skämtaru

idag var sara, jessica och jag köttare efter skolan, vi gymmade i en timma och tio minuter, jag dog bara lite sådär va. efter gymmet gick vi hem till jessica och lagade lite krubb, sen gick vi till ip och kollade på fotbollsmatch. härligaste svenska vädret var det också, regnregnregn.. jävla busschaufför som bara åkte förbi oss när vi sprang bredvid och slängde med armarna och han var för tidig också, gå och dö. inga bilder heller, för kameran dog när jag skulle ta kort, fan. I really need new clothes to valborg, hatar kläder. bajs


jessica und sara

kötta

skola idag, vi hade bad på idrotten.. död på risigt hår sen. tråkiga lektioner, tråkig skola. efter skolan blev det iallafall kötta på gymmet med sara, kändes verkligen att det behövdes och det ska vi fortsätta med.. vi kör på onsdag igen. följde med henne hem en liten stund och sen åkte jag hem. huvudvärk har jag, ska snart sleepa, jag är så sjukt trött!


bastu och chill


igår vid åtta åkte jag, sara och matilda hem till jessica. vi lagade mat och sen blev det basta, skönt! matilda och jag gick ut och pratade lite med "vånga-boysen", tekniska roten bad om mitt nummer haha. sen blev det svull och vi pratade meeera.. idag vaknade vi vid tolv, käkade frukost och lyssnade på musik. sen gick vi och köpte cola och sen satte vi oss ute och pratade i flera timmar. mysig helg med er girls!


















h.j.ä.r.t.a

det regnade... men vi hade bestämmt att vi skulle grilla i vilket väder det än var!

fredags kvällen/natten spenderades på udden med folk, en stund kom det massa folk. vi hade riktigt trevligt, hann vara med om väldigt mycket också haha! tur hade vi också att tobbe och dom hade fixat bästa brasan + grill. massa skratt och härligt folkis. vid ett kom mamma och hämtade mig, sara, matilda och jessica, vi åkte hem till mig. nattvandring i ladugården, sara matade kossorna och matilda skaffade en ny kompis haha! det blev film och snack sen, vi somnade vid fyra. vi vaknade halv tio, instängda i en gaskammare kändes det som. käkade frukost och sen blev det sola i ett par timmar, skönast! solen försvann så vi gick in och spelade gitarr hero och sjöng lips, dom åkte hem vid halv fem...











































chilligt värre

äntligen fredag! ska snart ta bussen hem till sara och matilda, där också jessica är. vi ska kanske grilla sen med grabbsen, men det beror helt på vädret.. hoppas att vädergudarna är på våran sida ikväll. annars får vi hitta på något annat hehe. sen sover vi iallafall här hos mig.


girlsen!

change

sjuk var jag igår eller om man kan kalla det sjuk, ont i huvudet hade jag så jag stannade hemma från skolan. idag hade vi np i matte, "haha" är allt jag har att säga om den saken. på no provet fick jag "påväg mot MVG", nöjd är jag iallafall. jag har äntligen gjort klart hkk nu, skönast. imorgon om vädret är på vår sida så blir det grillmys på kvällen med flickorna och pöjkarna, sen kanske vi sover här. jag får se hur det blir.

no pics today..

min dag i bilder

efter att haft no-prov och klädsim i skolan tog jag, sara, jessica och matilda bussen in till stan och fikade..





det blev fika på våran vanliga plats, där vi kan ha koll på läget liksom..






efter lite ASGOTT tjockande fick vi besök av jerre och jakob som undrade om vi inte ville följa med till mårn och grilla, så vi bestämde att det ville vi göra. vi tog bussen till mårn vid kl sex, dom + david och fabbe kom, och där blev det korvgrillning, musik, snack och mys..
















 





en riktigt bra dag! jag förstår egentligen inte hur vi hann med allt, men det blev ju en bra dag iallafall. skööönaste flickorna och grabbarna, och sedan dom i en smet, det kan fanken inte bli bättre!

pics








pics från lördagen

disa och rebecka


lovisa och ellen


evelina


rebecka, ellen, lovisa, evelina, jag och fanny


disa, lovisa och jag


evelina, fanny och jag

jag snodde lite bilder från lovisas blogg, hoppas att det var okej!

helgen

segast.nu=bella. i fredags åkte jag in till stan med jerre och fabbe en sväng efter skolan, mötte upp sara och sen gick vi och kollade lite. vi köttade hem med pendeln till henne och fixade oss. vid tio tog sara, matilda och jag pendeln till stan och där mötte vi upp jessica, jessika, lisa, emilia, jerre och jakob. gick till en failad fest i hamnen, allt folk drog till max istället, fest där.. haha nedå. tog pendeln hem, jesper var roligast. i lördags tog jag en lång sovmorgon, på kvällen åkte jag till disa. dit kom rebecka, lovisa, fanny och ellen också, vi lagade mat, skitgott blev det! sen skulle vi åka till stan och grilla med jerre, fabbe, stefan och sebbe, men det var för kallt. så vi stannade hemma hos disa istället och dom kom till oss. det blev musik, dans, svull och tv. härlig helg, skola imorgon igen.

bilder får ni senare!


glassigt

jag glömde säga att igår fick jag mitt preliminära intagningsbesked och jag kom in på mitt första val, hotell & restaurang på john bauer, jag är riktigt happy! idag åkte jag, disa, lina och fanny in till staden efter skolan. vi besökte halvars och köpte riktigt goda glassar, mummmmma! sen gick vi på stan en liten stund och vi tog bussen hem sen. har pluggat lite till np-matte som vi har imorgon, måste gå bra!

