i sista sekunden som vanligt

i fredags tog jonna, disa och jag pendeln till norrköping och där mötte vi upp hampus, jakob, arash, anton och timmie. vi tog bussen till himpa för vi skulle kolla på fyllebrännboll, men när vi kom dit så skulle vi åka till lindö på fest ist. så vi tog bussen tillbaks till södertull och där väntade vi på bussen till lindö. på bussen till lindö var det helt full proppat med folk och det var nån idiot som hoppade på mig hela vägen, disa och jag höll på att dö av skratt. när vi kom till lindö gick vi jättelång tills vi kom fram till den så kallade "festen", det var kanske åtta pers som satt utanför ett omklädningsrum och väntade på en person som hade nyckeln in dit. värsta garagefesten fan! vi tog bussen tillbaks till södertull och sen kom hampus mamma och hämtade oss. jonna, disa, jakob och jag följde med hem till hampus. vi satt vid datan, alla somnade förutom disa och jag, ni skulle ha sett hur dom somnade haha. vi tog bussen hem klockan halv ett, det var hemskt på bussen! jonna och jag följde med disa hem till henne och vi sov där.

i lördags vaknade vi klockan elva, vi käkade frukost och sen åkte jag hem klockan halv ett. när jag kom hem duschade jag och sen satt jag vid datan och planerade kvällens planer. klockan åtta skjutsade mamma mig och jonna till vånga, till fredrik holms fest. där var det massa folk och vi hade jättekul. men som vanligt var vi tvugna att åka hem klockan tolv, tråkigt värre!

pussen

vi suger, eller vad säger du jonna?

sista dagen i skolan idag, prao två veckor framåt nu... nästan alla lektioner tillägnades att plugga no på, men det hjälpte inte så mycket ändå, no provet var verkligen skit svårt kan jag lova! på matrasten (som är en timma och tjugofem minuter på fredagar) gick lina och jag till "cafe´t" och köpte en chokladboll och satt där och pluggade lite, riktigt mys! kom hem för en halv timma sen och nu sitter jag här. vet inte vad planerna blir ikväll men jag hoppas att den har något kul att bjuda på, orkar inte sitta hemma och dega -.- imorgon ska iaf vi tjejer hitta på något roligt, HOPPAS JAG!  :)

pussen

plugggg

igår var det idrottsdag i mårn. min klass vann alla matcher på brännbollen, fotbollen vet jag inte hur det gick på och på vollybollen vann vi två matcher, kom lika en och förlorade en. sist men inte minst hade vi orientering. jag körde motionsbanan tillsammans med matilda och vi sprang med sara och jessica också. fyfan va vi kötta, och vi är ju så himla bra så vi kom först, fick bästa tiden på hela dagen och vi hittade alla kontroller... det kan man inte tro om oss va? ihi

imorse när jag mötte disa, var det första hon sa, är du taggad för matteprovet? jag trodde att det skulla vara imorgon, men icke sa nicke! kan ju lova att det gick "tummen ner" på det aså. och på engelskan var jag en lonley girl.. vi hade redovisning och sen läste vi i en bok, tråkigt värre! när jag kom hem var det bara att börja plugga på no provet som vi har imorgon bläääääääää, kan inte bli värre! kommer bli skönt med prao i två veckor nu, men jag kommer vara skapligt nervös första dagen, det kan jag lova! 

pussen  

om helgen

i fredags åkte jag, jonna, disa, hampus och jakob in till stan. dom skulle äta, så disa, jonna och jag gick till cubus för disa skulle köpa jeans leggins, men det fanns inga i hennes storlek. vi åkte hem med åsa klockan halv sex. när jag kom hem käkade jag och sen fixade jag mig lite. sen fick jag skjuts till disa, vi gick ut med dumle och sen satte vi oss vid tv:n och kollade på idol. klockan tio tog vi bussen till blacka och först var vi ute med hampus, jakob, zako, fabbe, elin och jossan. klockan halv tolv gick hampus, jakob, zako, disa och jag in till hampus. lite senare kom jonna, för hon hade kollat på bio innan. vi kollade på tv och satt vid datan. klockan halv två tog vi tjejer bussen till norsholm och sen gick vi hem till jonna. vi kollade på film, men jonna och jag somnade som vanligt, så disa stängde av den.

