Men ju mer du läser desto mindre vill du veta

blev en mysig fika på coffee house med mina homies, ni är bra. blev ingen träning idag heller, sara glömde nämligen träningskläderna hemma haha! så tog bussen hem vid halv 6. har käkat och bara suttit här vid datan och njutit med musik (utan smink), underbart skönt hehe. ska somna tidigare än vanligt ikväll, den ni haha! godnatt.



Hon kunde va någon annan, någon bättre

hade matte-lektion i 3 timmar idag och sedan slutade vi vid 11. fick reda på matteprovet som vi hade förra veckan, VG catching!!! blev skitglad hehe. tog bussen hem hit till sara med henne och jessica efter skolan. jag gjorde pannkakor till oss som vi har käkat, smaskens! kom precis in från en promenad med teddeman, nu softar vi i soffan med kaffe. vi 3 ska om circus 30 min in till stan och möta upp matilda för en fika, mysigt :) hörs ikväll!


vi precis nyss, coola chicks I know!


vi kan släcka bränder och göra exklusiva middagar

som jag skrev igår så åkte hela klassen på en "brand-utbildning" idag. vi hade teori först och sedan bytte vi kläder och fick då pröva på att också vara riktiga brandmän. släckte bränder och räddade människors liv gjorde vi, vilket var riktigt spännande! när vi var klara med utbildningen åkte jag till skolan och hade tyska, vilket jag känner att jag hellre hade kunnat hoppa över idag.

imorgon har vi bara matte och sedan slutar vi vid 11 tror jag. ska fika med mina tre tjejor på stan när matilda slutar, bästa ♥

bilder från dagen!
              
grymt.


Ain't no place in this world where I would rather be



jag, sara och jessica bestämde oss för att käka lunch i skolan istället för att ta bussen direkt hem, så det gjorde vi. sedan mellan-landade vi hemma hos jessica en stund, tog bussen hem en knapp timme senare. har vart duktig tjej och hjälp mamma att städa i stort sett hela huset idag. har även hunnit med att kolla på ett avsnitt "big brother" och ett avsnitt av "the walking dead", grymma serier båda två! ska dra mig neråt och mysa med familjen nu :)

imorgon ska hela klassen iväg på brandövning, kan bli spännande haha!

grym tjej, elleeer?
              


Thought you were my hero

sitter i skolan. vi har hotell och jag är klar med alla mina uppgifter så ska straxt ta bussen hem med sara, himla skönt. hörs senare!

att stanna känns så rätt

galet svårt att ta sig upp ur sängen idag, var fruktansvärt trött efter helgens bravader. i skolan hade vi kök, gjorde olika smörgåsar som blev riktigt smarriga! fick sluta vid 2 idag, jag hade ingen lust att vänta i stan i 2½ timme så struntade i afron idag och tog bussen hem med sara direkt efter skolan istället. har legat och dragit mig i soffan hela dagen, riktigt skönt. ser fram emot denna vecka då vi inte har några läxor och slutar tidigt i stort sett varje dag, skööönt! 


              

Get you off with a touch dancing in the dark

fick skjuts av stoffe hem till filip i vånga igår, galen bilresa med 8 pers i en liten bil. grillfest var det denna kväll, riktigt trevligt! hade en jättebra kväll med väldigt goa och glada vänner som man inte träffar allt för ofta. crille hämtade oss fyra inatt, kom hem till sara och matilda runt 5 this morning haha. trötta var vi så slocknade efter en hel del prat. åkte hem vid 4 idag, har pluggat lite osådär.


bilder från kvällen/natten!


Hold it against me

sitter hemma hos sara och matilda nu. snart hämtar stoffe oss här, och så tar vi upp jessica på vägen och drar oss hem till en killkompis på grillkväll med vänner. sover förmodligen kvar där inatt. ha en bra lördag, för det ska vi! KRAM

Keep on dancing till the world ends

hade en jättemysig fredagskväll med jessica och sara igår. sov mig igenom halva filmen som vi kollade på, men vad gör det om tusen år? hehe. matilda kom hem rätt sent men då joinade hon oss i soffan framför tv:n, vilket var riktigt trevligt. pratade i tusen år ihi. gick och la oss runt 3 och imorse gick vi upp vid halv 2, käkade frukost. sedan gick vi ut med "morgonkaffet" och satte oss på altan i solen och softade. är hemma nu, har precis käkat. ska fixa mig och sedan ladda upp inför kvällen. grillning med vänner står på schemat, mysigt!



Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

hade np i 40 min idag i skolan och sen slutade vi, kändes som att det gick hyffsat bra iallafall. drog till ben and jerry's med tjejerna på invigningen, vilket vi inte var ensamma om att göra. sedan gick vi ut i solen och hängde, fick sällskap av en alkis som även ville vara med på kort haha. därefter tog jag pendeln hem, riktigt skönt att komma hem tidigt och bara softa. låg i soffan och kollade igenom alla big brother avsnitt som jag missat, vilket var från klockan 2 till halv 8, så nu ligger jag i fas igen hehe. är hemma hos sara nu med jessica också, vi kör på en redig fredagskväll ikväll med svull och film som snart börjar nu. vi hörs, puss!


bilder från idag!

Anywhere you go, i'll be there.

drack precis upp sista colan, världens godaste dryck yao. ska vilken minut som helst sova, måste ladda inför morgondagen då vi har nationellt muntligt i engelska. måste gå bra, annars kommer hela min dag vara förstörd typ. ska inviga ben&jerry's med tjejerna efter skolan, som vi har längtat efter denna dag! vi hörs, godnatt.


              

tänkte att sara och jag kunde dela med oss av två bilder som vi tog idag, ELLER?

Hon kunde va någon annan, någon bättre

fail på denna dag känner jag, eller ja.. till och från iallafall. hade matteprov imorse och otroligt nog kändes det som att det gick bra? slutade elva och då gick jag, sara, jessica, anna, julie och emelie och solade. därefter blev oturen bara allt värre och värre för min och saras del. hamnade mitt i ingenstans med bussen där busschaffören skulle ha rast i 40 min, och vi fick gömma oss längst bak i bussen för resenärer fick inte vistas i bussen under deras raster. har nog aldrig skrattat så mycket för att jag vart så sur i hela mitt liv. efter många bussbyten kom jag tillslut hem och kunde baka min kladdkaka. har kollat big brother hela kvällen med cola och kladdkaka, underbart. 


              


onsdag

fick sovmorgon till halv elva idag, skönt. drog mig till skolan och hade tyska, redovisning och grejer. honkade på jonna och ebba ner till stan en stund efter skolan och tog sedan bussen hem. följde med mamma och lovisa till ingelsta, fick med mig några fina saker hem. tack mami! ♥ har pluggat matte som en idiot nu i några timmar, prov imorgon och det känns som att det kommer gå åt skogen. får göra mitt bästa helt enkelt, för nu ska jag sova. godnatt.



bild från igår, tagen från jessicas blogg!

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

har haft världens mysigaste dag. hade hotell till halv 12, käkade lunch i skolan och sedan följde sara och jag med jessica hem. tog med oss kaffe och glass ut i solen där vi satt i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, ni är för bra. sedan tog vi tre bussen hem till sara, matilda och camilla kom efter en stund. vi satte oss på altanen i solen med kaffe och ostbågar, helt underbart. när solen gick i moln och kylan tog över gick vi in och gjorde pizza, smaskens! avslutade med lite tv tittande, spel och matte plugg. grymma brudar som gjorde tisdagen perfekt.



Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick

oooh riktigt segt med måndag. hade kök hela dagen, god vegetarisk mat lagade vi och brownies blev det även till efterrätt, mumsigt! galnaste städningen på länge blev det. haha ni är så bra tjejer och ni gör verkligen dagarna i skolan så himla roliga! ihi. efter skolan drog sara och jag ner på stan, mötte upp julia och gick och kollade lite med henne. sedan drog vi vidare till friskis och körde ett afropass, skönt! tog bussen hem sen, har käkat och nu duschade jag precis. så jävla underbart skönt.



bäst.


känn dig inte skyldig om du möter mig där

fy tusan vad seg jag har varit idag. har blivit riktigt dåligt med sömn denna helg, men riktigt kul har jag haft och det är ju huvudsaken! legat död i sängen och soffan hela dagen, segare än segast ungefär. huvudet känns som ett stort tungt klot haha. käkat riktigt god mat och slukat cola, underbar söndag ändå. ska sova snart, ögonen vill inte hålla sig öppna så lång stund till! godnatt.


