hemma

jag kom hem från kryssning till finland för ett par timmar sedan, jag hann tyvärr inte blogga innan jag åkte i onsdags. det var jag och min familj, och vi har haft det riktigt mysigt! igår var det även min stora "sweet-sixteen-dag", och den firades i helsingfors med jättefint väder på sea-life och på tivolit Linnanmäki, senare på kvällen satt vi på båten igen och åt god mat. åska- och ös-regn var det inatt, trodde att vi skulle sjunka men jag lever, eller hur? haha. jag är trött som en galning, har inte gått upp så här tidigt (som jag har gjort dessa dagar) på jag vet inte hur länge?! skönt att vara hemma iallafall, saknar mina tre och vill veta hur det blir ikväll?!?!?!?!?! d.ä.m.p.p.å.d.i.g hihi

bilder får ni senare eller imorgon för det orkar jag inte nu, är as-hungrig har inte ätit sen frukosten vid nio imorse, så nu blir det köket nästa.

trevligt

vaknade vid halv tolv idag av att solen sken in genom mina fönster, snacka om att jag blev glad! så studsade upp och gick ut och solade i ett antal timmar. sen kom jag på ide´n att rensa min garderob, och när jag väl börjar med något måste jag fortsätta.. så hela rummet är nu dyng rent, har dammat, putsat, torkat, rensat och till och med vattnat mina blommor, HAHA !  tog mig en härlig dusch förut, nu blire softa i think !

tre nya tischa och ett par söta kor, några av dom tidiga presenterna, som också kameran var, jag fyller ju nämligen år på torsdag! :)










bombay dreams

sämsta uppdateringen på denna blogg just nu känner jag.. men har umgåts med min mormor och farmor fram tills idag, och eftersom jag inte haft nån kamera så har det inte vart någon ide att blogga har jag kännt. staden med mamma och lovisa idag. jag måste säga välkommen in i familjen till min nya fina blåa kamera hihi, tack mamma och pappa ♥ hoppas att du tar fina bilder plutten, haha ! allt från mig just nu, puss.

miss you..

jag och matilda


jag och sara


jag och jessica

lördags-mys hos jonna

vaknade vid tolv idag, måste vara världsrekord för det här sommarlovet! käkade frukost och gjorde mig iordning lite, sen skjutsade mamma mig till jonna. hon har varit en riktigt efterlängtad tjej, så det var riktigt kul att träffa henne! regnet gjorde så att vi höll oss inne hela dagen, mest framför tv:n, men mycket prat och även gottis har vi ätit. jag kom hem för en timma sen, blir nog sängen snart.
vi får se till att träffas oftare, det har vi varit riktigt dåliga på att göra det här sommarlovet tycker jag! ♥



har fortfarande ingen kamera, så får bli en gammal bild på oss.

smålands-besök

vaknade halv tre idag, det blir bara senare och senare för varje dag som går haha. mamma och jag åkte och hämtade mormor och farmor vid tåget i linköping förut, dom blir kvar här tills på måndag. inte gjort ett smack mer och det kommer jag nog inte göra heller. snart blir det kvälls-fika, blåbär/hallon-paj bjuds det på, mumma!
imorgon ska jag vara med jonna, det var länge sen så det ska bli riktigt kul!

två bilder från förra sommaren då vi två var med varandra 24/7, fy sjutton va kul vi hade med varandra.. jag saknar det!


jonna och jag



jonna och jag






två bilder

två bilder från dagen, tagna från hottemptations! bara lilla jesper som saknas hehe.

matilda, jag, crille och sara



matilda, jag, crille och sara

hemkommen från staden

vaknade vid halv ett idag och vid halv fyra bar det av till staden, där jag mötte upp sara, matilda, crille och jesper. vi har mest softat runt och kollat lite rea, och vi tog oss även lite käk på "chili & wook", yammi mätta som korvar blev vi! åtta-pendeln fick det bli hem. en mysig dag på staden uppskattas alltid. sista gången på en vecka som jag såg dom tjejerna, imorgon åker dom till frankrike, men som tur är kommer min cäty snart hem från skåne!

jag ska "låna" bilder av hottemptations när dom lägger ut, så dom får ni förhoppningsvis senare!
 

