första advent

har pluggat som en idiot idag, så nu är snart två av fyra inlämningsuppgifter klara, känns rätt bra. duschade precis, sitter här och filurar lite. ska snart placera mig framför tv:n och äta mysig fika med familjen, första advent ju. sjukt hur mycket snö det är ute?



är väldigt himla jävla mycket avis på min vän matilda som just nu står och skriker framför oskar linnros, fyfan jag vill mä. sommarminnen kommer upp i huvudet när jag tänker på't, fyfan vilken underbar kväll/natt det var.

Forever and ever, life is now or never, forever never comes around.



låg hemma och softade hela dagen igår. på kvällen åkte jag, jonna, fanny, lina och ebba hem till becca där också disa var. vi firade becca och disa som fyllde år för ett bra tag sen. taco, kladdkaka, film och en massa prat, himla mysigt! jag följde med disa hem sen, blev lite data och prat innan vi somnade. åkte hem från henne runt ett idag.


två "facelook" bilder från igår, ruffsig toffs på pallet yää.

jag gör det för mig själv

chillfest i vidablick igår med både gamla och nya ansikten, det var nice. jespers kompis crille hämtade oss och det blev en tur till max på hemvägen, HAHAHA! tilda fyfan. lovely pomme och cola. sån där skön biltur hem med musik på högsta volym. vaknade halv två idag, skönt att sova ut.

bilder från igår

It’s about damn time to live it up

engelska och idrott hade vi idag. körde judo på idrotten, haha fattar verkligen inte vitsen med det.. hehe. slutade halv två, och självklart missade jag två bussen hem. satt och väntade medans ett gäng tjejer gick och solade. halv fyra bussen hem. somnade i soffan, blev väckt när det var krubb. har fixat mig, ska dra på fest (typ chill tror jag?) i stan med lite folk om en timma. hoppas det blir nice. hörs och ses va.

              
me right now


rutan klockan sju , be there!

sitter på svenska lektion, vi har rast just nu. snart börjar lektionen och då ska vi fortsätta se på ondskan, sen slutar vi. najs! ska kötta afro med sara vid halv sex, vad fan ska vi göra fram tills dess? ae. bibban för lite plugg kanske? vi hörs!


kajsa and me, sött.


i'm still here

gick upp halv elva idag med fanny och anna, sara och jessica sov vidare. vi fixade oss litegranna och slängde sedan i oss frukost. tog bussen till stan med fanny. sa hejdå till henne och mötte sedan upp ebba, jonna och fanny. vi gick och köpte presenter, och sedan tog vi en mysig fika. åkte hem, har käkat, pluggat och duschat.

en månad kvar till julafton, det är fan sjukt!


bildbomb från gårdagen!

hade en jättemysig dag/kväll/natt med dessa tjejor. skrattade nog ihjäl oss ett tag, ett tag blev det även lite känsligt. bästa iallafall ♥

pics från skolan, pizza-käket och hemma hos anna!


aatjaarååh

skolan idag, servering och livsmedelskunskap. nybakade lussebullar och film på livsmedelskunskapen, edgard är en snäll lärare. jag, sara, jessica, anna, fanny och kajsa gick på stan efter skolan, hämtade min jacka, köpte godis och gick hem till fanny en stund. tog bussen vid halv fem tog vi sex bussen till krokek. vi gick till pizzan här och hade en massa mys. köpte svull och gick hem hit till anna. annas kisse brände sig nyss på kaminen så det luktar bränt i hela huset, stackars felix. vi alla slaggar här ikväll, mysigt. vi har just nu ett riktigt spännande samtal, lite mysko men ganska intressant faktiskt. HAHA! lediga imorgon, skönt!

              
oldie bild

standing where you left me

hyffsat skön skoldag, vi gjorde vissa maträtter som kommer serveras på julbordet i skolan vid jul sen. känns sjukt att vi gör det, haha fult alltså. vi var så snabba och effektiva idag så det belönades med att vi fick göra kladdkaka efter skolans "hemliga recept", smarrigt ja. efter skolan satte jessica och jag oss inne vid sol & motion och väntade på sara när hon solade, haha fail på mig. sen vid halv fem köttade sara och jag afro. helt slut som människa nu, känns som att jag kommer bli sjuk. blir mys med några tjejer från klassen imorgon efter skolan, vi är lediga på onsdag så det måste firas lite hihi. vi hörs!



something different

ska vandra mot sängen nu. kan behövas efter natten, då vi gjorde crazy stuffs fram till 6 imorse, eller vi kollade på film till då hehe. har sjukt ont i halsen också, kanske inte så konstigt när alla satt i ett rum och hostade/nös hela natten. haha. godnatt! 