                                                                

No one ever said it would be this hard

igår körde vi på fest hemma hos sara och matilda med lite gammalt bra folk, kul! natten slutade med att sara, matilda, jessica, jesper, crille, challe och jag tog en taxi till stan hem till challe. där sov vi alla 7 inatt, en säng, en madrass och en soffa hade vi att dela på he he. idag när vi vaknade blev det häng i solen med cola och twix. tog pendeln hem med hela gänget vid 3 idag, skönt att få komma hem.


bilder från igårkväll/natten!



ni tre är mina bästa vänner och jag finns alltid för er, oavsett vad. love u


Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

slutade skolan vid 1 igår. fixade några saker i staden, ett par svarta jeans fick även följa med mig. jag och sara följde med jessica hem, vi lagade super smarrig mat och sedan fixade vi oss. drog sedan hem till jerre på födelsedagsfest där vi ägnade hela kvällen tillsammans med väldigt fina människor! tog bussen hem med sara till henne. helt crazy blev det, länge sen jag skrattade så mycket! vi fixade taco och det var riktigt gott då när vi kom hem. somnade sent, vaknade tidigt, men sen somnade vi om. är hemma nu, har duschat och så, ska hem till sara och matilda om nån timme igen! underbart ♥


bilder från igår!


it's your call

vart riktigt skönt med studiedag idag. fredag imorgon, skola och sen helg! känns som att det kommer bli en riktigt bra helg, är sjukt taggad. alltid lika svårt att bestämma kläder, får nog besöka staden efter skolan imorgon och lösa mitt lilla problem! nu ska jag sova, godnatt.

btw, grattis jesper som blir hela 20 år idag!



jag och jesper, några månader sen!

Not anymore, I'm not like before

lunchade med sara, jessica och milla på stan efter skolan igår. tog bussen hem till sara med henne och jessica där vi drack kaffe, sedan kom mamma och hämtade oss tre. vi åkte hem till mig och hade en sjukt mysig kväll med svull, massa bra tv program och såklart mycket prat och planering. somnade runt 4 inatt tror jag. vaknade halv 2 idag, så jävla skönt med studiedag! dom åkte hem runt 4. har städat mitt rum och fixat lite, underbart att somna med nya lakan ikväll hihi. duschade precis också, skönt!



wohin geht die Fahrt?

skönt med sovmorgon imorse, vaknade till och med innan alarmet ringde och var då pigg! östgötatrafiken in my ass, satt och väntade i 40 min på pendeln. sitter på tyska lektion nu och jobbar med marcus, slutar om ca 50 min. ska då dra ner på stan och möta upp sara och jessica (kanske tilda också?) för en fika, får se vad vi sedan hittar på! hörs ikväll.

kill me, please?

den här kvällen, in my ass rent ut sagt! döda mig långsamt. godnatt!

Make me move like a freak, Mr. Saxobeat.

hade hotell från 8-11 idag. dom kom och informerade oss om vad det skulle innebära att välja hotell till tvåan sen. det blir nog restauranginriktningen för min del trots allt, för hotell är nog inte min grej. slängde i oss lite mat och sedan drog jag och sara ner till friskis och körde ett medelpass. efter det gick vi och solade, och sen tog jag bussen hem. har kollat på big brother hela dagen, snart ifatt nu jessica haha! har även duschat och jag känner mig som en människa igen wiho.

börjar 12 imorgon. kunde vart ledig, men jag har språk! får ju iallafall en liten sovmorgon och sen är jag ledig på torsdag, ska bli riktigt skönt! vi tjejer ska förmodligen hitta på något imorgon, får se hur det blir. puss.


4 bilder från dagen!


You want me to let you back in

hade kök hela dagen idag. vi gjorde desserter; panna cotta, citronpaj och äppelkompott med yoghurtglass, riktigt rolig lektion då vi fick använda vår fantasi väldigt mycket. jessica och jag var så duktiga hihi. för övrigt så har jag fått i mig fööör mycket socker idag, blev till och med hyper ett tag. efter skolan körde sara och jag afrodans, skönt som tusan. käkat, duschat och kollat på tv har jag gjort här hemma, ska sova om ett tag. godnatt.

imorgon har vi bara hotell som på alla tisdagar, slutar 11 och sedan blir det träning och solning med sara! 



I know everything you wanted isn't anything you have

har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med plugg. när jag sedan kände att det räckte för dagen blev det vampire diaries och solsidan med la familia, coca cola och lite chips! he he. en helt okej söndag. söndagsångesten börjar komma, och speciellt för att nästan alla gymnasie-skolor har studiedag mån-tis förutom typ vi. aja, vi får ledigt torsdag istället och det får väl duga. nu ska jag snart sova, hejdå.



