watching you walk away

det känns verkligen att det är söndag idag, jag var tvungen att ta fram plugget, fast orkade inte plugga så länge, det fick bli dunka musik istället. jag har verkligen fastnat för " the baseballs " sköna musik som jag hörde första gången när twinsen, evelina och jag åkte med alex och pumpade musik för några dagar sen. haha sjukt bra! skola imorgon, jag längtar verkligen till att gå upp kl sex (Y), aja det är väl bara att börja längta till helgen nu antar jag.

btw. jag hamnade i ett litet chocktillstånd förut idag när disa berättade en sak för mig, aså verkligen fulaste ;o hahahaha.. men får väl kanske säga grattis, eller nae ;)
pussssiis 

The Baseballs – I Don't Feel Like Dancin'





lördag

sara, matilda, josefine, jag, filip och fredrik kollade somsagt på bio igår "farsan", riktigt rolig film! efteråt sov jag över hos sara och matilda, och det gjorde även jesper. vi vaknade väldigt sent idag, vid tre typ. crille kom och vi kollade på film " harry potter och halvblodsprinsen", sen lagade twinisarna tacos till oss, sötaste är dom <3

some pics from yesterday

sara, josefine och matilda


matilda, jag, sara och josefine


matilda och fredrik


sara och jesper

at twinsens place


mina söta twinies

sitter hemma hos dessa två pinglorna med jesper och crille, nu äre käk som gäller.
vi höres senare

fredag

drar mig hem till sara och matilda nu där också jossan är, sen in till staden med girls and boys , det blir att kolla på bio "farsan".
vi höres ♥


old pic


til the very next day...

igår kväll följde sara och matilda med mig hem när vi hade vart i stan, vi körde på skräck film och lite svull. idag fixade vi oss och sen åkte vi in till stan vid tre, mötte upp jesper, crille och basse och sen käkade vi på donken. vid sex gick matilda, jesper, basse och jag på bio, vi såg på " shutter island ". verkligen en riktigt bra film, den hade en spännande och bra handling, värd att se! haha basse var sjukt rädd under hela filmen, stackarn!



sara, matilda och jesper


matilda och jesper


matilda och arash


sara


matilda


uppdatering

hemma igen... i måndags tog matilda och jag pendeln in till stan vid nio efter att ha missat alla tidigare pendlar. vi gick till O´learys och träffade sara, evelina, jesper, vp, arash, jk och alex. sen fick matilda, sara, evelina och jag skjuts av alex till marieborg,,, skönaste musiken! vid halv tolv åkte vi hem till evelina och där färgade vi saras hår och gjorde slingor på henne också. vid fyra (på natten) var vi klara så då gick vi och la oss.

i tisdags gjorde vi ännu mer slingor i saras hår när vi vaknade. vid fem tog vi bussen in till stan, sara köpte löshår och sen följde jag, jesper och crille med hem till sara och matilda. vi svullade pizza och sen fixade vi oss lite grann. vi kämpade oss fram i snö som var upp till knäna, för att hinna med pendeln och när vi kom fram var pendeln inställd. så vi struntade i finspång och tog bussen hem till dom igen. matilda och jag gjorde chokladbollisar, popcorn och varm choklad. vi myste ner oss i soffan och kollade på " när mörkret faller" och tjockade i oss vårat svull, härlig tisdag!



evelina, vp och arash O´learys


jag och matilda marieborg


jag, matilda och evelina marieborg


sara, jag och matilda marieborg


matilda (små fötter (a)..)


snöööööööö


matilda


matilda, jesper och crille


chokladbooooollar


jesper och matilda


crille, teddy och sara


matilda och jag

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir bio , får se.


it's impossible

rutten söndag, jag är sjukt uttråkad.. har målat naglarna rosa, så nu är dom lite roligare än innan :) ska nog ta ett långt bad snart, så jag piggnar till (innan jag ruttnar bort helt och hållet) .haha. senare blir det nog att kolla på filmisar.

rosa är snyggt!






