snabbis inlägg..

I onsdags fyllde jag 15 år wiho! Hela familjen åkte på kryssning till Finland med viking line, skojjsigt vare.. Vi kom hem idag (fredag), jag lägger in lite bilder imorgon för snart ska jag åka till Jonna<3 vi ska på utebio ikväll :)

Jonna min babe.

Igår kom Jonna till mig kl halv 6, vi var ute och gick, kollade på film och sen satt vi vid datan hela natten och pratade med offer och hans crazy gäng i mobilen. Vi somnade kl 05:30 ungefär tror jag. Idag vaknade vi av att Jonnas mamma ringde kl halv 12, då var vi väldigt trötta! Jonna åkte hem kl 12.. Men sen frågade Jonna om jag ville hänga med till Sörping, självklart var jag på :) Vi skulle äta glass på smultronstället men det var jättelång kö, så vi köpte glass på ett annat ställe. Sen gick vi in i en affär där dom sålde smycken jättebilligt, jag köpte ett halsband, ett armband, ett par örhängen och en fotlänk. Efter det åkte vi hem till Jonna, vi gungade, käkade, pratade, tog kort och grillade marshmallows hihi.. Jag åkte hem kl 9 och nu sitter jag här som vanligt.


<3

<3

<3

Du är så himla bäst! <3

Puss♥

Hej

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inta haft nått att skriva om.

Igår åkte jag till Jonna kl 6, det var riktigt kul att träffa dej igen babe<3 Vi satt vid datan och flummade och sen ringde vi till lite folk. Offer var på himla bra humör så vi pratade med han i flera timmar i mobilen, riktigt kul hade vi om jag säger så! Jonna och jag bestämmde oss för att kolla på film kl 04:00 "A walk to remember" blev det. Men vi orkade inte hålla ögonen öppna så vi stängde av filmen och somnade direkt :D Idag vaknade vi kl 13:00, vi käkade frukost sen satt vi oss vid datan. Sen gick vi ut till dagiset, satt där och gungade och bara pratade.. så himla skönt att prata av sig :) Jag åkte hem kl 6, sitter här vid datan och degar. Puss på Jonna<3


Vi är coola :D

Musik!!!

Här sitter jag och lyssnar på musik, lyssna på dom här låtarna dom är så himla bra!


Bästa brudz!

Hej, nu är jag hemma från arkösund igen... det har vart helt toppen där!

I torsdags tog jag, Jonna, Ebba och Fanny bussen från norrköping till arkösund. I arkösund kom Disa och mötte upp oss vid affären. När vi kom hem till Disa åt vi en jättegod paj som hon hade bakat, och sen gick vi ner till badholmarna och lekte lite vid vattnet. Sen åkte vi ut på havet med Disas mamma och pappa, vi badade från båten, gick på utflykt, åt mat och myste! När vi kom hem sen bestämmde vi oss för att vi skulle åka ner till badholmarna på kvällen och grilla där. Det var riktigt mysigt, vi satt hela kvällen där.. Haha, Ebba slängde iväg sin korv och då blev vi attakerade av fiskmåsar! Vi ringde och självklart klantade jag till mej. xD Vi cyklade hem kl 12 och då tog alla fram sina mobiler och började smsa till folk.. och lilla Disa somnade :').

I fredags vaknade vi av alarm kl halv 11, då käkade vi frukost. Efter frukosten cyklade vi ner till badholmarna, jag cyklade på gröna faraN! (respekt) Där låg vi och schtekte i solen och badade, men Jonna och Fanny tyckte att det var för kallt. xD Efter några timmar cyklade vi hem och fikade, riktigt mumsigt! Haha, sen cyklade vi ner till affären och köpte glass och några köpte choklad..  När vi hade käkat upp glassen/chokladen cyklade vi hem igen för Fanny skulle åka hem kl 4. När hon hade åkt hem cyklade vi ner till badholmarna och där låg vi och schtekte i solen.  Efter det åkte vi hem och körde klockan och sen käkade vi grillat. Kl 10 cyklade vi + Julia och Evelina till badholmarna och tog ett kvällsdopp och vet ni vad?.. Jonna badade! :D Blöta, glada och fulla av myggbett cyklade vi hem till Disa igen och där duschade vi. Sen svullade vi och kollade på film.

Idag vaknade vi kl 11 och då åt vi frukost. Efter frukosten var vi trötta så vi gick upp på loftet igen och låg där och myste. Men sen tog vi oss i kragen och cyklade till en brygga för att sola, det blev inget bad för att det var så kallt i vattnet. När vi kom hem igen tog vi med oss massa dynor,filtar,täcken,kuddar och frida tidningar ut, där låg vi och hade det riktigt mysigt. Sen käkade vi pastasallad och efter det körde vi klockan med Julia och Evelina. Hihi, sen kröp vi ner i våran myshörna igen... men sen var vi tvugna att plocka ihop våra saker för vi skulle åka hem. Jag, Jonna och Ebba åkte hem med Jonnas mamma kl 5. 

