You're fuckin' perfect to me

var i ingelsta igår efter skolan med mamsen och lillsis, fick med mig lite snyggt hem. tack bästa mam and pap hihi ♥
hatar dagarna när vi står i köket hela dagarna och tvingas ha på oss dom jävla plåtskorna som väger 700 kg/styck. okej nu kanske jag överdrev, men det känns så efter en hel dag i dom skojävlarna!!! idag har vart en sån jobbig dag..
stått i köket hela dagen. med plåtskorna. i ett varmt kök. med huvudvärk. utan fanny. fml.

dumma dag, hejdå.

Show me the meaning of being lonely

haft en förjävla dag i skolan idag, började dagen med engelska redovisning. avslutade skoldagen med tre timmars matte B lektion där jag och sara satt som två fån och fattade nadaaa, haha så jävla sämst är vi. känns gött med prov nästa vecka. - haha! milli hämtade oss efter skolan. har sedan hängt med sara, milli och tildis hela dagen i nilsson's house, riktigt mysig dag.

ska slå på modelljakten där kenza och andreas wijk är programledare och se om det är bra eller ej hehe, puss.



du är bästa älski ♥

 


Bli aldrig nånsin en kopia av nån

hade en jättemysig dag igår. vaknade upp hos sara efter en rejäl sovmorgon. åkte in till stan med sara, milla, tilda, jessica och självklart teddeman. satte oss vid strömmen med gottigheter och myste i några timmar. blev en snabbis till tildas söta ponny-johnny också hehe. segade sönder på kvällen hos twinsen med några tjejor haha, men det var trevligt!! blev att jaga kossor som hade rymt klockan ett på natten när jag kom hem sen, random haha! 



bild från igår, från jessicas phonieeee

I'm spinnin round

hemskaste skoldagen ever i fredags, fanny och jag ville seriöst gå och dö. men blev en dö-bra fredags eftermiddag/kväll hemma hos anna med ett gäng brudar. pizzakäk, spel, dricka, prat och härlig musik gjorde vår kväll grym! sov sedan hemma hos saris.



n.a.t.t.i.n.a.t.t

skolan rullar på och är extremt skön, korta skoldagar och mys med finaste tjejerna sara och jessica både igår och idag har det blivit. vilket har innebärt; kaffe, bra filmer, mumsigheter, mat, powernaps och mer kaffe hihi. börjar nio imorgon, lite sovmorgon hehe. slutar dock rätt sent och ska stå i köket och förbereda hela dagen, urk. hoppas på en grym kväll hos anna med tjejerna sen iallafall! pussss


sometimes I think of you and smile

gårdagen var otroligt tråkig, hade engelska B & matte B. likaså denna dag, idag hade vi arbetsmiljö & säkerhet och sedan naturkunskap. sjukt tråkigt, jobbigt och o-intressant. ooooooh. trött och har huvudvärk just nu, ligger i min sköna säng och värmer mig under täcket hihi. slutar kvart över elva imorgon, lovely!





fy tusan va jag längtar tillbaka till den där underbara veckan i borlänge, med grymaste folket!!!

I set fire to the rain

lördagen blev allt annat än lugn för vår del, eller ska vi kanske säga söndagen? började hemma hos digemo med trevligt folk. runt två tiden drog vånga killarna med oss hem till fredrik. en natt med allt för mycket alkohol haha. förjävla galen natt, helt sinnes. "det som hände i vånga, stannar i vånga".





bilder från katten

17 september

skola igår, åt tre rätters i skolans restaurang och sen slutade vi vid halv tre. på kvällen drog vi på festligheter hemma hos robbin. spenderade kvällen med världens bästa folk, och hade en riktigt underbar kväll!!! sov hos jessica med sara och matilda sen. NU, har duschat och fixat mig lite granna, drar hem till robbin ikväll igen. hoppas på en bra kväll :)




några bilder från igår


I feel so close to you right now

dagarna går så himla fort i skolan när vi har storkök/restaurangkök/servering. har pluggat lite nu ikväll och precis duschat. ska snart sova för jag är sjukt trött haha! kollade nyss roligaste klippet på youtube, tok-grymma pojkar. åååååh.  