bäst ♥

a beautiful nightmare

inatt sov alla vi sju kvar hos fredrik, vi kollade på en skräckfilm och sedan på "pirate of the caribbean". sju personer i ett rum blir ganska varmt så här på sommaren, och speciellt när alla ska dela på en soffa, en säng och en fotölj haha, så jag kunde inte somna. idag när folket vaknade åkte vi tre med stoffe och fille till donken, det fick bli vår frukost. sedan skjutsade dom hem oss och hela dagen har vi legat i deras soffa och bara slöat, fy sjutton va trötta vi har varit! åkte hem vid halv åtta, ska äta snart, duscha och sedan gå och lägga mig, har nästan inte sovit något på två dagar så det börjar ge "biverkningar" på min kropp.


jag, matilda, sara, fille och stoffe


i vånga

sitter just nu ute i vånga med sara och matilda hemma hos fredrik med några grabbar. några av dom är just nu och inhandlar svull. vi sover här inatt, så vi hörs imorgon!

le lite

igår blev det sola och sedan följde jag och jesper med matilda till frisören för att vara lite smakråd åt henne. klippning och färgning blev det och hon blev riktigt snygg! sedan hem till henne där vi färgade hennes löshår och sedan fixade oss. på kvällen tog vi moppen hem till julia där det var chill-fest med folk. haha mitt i natten bakade sara och jag kladdkaka åt folket! jag och sara sov kvar och det gjorde även petter, pelle och stefan. vaknade upp hos julia idag, åkte hem och fixade mig lite. mötte upp lina och sebbe i stan och åkte till söderköping. vi har haft en mysig dag fikat, köpt glass, och promenerat vid vattnet har vi gjort. jag köpte även fyra nya ringar för 100kr, det kallar jag klipp!

eftersom att vi kamera är död och bloggen ruttnar utan bilder, så får ni bilder som är tagna från hottemptations!


matilda, jag, sara och julia


jakob och robbin


jessika och lisa


lisa, jag och matilda


lina, emilia, evelina, lisa, sara och micke

altan-häng

vi åkte somsagt till jessica igår. det fick bli mysigt altan-häng med filtar, chips, dipp, cola, ice-cream och såklart bästa vännerna. hela kvällen satt vi ute och bara pratade om allting, kändes som att vi inte hade sett varandra på flera veckor, men så var det inte! runt fyra gick vi in, snacket fortsatte även där men tillslut lyckades vi somna. idag vaknade vi vid två och då hade sara redan åkt. vi gjorde brunch, eftersom vi redan hade missat frukost tiderna haha. matilda och jag åkte hem runt tre-tiden. vi ska träffa jessica ikväll för ett sista farväl tror jag, pluttan åker till skåne imorgon.


en oldie på oss

to jessicas place

ska ta bussen med sara och matilda hem till jessica nu. en sen filmkväll tror jag att det får bli, mys. vi hörs imorgon, kram!

birthday-firandet

jag hann ta en bild hos fanny igår innan min kamera kraschade, hur fan ska jag klara mig utan den? den följer med mig vart jag än går och nu är han död, sorgligt faktiskt.  


ebba, lina jonna, fanny, rebecca och disa

bilder från grensholm


john p och simon





petter, david, oliver, jakob och john p


john p, simon och marcus


elias, oliver, marcus, zako, jakob, matilda, david, sara


petter


jakob och sara


jessica och matilda


elias


simon, petter och oliver





matilda, jakob, jeremias, jessica och sara


matilda, sara, jeremias, jakob och jessica

grensholm/födelsedagsfirande

ett tag såg det väldigt mörkt ut.. regnet verkligen vräkte ner, sara och jag var blöta som katter efter att ha sprungit från bussen. men när vi väl har planerat och bestämt att vi ska göra nått, då ska vi göra det. så vid nio tiden åkte vi till grensholm, livrädda att det skulle börja regna igen, men tur hade vi. inget regn på hela kvällen/natten. vi var faktiskt väldigt mycket folk som var där och grillade, badade och chillade. några åkte hem sent och vi andra.. jag, jessica, sara, matilda, petter, john w, elias, oliver och simon "sov" kvar. nästan ingen sömn den här natten, som vanligt. jessica och jag tog morgondopp kl 06:00 i en timma, och när vi skulle sova hade grabbarna somnat över våra saker, så vi gick och la oss ute med filtar. idag åkte alla hem på förmiddagen, då var det bara vi fyra kvar.. jacke, jerre och fabbe kom snällt och solade/badade med oss.

