Nyårsafton

är hemma hos jessica, vi fixar oss för fullt! maten ska straxt påbörjas och snart ramlar också tvillingarna in här. vi ska äta, fixa oss och påbörja kröket lite innan vi drar vidare med annat folk. hoppas på en jätterolig och lyckad kväll!! jag sover här hos jessica inatt, så hörs imorgon. GOTT NYTT ÅR!!!!!


free fallin'

vaknade vid två idag, sov 14 timmar inatt. skönt ni. skulle solat med jessica idag, men det orkade vi inte haha. så legat framför tv:n och softat har jag gjort. typ latast i världen har jag varit idag. har inte gjort någonting inför morgondagen, får duscha inatt nångång hehe. kollade victoria secret fasion show förut, helt jävla grymt!!! vi höres.


broken hearts

vaknade sent idag igen. åkte in till staden vid tre och mötte upp sara och jessica. blev en lång och mysig fika på bästa Coffee house, flera timmar satt vi där och bara pratade. försökte planera nyår som har skitit sig totalt efter att lokalfesten (som vi och ca 200 pers till skulle på) blev inställd. seriöst döö med dä. men blir kanske bra iallafall, firar ju i vilket fall som med världens bästa tjejer! får se vart vi tar vägen helt enkelt, känner i nuläget för att sitta i en snöhög. skulle va riktigt kul. världens mest irriterade tjej som skriver, ae hejdå istället. alla måste få ha sina dåliga dagar. du förstör.



                                  


that's all he wrote

gick upp tidigt idag, (tidigt för att vara mig på ett lov hehe). åkte och klippte mig, skönt att få bort det slitna. sen hem till jessica en sväng, och sedan tog vi två bussen in till stan. mötte rebecca och evelina på bussen, så vi fyra slog oss ihop och gick på stan tillsammans, trevligt trevligt! lyckades hitta min dröm-kavaj på rean idag, så den och en annan vanlig oversize tröja från monki fick följa med mig hem. käk på donken och sedan en skön solning avslutade vi dagen med, mys. katten är för bra hon! ♥



              

The World's Greatest

en riktigt efterlängtad dag igår. var hemma hela dagen och runt halv sju åkte jag hem till mina otroligt saknade tvillingar och jessica i kimstad. tilda hade jag inte träffat på ca två veckor, helt sjukt. himla längesen vi fyra hade en sådan kväll, och dom kvällarna är bäst. satt och pratade om allt och ingenting i flera timmar, så jävla skönt för vi kan prata om precis allt. sen bjöd vi hem kalle och petter till bonde-land, jävla bra killar det där ska ni veta! mys i soffan och sedan karate/hopp-bilder och snöbollskrig ute, där vissa var mer inblandade än andra hehe. dom åkte hem vid tolv, och då satte vi fyra oss i köket med cola och pratade fram till klockan slog tre. ni är bäst! ♥ hihi.

jag kan lova att jag var duktig med att ta bilder igår, kanske lite för många.. hehe.












vääääldigt många bilder hihihihihihihi..

No matter where we are

julafton var det igår. åkte till småland med familjen, firade först hos farmor med släkt och sedan åkte vi hem till mormor där andra släkten var. riktigt mysigt hade vi. julmat, jultomte, klappar och mys. var hemma vid tio och då öppnade vi mer julklappar. är riktigt nöjd med presenterna! sovit bort hela dagen idag känns det som. världens bästa mami fyller år idag också, grattis! ♥ käkat gott och myst framför tv:n, ska nog fortsätta hihi. puss!

  
gammal bild.. heh

vi slog klackarna i taket..

riktigt fina bilder från igår.. hahaha!