Just give me a chance, I'm gonna stay there

åkte hem till sara och matilda igår där vi var några och kollade på melodifestivalen, spelade kort, lyssnade på musik och svullade. riktigt trevlig kväll! jag, milla och jesper var kvar när alla andra drog och fortsatte spela kort, vissa var riktigt dåliga förlorare. jävla busschaufför också, aldrig stött på nån drygare. sov där inatt igen. en kille och en liten söt hund kom in på rummet allt för tidigt imorse, kröp på oss, tände lampan och försökte prata med oss, haha! men tillslut lät dom oss sova vidare. efter många om och men fick jag upp sara ur sängen och då käkade vi frukost. umgicks även lite med tildis och jesper innan jag åkte hem. har precis käkat pizza, mums! ska plugga lite nu och sen kolla på film.



stiliga jesper får stå för bilden idag!

Och visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna, tysta liv

sara och jag vaknade vid halv 1 idag, då hade jessica redan dragit hem. drog oss i sängen med lite musik, sedan käkade vi brunch. softade lite med jesper gjorde vi också. drog mig hem vid 2. har duschat och kollat big brother hela dagen, skönt! käkade precis jäkligt god mat med familjen. ska kanske träffa sara och matilda snart, vet inte hur det blir än. 


                


TRE

från igår..



Ditt medlidande kan jag va utan

började fredagskvällen med smörgåstårta här hemma hos sara med henne själv, hennes mami, jessica, sanna och timmy, riktigt mysigt! sedan har vi tre spenderat kvällen med lite boys. dom kom och hämtade oss så åkte vi lite bil med dom och lyssnade på gammal härlig musik, sedan hamnade vi i självaste vånga där det blev chill med lite folk. så jävla sköna killar, kul var det att träffa dom också! kom precis hem till sara med henne och jessica. vi sitter på hennes rum med pepsi och en varsin data nu, snart sov-time för ögonlocken orkar snart inte hålla sig öppna längre. godnatt!

knäppte några få bilder, men dom kommer imorgon!


got me picturing your face again

engelska och idrott hade vi i skolan idag. sjukt rolig idrottslektion, köttade innebandy. fick sluta vid 1 och då gick vi ner till stan en sväng. 2 bussen hem till sara med henne och jessica. vi har bakat kladdkaka, som vi slängde i oss på några sek.. smaskens! nu sitter vi i soffan och chillar, får se vad kvällen bjuder på?!


bjuder på en hel drös med bilder från dagen!




                                                   
                                                   

hur små saker blir stora på nära håll

skönt med lite sovmorgon innan läkarbesöket idag! åkte till skolan efter det och hann vara med ungefär en timma på matten. på svenskan gick vi till arbetarmuseet och hade lite övningar där. sedan plugg på biblioteket med sara och julie. vid halv 6 körde sara och jag ett afro-pass, jätteskönt! har käkat och duschat, nu blir det softination på hög nivå. hejdå med er.



en bild från skolan idag, shiiiet vilka coolingar.. ELLER?

'Cause a day without you, just isn't fair.

slutade första lektionen redan vid 9 idag. drog till donken och satte mig där med tjejerna. blev brunch-käk, och sedan satt dom kvar och höll mig sällskap tills det var dax för mig att dra tillbaka till skolan. hade tyska ifrån 12-3. sötaste tjejerna ebba och jonna i cafeterian efter tyskan då ihi. skulle egentligen fika efter skolan med tre girls, men det blev inte så. fick inte ens träffa matilda, vilket jag tycker var himla tråkigt! en seeeeg gullunge är vad du är, he he he ♥ nu ska jag kolla på efterlyst, hejdå.

läkarbesök, skola, bibban (plugg med sara) och sedan afrodans, så ser morgondagen ut!



you make the rain fall

hade en hotell lektion från halv 9 till halv 12 idag, sedan slutade vi. drog ner på stan med jessica och sara, kollade runt lite och sedan njöt vi i solen. underbart väder denna tisdag! vi tre tog pendeln hem till sara för lite tisdagsmys med glass och chokladkaffe, hur gott? åkte hem halv fyra. åt god mat och semla, och ikväll har jag gjort klart tyskan och även pluggat lite annat, helvete va surt.

nu blev det helt plötsligt mycket svårare att välja, vad vill jag?  



två bilder som jag snodde av min vän jessica, en från igår och en från idag.

jag är kär i bilden av dig, inte i dig

måndag idag. himla roligt att träffa maaa homies igen, saknat dom som sjutton! hade kök hela dagen och sedan slutade vi vid 2. drog ner på stan med jessica, sara och anna. fixade lite stuff och sedan cheese-köp på donken, finns inget bättre. drog mig sedan till friskis och körde ett afro-pass, ett tag kändes det som jag skulle svimma, men blev bättre efter en stund. hem och käkade, har duschat också oså. slutar halv 12 imorgon, då blir det medel-pass med sara.



