29 november

kom nyss hem från disa, åkte dit vid sex och där var också jonna. vi körde på en riktigt soft chill kväll i soffan med allt man behöver ha... dator, mat, svull, film och riktigt bra vänner. alltid bäst med er ! imorgon blir det massa plugg och kanske ska kolla på deras handbolls match, får se.

pussen

lördag

i lördags var vi hemma hos disa med massa roligt folk. riktigt roligt först men sen blev det skit, kul att ni förstörde ?  aja, här får ni bilder.


blogg killarna !

sweet

pussen


02:25You are my only ♥

rubrik

länge sen jag skrev nått här i bloggen, men anledningen är att jag har inget att skriva om just nu.

min klass hade disco i fredags, det var väl sådär.. vi fick iaf lite klirr i kassan mihihi. efter discot gick jag och matilda till konsum plan, där var sara, jossan, fille, stoffe, emma, fredrik och john. vi satt där och väntade i femtio minuter på bussen. i lördags åkte jag och mamma på gymnasiemässan, sen gick vi på stan en liten stund, jag fick två "fest tröjor".

jag ska nog sova nu tror jag.. 02:02 önskaönska ! det finns inga som är sociala kl två på natten en måndags natt hihi. martin försvann nyss från msn, så då ska jag nog också sova nu.

studiedag idag och imorgon, så sköönt !

pussen

das cityyyyyyyy

idag drog ebbbbi och jag till stan efter skolan, vi slutade tio i ett. vi chillade runt i kanske tio minuter, sen tog vi en låååååång fika. riktigt gott kan jag loooova! ihihi shit så kul det var, jag kunde fan inte sluta skratta ebba, men du är ju som du är! ebbbbi och jag softade runt ännu mer och sen vid fyra kom jonna. gissa vart vi hamnade, inte på donken väl? nej, vi går ju aldrig dit? haha aae, inga kommentarer om donken! där satt vi i två timmar och bara pratade.. ni är bäst! ♥ vi tog pendeln hem vid sex, men inte jonna för hon skulle träna. på pendeln träffade vi hampus, zako och jens som hade kul tror jag? ihih en riktigt skön och bra dag med bästaste vännerna ♥

btw ebba.. kom ihåg vårat löfte nu, annars vet du vad som händer! (a)

pussen

 

ork inte ihi

aae fy sjutton så trött jag var imorse, det var knappt att jag orkade upp från sängen, tänk om jag hade fått sova hur länge jag ville, hur skönt hade inte det varit? menmen, nu är det ju skola igen haha. men iaf.. skolan var sjukt seeg som vanligt och blablabla. jag fick VG på tyska provet, nöjd är jag med det också. skolan är jobbig, jag orkar inte! jag längtar till helgen, ovanligt? NEJ! imorgon slutar vi tio i ett, det gillar bella kan jag lova! sen blir det nog staden med ebbilush, myyys.

pussen

igår..

igår åkte jag till disa vid kl åtta och där var jonna, ebba, fanny, cissi, milla och bella också. disa fyllde ju faktist 15, grattis! vi lyssnade på musik och käkade god tårta, sen vid tio tog vi bussen till blacka. vi gick hem till ponta där macke, tobbe, robin och simon också var. men där var vi inte så länge eftersom det inte gick några sena bussar hem, så vid halv tolv fick jag, jonna, disa och fanny ta bussen hem igen. jag och disa sov hos jonna.pussen

RSS 2.0