I dream of para-para-paradise

låg hemma hela dagen igår - död som aldrig förr typ. pizza och en massa film-tittande i soffan ägnades min dag åt. på kvällen drog jag mig hem till finaste vännerna sara och matilda. myste ner oss i soffan och kollade på colombiana & red riding hood, två riktigt grymma filmer! somnade rätt sent efter en massa prat som vanligt. gick upp för ungefär två timmar sen, har hunnit med frukost och promenad med teddybjörnen. deg i soffan nu - har ju trots allt lov. see you



How did we got in to this mad situation?

hemma efter en riktigt braig evening. haft väldigt kul med världens finaste vänner hemma hos det snart kommande födelsedagsbarnet disa. började med fix, därefter krök och sedan maskeradfest med vännerna där. wunderfaaaalll. HAHHAHAHAHAH! däckar typ snart hahhahahaha, så natti.


bilder comes tomorrow höh.





feel so close to you right now

blev en stan runda med sara efter skolan, köpte lite saker till maskeradfesten hos disa imorgon osv. följde sedan med henne hem, katten och tildis kom senare. ikväll har vi vart i stan och vart med om "nära döden upplevelse" - kollade nämligen på paranormal activity 3 på bio. skapligt rädda tjejor vi var haha. blev även käk på donken. tog 1 pendeln hem och vandrade sedan hem till twinies place i mörkret. har suttit och pratat skit i evigheter nu med kaffet i högsta hugg, lycka till att somna höh. vi insåg att ingen av oss skulle våga sova ensamma inatt så snart (eller om några timmar kanske), bäddar vi fyra ner oss inne på tildis room. MYSIGT!
ni är världens finaste vänner, I LOVE YOU SOOOO MUCH! ihi ♥
bara för att

27 oktober

vaknade med världens huvudvärk även idag så stannade hemma från skolan today. somnade om och vaknade vid tolv (utan huvudvärk!), så himla skönt att få sova ut!!! käkade frulle och gav mig sedan ut på en lång promenadis. har käkat middag med hela familjen, länge sen faktiskt så det var mysigt heh. nu tänkte jag ta ett långt skönt bad, vi hörsss.

I denna prövning är det svårt att finna ljus

att denna huvudvärk aldrig vill försvinna. nu blir det sleeptime och försöka sova bort den. känner mig lite smått mör i hela kroppen faktiskt blööö. nattiiii



I hate to turn up out of the blue

haft storkök hela dagen, fick vara i special-kosten med Emelie och det var jävligt kul och skönt faktiskt! följde med sara hem efter skolan. blev kaffe och en massa bra prat om livet. du är en så grymt fin och bra vän sara!!! ♥



en oldie från i somras heheh

Kan du digga de e locomotion

haft världens tråkigaste skoldag tror jag. storkök hela denna vecka har jag också för den delen vilket inte gör saken mycket bättre, it sucks. fick kokande olja på min arm när jag stekte ägg jävlar till hela skolan. tur att jag har sötaste lärarna som agerade doktorer heh. mamma lagade världens godaste kycklingmojjs till middag som smakade GOTTIGT. kom precis in från en promenadis. skönt ge sig ut själv och få tänka i lugn och ro. jag tycker om att bo på landet.



Undanflykter och självanklagan

bara velat dö denna dag. engelska B och matte B är inte världens bästa ämnen dagar som denna. har softat i soffan i stort sett sen jag kom hem, gjorde klart engelskan också. skönt. känns som jag håller på att bli sjuk osv, usch!



känner mig mörk och dyster idag så fick bli en mörk bella :)


när vi tre sitter döda på matte lektionerna, aströtta och garvar åt allting så blir det ju trots allt rätt kul - speciellt om fanny är i farten. här har ni ett tydligt exempel!
 