vid halv fyra idag åkte jag och lina in till staden, köpte present till fanny och fyndade även saker till mig själv på rean. vid sju gick vi två hem till fanny för att fira henne, där befann sig även ebba, jonna, disa och rebecca, saknade flickor har dom varit! grillning, efterrätt och väldigt mycket prat har kvällen bestått utav. 

väldigt mycket text, beror nog på att jag inte sovit än, haha kanske dags nu? men bilder lovar jag att ni ska få imorgon när jag vaknar! puss 


ny bild - disa, fanny, jonna och ebba


allting har förändrats

legat och stekt hemma hela dagen. ska åka och handla på ica med jessica och sara inför kvällen senare. ikväll blir det tältning i grensholm med lite folk, hoppas att det inte börjar regna bara. vi hörs imorgon med bilder!

bilder från igår kväll/natt.

matilda och koppen


jessica och matilda


matilda och koppen


jessica, matilda och koppen


folk

folkparken hihi

vi kan låtsas att jag, matilda, jessica, jakob, fabbe och några andra boys satt i folkparken och hade mys, men då menar vi att vi satt i blacka centrum på en gräsplätt haha. alla myggorna åt upp oss, så under en filt fick vi sitta och ta skydd. kom nyss hem typ, läskigt att åka moppe hem i mörkret, men jag klarade mig hela vägen hem jippi! sitter vid fel data så bilder får ni imorgon, kram!


vi är moppe-flickorna

nu mårn

nu blir det mårn med sara, jessica och koppen I think? vi ska sola gärnet, yäääää att vi ska!.

olika världar

idag fick det bli mårn igen, kokade sönder på mitt rum inatt, sjukt varmt! har legat där och plaskat och stekt i ett antal timmar. skulle gå på restaurang ikväll med sara, matilda och jessica, men blir inte så för en viss person bangade. sara och jag (kanske tilda?) ska vara random och åka in till stan iallafall, sen hem till henne tror jag.





lisa-fisa


david

under stjärnorna

blev inget mårn för min del ikväll, har haft huvudvärk hela dagen och jag trodde att den skulle försvinna, men icke sa nicke. mina tjejor har åkt dit nu och ska sova under stjärnorna ikväll, haha dom är ju som dom är. hade jättegärna velat följa med, men är inte på topp ikväll pga huvudet! det får bli tv:n nu istället, kram!

sola och bada

igår på kvällen åkte jessica, lisa och jag till simon där det var fullt hus. john p, jocke, pelle, sebastian, marcus, oliver, axel, evelina, simon och vi kollade på vm-finalen. det var blandade åsikter om vilket lag som skulle vinna och när spanien gjorde mål blev det fight, pojkarna slängde sig i en hög på varandra och skrek. sedan brummade jag och lisa hem till henne åt lite nattkäk och sedan blev det balkong-häng och en sleep-over. vaknade skapligt imorse, frukost och sedan köpte vi jordgubbar på ica och drog oss sedan mot mårn. en miljon grader varmt ute idag, jag lovar. jessica, david, pelle, sara och matilda joinade oss även där. ska snart käka, sedan blir det antagligen mårn och nattdopp med folk.


jag, bild från mårn-hänget

bildbomb från kvällen/natten

lisa skrev det mesta i sitt lilla gästinlägg om vad vi styrde med inatt. haha snacka om att vi hade överskottsenergi. vi somnade iallafall tillslut, runt sju-åtta tror jag och vid tio var det väckning igen för det var mårn-time. hela dagen har vi legat där och stekt som bara den, för fy bubblan va varmt det har varit! vm-final hos simon sen I think? skulle åkt på ute-bio men vi tre orkar inte det ikväll. nu kommer iallafall massa bilder!


julia, lisa och jessica


lisa


julia, lisa och jessica


julia


julia, jessica och jag


folk


lisa in action


chokladbollssmet <3


jessica och julia-vi hade väldigt mycket överskottsenergi


jessica och julia


dom älskar't


pastiller ska det vara, speciellt dom gröna !