Head to feet they so damn sweet

idag har vi besökt aulan på ebersteinska där vi lyssnade på olika föreläsningar med temat "don't drink and drive". blev rätt förvånad när det var min frisör som klev upp på scenen och berättade om hennes mamma som blivit påkörd utav en rattfyllerist, så jävla hemskt! skulle vart i storköket idag i skolan, men vår lärare som vi skulle haft i storkök har tydligen slutat haha asååå? så fick vara i restaurangen istället, får se hur det blir imorgon. världens goaste tjejer sara och jessica följde med mig hem en sväng efter skolan, mys med kaffe, film och en massa prat blev det.

haha det är fan storm ute, vissa sekunder känns det som att mitt hus ska flyga iväg.. får se när jag vaknar imorgon om jag kanske bor på en ny adress haha!



weheartit

Om vi ska gömma oss, bara vi två

hela denna dag har vart grå och dyster. att vi hade engelska B och matte B hela dagen och slutade kvart över tre gjorde inte saken bättre heller för den delen. har i stort sett inte gjort nånting sen jag kom hem från skolan, käkat smarrig mat och glott på tv.. SKÖNT! sitter här med fetaste huvudvärken, har alltid huvudvärk nu för tiden känns det som..



I see the truth in your lies

vaknade halv två idag och jag somnade rätt tidigt igår kväll, så det var riktigt skönt att sova ut haha. har slappat hela dagen typ, kollat tv osv. pluggat engelska B och matte A. tur att johanna kom hit och kunde agera min alldeles egna matte-lärare, för nu förstår jag iallafall lite utav allting hehe. har suttit med henne och matteboken tills nyss så ska snart krypa ner i min sköna säng, skola imorgon! nattiii



'Cause I'll be coming over

vi var några tjejer som spenderade kvällen hemma hos jessica igår. alkohol och musik bestod kvällen av, och jag hade en trevlig kväll! lagade tacos mitt i natten och sedan kröp jessica och jag till sängs. har ägnat hela dagen åt att sova typ, somnade när jag kom hem och vaknade några timmar senare igen hehe. vart ute på lämna-tillbaka-sko-uppdrag i norsholm och haft en mysig lördags kväll med bästa mami och papi ♥




weheartit

But I'm with you when you're all alone

hade bara svenska idag, slutade vid elva. tog pendeln till station och följde med mami till ica och handlade. får helt enkelt se vad denna fredagskväll har att erbjuda!





Make me your radio
And turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo




I'm going back to the start

slutade kvart över elva idag, efter en lång alkoholhanterings-lektion. åkte ner på stan med min fina vän sara. blev en snabb shopping och sen tog vi tåget hem för vi var alldeles för trötta för att gå på stan. har städat mitt rum från topp till tå idag, dammat till och med! även hängt upp tavlor osv, på tiden kanske haha. fick lite plugg gjort förut också.



             
veckorna känns så tomma utan dig bästis. med tanke på hur dåliga vi är på att träffas när vi går i skolan.. vi borde skämmas! hihih ♥


Vägen är lång och den ringlar sig fram genom okända landskap



slutade elva idag och då lunchade jag och mina tjejer från klassen på paus. sedan har jag, sara och milla spenderat i stort sätt hela dagen på stan. hittade lite fint som jag ska köpa med mig hem imorgon. blev även en liten tur till hageby centrum innan vi åkte hemmåt. hann spela lite skitgubbe hemma hos sara på altanen innan mamma sedan hämtade mig där.



I can see you starting to break

haft arbetsmiljö & säkerhet hela morgonen/förmiddagen. nu sitter vi på en väldigt ointressant naturvetenskap lektion, slutar kvart över tre. får se om det blir stan med sara och jessica, eller om jag drar hem direkt! vi hörs



bild från igår på söt-kajsa och mig! från saraaaa

Covered up with a smile I've learned to fear

i lördags var vi några tjejer först hemma hos jonna och krökade lite, sedan blev det fest hemma hos marcus med många underbara vänner. trevlig kväll/natt!


bilder från i lördags


Lose myself in time

fredagen blev det stan med mamma och lillasyster efter skolan, fick med mig många höstfina saker hem. tack! gick av hemma hos min fina vän matilda och där hemma blev det "galen fotbollskväll".. nae men vi drack cider & rosévin, och spelade skitgubbe med hennes mami och johnny. runt 12 tog vi bussen hem till knet där även kim var. hela galen natt, allt för mycket alkohol haha. vaknade upp och kände, "vart fan är vi och vad fan hände igår egentligen?" fortfarande fulla.. helt sjukt. ryggskott och köldskador. går inte att beskriva natten bättre än med ett enda ord, random.



Ringar på vattnet - Kedjan




Petter och hans artistuppbåd lyckades verkligen med sitt uppdrag att spela in en låt till förmån för afrikas horn.
lyssna, för det är en GRYM LÅT!!!! 


somebody that I used to know

dagarna blir så otroligt sega när vi serverar i restaurangen om det är ont om gäster, idag var en sån dag. blev stan med anna och kajsa efter skolan idag, lite shopping och sen fika på fräcka igen, mysigt. är så himla glad över att det är fredag imorgon, äntligen heeeeelg då. kom hem halv 7, är supertrött så jag säger godnatt nu!

RSS 2.0