Were in my life just to get high on

i söndags var vi i småland och firade farmor som fyllde 70 år, käkade mat osv, trevligt!



Come and surrender our rights and wrongs




i fredags var vi ett gäng tjejer som drog till p-äng och grillade och hade det riktigt mysigt! vi fick även besök av ett gäng sköna killar som var ute med deras flotte och dunkade musik, haha grymt! när myggen tog över gav vi upp och då sa jag hejdå till brudarna och följde med några boys till emil i norsholm där det var fest, och där även tobbe befann sig. kvällen slutade hyffsat tidigt, skönt! i lördags åkte tobbe, anton, pinky och jag på bilträff i linköping. slutade med att vi kollade streetrace, riktigt fränt hehe!!



och vi sa fuck it, solen sken

sov hos mitt hjärta inatt. idag var jag ledig igen och eftersom tobbe är sjukskriven så kunde vi båda ta en skön sovmorgon imorse. vi käkade frukost på altanen och sedan har vi legat ute i solen några timmar. är hemma nu, ska sova själv inatt vilket inte händer allt för ofta.. kort skoldag imorgon, awesome!



She acts like Summer and walks like rain

har haft långledigt och det har vart hur skönt som helst! imorgon ska vi tillbaka till skolan, dock tror jag inte att det blir så jätte långvarigt hahah. tobbe fick komma hem från sjukhuset i torsdags, och jag har vart med han i stort sett hela tiden sen dess. i fredags myste jag hos ida med några söta brudar vilket var himla trevligt. tobbe och jag firade simone och min bror i lördags (båda hade fyllt 20!), så vi var en kortis på båda ställena. igår låg tobbe och jag ute i solen tills det blev tooo hottt. på eftermiddagen åkte jag till stan med mami och lillsis, fick med massa fint hem, tacktacktack!! på kvällen träffade jag sara, tilda och jessica en sväng, så himla länge sen, BÄSTA! ♥ sov hos mitt hjärta inatt och idag har jag jobbat från 9-3. kändes rätt surt att stå i ett kök hela dagen när det var hur fint väder som helst! avnjöt en riktigt smaskig grillad måltid ute på altanen med familjen förut, mysipysi.


bild från simones blogg

torsdaaag

var hos min ny opererade pojke hela eftermiddagen och kvällen igår. det var inte alls kul att se att han mådde så dåligt. håller iallafall tummarna för att han mår bättre och att han får komma hem idag! sitter på tåget påväg in till stan nu, så vi hörs när vi hörs :)


I hope you like jammin too

skolan idag har vart rätt inte så jätterolig, fast vi hann med en massa. direkt efter skolan mötte jag upp tobbes mamma och så åkte vi till sjukhuset och hälsade på honom. har vart där hela kvällen och umgåtts med min fina lilla pluttis. kändes rätt jobbigt att lämna honom när han skulle opereras ikväll. nu ska jag försöka sova utan att sakna sönder min älskling, får se hur detta går.. nattiii




18-års firande & minneskonsert

i fredags firade vi som sagt linis som fyllde 18, vi käkade på La Uva och åkte sedan hem till henne och myste. i lördags var det minneskonsert och den kan beskrivas som dagen/kvällen/natten/morgonen då vi var lite överallt i blacka. kom hem tillslut iallafall, klockan 5 på morgonen efter att min bror som skulle hämta mig hade somnat om och lite sådär hehe.


fredag 


lördag

När allting går emot ska jag hålla kvar

jag har haft en riktigt underbar och galen helg som jag har spenderat med många finisar! bilder kommer så småningom. väldigt kort skoldag idag, skönt. har legat hemma och oroat mig för mitt hjärta hela dagen. plutten befinner sig på akuten just nu, hoppas det inte är något allvarligt bara. ska försöka sova nu och hoppas på att han hör av sig snart!!

hela dan, varje dag.

hade np i engelska b igår som var äckligt svårt, men vad gör det om hundra år? på kvällen åkte tobbe o jag hem till rickard där vi var ett gäng och kollade hockey, trevligttrevligt! efter skolan idag tog jag andra sprutan gardasil och sen har jag bara myst hemma med min finis! nu är vi hemma hos tobbe och ska sova typ närsom, trötta like hell heh. goodbye


We can burn brighter than the sun

sov hos tobbe inatt och hade sovmorgon idag för vi började kvart över 12. är typ hur skönt som helst att sova hos honom när jag har det, för då kan jag sova typ tusen år längre än när jag sover hemma haha! blev en sväng på stan med ebba och jonna efter skolan då vi köpte presenter till lina som ska firas på fredag! har storstädat mitt rum all day long och precis duschat nu. ska nog krypa ner i min nybäddade säng och vänta på mitt hjärta som ramlar in latero. nattiii

Some nights, I stay up cashing in my bad luck




vart i skolan några timmar och haft engelska idag, är hemma nu och ska ta tag i lite plugg hade jag tänkt. Kent, Rihanna, Skrillex, Lars Winnerbäck, Laleh, Hoffmaestro, Melissa Horn, Mac Miller och nu SVENSKA BJÖRNSTAMMEN, fyfan va UNDERBART! PEACE AND LOVE 2012, here we come!! det kan inte bli annat än grymt!




rätt skön låt som ni bör checka in om ni inte redan gjort det!


I wanna be drunk when I wake up

här kommer en hel del bilder som jag hittade i min Iphone, enjoy!!



från tobias födelsedag när han hade 20-års fest!




när vi firade hanna som fyllde 21 år, och till sist hamnade hemma hos anna!




och sist men inte minst ifrån valborg. vi började med förfest hos diasy och sedan åkte vi hem till marcus, spenderade kvällen/natten med grymma människor!






KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!! hahahah jag dööööör.




You gave my life direction

igår följde jag med tobbe, pinky och teo på bilträff. började i kolmården, sen kom polisen och då åkte alla vidare till stan, maxi. träffade endel homies under kvällen också så det var riktigt kul. hade en trevlig kväll!! somnade tillslut bredvid världens finaste kille ♥ idag tog vi en rejäl sovmorgon, vilket behövdes. idag har vi käkat frukost framför big brother, och nu har han åkt hem. ska försöka vara duktig och ta tag i några inlämningsuppgifter nu som ligger och skräpar!

RSS 2.0