Det har varit riktigt kul med er brudar! ♥ 



Pusshej♥

Arkösund imorgon med bästa brudz!

Idag tittade solen fram en stund så jag passade på att sola och bada i poolen med syster. Sen har jag försökt packa tills imorgon, men det går inte så himla bra.. jag vet ju inte vad det kommer bli för väder, så klädvalet är svårt! Jag kommer nog inte blogga mer förens när jag kommer hem från Arkösund på lördag.

Om ni vill nått får ni ringa/smsa till mej! ♥




Pusshej. ♥

Utebio.

Idag vart det mest chill på dagen, kl 6 åkte jag till Jonna my babe! Vi satt vid datan, fixade oss, och tog massa kort.. Jag och Jonna tog bussen in till stan kl 20:25 och sen satt vi och väntade på Ebba där en stund. När hon kom placerade  vi oss på donken och där satt vi och pratade i evigheter, sen gick vi till utebion. Fredda satt med oss, mys! :) Haha, jag vet inte vad filmen handlade om.. Vi åkte hem med bussen kl 23:45.. och nu har jag hamnat här. Måste lägga mej snart, för på torsdag ska jag, Jonna, Ebba och Fanny åka till Disa i Arkösund med en buss som går kl 07:30, kommer aldrig orka upp!! Det ska bli riktigt mysigt att vara med er brudar och Disa du är väldigt saknad!

Pics från idag med babe!

Jonna! <3


Puss


Det var inte så lätt att få med Lisa på bild, men vi lyckades några gånger! :)


Du är så himla bra. <3


Bästa! <3


<3


Lite schtek sådär bara.. :D

ifk

Idag åkte jag och Jonna in till staden och kollade på på fotboll, ifk-falkenberg.... ifk vann med 5-1, så jävla bra!

Haha väldigt kort inlägg, men jag har inget mer att skriva nu. ♥


ifk.

Helgen..

Igår då åkte jag till stan med Jonna, vi skulle titta på roxanne men där var vi bara en jätteliten stund, istället gick vi runt i stan och sen tog vi 20 över 12 bussen hem. Sen var vi hos Oliver till nångång runt 02:00, för då gick vi till Jimmy där också Micke var. Vi kollade på film och sen gick Jonna och jag hem till Oliver igen kl 05:00, vi somnade nångång runt 6.

Idag blev vi väckta kl 11 och då åkte vi hem till Jonna och fortsatte sova där till kl 4, snacka om att vi var trötta! Sen gjorde vi inte så mkt, tog det mest chill.


Puss<3



Jimmy.

Micke.

Lördag!

Idag blev jag väckt halv 11, men jag orkade inte gå upp då så jag sov en timme till. Nu ska jag snart börja fixa i ordning mej, för jag ska åka till my babe Jonna kl 3. Ikväll runt kl 7 ska vi åka in till stan och lyssna på roxanne och så..


My babe Jonna! <3

Ingen rubrik..

I onsdags åkte jag till Jonna, vi satt vid datan och nördade, ovanligt av oss verkligen! Sen nångång runt 01:00 gick vi ut med julia (jonnas syster) och gungade på dagiset och tog massa kort. Sen gick vi in igen, Jonna och jag låg och pratade om massa så runt 05:00 somnade vi!

Igår vaknade Jonna och jag kl 14:00. Haha vi satt oss vid datan och sen åkte jag hem 15:00. När jag kom hem fixade jag mej och sen kom Fredda. <3

Bilder från i onsdags!

Mys! <3


Jonna och Julia! <3


Haha.. <3


Julia! <3


Mys hos Jonna!

hej, idag har jag gjort ingenting.. så jag smsade till jonna och frågade om hon ville hitta på nått. såklart var hon på G! :) så alldeles straxt ska jag åka till henne, hon är själv hemma och sen sover jag där inatt.

Jonna du är min ängel babe!



Puss på oss! ♥

Tja

Det svenska sommarvädret har anlänt, regn regn och åter igen regn... Jag blir på så himla dåligt humör när det bara regnar hela tiden! Idag blev jag väckt kl halv 12, ville igentligen bara somna om, men jag var så duktig och gick upp! Sen har jag bara suttit vid datan och kollat på Tv.

Hehe, vilket roligt inlägg.....menmen bättre än inget alls!

Pusshej! ♥


Gratis sms!

Jag har gratis sms, så det är bara att fatta mobilen och börja skriva till mej nu! ♥

Lördag och söndag!