mysig kväll i mårn med en massa olika folk, jessica bella och julia bestämde sig för att dra en sleep-over hos mig ! och så blev det minsann, på balkongen dessutom ! julia har nyligen varit på ö&b för att handla en jordgubbshink som hon så fint kalla det , då köpte hon även pastiller så det har blivit kvällens godis (: men som  sagt det mättade inte så länge, så nu är kl snart 5 och ja och bella gjorde nyss dubbel chokladbollssmet, det får bli vår frukost. shelll öppnar om två timmar och vi ska bannnemmejj hänga på låset, sedan bär det iväg till mårn med lite babyolja i högsta huggg för nu ska vi bli brownie !

/ LIISA

1000 grader varmt?

känns nästan så varmt iallafall. blev väckt av lisa och jessicas sms imorse. åkte hem till jessica där även lisa befann sig då och vi pallrade bort oss till anitas och köpte glass. under ett träd i skuggan slog vi oss ner med våra glassar och satt där i ett par timmar och pratade. hem, chilla, baka chokladbollar och ska nu snart äta grillat. senare bär det av mot mårn där vi tre och kanske pelle och david ska joina oss för kvällsdopp och picknik. mys!


9B

kortet från avslutningsbalen kom idag, jag saknar verkligen 9B!








Tomorrow I'll be gone



E.M.D. – Save Tonight


två bilder

vi somnade runt fyra inatt. blev väckta vid tolv av cäty som blivit dissad utav stig haha. sara och jessica ville ut och sola under alla fina moln, det kändes inte så himla värt, så matilda och jag la oss i sängen istället och kollade på filmen "remember me". himla underbar film det där, hatar när såna filmer måste sluta sorgligt. en bella med ögonen fulla utav tårar slutar det oftast med då. jag tror nästan att det var allsång på skansen på moppen hem, eller är det någon som har installerat en radio i min moppe? nae det var nog bara saras ljuva stämma jag fick höra.


sara


jessica och matilda

bellas blogg

min blogg lever nu igen, efter ca fyra timmars reparation och renovering av mekanisten matilda nilsson. den är inte längre ett vitt papper i min dagbok, utan här ska vi bli kända tack vare min nya design. glädjetårar och tröst-ätning har jag behövt använda mig utav för att inte bli allt för hysterisk. haha men nog om det, den är klar nu och jag är riktigt nöjd. så tack ni tre som har hjälp mig, en stjärna i himlen till er alltså ♥


kom ihåg mig då

blev inget smultronstället.. när vi väl kom in till stan kom vi på att matilda aldrig skulle hinna hem till klockan fem om vi åkte till söderköping. så det fick bli glass på halvars istället och det funkade faktiskt. glass, mysig promenad och snack är det vår dag har bestått utav. senare ska vi tjejor hem till jessica där det blir filmkväll och sedan slagg.. enda chansen för att lyckas komma iväg tidigt till mårn imorgon.


jessica och matilda


jag och sara





sara och jessica

smultronstället

sitter hemma hos tvillingarna. "vi åker senast ett imorgon" så lät det igår, men ändå sitter jag här och väntar på dom nu. men det börjar röra på sig nu, så snart möter vi upp jessica vid tåget och tar en tripp till söderköping, där nästa anstalt är smultronstället. vi hörs senare, puss!


bild från liseberg-balder

check it out

okej bara att erkänna, vi fyra är sämst. så dåliga på att planera, att vi tillslut sitter helt själva hemma i våra egna hus. men det var faktiskt äggens fel. jordgubbs-smoothie drack jag nyss och den vart riktigt god. sängen kallar snart, orkar inte, vill inte. men smultronstället imorgon med mina tre halvor ♥.. om dom två tar sig upp ur sängen i tid vill säga. godnatt iallafall!


bella och gröna-faran.. förra året haha

mårn-häng

det blev inget mer film-tittande igår, dom gick ju ut och jag lyckades då somna.. låg och sov i två timmar och vaknade, då satt dom fortfarande ute på altanen haha, jag ska alltid lyckas somna. vi vaknade vid tolv idag, käkade frukost och sedan åkte vi till mårn. där har vi hängt hela dagen med lite folk. har precis duschat och käkat grillat, lika gott som vanligt. ska träffa mina bruds snart tror jag. men som vanligt har vi inte bestämt vad vi ska göra än, så det blir troligen något random ikväll, men blir nog mys iallafall.