tjockis lördag

igår blev det en riktig chill kväll med bästa girlsen (vi saknade dig jonna), hemma hos fanny. vi kollade på filmen fame, åt massa svull, pratade, tog kort, skrattade och busringde.. men han kom på oss :( disa åkte hem vid tolv, för hon skulle åka till Trysil tidigt idag. alla vi andra sov kvar hos fanny, vi gick och la oss vid halv fyra. en mysig kväll/natt med er ♥

pics

fredagen var mycket bra... sara, matilda och jag fixade oss hos dom, sen tog vi pendeln in till stan med fanny. vi hade förkrök hos vejpej med lite annat folk. vid tio åkte vi en sjukt full buss med massa taggat folk i, till lokalfesten i vilbergen. det var sjukt kul där, bra folk och musik. vid halv ett kom ett gäng "vilbergsgangstas" och förstörde så festen avbröts, men det var kul ända tills dom kom iallafall. jag, tilda, fanny och jeppsson fick skjuts av charlie (roligaste bilturen), fanny och jag sov i stan sen. 

massa
bilder från fredagen

twinisarna

haha sjukaste vandringen jag vart med om!

kenny och sara



tilda, kenny och sara

haha snyggaste





inbillare hela högen...

matilda, fanny, evelina och sara

jag, matilda, evelina och fanny

randoooooms



jag, evelina, fanny och matilda



jag, matilda, fanny, jonna och evelina

jonna, sara och matilda

sara *inbillare*

sara, evelina och vejpej

sara, jonna och fanny


nu räcker det med bilder tro jag.... hihi

partyyyy

sämsta uppdateringen den här veckan, sry. men har egentligen inte tid nu heller, är hemma hos sara och matilda och vi taggar! sportlovet har börjat och det firas med party hela natten lång.. förfest hos vp, sen vidare till vilbergen (lokal fest) och sen slagg i stan.

puss vi höres!

den 16 februari

blogg. se hade damp igår så jag kunde inte logga in. men iallafall, det var skola, vi fick reda på våra matte prov, jag fick VG... sista lektionen hade vi arbete, det var ingen som orkade vara kvar, så alla åkte hem och jag honkade med jonniii hem till henne. vi käkade och pratade, det var sjukt länge sen vi hade en "prat stund", så det fanns mycket att prata om kan jag lova!

today it's tuesday. sjukt seg dag, men den var ju kort, så den var rätt skön ändå. musik, chill och plugg har min dag bestått av här hemma, nu blir det snart sängen.


idrotten bestod av en promenad igår

idag blev idrotten också en promenad

stek kalle och simon i skolan idag

pelle, elias och petter i skolan idag


"Tjena, lust att bli vän med en säxy norrlänning?<3..." haha ae jag dör.


maskeradfest

igår var en sjukt bra kväll/natt! vi i kimstad/norsholms gänget och blacka gänget tog 19:43 pendeln in till staden och sen spånkan till eneby hem till martin. vi vandrade en liten bit och sen var vi framme. bästa och skönaste folket vare där och dansgolvet ska vi inte prata om?! bästa musiken, disco-lampor och rökmaskiner... så sjukt kul var det!! alla var sjukt taggade, så det var bara att släppa loss och dansasjungadansasjungadansa wiiii! roligaste festen på länge kan jag lova!

bilder blev det lite snålt om, men några blev det iallafall ;)

ebbiludi

cissi, bella och milla

bella

fooolk

hippies

fredagen var otroligt svullig. efter skolan följde jag med disa hem, vid sex tog vi bussen hem till mig. lite senare kom också fanny. vi kollade på film och tjockade i oss 600 gram marabou, chirre, dip och cola också såklart. det är så en fredags kväll ska se ut! :) vi somnade ganska tidigt faktist, skönt!

idag gick vi upp vid halv elva, käkade frukost och sen vid halv tolv åkte dom hem. har precis duschat. nu blire tagga till ikväll, hoppas att det blir lyckat. hippies.. here we come!  


förkyld

vi hade nationella prov i svenska idag igen (uppsats delen) i två timmar och förtio minuter. det gick jättebra.verkligen.inte. jobbig och sjukt tråkig skoldag. efter skolan simmade jag och linalinalina, värsta duktiga ju haha! men vi ska faktist bli mycket bättre på det där nu, det har vi bestämt! drog hem vid sex, lina åkte in till stan. jag är typ sjuk, as förkyld och en fet huvudvärk på det, inte så yammi.

fredag imorgon, sköööönt!

jag äeh klantig tiep. det värsta jag hört.

onsdag idag, ganska skön dag faktist. hade nästan bara jobbiga lektioner, fast vi lyckas alltid göra det bästa av situationen haha. efter skolan drog jag in till staden med sara, jessica, lina, jakob, pelle, kalle och petter. vart hamnade vi då? donken.. I.G.E.N. usch fyfan säger jag bara, inte bra inte bra.. sen kanllade vi runt lite och tog spånkan bort till john bauer, kollade/lyssnade om samhäll/idrotts linjen, eller inte jag, grabbsen gjorde det höhö. sara och jag tog sju pendeln hem. en riktigt bra dag, en soft onsdag det gillas!