Every door you enter, I will let you in

det blev en riktigt mysig lördag igår. gamla gänget kom hit (sara, matilda, jessica, petter, jakob, david, jeremias och kalle). vi "bodde" inne i lägenheten, soft att kunna vara där. spelade twister, åt våfflor, såg random filmer och så gick vi även in till mig och såg skräckis runt två tiden, lite creepy var den he-he. theo och några kom även och hälsade på en liten stund. vi softade galet hela kvällen/natten. jessica hade åkt hem innan vi vaknade idag, sen vid ett drog tilda och sara. jag och killarna myste ner oss och kollade på helt sjukt roliga filmer, dom åkte hem vid halv fem. jag har pluggat, softat och duschat lite granna. nu vankas god mat på bordet.

bilder från hottemptations och mig!

What's my name?

vaknade för länge sen. igår blev en mysig kväll med familjen. sov som en stock inatt och det uppskattades att kunna sova ut! ska chilla hela dagen idag, ser fram emot det till max. har blivit en massa strul och ändringar om den här kvällen,. skulle åkt till crille ikväll, men nu ser det ut som att gamla gänget kommer hit ikväll som vi bestämde allra först. får se.



igår insåg jag och mina vänner hur jävla grym rihanna är, det är sjukt.

allting var ju enklare då

hade engelska i tre timmar, sen struntade vi i idrotten idag. lämnade in jackan på lagning i stan, sen följde katten och jag med sara hem. efter en stund kom matilda, och då myste vi till det ordentligt med kaffe, svull, musik och hade det bara helt jävla bäst. har ju inte träffat jessica och matilda på hela veckan, så dom var riktigt efterlängtade. sjukt mycket prat blev det också som vanligt, lite dans och en massa flum sådär. har käkat och ska nu gå ner för att ha fredagsmys med familjen. film med massa svull och cola! hörs sen kanske.


ni är så jävla bra, helt enkel bäst. bästa vi ♥

tjena mannen, vad står på? huvud, axlar, knä och tå.

ska fan sova nu och inte tänka på något överhuvudtaget.

seriöst

blev en stan runda med sara och kajsa efter skolan, med riktigt hungriga magar. sara och jag köpte käk på chicken, och kajsa joinade oss där. kajsa drog och vi dog. så jävla fult, men fyfan va vi skrattade. sara jag dör fortfarande, helt ärligt (hihi). vid halv sex blev det kött, fyfan va vi är bra! hem käkat, duschat och pluggat lite engelska har jag gjort. fika nu med la familia, mys.  

det finns en tydlig baksida

sitter i skolan, vi har svenska. slutar om en timma. då blir det stan med sara, vad ska vi göra i två och en halv timma? afro kött med henne, clara och rebecca vid halv sex blir det iallafall. hörs när jag kommer hem, puss!

så långt bort , men ändå så jävla nära


 det är fan sjukt hur mycket jag saknar sommaren!

när helgen kommer , då lever vi

pluggat matte i tre långa timmar. ska göra mitt bästa imorgon, men det kommer ändå gå skit på provet. kul dag, den kan dra sig långt bort tycker jag. mitt huvud innehåller bara en massa olika tal och beräkningar, så nu ska jag sova och drömma om procent, promille, ppm och annat sånt därn't kul. peace brääääz!


.dö.dö.dö.dö.dö.dö.dö.dö.dö.dö.dö.

kul att börja åtta och sluta nio, när nästa lektion börjar tre timmar senare. och det bara är jag som ska ha tyska. marcus, stoffe och jag sitter i klassrummet, fu. ska äta snart, helt själv? aså dö med det här.

And you were strong and I was not

servering och livsmedelskunskap hade vi i skolan idag, sjukt seg dag. hade praktiskt prov på serveringen, hoppas att det gick bra? värsta cp-uppgiften på livsmedelskunskapen, läraren fattade knappt vad han läste själv, så aa ni fattar nog. tränade vid fyra med sara, clara och rebecca, vilket jävla kött. käkat, duschat och pluggat har jag gjort hemma, som jag alltid annars gör efter träningen och skolan, kul liv va. me know. går till skolan imorgon bara för att fanny och marcus ska ta med kladdkaka, annars hade jag fan stannat hemma och rå pluggat. 

