tvånollnollnio

sammanfattning 2009

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
klart jag gjorde och kul var det!

höll du några av dina nyårslöften?
minns inte ens om jag hade några hihi (a)

blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej.

finns de några nya människor du lärt känna under 2009?
ja och det är jag riktigt glad för :)

vilka länder besökte du?
jag stannade kvar i kalla sverige.

är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
ja, det är mycket.

vad var din största framgång 2009?
 många nya vänner ♥

största misstaget?
haha ae.

har du varit sjuk eller skadat dig?
aa och nu räcker det för min del!

bästa köpet?
många saker.

vad spenderade du mest pengar på?
kläder.. I think.

gjorde någonting dig riktigt glad?
yeees.

vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
i gotta feeling, mayhem, sexy bitch, down och do it all night.

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
det har vart lite upp och ner, men jag har vart mycket gladare tror jag.

vad önskar du att du gjort mer?
tränat mer, vågat göra mer saker.

vad önskar du att du gjort mindre?
svår fråga..

blev du kär i år?
kanske?

favoritprogram på TV?
andra avenyn och prison break.

bästa boken du läste i år?
har bara läst dåliga böcker.

något du önskade dig och fick?
jarå!

något du önskade dig men inte fick?
ja, tyvärr..

vad gjorde du på din födelsedag 2009?
minns inte, men det vanliga tror jag?

finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
klart det gör, men det har ändå varit ett riktigt bra år!

hur skulle du beskriva din stil år 2009?
mycket varierande!

sent som vanligt

haha sämst på att uppdatera är jag, men sånt man får leva med liksom.

imorgon är det stan som gäller. måste gå upp vid tio, usch så tidigt (för mig).. jonna den lilla råttan får ju gå upp vid sju, stackarn hihi (a) men ska iallafall in till stan med henne runt tolv-ett nångång, vi ska fixa det sista inför nyår. jag hoppas verkligen att nyår blir ett riktigt bra slut på det här året!

"haha jag har börjat bli kallad för nattuggla och uppesittarN, det kanske ligger nått i det? går och lägger mig tidigast två och vaknar tidigast ett (om jag inte blir väckt sover jag oftast till två/tre) hela dagarna försvinner/ blir förstörda, men det är riktigt skönt vill jag lova!"

pussen

fick mig ett riktigt gott skratt

jag kollade runt på lite bloggar och hamnade hos daniel och robin som har bloggen BACONOST!!

helt ärligt, det måste vara den bästa bloggen som finns! så sjukt roliga sketcher dom gör, haha och deras humor.. det går ju inte att beskriva hur bra dom är! haha ni kanske inte tycker att det är roligt, men det gör jag. skrattar som en dåre för mig själv haha. dom är sjukt grymma yao!

här får ni lite smarriga smakprov!
 





kolla in på deras blogg baconost.se för att få se mer klipp

pussen

julafton

igår vid tre tog jag pendeln in till stan, jag gick runt och köpte lite julklappar. sen kom matilda och jesper också in, dom skulle ha åkt in samtidigt som mig, men dom missade pendeln. jag mötte upp dom+sara, crille, carro och basse. först gick vi och käkade pizza, sen gick vi på stan och köpte mera julklappar. sen vid halv åtta typ gick jag och sara upp till vp, vi var så sjukt trötta haha. sen tog vi nio pendeln hem.


carro och tilda.


me and vejpej.


sara and me.
_____________________________________________________________

idag är det julafton.. riktigt jobbigt att gå upp halv nio, jag gick och la mig vid tre... tidiga morgonar är inte riktigt min grej haha. iaf fixade mig och sen åkte min familj ner till småland och jag firade jul med släkten där. kom hem vid nio och då öppnade jag julklapparna, riktigt nöjd med mina presenter! tack alla ♥

GOD JUL! ♥

natt

okej, jag ska lyssna på dig och göra som du sa... även fast jag egentligen inte vill. haha ♥

.j.u.l.l.o.v.

lördag idag då, kom nyss hem från julbord typ.

igår var det julavslutning, vi hade tomtecup, fick våra betyg och sen slutade vi, ca halv elva. vi brudar åkte in till stan, vi gick direkt till fräcka frökens, alla sju köpte en greken haha. där satt vi alla och pratade om allt och inget i mer än TRE timmar, riktigt mys! sen tog vi pendeln hem vid tjugo i fem. jag åkte hem packade lite och sen skjutsade mamma mig till ebba vid halv sju. där lagade vi god mat och sen satt vi och pratade ännu mer om gamla minnen, i flera timmar! sen kollade vi på film "när mörkret faller" och käkade svull. vid halv två tog vi bussen hem, jag följde med hem till jonna och sov där. tror att vi somnade runt kl fem, för vi kollade på hennes favorit film som hon kunde alla repliker till och hon låg och sjöng med i alla låtar, så sjukt gullig hon är när hon gör det, ni skulle bara se haha. NI ÄR BÄST! ♥

jag vill göra nått kul ikväll, men tror att det bara blir att vara hemma, får se.

pussen

avslutning imorgon

idag körde vi på en riktigt chill skoldag med klassen, 9B är bäästa! vi körde lekar det var askul haha, städade skåpen, bakade tårtor och sen kollade vi på film. vi fick sluta klockan tre, matilda och jag köttade till bussen, men missade den, så då fick vi vänta till halv fyra iallafall. sjukt kallt, men vi gick in och värmde oss inne hos tandis.

