tisdag

tisdag idag, riktigt skön dag. redovisning, no lektion och sen föreläsning, sen fick vi sluta vid halv ett. åkte in till staden efter skolan med ett galet gäng. härligaste vädret och griiimaste bästa humöret var vi på! endel crazy things hände också, haha jag dör.

snodde en bild och en video från: hottemptations.blogg.se






nu blire lite plugg och sen äre sovtime.

D.A.M.P

kul liv man borde ha om man hackar sig in på min spotify och tar bort alla mina listor och sedan gör en ny lista som heter "raaawr". listan innehöll bara Marilyn Manson låtar, dvs skräck låtar, jag höll fan på att skita ner mig när jag märkte't, så jävla läskigt! damp får jag iallafall på't, har inga listor nu och måste göra om allt igen. fuck u som gjorde det.

det var bara sån här fin musik på min spotify....
Marilyn Manson – This Is Halloween

yestadäääy

lördagen spenderades hemma hos disa på morgonen, sen hem och sen tillbaka till henne på kvällen. fanny kom också på kvällen. vi gjorde marängsviss och myste framför tv:n. earth hour vare också, så mörkt i hela huset hade vi, vilket innebar massa tända ljus, mysigt! vi sov där inatt, jag kom hem vid tre och nu är det plugg som gäller.


lokalfest ala jeremias och fabian

lokalfesten igår var sjukt bäst! roligaste på länge, vi dansade och sjöng hela natten. om vi bortser från polisens lilla besök så var det jädrigt kul nästan hela tiden hihi. bästa folket och allt :)


robbin och sky


goooo elin


robbin, jag, sky och sandra


rebecka, lovisa, thato, disa och jeremias


emma och lina


julia och elias


josefin och rebecka


elin och matilda





emilia och cattis


hampus, jonna, sebbe och lina


jeremias, rebecca, thato och disa


jessica, sara, emma och angelica


jag och sara haha söööööttt


robbin och sky





jag och sandra


thato, jessica, jakob, sara, david, jeremias och pelle


robbin och sky


pelle, david, john och disa


jag och sandra


jeremias, stefan och john


sky, sandra och jag

btw grattis till sandra kindgren som fyller sweet sixteen idag! :)

tjugofemtemarstvåtusentio

softigaste men längsta skoldagen idag. jag har bara vart en soft människa hela dagen, super skönt. pluggat lite kemi och så, hoppas att det går bra på provet imorgon. taggar som attan till lokalferre imorgon och hoppas verkligen att det blir kul!

ska kolla på new moon nu, vi hörs imorgon!

bilder från romme

jag lovade ju massa bilder från romme, så här kommer några av alla dem som jag tog.

i bussen:

petter och kalle


pelle och john p


axel, petter och elias


pelle


kalle


lina och john w


amanda och molly (avatarisar)


petter och pelle


matilda och elias


kalle och petter


kalle och petter


john p


john w, lina och axel

i romme:


















haha jag måste avsluta med den här roligaste bilden på matilda när hon ramlade (a)

hemma från romme nu!

vi hade det riktigt bra i romme. jag åkte skidor för första gången i hela mitt liv och det gick faktist bra (om man bortser från världens krasch som matilda och jag var med om!) haha fick en "nära döden" upplevelse, jag lovar att det var hemskt! matilda, ibland är vi faktist sämst... aldrig mer svarta backen, aldrig mer... buhuhu. 

jag orkar verkligen inte lägga in bilder idag, de kommer nog imorgon :) 

sämsta oss <3

söndag

igår blev det linköping med mamma och syster, fick med mig ganska mycket nytt och fresht hem faktist, nice!
yääää taggar romme imorgon somfan! jag har liksom aldrig stått på skidor, så undrar verkligen hur det här kommer sluta. (; det är vi, bästa klass 9B som ska åka till romme, kommer hem på tisdag kväll. ni kommer få massa bilder av mig då, hihi snällis mig liksom.

måste fan sova snart, ska upp väldans tidigt imorgon aså. men måste packa klart och platta håret först, det är en viktig del i min vardag. he-he-he.

party like a rockstar

kvällen/natten igår var sjuk! aså matilda du är allt för sämst, men jag hade kul iallafall hihi. taggit värre på gymnasiefesten om jag säger så, bra folk och mycket bra musik.