btw sjukt viktigt info här va! jag ser typ inget, har någonting i mina ögon så jag ser värsta suddiga HAHA. ae jag dör nog nu..

ska sova nu, nationellt prov i svenska imorgon.. pallar inte, två timmar och förtio minuter och ska skriva en uppsats jippie.. verkligen.precis.inte.

som pics from today

sötaste jonniiii

matte geeeeken lina tihihi (a)

petter

mrs. dingding

jessicaaaa

jakob och kalle


tisdag-g-g


tisdag idag då. vi hade nationella prov i svenska, sjukt svårt enligt mig och det gick sämst. vi slutade vid tio i ett som vanligt och efter skolan åkte jag in till staden med lina, matilda och sarus. vi slog oss ner på donken och tjockade oss, jossan var också med och senare kom även crille boi. vid fyra drog matilda hem och vid halv fem gick jag, sara och crille till john bauer på öppet hus. där mötte vi jessica också så vi kollade på hotell & restaurang linjen, den verkade riktigt bra. sen mötte vi upp lilla jossan igen och pratade med henne. jag, sara och crille tog åtta pendeln hem. skönt att sitta hemma under ett varmt täcke nu, det var sjukt kallt ute!


btw crille du är sjukaste "prova att ha mössan precis över ögonbrynen som killar har, och precis över dina dingding" sara och jag dog! haha sjukt kul var det, jag skrattar fortfarande åt det haha (a)

bilder från idag

sara min bäjb

matilda aka min pussy

lina min fina

tjocktttttttttt


najs kväll

gårdagen spenderades at jonnas place med bästa folket.. jonna, disa, lina, fanny, ebba, hampus, sebbe, jakob, david och fabian. vi hade riktigt kul och bästa musiken, men det slutade iallafall med spyor och däckade människor.  haha ae. vid två gick disa, jag, ebba, lina och sebbe hem till disa och vi sov där, dom andra sov hos jonna. tack för en riktigt bra kväll!

lite kort från igår...



jakob och david



sebbe och lina

jonna och hampus

disa

hampus och jakob



hampus, ebba och jonna

sebbe och hampus

yesterday

igår var det skola, vi hade no prov, "ganska" svårt! efter skolan följde jag med disa hem, lite senare kom även lina. vi satt vid datan och läste bloggar. vid sex tog vi bussen hem till mig. vi käkade, såg på film (sjukaste ice age 3, förortsungar och dödsängeln - wallander), mycket svullande blev det, alltid lika gott! och sen satt vi vid datan såklart. dom två filurerna sov hos mig sen, linas snarkningar är mysigast (a) wiiiii.

snö kaos


 + = ingen skola!


åkte till skolan, vi hade två lektioner och sen fick vi sluta vid tolv pga all snö.. det gick inga vanliga bussar, så en special buss kom och hämtade oss bönder haha. imorgon blire inte heller nån skola, snacka om att jag älskar snön och östgötatrafiken (ibland)! men nu blir det snart plugg.

mysig dag

segt att gå upp imorse, somnade vid halv två tror jag.. inte bra. men kom iallafall upp och gick till skolan till 12:50 som vanligt. efter skolan drog jag, sara och jessica in till stan och vi gick direkt till coffee´. vi köpte chokladboll och kaffe, gooodaste. vi satt ett tag och sen kom crilleboi och gjorde oss sällskap, vi satt där i tre timmar.. pratade, skrattade och försökte plugga, men det gick inte så bra, hihi. vi åkte hem vid sex och direkt när jag kom hem satt jag mig med allt plugg.. matte prov imorgon, haha det kommer gå sämst!

en riktigt mysig dag :')


det blev inga bilder idag, så ni får två "gamla" stekiga bilder på mina pinglor ;)
saruus

jessicaaaaaa


allt från mig idag.

oo:oo - önska dig något

riktigt skönt med studiedag idag! sov till tolv och sen har jag bara softat och gjort läxor, min so uppsats är nästan klar nu och det känns riktigt skönt.. engelskan ska bara tränas in.. sen har vi den där förbannade kärn-fysiken. jag kollade på den i några minuter och insåg genast att jag inte orkade med den för jag fattar ingenting, så det får bli imorgon istället. ska nog dra mig mot sängen snart, skola imorgon.. skönt att det är en kort dag! :))




RSS 2.0