                              


it's easy to feel

svårt att ta sig upp ur sängen imorse. hade kök hela dagen och vi höll på med fisk. hemskt var det, kul att vi kommer stinka fisk i sjuhundra år nu också. blev en stan runda med sara efter skolan, och vid halv fem körde vi afro. kött fifan! hem och käkade, har pluggat lite också. min lillasyster är allt för bra, gjorde chokladbollar till mig när jag var som mest desperat. tack ♥


kenny, katten och mej



sara, kenny och mej





sex bilder från i lördags, från hottemptations!


show me what u got

gick upp redan vid elva idag. har mått som jag kanske förtjänar efter denna helg, mest efter gårdagen tror jag. haha. nästa helg ska jag inte festa, måste ta en vilo-helg då känner jag. fars-dag idag, så har firat pappi litegranna och käkat gott. duschat har jag också gjort, känner mig som en ny människa. ska besöka sängen snart. imorgon blir det afro efter skolan med sara, tagga!


två bilder från fredagen..


lokalfest

kom somsagt lite folk hem till sara och matilda igår, förkrök på hög nivå. sedan drog vi på lokalfesten i stan. riktigt kul var det tycker jag! dåligt att det slutade vid tolv bara, men det räckte nog ändå haha. ett pendeln hem, slängde mig i sängen och somnade på dirren när jag kom hem. en riktigt bra kväll blev det iallafall!

tog bara några bilder på förkröket, dåligt bella.

tre bilder från pizza käket



sämst kvalité på bilderna, haha!

Karatefylla

kvällen igår blev sjukt lyckad! lite strul mot slutet men sånt man får leva med. vi var massa tjejer som fixade oss och satte igång förkröket ganska tidigt, sen rullade det in en massa folk under hela kvällen. asbra folk, och värsta öset under hela kvällen. fett med najs. crazy natt blev det. jag stekte ägg till oss, jesper gick in i sovrummen där folket låg och sov och dammsugade på deras fötter, hahah fyfan så jävla kul det var! halv 5 någongång somnade vi. idag har vi städat som galningar hela förmiddagen, fyfan så det såg ut! sen tog hela städligan bussen till pizzan för käk. fyfan så jävla gott!!!

nu sitter sara, matilda, jessica och jag hemma hos dom igen. chillar med kaffe och musik. ska börja fixa oss snart, för senare rullar lite folk in här, blir förkrök och sedan lokalfest i stan. ikväll kör vi igen!

bildbomb från kvällen, natten och morgonen.

tägggggg fifan

kom nyss hem. skolan vart soft idag också, vi slutade vid ett. stan efter det i sjuhundra år, jag dog. ska käka snart och sen åka iväg till bästa. ikväll kör vi somfan! imorgon också, taggggggarååååååh! hörs med bilder och sånt imorgon eller på söndag, puss.


kajsa och jag .. porr.

drömmarna sa att det är du

matte och svenska hade vi i skolan idag, riktigt softa lektioner! på lunchen drog vi oss mot ica och köpte kladdkaka, shit vad det påminde om mosstorpstiderna. jag saknar allt från mosstorp enormt faktiskt! aja. vi placerade oss i höst-solen vid strömmen, det var riktigt mysigt! efter skolan drog jag och sara ner till stan. satte oss på chicken-kebab, efter en stund kom stoffe, oscar och marcus och gjorde oss sällskap, trevligt! vi satt där i lite mer än två timmar, och vid sex köttade sara och jag medel-pass med clara och rebecca. kul att du är back on track igen sara!!! hihi ♥




erkänn ganska söta?



jag och lille kajsa idag, ganska söta är vi faktiskt! ♥

everybody , come take my hand

onsdag idag, slutade första lektionen vid halv tio. jessica, fanny, kajsa och anna satt kvar och höll mig sällskap till tyskan började vid tolv, snällisar hihi! kajsa och jag tog en massa kort då som ni kan få se lite av senare! tyskan var soft, gjorde läxförhör och spelade spel typ. slutade vid halv tre, jag, jonna och ebba satte oss i caféterian med datorerna och te hehe. tog bussen hem med jonna kvart i fyra. bra att bussarna ska lyckas köra fast eller liknande varje dag här ute på landet, undra hur det kommer gå när riktiga vintern då kommer? haha fail på't. har käkat och så, nu blir det tv! bilderna kommer sen..