snodde lite kort av twinisarna, hoppas att det är okej (a) ♥

emilia, emma, matilda, lisa, jessica, bella och julia


partaj


boysboysboys


haha skönaste bilden

thursday

Heute habe ich mit Sara geschwommen.. haha fulaste språket, snart prov på't också. iallafall, simmade somsagt en timma med sara efter skolan idag. åkte hem med bussen vid sex, käkade och läste igenom andra världskriget lite också. ska sova snart, ska bli riktigt skönt.. liksom tagga med lite sömn till helgen, det är najs.

det fick bli en lagom ny och fresh bild, "vi hatar fötter bilden". ihihi

plugga är livet

muntligt np i engelska idag, inga kommentarer. disa och jag fick.. gissa... MVG på vårat matteprov! aså våra hjärnor tillsammans, kan nog inte bli bättre !  plugg när jag kom hem, somnade lite. ska sova vidare nu tänkte jag. godnatt.

np

vi hade somsagt nationella prov i engelska idag, både hör- och läsförståelse. det gick helt okej faktist. vi hade nationella hela förmiddagen och sen svenska, sen slutade vi vid ett som vanligt. skönaste, och sen det här vädret får mig på bra humör. bästa mig att vara så trött, vad har hänt? jag var aldrig trött tidigt förut, och nu är jag jämt det. inte kul. :( 




smartast.nu

vi hade matteprov i skolan idag. det fick vi göra två och två, så disa och jag jobbade tillsammans. hoppas att det gick bra, för annars blir jag riktigt besviken.

jag försöker tagga till nationella prov som vi har i engelska imorgon, men bara tanken på det får mig att rysa.. om jag ska vara helt seriös alltså. jag orkar inte, det kommer gå så sämst. jag skiter it, det får gå som det går! men hur skulle det annars gå liksom? om det inte går som det går menar jag? .smartast.är.jag. jobbig jag ska vara nu känner jag ;) så jag säger faktist godnatt nu, pusssiii ♥


hoppas inte att jag vaknar på fel sida imorgon (a) ihihihih

trevlig natt!

igår åkte matilda och jag in till stan, vi tog spånkan till väster tull där det var fest. vi var hur mycket folk som helst i en lägenhet. bra taggitaggi musik och mycket bra folk! folk som blev avundsjuka för att dom inte fick komma in ringde till polisen, så då kom polisen dit och avbröt allt. alla samlades utanför och sen gick alla nedför en gata och vi sjöng hela vägen, så sjukt kul! vi var sjukt många som drog oss till donken, där det blev efterfest på toan. jag har aldrig innan sett så mycket folk inne på donken haha. matilda, crille och jag åkte hem till matilda sen och vi sov där. 

jag tog inte ett enda kort på hela kvällen, så jag har "lånat" kort från lite folk istället hihi.



















nu party!

gick upp vid tio idag, dyng trött var jag då. vid halv tolv åkte jag till sjukhuset med pappa och lovisa för att hälsa på anton. stackarn måste vara där till måndag, kanske längre. hela familjen fikade och sen var vi på hans rum och kollade på bröllopsfotografen. sjuk film haha! åkte hem vid fyra. har fixat mig och så. ska dra mig till matildas place senare, och sen vidare på fest med henne, jesper och crille. :)


fredag today

jag älskar verkligen vädret nu (bortser från att det snöade lite igår). men idag var det riktigt skönt väder och det har det ju varit nästan hela veckan, så vi passade på att sitta ute på rasten. skolan var lika tråkig och seg som vanligt, men det funkade. har vart hemma hela kvällen med pappa och syster. imorgon ska vi hälsa på anton på sjukhuset, då blir det nog inte så lång sovmorgon som jag skulle önska hihi .(a). får se vad jag hittar på mer.


lina, fanny, matilda och jessica


stekare hela högen


vårigt värre


meine pussy


linas älgiiii


säger godnatt nu


Ooh sing it to me baby in my head right now


spexfoto

igår hade vi hemstudiedag, skönt! vi fick i uppgift att baka eller laga mat till familjen, så jag bakade en blåbärspaj. idag hade vi skola som vanligt, vi tog spexfoto. haha herregud, fågelskrämmor och rommare var vi, bästa fågelskrämma var jag ofc. min ``lilla bror´´ har fått punkterad lunga så han ligger på sjukhus. hoppas att du mår bättre snart och att du får komma hem imorgon plutten. :)


sandra, jessica, sara och elin


bebis jessica


min stekiga rommare


idrottsdag

riktigt skön dag i skolan idag, vi hade idrottsdag. för min del blev det simmning först och sen en promenad på det. vi fick sluta vid elva, men tror ni att vi hann med bussen? nae, vi köttade i onödan och det gillas inte. haha. vi fick vänta förtio äckliga minuter på nästa buss. jag följde med disa hem, eftersom det sällan är några bussar som vill åka hem till mig, som bor på landet. vi lagade iallafall smarrigt käk, och sen avslutade vi med lite "torgny" innan jag åkte hem. det blev lite plugg för min del förut, jag fortsätter nog imorgon.

