The speed so fast I felt like I was drunk

sov hos mitt hjärta inatt också. idag har jag varit ledig, så tog en skön sovmorgon och vaknade hemma hos tobbe runt 1 idag. var själv där då så knallade hem till min fina vän sara nästan direkt efter att jag vaknat. blev lite tisdags mys med henne och jessica. kollade film, drack kaffe och bara pratade, bästa tjejerna! ♥ har även vart med mamma och lillasyster en sväng i ingelsta nu på kvällen. nu har jag precis duschat och ska snart krypa ner i sängen, slutar elva imorgon wiiii. hejdooo




i've been waiting for a long time

sitter på bussen hem nu med sara, har haft engelska. redovisade med anna och det gick ju som det gick heh. var bara hemma i lördags och tog det lugnt med min familj. tidigt på söndags morgonen kom min mys pojke till mig efter att han hade vart på krogen. igår var vi hemma hos mig hela dagen och sen åkte vi hem till han på kvällen, sov där inatt. ska hem och softa sönder nu, har typ världens skönaste vecka framför mig! ciao


Leave tonight or live and die this way

söt fille är när han ska gästblogga sådär efter att han har svept några öl haha! firade vår vän josefine som fyllde 17 år igår. började hemma hos henne där vi var ett litet gäng tjejer, det bjöds på tacos osv. sedan fick vi skjuts hem till peppe där boysen höll till. festade hela natten med fina vänner, hade en riktigt rolig natt!! blev hemgång tidigt imorse som vanligt heh, somnade bredvid världens finaste kille. tobbe och jag tog en lång sovmorgon idag, gick upp vid halv 3 heh. är hemma och softar nu. har käkat pizza med familjen och badat jacuzzi, typ hur underbart som helst.



Full som ett tåg

Hej bloggen, jag är just nu full, druckit jätte mycket saft! Får hoppas att jag inte stupar på toan inatt igen , hejdå <3


klättrar vi upp eller faller vi ner?

sitter på bussen hem från skolan nu. är sjukt trött, konstigt egentligen för jag somnade straxt efter 9 igår heheh. har bara gjort en massa grupparbeten i skolan idag, så det har vart rätt skönt. hem och käka nått nu, är as hungrig!! see you


hello sunshine, Open my eyes

igår spenderade jag min lördagskväll hemma med min gulle pojke! kollade film och bara hade det mysigt, riktigt skönt att bara vara hemma för en gångs skull faktiskt. nu har han dragit hem och jag tänkte vara lite duktig och ta tag i lite plugg, får se hur det går heh..


jeremias och jag förra vintern hihoha

För ingen av oss vågar tala ut

hade en riktigt bra kväll hemma hos söta elvis igår med ett gäng fina flickor. vi drack, spelade spel och bara softade gärnet, göttttt vare!! jag och anna följde sedan med kajsa hem till henne. dog typ miljoner gånger av skratt bara för att kajsa var helt galet jävla as kul, klantig osv. nae men dom två tjejerna är faktiskt lite crazy bananas. vi sov där inatt, har softat lite granna med dom idag. nu är jag hemma och det är jäkligt skönt, så himla kallt ute! hejdooo



  
      

vi är förlorare jag och du

vart i restaurangen även denna dag i skolan, sista gången också vilket känns lite tråkigt faktiskt! ätit brownies under hela jäkla dagen, fy tusan va dåligt vi mådde tillslut haha.. men första biten var iallafall god!! käkade riktigt god mat med mor, far, anton och johanna förut, himla mysigt var det. duschat har jag också gjort, sitter hemma o segar sönder. ska hem till elvis snart och softa med tjejerna, puss!

himla gammal bild haha!

take you're chance and turn around

sitter på bussen hem från skolan nu, är så förbaskat trött. kvällsundervisningen i skolan igår kunde dö, fy tusan va sur och irriterad jag var på allting hah. slutade vid tio på kvällen och då kom mitt hjärta och hämtade mig så åkte vi hem till han och sov, finaste killen!! har jobbat i restaurangen idag också, idag var det faktiskt super kul. ska hem och duscha i hundra år nu, man känner sig rätt ofräsch efter en hel dag i ett kök heh. hörs senare eller nån annan dag! ciao


I like crazy, foolish, stupid

sov hos tobbe inatt. skolan idag var seg men ändå jäkligt rolig, personerna som jag umgås med hela dagarna är så otroligt bra!! har försökt mig på lite plugg denna kväll, även duschat. imorgon ska jag njuta av en lång sovmorgon för min grupp ska arbeta kväll i restaurangen, ska bli riktigt kul. nu väntar jag på min pojke som kommer om en stund förhoppningsvis, vi hörs imorgon.