jessica, sara och petter


teddeman


matilda


matilda, thato och oscar


sara, jerre, oliver, john w och simon

film-kväll och slagg @ petter

jag, sara och jessica sitter hemma hos petter med svull och vi har nyss kollat klart på filmen "hot tube time machine" den var helt störd, men ändå riktigt bra. vi missade sista bussen, men hade ändå planer på att sova här inatt, så vi blir kvar här hos han över natten. dom är just nu ute och tar lite luft, sen ska vi fortsätta med en annan film, vilken vet vi inte än men det är sånt som märks. lite bilder från kvällen får ni imorgon, kram! ♥

eclipse

kom precis hem från stan. har vart där och kollat på nya twilight-filmen-eclipse med matilda, jesper, jessica, sara och crille.. härliga vänner är dom ♥ sjukt underbar film kan jag lova (som de tidigare andra två också är), nu ska jag bara vänta ytterligare två år på den fjärde filmen buhuhu. hela dagen har jag och mina tre vänner varit i mårn med en massa annat folk (och teddeman ihi), solat, badat, chillat och lite sånt där. nu blir det nog sängen snart tror jag. kanske pool-häng hemma hos jesper imorgon med folket om vädret är på vår sida, annars får vi se vad dagen har att bjuda på. ska bli bättre med bilderna igen, det ser så tråkigt ut annars.


random bild.. allt är random nu för tiden :)

so far away, but still so close

lördagen spenderades hemma hos jessica, mycket solande och badande. på kvällen åkte vi två + matilda, sara och julia in till stan och sedan vidare till skarphagen. fest där med sjukt mycket folk, både nytt och gammalt. random kväll för vi var sjukt trötta eftersom vi inte sovit nått på hela natten, men kul var det iallafall. missade bussen hem, så åkte till donken. roligaste där, asså jag lovar vi dog.. det var sjukt och jävligt fult! tack iallafall till steffe som skjutsade hem oss till jessica, somnade direkt. stek hos jessica idag igen.


jag, matilda, jessica och julia


peops


dom är mina söta flickor - sara, lisa och jessica




matilda, jesper och kenny


matilda och jag

chill-fest

festen hos stefan i fredags blev riktigt bra, härligt folk. det blev grill, chill och en massa badande. efteråt blev det inte riktigt som jag, matilda, sara och jessica hade planerat, utan en drös med pojkar följde även med hem till mig.. david, jakob, petter och jeremias. fråga oss inte vart vi höll till hela natten, för det minns vi knappt själva. sov inget på hela natten, jo en timme men det räknas knappt, för fyfan så trötta vi var på morgonen därefter.


det mesta utav folket när vi badade!


party

idag har jag varit hos jessica, vi har solat och badat hela dagen. måste börja fixa mig nu tror jag? ska bort till stefan där det bjuds på fest ikväll med massa folk, hoppas på en lyckad kväll iallafall. sara, matilda och jessica sover här inatt och imorgon blir det stek, ska ju bli ännu varmare än idag så måste passa på att sola och bli lite brun.

 

från onsdagen..

i onsdags åkte jessica, sara och jag in till stan, pratade en massa och åt+fikade. senare åkte vi till blacka, mötte upp matilda och kollade en snabbis på match, sen tog vi bussen till norsholm och kollade även på match där. sen åkte vi hem till lina där jonna, fanny, disa och självklart lina var. god mat, god efterrätt, en massa svull och film bjöd kvällen på. vi sov även där sen.


alla tjejerna hos lina - disa, lisa, jonna, jessica, fanny, sara, lina och matilda.





lisa och jag

godnatt

kom precis ut från duschen. kvällen har jag spenderat i skärblacka, lite utehäng sådär ni vet med jessica och lisa. riktigt mysigt. vi åkte även till mårn med en pojke, satt på ett berg och hade det bara bra. moppe hem=sjukt kallt=bella måste duscha=sant. så med en handuk på huvudet sitter jag här och halvsover, somnade runt sex igår. så nu blir det sova. lite mer uppdatering om gårdagen-plus bilder kommer imorgon, om jag har tid, annars kommer det när det kommer.

RSS 2.0