imorgon är det avslutning, ÄNTLIGEN! vi slutar halv elva tror jag och då blir det stan med mina giiirls ♥ sen ska vi hem till ebbilusch, laga mat och kolla på film, riktigt mys! :)) jag sover nog hos jonna sen tror jag.

pussen

vinter

dålig uppdatering som vanligt. ihih ute är det massa snö och jag hoppas att det kommer ännu mer, så att det kan bli en vit julafton i år.

imorse kom bussen trettio minuter försent, sjukt kallt var det ute också, inte kul. jag fattar inte ens varför vi måste gå i skolan den här veckan? vi gör ingenting på lektionerna. idag hade vi håltimma på musiken så då gick jag, fanny och lina till "bageriet/cafe´t, vi pratapratade massa hihi.

måste berätta om engelska lektionen idag, det var verkligen sjukt kul/läskigt/dampigt?!
vi skulle köra någon fråge lek och då körde vi tjejerna mot killarna. min engelska grupp kan aldrig sluta prata och läraren kan bli riktigt arg! hon sa till flera gånger att vi skulle vara tysta, men var det någon som lyssnade.. nae hehe. så efter en stund fick hon damp och sa, nu går jag, ni får jobba med nått själva istället t.ex. grammatik och så slängde hon igen dörren och gick iväg (trodde vi). alla började as garva, men sen var vi duktiga och jämförde våra svar. sen efter en stund kom hon in igen och då hade hon verkligen damp! hon skrek att vi skulle vara helt tysta och hon ville inte höra ett ord till från oss. sen tog hon fram hörförståelser till några, men hur tänkte hon att dom skulle kunna göra det utan en skiva? några som inte ens har franska fick jobba med det. och resten fick en bok. hon gav mig samma bok som jag läste ut och redovisade förra veckan, så då sa jag att jag har redan läst den här.. oh my gud, hon skrek, MEN LÄÄÄÄÄS DEN EN GÅNG TILL DÅÅÅÅÅ!!!
herregud aså, aja, hon hade säkert sin anledning.. eller inte ;)


kan du inte få tiden att stanna?


pussen


bilder från igår

vid tio igår tog jag, tilda och sara bussen till jossan. där kollade vi på idol, bästa erik vann! vi snackade om massa och sen tog vi massa oseriösa kort. haha. vid halv tolv tog jag, tilda och sara bussen hem till dom. vi kollade på film och sen tog jag bussen hem vid ett.

bilder från igår.


jag, tilda och jossan.



haha as-seriösa.







hihi <3

pussen

fredag

damn vilken dålig uppdaterare jag har blivit, ska försöka ändra på det!

veckan har varit väldigt soft, inga läxor och det var väldigt länge sen jag inte hade några kan jag lova. i tisdags åkte jag in till stan med jonna, disa och evelina. disa skulle klippa sig, så jonna och jag gick på stan själva och softade runt lite. vi snackade om massa minnen från i somras, oh shit vad jag längtar tillbaka.. vi var nästan varje dag och hittade på massa roligt. efter stan åkte vi till blacka och där kollade vi på vem som blev backas lucia med hampus och hans "gäng".

resten av veckan har varit riktigt soft !

fredag idag, som jag har läääängtat. ska snart dra till sara och matilda, jag tror att vi ska till jossan men får se.

pussen

sjunde december

helgen var riktigt chill, det blev massa film, svull med syskonen och såklart mycket sooova. skola idag som vanligt, blev riktigt glad för att jag fick reda på att jag kommer få MVG i geografi och fysik, jippie. lite nervös inför imorgon för jag ska ha egen lektion på idotten då, men det är ju inget att vara nervös för egentligen. inget plugg den här veckan, betygen sätts snart och det betyder snart jullov! kan lova att jag längtar riktigt mycket till jullovet <3

pussen

00:00

no provet idag gick ganska bra tror jag, det kändes så iaf. förövrigt så var det en ganska chill skoldag. plugg när jag kom hem, har prov på fredag... jag kom nyss på att det enda jag har gjort den här veckan är att plugga ? men sån är jag, måste plugga mycket för att fatta nått överhuvudtaget mihih (: nejdå, inte riktigt så farligt är det. den här veckan har det faktist varit svåra prov.

ska nog sova snart, hoppas att jag kan somna.. annars måste det vara nått fel på mig ?

pussen


1 december

idag hade alla 9:or volleybollturnering. mix-laget, där i var jag. tack vare axel vann vi, men vi alla var nog lite sådär bäst tycker jag. haha vi var agenter/livvakter, till "flickorna" i våran klass. vi slutade i allafall tidigt och det var riktigt skönt. jag, lina och fanny gick till irene efter, för att prata om no-provet som vi har imorgon. trodde att jag skulle fatta mer, haha men icke sa nicke. jag glömmer hela tiden bort slutet på frågan, hur kommer det här gå? jobbig vecka, många läxor hit och dit.. längtar till helgen nu.

måste kolla lite till på provet, innan jag somnar.. jag kan ju lika gärna sitta uppe till sådär ett kanske, för jag kan ju ändå inte somna, jobbigt är det.  

btw 23 dagar kvar till julafton, läängtar ♥

pussen

RSS 2.0