- fanny vad är det där?
- jag ritade tre blommor och då såg det ut som den ena blomman satte på den andra.. så då ritade jag dit armar och ben på den ena så det skulle bli ännu tydligare! *asglad*
- hahah wtf?

 klockrenare tjej får man nog leta efter tror jag!


skyller allting på våra fyllehuven

hade en jääävligt bra lördag hemma hos twinies med bästa folket. vi var en massa tjejer där först och fixade oss, käkade och krökade, sedan kom allt folk. en grymt bra och lyckad kväll! somnade runt 8 på morgonen och redan klockan 11 ringde saras helvetes klocka för då var det dags för städning. vid 3 var vi äntligen klara och då slängde vi oss i soffan som tre döda (jag vet inte vad?) där vi låg resten utav kvällen och tyckte synd om oss själva hahah. sysselsatte oss med en massa svull, cola, filmer, och pizza. garvade åt gårdagens bravader och kvällen/nattens hemska bilder som hade knäppts med min kamera.. vi varvade även ner och tog några powernaps då och då heh - underbart.


Ni är finaste vännerna ♥





mer bilder finns på fejjan


lördag

är vaken nu. har käkat frulle och duschat precis, nu håller jag på och fixar lite grejs. är sjukt taggad och hoppas på en grymt bra kväll/natt! vi hörrrrs

För det ekar i huvet'

haft en riktigt skön fredag hittills. hade bara svenska i skolan idag, så slutade 11 även idag. drog ner på stan och köpte biljett till kapten röd med sara, kommer blir grymt! sen hem och var en snäll dotter och städade huset heheh. käkade god mat och åkte sedan till ingelstad med mami och lillsis. fick med mig lite new stuffs hem, även en vinterjacka. tack mami och papi! ♥

ska antagligen hem till twinies senare om jag inte hinner somna innan dess, får se hur det blir helt enkelt :)



Ögonen säger en helt annan sak

kom precis hem från stan. hade bara alkoholhantaring i skolan idag och sedan slutade vi vid 11. åkte då ner till stan med anna, sara och kajsa för lunch på paus, riktigt mysigt! jag och sara mötte sedan upp tildis och vi fixade en sak och tog sedan bussen hem. nu ska jag sooofta och njuta av dagen meheheh.



Moa - i vardagsrummet

hahah. helt seriöst, jag dör. SÅ JÄVLA KUUUUUUL ! heheh. godnatt :)



DEN NITTONDE OKTOBER

kom hem från skolan för en stund sen. hade som vanligt bara svenska idag, skönt! jag har precis käkat lite lunch och nu ska jag ta tag i lite plugg som ligger och skräpar.



Yellow diamonds in the light

haft en riktigt skön tisdag. på arbetsmiljö & säkerhetslektionen drog vi ner på stan och intervjuade folk på deras jobb, faktiskt rätt kul! sen hann jag bara vara med 20 minuter på naturkunskapslektionen för jag skulle till vårdcentralen, skönt för det var ändå bara genomgång till provet som vi har om några veckor. har ätit goodie food med min familj och fått lite plugg gjort nu i eftermiddag. ska fortsätta med plugget. seeee you!


            


Jag har glömt dig en vacker dag

haft en riktigt jobbig dag, min hjärna behöver ledigt i några år nu heheh. matte B kan dra åt helvete också för den delen, prov om några veckor igen och jag fattar inte ett smack av nya kapitlet, toppeeeeen! handledarkursen var dock inte så hemsk som jag trodde att den skulle vara, skönt att ha den avklarad. dyng ont i skallen har jag nu så vi hörs!



en oldie


Jag försöker men jag förlorar varje gång

denna söndag har jag ägnat mestadels åt plugg. käkade god mat med familjen på eftermiddagen och sen drog jag ut på en prommis med lillsis, skönt. har duschat, kollat på gustafsson 3 tr & pretty little liars och snart blir det nog bed time. ser verkligen inte fram emot morgondagen.. Engelska B och Matte B i skolan och slutar halv fyra, sen från 4 till halv 8 ska jag gå handledarkursen för att få börja övningsköra, dö.