hemstudiedag imorgon, det gillas!



me like

vampire diaries är en sjukt bra serie, nästan lika bra som twilight.





softlisch

softigaste helgen, bara chill och det har varit skönt som attan. länge sen jag vilade ut mig på en helg, så det behövdes kan jag säga. igår somnade jag vid tolv, riktigt ovanligt för att vara mig. kollade på film och hade mys med familjen igår. vaknade halv tolv idag. helt själv. jag är bäst!



bowling night

igår drog vi brudar + david och stefan in till staden. vi åkte till vilbergen, först käkade vi pizza och sen vid tio spelade vi bowling. riktigt kul kväll, även fast jag var sämst och kom sist haha :)


stefan


jonna


jonna and me


disa, jonna och halva stefan


disa, jonna, david och stefan


david


ebba och disa


disa och ebba


disa och fanny


hela gänget


disa och jag

kladdkaka vs matematik...

skola idag som vanligt, tråkigt alltså. vi "kladdkaks-lovers" gick till konsum på lunch rasten för att köpa vad? jo, en kladdkaka såklart! vi fick en chock när vi kom fram till disken, ingen kladdkaka inom synhåll :'(.. men vi var så desperata så vi gick och frågade personalen. vi höll tummarna när hon gick in och kollade, när hon kom ut med fem kladdkakor i handen kunde våra läppar inte sluta le! två kladdkakor.. katsching :) smarrigt kan jag lova.

matten var verkligen sjuk? jag var stördast, full eller nått? nått fel var det iallafall, jo nu vet jag.. jag var värdelös :'(. rymdgeometri, säger det er nått? inte mig iallafall :) det började med att jag inte fattade någonting, jonna försökte hjälpa mig att fatta, efter ett bra tag stod jag inte ut längre.. jag bröt ihop.. och asgarvade. sen skulle jag göra två kvadrater som var tio gånger tio centimeter, klarade jag att göra det? nae.. när jag gjorde den andra såg jag att den första var större.. jag mätte och då var den första 10,5 centimeter. det var droppen. när jag tänker på det såhär i efterhand så var jag ju säääämst, verkligen. vi alla fick oss ett väldigt gott skratt iallafall ♥


in my head


yeah, facebook

- vi som säger "va?" fast vi egentligen hörde!
bara för din skull gick jag med i den gruppen på facebook matilda, du påpekar ju alltid att jag säger det :)))


meine rock'n roll friend :)


die town today

hade ondaste träningsvärken när jag vaknade idag, ajsingbajsing... haha. seg skola as usuall. efter skolan drog matilda, sara, josefine och jag in till staden (lina kom lite senare), vi tog en chokladbollsfika och hade ett långt trevligt samtal. crille och filip kom även lite senare. lina och jag strosade runt på stan medans sara, crille och jesper gick och solade. vi var tvungna att hjälpa en person som inte vågade köpa kvinnliga underkläder, höhö ;) sen åkte vi (minus lina) hem med bussen vid halv sex, ni är sjukaste.. jag lovar. the duck song 2 in my heart - a duck walked up to a corner store, and he said to the woman running the store: HEY! baumbaumbaum, got any grapes? bäääääästa och skönaste låten ♥


watching you walk away


aså östgötatrafiken...

oh gick upp sex idag, jobbigaste på länge.. eller nae idrotten var värre, tack lina för att du nästan dödade mig :) sjukt roligt att träffa mina saknade bästa vänner ♥

vi hade nog världens töntigaste busschaufför hem idag, han körde fast i en backe och prövade inte ens att backa innan han ringde efter hjälp. alla fick gå hem därifrån (eller linas snälla mamma kom och hämtade oss) och stackars lilla jag som bor helt öde hade turen att få följa med disa hem, puss på dig. vi slängde i oss riktigt goda mackor och kakor när vi kom hem till henne, och sen hjälpte jag henne med lite pluggis :) det blev plugg även för min del när jag kom hem, gjorde mitt bästa fast jag hade/har en smällfet huvudvärk, ajajaj.. ska nog snart krypa ner i sängen min.

cool picture


RSS 2.0