on the road again

sitter i bilen påväg till sjukhuset med bror och syster nu. vi ska hälsa på mammi som vi saknar till tusen!! ska bli så himla kul att träffa henne :) skoldagen har vart ett rent helvete idag, börjar med nya helt ointressanta uppgifter i alla kurser. not fun at all.. slutar 11 imorgon så det är ju iallafall positivt! ciao


Stuck in her daydream


Where you think you're going?

i fredags var det sista dagen på praktiken, känns lite tråkigt eftersom både fanny och jag har trivts jättebra där. på kvällen var jag hemma hos tobias och firade honom tillsammans med hans släkt, det var riktigt trevligt! på natten gick vi upp och hämtade hans bror i finspång. i lördags fyllde världens bästa kille hela 20 år, (grattisgrattisgrattis igen älskling!!). åkte till stan med tobbe o pinky då tobbe invigde systemet hah. på kvällen hade tobbe födelsedagsfest hemma och det kom en massa trevligt folk. alla var rätt dyng packade i slutet, och vi somnade tillslut nångång på morgonkvisten haha! mådde som ett as när jag vaknade igår.. storstädade, sov, käkade pizza, duschade, sov, ungefär så såg min dag ut igår. en riktigt bra helg!!


bilderna kommer från simones blogg - sajmone.blogg.se

Somebody that I used to know

typ grymt äckligt jävla bra cover!!!

Du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår



hela veckan har bestått utav praktik och mys med min älskling. i fredags åkte familjen, plus tobbe och johanna till vår släkt i småland. blev en massa god mat, fika och mys. tobbe och jag fick skjuts hem till han på kvällen, för på lördagen var det tidig uppstigning som gällde. vi var på elmia hela dagen tillsammans med lite trevligt blandat folk! dock kunde kvällen ha slutat lite bättre, tobbes bil gick sönder men som tur va fick vi hyrbil. sov hos min älskling inatt och idag vaknade jag ensam hemma hos han för han är iväg o jobbar. har duschat och nu ska jag nog slå läger framför tvn, ciao!!



Through it all, I made my mistakes.



Blanda aldrig ihop min personlighet med min attityd,
min personlighet beror på mig och attityden beror bara på dig.

RSS 2.0