattis igen gumman! blev smarrigt käk & efterrätt, prat och galenskaper. eftersom sista pendeln går hem 11 alla veckodagar fick jag dra mig hemmåt redan då. en mycket trevlig tisdag! 



kajsa, en bild från hottemptationsbruden sara!


Jag älskar er

jag har världens bästa föräldrar. äntligen har jag fått tag i min efterlängtade P&L -biljett, tack vare mami och papi. känns galet underbart att även jag ska få uppleva den festivalen, som är om bara 15 dagar. mina föräldrar är bäst, och jag älskar dom mest i hela världen! pussssss ♥



Gratulerar!

har glömt berätta att min bästa vän hade en speciell dag igår, hon fyllde år! hela 17 bast är hon nu och ett år närmre 18, den där åldern som vi längtar lite lätt till hihi. och den här vännen har ett namn; Jessica, kallas också för katten. synd att jag inte kunde fira dagen med dig, men hoppas att du hade en grymt bäst dag hjärtat!!!

I love you bästis ♥


Studentfirande

igår tog anton & johanna studenten, grattis till er båda! alla var så fina i sina studentmössor, kostymer och klänningar hihi. blev en massa firande med släkt och vänner här hemma hos oss efter att vi vart i linköping och kollat på deras utspringning. en riktigt bra dag helt enkelt!


bildbomb

M-U-S-I-K






Min musik-topp-3-lista just nu. Väldigt varierande låtar, men alla är grymma på sina olika sätt! 


Cause your love is my love

idag har jag legat ute i solen och smällt bort typ, sjukt varmt! har också vart i linköping med familjen för att kolla på anton och johannas fina studentbal, dom var så himla snygga, söta och stiliga! blev också en sväng till maxi därefter, ska softa vidare nu. seeee yaaah!



Do you ever stop outside my window

åkte från edgar vid halv 2 ungefär och då köpte vi med oss lite smaskigt och drog till glan - jag, jessica, kajsa, fanny och julie. har legat där hela dagen/kvällen med brudarna och bara haft det underbart skönt. låter bilderna vara besvis på det för idag har jag varit riktigt aktiv med kameran!



We'll never back down

drog som sagt hem till edgar (vår lärare) idag, världens mysigaste hus och världens underbaraste pool hade han! det bjöds på tipspromenad, gott grillat krubb, efterätt & kaffe och slutligen sol och en massa bad - min klass är bra.


 

create your own world

söndagskvällen spenderade jag hemma hos jessica tillsammans med henne, sara & tildis. vi följde hela big brother finalen, och rätt besviken är jag för att inte martin vann! somnade därefter, sliten tjej efter 3 hårda dagar/nätter! idag har vi legat på jessicas sol-däck hela dagen - dunder skönt! vi har solat, badat, käkat mat, hallonglass och druckit kaffe. imorgon ska hela klassen hem till vår lärare och grilla, blir nog trevligt! godnatt 

PICTURES

fler bilder från festen i linköping i fredags, som jag har tagit själv! hahaha.



Don't stop the party


Blow the whistle for the hotties

igår blev det fest i lindö med sara, matilda, julia, evelina och några boys. hade en riktigt rolig kväll och det var kul att träffa nya ansikten! vi blev kvar där inatt, och denna natt blev också väldigt galen. men galet tycker vi ju om hihi! vi drog oss därifrån runt 11 idag, sega och dana.





bilder åter igen ifrån hottemptations, älskar deras bilder hihi!

Sluta dröm om det ljuva livet

sent på fredagskvällen drog vi på fest i linköping hos benjamin och gjorde den staden osäker. blev en galen bilresa hem väldigt sent och jag kom innanför dörren klockan fyra på morgonen, galet!





bilder från hottemptations, igen!

I'm here with my friends

lever livet och har inte en tanke på att sitta vid datan under dessa varma & sköna sommardagar, så där av väldigt dålig uppdatering här. torsdagen bjöd somsagt på fyllebrännboll i himpa med många bra människor, fint väder, dricka mm. väldigt kul!





tog inga bilder denna kväll, så alla dessa är ifrån hottemptations brudarna! hihi

Six feet under the stars

jessica och jag fick mysa ensamma igår hihi. du är en klockren brud katten haha! gick upp tidigt idag för vi skulle sola, men det fanns ingen sol.. kunde dessvärre inte somna om eftersom jessica var hyper och det visades massa bra program på bolibompa! haha. är hemma nu. har duschat och fixat mig, inväntar käk. sen tar jag pendeln kvart i fem för brännboll i himpa med en massa bra boys and girls! vi hörs.

I don't know why this isn't a fairytale

vaknade av att solen sken in genom mitt fönster imorse, jag hade förväntat mig regn och rusk. slängde i mig frukost och drog ut på altan. har legat där hela dagen med musik och isvatten, superskönt! är en kokt kräfta i fejjat haha! får se vad kvällen bjuder på, ska nog träffa mina tjejor iallafall!

RSS 2.0