                                                                    

I just wanna touch you now

somnade som en stock redan vid 10 igårkväll, var alltså bara vaken i fem och en halv timme på hela dagen.. sjukt hur sliten jag var i skallen haha. blev en kort skoldag idag, har bara engelska på måndagar så slutade redan vid 11. tog bussen hem och gjorde lunch, ligger i soffan och glor tv nu men ska hjälpa mor min och städa bort julen heh. sen ska jag till tandläkaren, vi hörs!!


Det kan va så förfärligt, det kan va så bra

hade en rolig kväll igår med fina vänner! blev kanske lite för mycket utav det goda, för idag har jag inte mått alls bra. filip skjutsade hem oss halv 5 imorse, sov hos sara och tilda inatt. vaknade halv 5 idag, fyfan va dåligt jag mådde då hahah. åkte direkt hem, och nu efter lite käk, en dusch, några värktabletter och mycket vätska mår jag äntligen lite bättre. nu ska jag dra mig ner för lite tv mys, ciao!



let's party all night

är nu hemma hos jessica med sara, tilda och jossan. har käkat och nu håller vi på att fixa oss och förtärar lite alkohol. ska vidare på fest i vånga sen, ha en bra kväll!!


And now i'm ready for war

skolan idag, var typ nio personer på våra lektioner men de är ju soft. kändes dock jävligt ovärt att jag ens gick dit för det enda vi gjorde var att kolla på olika avsnitt. fick sluta halv tre. drog ner på stan och softade i en soffa med elvis och sara på chilli tills pendeln gick hem. ikväll har jag firat jonna med finaste tjejerna!! vi började med ett restaurangbesök på athena, där satt vi i några timmar och käkade god mat och myste en massa. sen åkte vi vidare hem till jonna dit även jeremias, marcus och jakob följde med. softade, krökade, spelade roligt spel, skrattade osv. har haft en riktigt trevlig och mysig kväll med lovely friends! är hemma och nu ska jag sova, nattiii.


söta och väldigt pigga tjejer i skolan idag!

             

             
söt-jerre får avsluta med sista bilderna bara för att han var så himla go och glad ikväll!

Elda på och bara fånga dagen

igår fick vi sluta efter att vi gjort ett prov, som alla för övrigt hade glömt bort totalt så det gick ju åt helvete. hängde med anna några timmar och sedan mötte jag upp ebba, jonna, disa och fanny på brödernas. jonna fyllde nämligen 18 år igår så vi käkade lite födelsedagslunch, grattis igen gumman!! sov hos tobbe inatt. as jobbig skoldag idag, slutade vid kvart över tre. satte mig på bussen hem vid tio i fyra, tre minuter senare gick bussen sönder och då fick vi vänta till halv 5 på en ny buss, kom hem halv 6. fml kände jag då. har softat hela kvällen med min mor och syster, typ garvat ihjäl oss oså. grymt dålig humor osv, men kul var det haha!

          


Allt möjligt

hahah sitter på lektion och kollar en massa klipp på youtube, kom in på denna gamla goding.. det här var himla länge sen ju!! klockrent roliga var vi ju också :)



2012-01-10

blev ett snabbt besök på stan med tjejerna innan jag tog bussen hem efter skolan. käkade lite granna mat hemma och följde sedan med mamma och lovisa till maxi o handlade massa mat. kom hem för typ 2 timmar sen. har pratat med pojken min i fåååånen och ska nu bädda ner mig i sängen och sova jävligt skönt. helt slut i huvudet efter denna skoldag hah!! nattiiii



             
normala vänner har jag också hihih ♥

I thought I could fly, so why did I drown?

sitter in da skola och softar med mina bröder. har en speciell brud med oss här idag, en rysk flicka som säger att hon älskar vodka. hahah elvis är ju fan helt bortom flötet ibland. vi fick prova på yrket elektriker idag, gick ju rätt bra förutom att anna och jag kopplade allting helt åt helvete. nu har vi naturkunskap, skriver om energi och det är ju rätt intressant osv. slutar om en timma typ, men nu kallar bröderna mina, hejs!