Don't let me fall deeper now

hade en jättemysig kväll igår hemma hos lina med världens sötaste tjejer! blev taco, svull, en massa prat osv. nu längtar jag till den 29:e hihih! blev kvar hos lina över natten med två andra töser. har legat och glott film hemma hela dagen, käkade nyss pizza mums hehe. får se om jag ruttnar hemma hela kvällen, lutar nog dessvärre åt det hållet.



saras bild från igår hihih

Tomorrow comes to take me away

skolan rullar på, varje dag är samma shiiiiiit. serverar i restaurangen och denna vecka har vi fatservering, jobbigt/svårt/pinsamt osv heheh. blev kaffe rep hemma hos sara med henne och jessica idag också, älskar våra små mysiga kaffe rep hihih! fredag imorgon vilket innebär helg och det ska bli riktigt skönt kan jag lova. blir fredagsmys hemma hos lina med alla favorit tjejor på kvällen, grymt!



gammal bild hihoheha


TOTALLY CONFUSED

hade en mysig eftermiddag hemma hos sara med henne och jessica efter skolan, kafferep och massa snackis. ni är bästa vännerna! har ont i huvudet och känner mig inte alls på topp just nu, fan. godnatt.

TOTALLY CONFUSED

hade en mysig eftermiddag hemma hos sara med henne och jessica efter skolan, kafferep och massa snackis. ni är bästa vännerna! har ont i huvudet och känner mig inte alls på topp just nu, fan. godnatt.

I can't even convince myself

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag är så jävla glad right now!!! lyckades kirra ett fett starkt jävla VG på matteprovet som jag trodde skulle gå åt helvete. 2,5 poäng ifrån MVG också, fyfan va jag är grym rent ut sagt! pusss




They say bad things happen for a reason

i fredags började vi hemma hos disa och sedan drog vi vidare på fest hemma hos stefan, trevlig kväll! två fina vänner sov sedan hemma hos mig. lördagen blev det maskeradfest i vånga med góa vänner. var så jävla otagg innan vi drog dit men det blev en riktigt bra kväll som slutade sent in på morgonen hiho! en bra helg helt enkelt :)


fredagens bilder!



lördagens bilder!

3 oktober

denna skoldag har vart en av de värsta på väldigt länge. engelska b lektion som var hur tråkig som helst och sen matte b lektion då vi hade prov. hahaha fuck va dåligt det gick! kommer seriöst gråta av glädje om jag lyckas få G på det äckliga provet! käk och mys på Paus med tre söta tjejer Sara, Tilda och Clara efter skolan. blev en massa prat och skratt tills bussen gick hem vid halv 6, riktigt skönt avslut på en jobbig dag!



ge mig sommar


För att fatta vad som betyder nåt

spenderade hela eftermiddagen och kvällen hemma igår med familjen efter att ha legat hela dagen hemma hos fredrik och glott på filmer/sovit. hade mys kväll med god mat, film och andra gottigheter! somnade dock väldigt tidigt i soffan hahah. idag har jag försökt mig på att plugga matte till provet som vi har imorgon. hoppas att gud är på min sida imorgon för annars kommer det inte sluta bra, matte B in my assssss! har myst med familjen denna kväll också, kollat på Gustafsson tre trappor osv.



en oldie from last year.

So she ran away in her sleep

hade en trevlig fredag med fina vänner! började hemma hos amanda med bästa tjejorna, sen var vi lite överallt. pendel resan hem kan ha vart den bästa i mitt liv - kenny starfighter, en snygging till värd och sen vi fyra på ett hörn. en helt klockren blandning haha! garvade så vi fick kramp i våra magar tror jag. bästa killarna ifrån vånga hämtade oss på stationen och vi åkte hem till fredrik. vid halv 2 tiden på natten kom donken suget i våra hjärnor så sara, jag och tre pojkar tog en lååång tripp in till stan för nattkäk där. hahah garvar ihjäl mig när jag tänker på oss tre där i mcdriven den natten. så jävla blåsta, helt sickt.



RSS 2.0