ebba får bjuda på dagens bild, för hon är en skolkare! :) pusssss hjärtat


O.N.S.D.A.G

skolan var chill idag också, vi var ute så mycket vi kunde.. satt och njöt i solen. vi lagade mexicansoppa och kesokaka på hkk idag, soppan blev som gröt men den skulle tydligen vara så? jag lyckades bra med smaken iallafall, bra bella! haha. det blev klippi klipp i mitt långa slitna hår efter skolan, så nu mår det mycket bättre. har äntligen tagit fingrarna ur arslet och börjat med hkk idag, känns mycket bra faktiskt. no-prov på fredag däremot känns inte lika bra.

ni kommer bli väldigt förvånade nu, men jag lyckades komma ihåg att ta med min kamera till skolan. så nu kommer riktigt söta bilder på mina fina vänner!


disa och ebba


disa, ebba, lina och rebecca


disa och lina


disa och jag


rebecca, disa, lina, ebba och jonna


rebecca, disa, lina, ebba och jonna


no one

ganska så soft dag i skolan idag, eller hela dagen kan jag säga har varit riktigt soft! på idrotten hade vi bad, så vi simmade och höll på under vattnet.. inte så mysigt! efter skolan åkte jag hem och jag har bara tagit det enbart chill, kollat på film och vart ute och tagit lite kort höh. imorgon är det klippning som står högst upp på listan, jag vill inte :'(. jag gör det bara för att vara riktigt snäll mot mitt hår, som verkligen behöver det.










bloggtrafik

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=bellafelicia


en rubrik?

skolan idag då var som vanligt tycker jag, riktigt härligt med detta vårväder som har kommit hit till norrköping nu. jag fick reda på mitt tyska prov idag, 51,5/52 så alltså MVG, skapligt happy jag är då. om jag köttar ordentligt har jag chans att få MVG som slutbetyg, så det är bara att kötta på bella! iallafall så hade jag bestämmt med sara och jessica att jag skulle följa med dem in till stan efter skolan och fika, men det sket sig ju såklart. jag hade totalt glömt bort att min klass skulle ha "mys" efter skolan. så istället var jag och min klass kvar i skolan och bakade scones, haha fruktansvärt tråkigt? nejrå, det funkade väl. sen kollade vi på film, eller jag hann bara se början för min buss går inte så ofta.. stackars lilla mig. eller inte.



old picture.

nightinighti

det blev inget plugg för min del ikväll, istället så har jag spelat guitarr hero med mina syskon, riktigt kul! nu ska jag nog snart dra mig mot sängen, för det blir nog ingen sovmorgon till halv ett imorgon som jag helst skulle önska.
godnatt!

back to reality

nu får jag faktist be om ursäkt för min dåliga uppdatering, fy bella. lovet börjar närma sig sitt slut, eller det är redan slut! det här känns ju verkligen så .jätte.himla.as. kul, skola imorgon? jag har gärna lov minst en vecka till, det skulle verkligen inte skada. men det är ju ingen som lyssnar på mina smartiga ideer, nejnej. jag har iallafall hunnit med att göra lite roliga saker som t.ex. grilla @ simons place och det gjorde jag med matilda, ebba, petter, kalle, markus, bine och såklart simon, det blev en riktigt mysig night. jag har också hunnit med att vara med mina tjejor, vi käkade pizza och såg på "pearl harbor" @ ebbas place, mysigt. igår var det inga som kunde hitta på något kul med disa och mig, så helt spontant åkte vi in till stan och tog en mysig fika på ecpresso house. sen åkte vi hem till disa lyckades ha sönder hennes säng när vi skulle bädda men det lösde sig sen, och senare kom även fanny. vi kollade på film och hade mys. idag då, vad händer idag? jo, jag är ledsen att säga det men.. plugget måste tyvärr tas fram. men det får bli senare, nu ska jag chillllla. vi hörs m8!

inga bilder har jag lyckats ta heller, igår tog disa några, så jag får försöka fjeska till mig dom. men så länge kan jag bjuda på lite gammalt istället.

sötaste bilderna:




















de flesta är ganska gamla.
 :)

ingen rubrik

segaste uppdateringen har det varit nu senaste tiden, men jag tror inte att ni har velat läsa om hur jävla kul jag har haft när jag har varit sjuk.. feber, ont i halsen, förkyld och ont i öronen har varit mina närmsta vänner de senaste fyra dagarna. men nu har de äntligen börjat förflytta sig, bara Mr Hosta och Mr Rinna från näsan kvar nu, men nu kan jag säga att jag känner mig som en levande varelse iallafall. nu tänker jag sätta fart på mitt påsklov, jag ska inte sitta hemma och bara ruttna mer nu.

en bild från i torsdags

matilda, jesper, jag och crille


s.j.u.k

verkligen bästa början på påsklovet, eller inte. vaknade halv ett idag med 39,9 graders feber. ont i halsen somfan. hes som en kråka. trött i hela kroppen. kan nästan inte bli bättre. har legat framför tv:n hela dagen, somnat lite då och då, verkligen rolig start på lovet! igår blev mer fail än fail med sara, matilda, crille och jesper ha-ha-ha. har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde då. nu ska jag knarka halstabletter och fortsätta kolla film. pussilu.


RSS 2.0