min ryska tjej o jag

Inga vinnare de är bara så

idag gick jag upp tidigt (halv 11!!) hehe. åkte in till stan med min fina homie sara, kollade lite och käkade chicken. sedan åkte vi hem till henne. fick leka mattelärare och anstränga de få hjärncellerna jag har lyckats behålla kvar efter detta lov hahah! är hemma nu och har nyss käkat pannkakor, mums. väntar på min snygga pojkvän som kommer närsom, mysis! är sjukt tagg på skola imorgon, funderar på att dygna fan :)) aja herrååå



long time ago, finis ♥

Det känns så uppenbart för mig

vaknade bredvid min pojke i lördags. på eftermiddagen tog jag tåget med sara in till stan, blev en snabbis på stan och sen mötte vi upp kajsa, fanny och elvira för pizza käk. vi tog bussen hem till anna i krokek där vi var hela kvällen och firade henne med ett gäng tjejer! hade en riktigt bra kväll med presentöppning, spel, tjejsnack och alkohol. för mig och tilda slutade kvällen runt 5 på morgonen hahah. sov hos tobbe inatt igen. han och jag tog en lång sovmorgon idag heh, skööönt. ska faktiskt bli skönt att få sova hemma i min säng inatt :)

 


             
bruden fyllde ju 18 år, grattis igen hjärtat!!

I can change your mind turn it all around

stipendieutdelningen i fredags var riktigt trevlig faktiskt! mötte upp mina två bonde vänner david och stefan. först fick vi gå med facklor upp till kyrkan i typ 1000 minus grader, samtidigt som facklorna höll på att bränna händerna av oss och vi nästan började brinna.. i kyrkan var det gudstjänst och stipendieutdelning. vi sjöng psalmerna så fint så, nästan iallafall. hahah nae men dom pojkarna är så jävla sjuka och klockrena!! på kvällen hämtade tobbe mig så åkte vi hem till han och åt middag, sen åkte vi hem till richard och umgicks med lite folk.



& Let Mi Tell Ya Bout De Girls Dem

chillade hemma hos felicia igår med lite folk, det var trevligt! vid 12 åkte vi till johan en sväng, men vi passade inte riktigt in där kände vi hahah. sara och jag gav då upp kvällen och fick skjuts hem till henne där vi myste ner oss i soffan med en massa svull och kollade på filmen "dude, where's my car?". vi två låg och garvade ihjäl oss ungefär. vid halv 4 kom tobbe och gjorde oss sällskap. kollade psyk-film och hockey till ungefär halv 6 imorse, sen gick han och jag hem till han och sov. anton hämtade mig hos tobbe idag, har duschat och käkat. ska straxt börja fixa mig, ska till kyrkan på stipendieutdelning sen haha!



say hello to goodbye

är hemma hos världens finaste twinies nu. ska straxt ta bussen med dom två och jossan hem till felicia där lite folk är. får se vart kvällen leder oss heh, vi hörs!

Never know why it's coming down

hade riktigt roligt igår med jessica, hanna, jenka och cissi på örebros äventyrsbad! efter några timmars lek var vi "mätta" på vattenrutschkanor osv, men dock jävligt hungriga i våra magar. så runt 3 åkte vi hem, men innan vi tryckte ihop oss i bilen och åkte hem igen blev det käk på donken. bilresan hem var galen, hahah det gick seriöst inte att sluta skratta!! tog bussen hem från blacka och sen tobbe kom till mig. vi åkte hem till han och sov där inatt. vaknade själv, för plutten jobbar ju som vanligt heh. är hemma nu!


             

4 januari

åkte in till stan igårkväll och käka på restaurang med sara, tilda och jossan, det var himla mysigt!! tog pendeln hem vid 9 och sen åkte jag hem till min pojke och där har jag sovit inatt. tog bussen hem vid halv 7 förut och kom precis innanför dörren.. vilket jävla väder. min mamma är bäst som kommer och hämtar mig, annars hade jag nog vart död nu för helvete va mörkt det är ute hah! ska ta bussen till blacka om nån timme och möta upp några brudar, sedan bär det av till örebros äventyrsbad, ska bli himla roligt! nä nu måste jag få i mig nått, vi hörs!

Cuse, that was there and only then.

mitt nyår blev inte alls som jag hade tänkt. en både bra och dålig kväll, men vad gör det om 100 år? galet blev det iallafall som vanligt. tidigt på morgonen hamnade vi hemma hos peppe där vi somnade miljoner människor i hans soffa. åkte hem på eftermiddagen, duschade och åt pizza. tobias hämtade mig igår kväll, åkte hem till han och myste. världens finaste pojkvän ♥



lyckades ha sönder min kamera på nyår också, faaan - jävla alkohol hahah.

RSS 2.0