Igår följde jag med Jonna till blacka, vi grillade och sen sov vi hos Oliver. Först kollade vi på Tv i Olivers lilla hus och sen gick vi till några gungor och satt där och lyssnade på musik. Sen käkade vi grillat och efter det gick jag, Jonna, Julia och Oliver till konsumplan för Jonna skulle ta ut pengar. Men den funkade ju såklart inte, Jonna gjorde bort sig lite....HAHA! Efter det gick vi till en klättergrej och lekte av oss lite, mihi. Sen gick vi hem och åt kladdkaka och massa mer...xD Hehe, sen gick vi till gungorna igen satt där och sjöng lite. Sen när vi hade suttit vid gungorna en stund gick vi hem till Oliver, där kollade vi på Tv och sen pratade jag med FreddaK. Oh, det var en fett stor spindel som kröp på mej när vi skulle sova, läskigt! :S

Idag gick vi upp kl 10 för vi skulle till stan med Ebba. Jonna och jag fixade oss och så....... sen tog vi bussen in till stan med Ebba. Vi gick runt och kollade lite och sen käkade vi. Vi hade tänkt att ta en buss hem kl 4, men vi hade såklart kollat fel busstider xD Så vi fick ta nästa buss hem som gick halv 7. Jag ringde till FreddaK så han kom till oss, vi satt på donken och pratade. Jag hängde med Jonna hem en stund sen efter stan, vi satt vid datan och nördade.

Nu måste jag sova snart, jag är skapligt trött!

Pusshej! ♥


Jonna, Oliver och Julia!


Oliver och Julia!


Ebba och jag!


Haha, smygfotarN Jonna var igång på donken!

Bilder från igår!


Kajsa och Jenny<3


Fanny, Evelina, Lisa och Malin<3


Kajsa, Evelina och Sara<3


Lisa bestämmde sig för att göra lite yoga, mitt i natten! :)


Mmm, kexchoklad....eller hur var det Kajsa? ;D


Haha, lite sådär schtekigt mitt i natten! ;)

Puss! ♥

Partaj hos Jenny!

IGÅR!
Jag åkte till Jenny kl 18:00, alla var redan där när jag kom, det var Fanny, Lisa, Evelina, Kajsa, Sara, Malin, en till Evelina, jag och Jenny. Först öppnade Jenny paket och sen käkade vi taco........haha, sen när alla var proppmätta gick vi ut och körde en snurrig lek, väldigt passande! Efter det gick vi in igen och sjöng för Jenny och käkade glass. När kl var typ 21:00 kröp vi ihop i soffan och kollade på "Säg att du älskar mig". Hehe, sen tog vi en lite paus från filmtittandet och ringde till några personer......."För jag har himlen runt hörnet, blablabla" haha, fett kul var det! Sen hittade vi tillbaka till soffan och satt oss och kollade på nån skräckis, ingen visste vad den hette, xD När den var slut gick vi upp och bäddade sen låg vi och snackade, först var jag fan trött.... men sen blev jag/alla övertrötta. Typ runt kl 5-6 nångång när vi hade tänkt att sova, blev det ett litet "spindeldrama" så då var det några som inte ville sova längre. Alla somnade kl halv 7 typ, och där låg jag helt ensam och ville absolut inte sova, men det blev ganska tråkigt att vara vaken själv så jag somnade väl typ 7? ;)

IDAG!
Vi vaknade väl typ 09:45, haha inte så mycket sömn inatt! Vi kollade typ på TV och sen käkade vi frukost. Efter det packade vi iordning våra saker och bytte om. Jag åkte hem från Jenny typ 12 tror jag, sen har jag hamnat här nu, väldigt ovanligt tycker jag!  ;) Jag är ändå inte så himla trött faktist, men det kommer nog ikväll kanske.

Jag måste lägga in bilderna på datan, så dom kommer nog snart!

Puss! ♥

Fredag

Jag vaknade typ runt kl 11 idag, skapligt varmt på mitt rum! Jag har inte ett skit att göra....eller jo igentligen har jag ju det, måste packa och fixa mej, för ikväll ska jag till Jenny. Hon har tjejkväll och det kommer massa folk till henne, ska bli sjukt kul attt träffa henne igen, så himla länge sen nu! Jag sover hos Jenny inatt, så jag skriver imorgon igen. Fan, det regnade så in i helvete alldeles nyss och så åskar det och det har hållt på tillräckligt länge nu!

Pusshej! ♥

Solsolsol!

 

Idag har jag bara vart hemma och chillat läget, typ solat och badat i poolen. Men om en stund ska jag åka in till staden med mamma och syster, behöver köpa lite saker. Jag har inte så mkt mer att skriva om min fett roliga dag, så vi hörs!


Bästa!


Baksmällan!

Jag, Jonna och Ebba tog bussen in till stan halv 7 för att vi skulle se på bio, baksmällan! Först gick vi typ till donken, sen fördrev vi tiden genom att prata och gå runt lite överallt, mys! Haha, den var riktigt bra, men jag störde mej jävligt mycket på dom som satt breve mej! Efter bion kom Fredda och Crille och vi typ pratade lite, vi hade kollat fel busstid så vi var tvugna att typ gå med en gång. Nu sitter jag här och har riktigt roligt, ska gå och sova sen... men inte riktigt än! :D

Pusshej <3

mys!

Ebba och Jonna! <3

RSS 2.0