23 december

deja vu igår. började bra hemma hos stefan, kul bussresa till stan sen också. hann vara på deja vu i två timmar, hälften av tiden var mindre kul.. aså ae, hahahahahaha. fail. mått som ett as hela dagen, fan. skönt att jag bara har legat i soffan hela dagen. uppesittarkväll, kan lika gärna fortsätta med tv-tittandet. hejdå.

bilder från igår kommer när jag orkar.

deja vu

gick upp tidigt idag och åkte till ingelsta med mami och lovisa. har vart där hela dagen och köpt julklappar, mys. käkade precis pizza som inte satt helt fel i magen heller hehe. jessica min vän kommer hit om en stund och då ska vi fixa oss inför kvällen. drar sedan på lite förkrök med jonna, fanny och lina, sedan stan och deja vu hela natten. är sjukt taggad.. så ikväll kör vi folket!!! taggaråå



oldie pic..

BRUNO MARS


can't get it off my mind

jul-avslutningen var mysig. efter den gick vi några tjejer i klassen och fikade på espresso house. sedan trippade vi runt på stan och gjorde en del ärenden, skönt att ha det klart. kajsa, julie, jessica och jag åkte hem till nån tobbe, han försvann ett tag och lämnade oss själva i hans lägenhet. han var lite orolig att den skulle rivas men det slutade ju bra iallafall hehe. var där ett bra tag och chillade och sedan åkte vi tillbaka till stan. jessica och jag gick och solade, skönt kan jag lova eftersom det är så himla kallt!!! tog bussen hem sen, och kom hem för en timma sen typ, har precis käkat. nu ska jag softa framför tv:n I think. hörs.

bilder från när vi var hos tobbe och softade.. hehe


kan du inte få tiden att stanna?

sicken skön måndag jag har haft. vaknade halv två. gick upp, käka frukost, satt vid datan, duschade och sedan har jag legat framför tv:n och tagit det allmänt chill hela dagen/kvällen. imorgon är det julavslutning och den börjar halv tio, skönt med sovmorgon igen hihi, sedan blir det en stan runda med katten. myyyys! hörs imorgon, puss. 

                               

No matter where we are.


det var kanske inte du iallafall

fjärde advent idag. hade jätte-mysig adventsfika med familjen + johanna framför tv:n nu på kvällen. älskar alla dessa juliga tillfällen, finns inget mysigare. nu ska jag borsta mina gaddar och sedan slänga mig i sängen. är ledig imorgon, men mår inte alls bra så blir sängen tidigt för min del. ska bli skönt med sovmorgon också! godnatt.


saknar katten min vän, inte träffat henne på hela helgen. sjuuukt ju.


don't forget ..

blev mys hemma hos jonni igår med bästa tjejerna. vi lagade mat, ebba bjöd på världens godaste efterrätt och sedan myste vi rejält framför tv:n. ebba åkte hem halv två och vi andra var kvar. kollade på mer film och pratade långt in på den tidiga morgonen gjorde vi hehe. ni är bästa! ♥ åkte hem runt ett idag. har legat död i soffan och somnat varannan halvtimma. kul att vara sjuk hihihi, not. mår som jag mår, men hoppas att jag är frisk på onsdag iallafall.


två oldie pictures


don't waste your time on me.

blev väckt halv elva och kände mig som en död människa. fan va förkyld jag har blivit under natten, mår piss i skallen, huvudet är helt jävla segt och näsan rinner 24/7. trevligt jaaa. åkte på julbord med familjen + johanna, och pappas anställda i söderköping. mysigt vare. åkte sedan till stan med pappa, mamma och lovisa, lite julklappsinköp och sådär. kom precis hem därifrån. ikväll ska jag hem till jonna och mysa med mina tjejor, ska bli jättemysigt. sover antagligen där också, så vi hörs för ska knarka panodil nu. puss!


I cannot sleep, I cannot dream tonight.

började dagen med engelska. fick reda på resultatet från mitt engelska-prov som vi gjorde förra veckan. VG++, ett halvt poäng ifrån MVG, känns ganska surt hah. slutade vid 9, så jävla ovärt. käkade julbord och fick kladdkaka till efterrätt i skolan, hur najs? hade bad på idrotten idag igen, "prov" på livräddningen så vi fick sluta efter det. åkte hem, duschade, käkade och somnade i soffan. vaknade upp med huvudvärk och förkyld, näsan rinner usch. skulle egentligen vara med fanny och kajsa ikväll, men nae det blev inte så. myst med familjen framför tv:n istället. får dra mig upp på övervåningen och knäppa en bira med brorsan och hans gäng för att göra någonting kul av denna kväll, eller inte va haha! 

 
lite random hej. 