Mad mad mad

söndag. somnade tidigt igår, så idag vaknade jag halv ett och var pigg för en gångs skull. har städat i stort sett hela dagen. även brorsans rum, galet vilken snäll syster jag är! kvällen har sett ut så här ungefär; mat, solsidan och cola, underbart. tillbaka till skolan imorgon efter ungefär en månad sisådär. ska bli kul att träffa alla, men ser inte alls fram emot att vi har kök hela dagen. efter skolan blir det ett afro-pass. vi hörs imorgon, puss!


              


Pick your body up and drop it on the floor

sista dagen på praktiken igår gick bra, jag bjöd på mumsig tårta och det gjorde dem riktigt glada! direkt efter praktiken mötte jag upp sara, matilda och jessica. vi satte oss på coffee house för en fika och planering inför kvällen. tog bussen hem och fixade mig, mötte sedan upp tjejerna på stationen och åkte hem till simon i vidablick. gamla gänget var vi och jag hade en riktigt trevlig kväll! drog till max runt ett och sedan kom jesper och hämtade oss där. lång bilresa hem ha ha ha. kom hem sent och idag gick jag upp tjugo över nio (trött tjej hej). åkte till småland med familjen och träffade mormor och farmor, himla mysigt eftersom det inte blir allt för ofta som vi ses! kom hem för ett tag sen, seeeeg som sjutton.


två bilder från fikan igår, resten är från kvällen!


jobba hårt, inget kommer gratis dessa dagar

praktik. hatar att steka pannkakor, speciellt från klockan 8-12. efter praktiken gick jag till stan och mötte upp julia, sara och jessica för en fika på coffee house. försökte planera lite, men det gick inte vidare bra haha, mysig fika iallafall ihi! drog mig vidare till friskis vid halv 6 och körde ett afro-pass, skönt! pendeln hem. mamma, lovisa och jag har vart ensamma hemma ikväll. så lite tjejmys med pizza har vi haft, bra efter träningen sådär haha! sista dagen på praktiken imorgon, kommer faktiskt sakna det! blir kanske fika imorgon också, vi får se. får också se vad kvällen har att bjuda på, hoppas på något kul!


snodde två bilder av sara som är ifrån fikan idag!

only girl in the world

praktik idag, 8-3 som alla andra dagar. blev ingen fika, så tog bussen hem direkt efter praktiken. käkade, och sedan satt jag med tyskan i 2 timmar. jag hatar tyska, så jävla svårt, men nu är uppgiften nästan klar iallafall. blir förmodligen fika med några tjejer imorgon efter praktiken istället, får se! ska iallafall köra afro vid halv 6. nu ska jag sova, vill inte att någon mer än stefan ska få se mig sova på bussen.. kan inte vart någon vidare söt syn imorse haha! godnatt



bild från sommaren, den kvällen var sjuk!

Let me introduce you to my party people

Jennifer Lopez – On The Floor

hur grym är inte låten? helt sjukt hur tagg jag blir på helg och fest. nuuuu. 
hon är ju ganska grym också för den delen..

Dance the night away
Live your life, and stay young on the floor
Dance the night away
Grab somebody drink a little more
Lalalalalalalalalalalalalala
Tonight we gon’ be it on the floor
Lalalalalalalalalalalalalala
Tonight we gon’ be it on the floor


              

jag har stirrat mig blind i en spegel, ingen var där

praktiken idag sprang iväg. chefen där låste in mig i frysrummet och släckte lampan, hur snällt på en skala? de tycker också att jag har börjat bli kaxig, tror inte att de är vana vid att bli ägda av praktikanter som de tror ska vara blyga, synd att inte jag är sån.. tog bussen hem efter praktiken, sällskap av tre fina vänner som man inte träffar allt för ofta! käkade och sedan gjorde jag tyska tillsammans med mor min. det gick som det gick, för vi hittade roligare saker att tillägna eftermiddagen åt! hehe. jag och lillasyster följde med mami till ica, hade inget bättre för oss denna tisdagskväll.

imorgon blir det fika efter praktiken med tre tjejer som är riktigt bra! ♥


              

RSS 2.0