i lördags gick vi upp klockan tio, gjorde iordning oss och sen tog vi bussen till blacka och kollade på hampus match, dom vann med 2-1. efter matchen åkte vi hem till norsholm och sen åkte jag hem till mig. på kvällen tog jag moppen till jonna och sen tog disa, jonna och jag bussen till kimstad och där fick vi vänta på pendeln i 45 minuter bläää.. i stan mötte vi upp hampus, arash och två randoms? haha vi skulle egentligen åkt till smedby på fest, men det var tydligen ingen. så klockan tio tog vi pendeln till kimstad och sen åkte vi hem till hampus, satt vid datan och lite. halv tolv tog alla bussen till norsholm. shiet så kallt det var när jag åkte moppe hem kan jag lova!

pussen

länge sen sist..

skola idag som vanlig. vi började med so prov och det gick väl ganska bra, hoppas jag. sen hade vi musik och då såg vi på film, mamma mia. efter det elevens val, satt mest och snackade med brudarna om massa. lunch=blääää. sen efter lunchen var det engelska, haha och annika fick lite så kallat damp tror jag? sen var det matte sista lektionen. disa och jag började med flum och det gjorde så att vi stod ut med hela lektionen.
disa, jag kommer aldrig glömma din klockrenaste kommentar från matten.

- bella, hur gör man när inte siffrorna får plats på miniräknaren?

är den inte rolig? fyf*n så mycket vi skrattade kan jag lova!

förresten, bilderna som jag lovade er för väldigt länge sen kommer när jag sitter vid den rätta datan.
men nu måste jag plugga och sen ska jag se på film tror jag.

pussen 

helgen

igår tog jag moppen till jonna och sen åkte jag, jonna och disa och kollade på fotboll i blacka med becca. det var blacka mot söderköping tror jag? :) vi tog bussen hem, jonna och jag var utelåsta så vi gick hem till disa. jag förhörde dom lite på hemkunskapen och sen gjorde vi en smarrig matpaj. haha, sen var jag och disa mycket roliga på sms. på kvällen följde jag med jonna till blacka igen, och senare kom även disa. vi gick runt i blacka, köpte chips och sen när det blev kallt gick vi hem till oliver. där satt vi vid datan och hade kul hahah. klockan halv ett tog vi bussen till norsholm, disa gick hem till sig. och jonna packade sina saker och sen tog vi moppen hem till mig. där lämnade vi jonnas väska och sen åkte vi till stefan. där var det fest, eller den var väl slut när vi kom.. det var någon j*vel som hade snott två mobiler och en kamera. vi var kvar tills alla åkte hem och då åkte vi också hem, tvättade bort sminket och sen satt vi oss vid datan. vi somnade klockan fyra tror jag.

idag vaknade vi klockan halv tolv, käkade frukost och sen gick vi och "sov" igen. jonna åkte hem klockan ett tror jag. resten av dagen har jag typ bara softat framför datan för det har regnat nästan hela dagen.

pussen

helg.

idag var det skola som vanligt, vi hade glos förhör på tyskan och sen kollade vi på en film med 9a i tre timmar, den handlade om amerikanska revolutionen. pannkakor till lunch, riktigt efterlängtat kan jag nog säga.. ebbas kommentar var ju helt crazy hahaha. efter skolan följde jag med jonna in till stan, först gick vi runt och kollade lite överallt. sen skulle vi gå på toa vid resecentrum, men vi hade inga pengar så vi tog spårvagnen till klockartorpet och tillbaka bara för att fördröja tiden medans vi väntade på jonnas mamma. klockan sex mötte vi upp hennes mamma och då gick vi till tre, jonna fick en ny mobil, för hon tappade ju sin på pendeln för några veckor sen, klantig som hon är.

pussen


vad ska jag göra?

aaaaaaaaah min gratis sms är slut!!!!!!!!!!

vi är ju bäst ;o

idag var det skola som vanligt. haha, matilda och jag är ju så bäst på orientering! vi fick en C-bana som skulle vara lätt och lång, haha den var riktigt svår eller det är nog vi som inte kan läsa kartan. vi kom tillbaka till skolan tio minuter efter att lektionen hade slutat, och pernilla bah: nästa gång kanske ni inte ska springa tillsammans? what, så j*vla elakt sagt! vi slutade 12:50 idag så himla nice, när jag kom hem pluggade jag för vi har ju så lite läxor och prov just nu tycker jag? :S klockan fem tog jag moppen hem till jonna, hon fixade sig och sen åkte vi moppe till blacka och kollade på grapparnas match. vi satt med jossan, elin och emelie först och sen kom också cissi, bella, ebba, johanna, milla, michis, sara och lilla teddy. blacka vann med 3-1. vi åkte hem halv nio, släppte av jonna hemma hos sig och sen åkte jag hem till mig. egentligen måste jag plugga nu, men orkar inte det haha.

pussen


RSS 2.0