I know there's good times behind that pain, hey

hade bara matte idag och sen fick vi sluta vid elva. drog ner på stan och och solade med jessica och anna. hem och käkade och pluggade lite, nu är den förbaskade uppgiften typ klar. skönt! ska njuta av kvällen nu. 


Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster

haha fyfan va dålig jag är. satt i ungefär en timma och skrev på idrottsuppgiften, resten av tiden har jag ägnat åt annat på datan, sämst. faaan va dålig. lite kvällsmys med familjen vid tv:n också. ska sova nu, (snart). har bara matte imorgon och sen slutar vi efter det vid elva, så jävla skönt! hejdå.


vi var människor från början

hade ingen mentorstid idag så började klockan 12, skönt med sovmorgon! känns väldigt ovärt att åka in till skolan för att kolla på en tysk film, prata lite om den, och sen åka hem? en upplevelse var det iallafall att åka med en av dom nya pendlarna, skit-snygga och coola tycker jag! haha. ska käka nu och sen råplugga idrottsuppgiften, vi hörs senare.


svårt att inte tänka på

tisdagtisdagtisdag. började dagen med servering, tränade på att vika servetter och softade vid datan. lunch och sedan hade vi livsmedelskunskap. kollade på en riktigt hemsk film om slakt, hur kul? nää usch vilka människor det finns. skönt var det iallafall att det var sista livsmedels- och serverings lektionen för denna gång! yeeeees. slutade två. strömavbrott och grejer har det vart hemma ikväll, massa tända ljus och annat mysigt.


TRE

.. från köket igår


känner du igen dig i det här?

började dagen med prov, no comments. hade sedan teori hela dagen, men fick sluta halv två. drog ner på stan, kollade runt litegranna. sen gick sara och jag och solade, skönt som attan. sedan köttade vi på med ett medel-pass på friskis som kan ha vart ett av det jobbigaste i hela mitt liv. vi båda var totalt döda efteråt. har käkat, duschat och pluggat ikväll. tyskan kan gå och slänga sig, fyfan va jag hatar'n. död mä dig. 


oldie pic, jag och kajsa 

common denominator

vaknade av att en viss matilda nilsson låg och smekte min rumpa imorse, hennes anledning var att hon trodde att jag var jesper. haha najs! jag, sara och jessica gick upp vid elva, fixade oss lite och käkade frukost. vid tolv tog vi bussen till blacka med anna också. har kollat på billerud-cup hela dagen med massa blandat och braigt folk. åkte hem halv 6 med jonna. käkade lite. har läst igenom sjumiljarder häften inför provet imorgon och ingenting har fastnat i skallen, skitsamma.


två bilder från dagen, sara och jessica i väntan på bussen!


Look for the girl with the broken smile

riktigt trevlig kväll hos challe igår med bra folk. polisen kom och klagade på hög musik, så då drog vi. spårvagn och lång promenad i kylan. ett pendeln hem, katten och jag följde med tvillingarna hem till dom. glögg och chips med deras mami, mys. somnade runt tre tror jag.


tre bilder från kvällen (hottemptations.blogg.se), min kamera låg i jackan hela kvällen tyvärr.


LÖRDAG - softare, nu röjjjer vi.

har kollat på billerud-cupen nästan hela dagen med jessica, mysigt och kul. käkade precis och ska snart dra mig hem till sara och tilda för fix med dom och jessica. blir "chill-fest" i stan hos charlie med skönt folk. sover hos tvillingarna inatt, imorgon blir det nog att kolla på billerud-cupen igen. så hörs med bilder och sånt då. puss!


gammal och klockren bild.

jag kan inte ens gå , om du inte ser på

fyfan va skönt med fredag .. (nu lördag, men jaja). hade engelska prov idag och jag tor att det gick bra. fick även reda på att jag har VG i engelska, skönt! på idrotten hade vi bad, livräddning och sånt dära. när vi var klara med det, sprang vi till "äventyrsbadet" och lekte loss. dreggggggel på badvakten, snyggaste jag sett i hela mitt långa liv! har bara vart hemma ikväll med familjen, kollat på idolfinalen med en massa gotti. ska sova när som, billerud cups-tittande med jessica imorgon ganska tidigt. sen blir det en "bella, jessica, sara och matilda - kväll" med nått spontant och busigt, får se vad vi hittar på då. godnatt!



BILDERNA


something new

fick sluta tidigare än vanligt på svenskan och då blev det donken käk med brudarna + jakob, kalle och petter som joinade oss på ett hörn. daniel adams-ray var grym och han sjunger lika grymt live som i sina låtar när dom är inspelade. vilken röst killen har alltså! kunde hållt på lite längre, och riktigt alla småflickorna hade vi inte behövt. men jag hade sjukt kul med bästa folket iallafall hihi. 

käkat och köttat engelska plugg har jag gjort ikväll, har nämligen prov imorgon. det känns nu som att det kommer gå nord-östlig-vinkel snett in i skogen med det, aja det väntar att se då! haha

 
mina bilder från kvällen är på kameran och jag orkar inte lägga in dom idag. en bild från hottemptations fick det bli istället, på oss tjejer!


kär i bilden av dig , inte i dig

matte hade vi imorse, nu har vi svenska. taggar daniel adams-ray så jävla hårt! vi hörs ikväll.


Daniel Adams-Ray

på stan idag köpte vi biljetter till daniel adams-ray som kommer till hugos i norrköping imorgon. killen har sjukt grymma texter!!! så direkt efter skolan imorgon drar vi dit och köar, ska stå längst fram! o-soft bara att jag slutar elva imorgon, men orkar inte åka hem så jag sitter kvar och joinar mina klassisar på deras svenska lektion i skolan I think. tjaaaråååh!

 

det blir bättre varje dag

hade prov på morgonen, fick sluta vid halv tio sen. solning med sara, anna och jessica. sedan gick sara, anna och jag och fikade. oh damn va vi skrattade, igen. vid tolv körde sara och jag ett medel/styrka-pass på friskis, skönt! ska duscha nu tror jag.



haha söta!

kvällen var ung

haha vilken kväll/natt med tjejerna igår! det var väldigt länge sen jag skrattade så mycket. vi skulle göra en egen remix av "com hem reklamen", men det gick ju som det gick och vi dog av garv. bästa kvällen yao. blev sängen ganska tidigt faktiskt (inte för jessicas del, men för oss andra) hihi. gick upp halv två också, så skönt med sovmorgon. studiedag i my heart. pluggat och käkat taco har jag gjort hehe, chill. 

bilder från kvällen/natten, och jessicas katt ser läskig ut?! 

svårt att inse verkligheten

kök all day lång idag, ville helt ärligt dö. sedan en sväng till donken med anna och rebecca. jag tog sedan modet till mig och köttade igenom ett afro-pass på friskis, helt själv! hem, duschade, käkade och packade väskan. pappsen skjutsade sedan mig hem hit jessica, sara och anna är också här. vi har en mysig tjejkväll med svull och snart blir det film. vi alla slaggar här inatt, muuuusigt! ♥


bästa vi fyra ♥ hihi

Charlie St. Cloud

trailer på filmen som jessica och jag såg igår. ni som inte har sett den, se den! den var så himla fin och helt jävla underbar.



5 december

helgen blev inte alls som jag/vi trodde att den skulle bli. men igår åkte jag hem till min söte vän katten rätt sent på kvällen. tog kort och lekte i snön, helt random var vi. pratade sjukt mycket, nördade data samtidigt och kollade på en helt sjukt underbar film med zac efron - Charlie St. Cloud hette den. läggdags blev det inte förens 5-6 tror jag. rätt lustigt att vi alltid har så himla mycket att prata om, när vi ses i stort sett varje dag ihi.

idag fyller världens bästa pappa 47 år, himla mycket grattis till han! ♥


jessicas bilder från ferrebooken.

RSS 2.0