              
två bilder från softet i skolan. anna däckade på bänken hihi

we are the young n restless

lazee, eric turner och adam tensta, vilka boys!

it moves around

typ jävla snöstorm som har varit idag? finns inget värre än snö, bara kallt och usch nej, hejdå med den tack! servering och livsmedelskunskap har vi haft idag, provsmakat olika charkprodukter, inte min grej alls. random när jessica och jag skulle åka hem, riktigt kallt! har ätit, pluggat, bakat kladdkaka och duschat. nu ska kladdkakan ätas upp och så ska jag nog ta mig en titt till på tyskan- (som förövrigt kan dra långt åt fan!!)


sommar nu skulle inte vara helt fel ..


sämst

har suttit kvar vid datan enda sen förra inlägget, mycket plugg som blev gjort ikväll. ont i huvudet och känner mig allmänt seg, ingen bra ursäkt. sur för att det inte är något mellan-pass imorgon, vem vill gå på "Puls Bas"? också jävligt sur för att alla platser på afron redan är bokade till passet som är på torsdag, favvo passet är det till och med.  

fan så surt, hejdå nu ska jag fan sova.

lalalala , shalalalala

tillbaka till verkligheten idag. inget mera vara uppe hela natten, festa mitt i veckan och vara spontan lite hur som helst hehe, slut på höstlovet och tillbaks i skolan igen. vi hade som vanligt kök, började med prov och sedan köttbullar och kåldolmar som vi har gjort hela dagen. dagen gick fort. efter skolan gick jag, sara, jessica och anna till biblioteket och lånade om våra böcker, sen till gotto för lite köp av godis. bra sådär innan träningen bella! ae fan jag är sämst, måste skärpa mig! haha. aja, blev iallafall afro med clara och rebecca sen. käkat god mat, och nu ska jag plugga.


I want to see if you can give me some more , "hey, hey baby"



helt okej låt, faktist en av mina favoriter just nu! pitbull kan sin grej riktigt bra :)




en sekund blir tusen år

vaknade upp hemma hos jessi-katten idag runt ett tiden. frukost, data och prat. mamma hämtade mig vid tre. har röjt på mitt rum litegranna, käkat och nu blir det plugga lite. har prov imorgon, men har inte ens papper till allt, så good luck till mig! ae fan heller, döö mä'de. måste duscha också, har massa svart färg i håret efter min "märkning" som hampus och jonte gav mig igår, haha!!


bild från igår. jag, hampus och jessica

bilder från igår!

bildbomb från igår kväll när vi var i vånga på halloweenfest! , förhoppningsvis vår sista för det här året nu? haha





allting börjar om , jag kan börja om

vi drog på fest i vånga-skogarna ikväll, jag, tildis, katten och sara. segt i början, men sen blev det faktiskt riktigt kul! kul att träffa allt blacka folk som man nästan aldrig träffar nu förtiden, ni är allt för bra hehe. jessicas syster hämtade oss, och jag följde med henne hem hit. vi nördar facebook med chips och cola, eller det är slut nu hehe. vi kanske ska slagga snart, vem vet. hörs med bilder imorgon!


när jag blir stor , ska vi bo , bland molnen

en helt sjuk kväll blev det igår! vi drog på halloween fest i östra stenby, där det var världens drag. bra musik och bästa folket. bussarna som dom hade beställt hem klockan ett kom istället vid två, så det var jävligt kallt. men "kalle baah stunden" gjorde allt mycket bättre! det blev jävla röjj igen när bussarna kom, rix fm haha! mami hämtade oss i rese. vaknade idag med två täcken, mjukisbyxor, tjocktröja och sockar.. var det kallt igår när jag skulle sova? hahaha! tog en skön dusch förut, skönt att få bort allt blod och hårspray. ikväll kör vi kanske igen?! yes.

bildbomb!


I guess you never know what you got till it's gone



gick upp halv tio idag, när jag hade fixat mig klart fick jag sms av clara "orkar inte träna idag", så jag struntade också i det haha. känns som att det kommer bli en rörig dag, ingenting är fixat.. typ. vi kör iallafall på en till halloween fest tonight! hoppas att det blir kul, jag är taggad hehe.

taggaråååh , köttaråååh!! hihi.


jessica, jag, kajsa, tabben, crille, sara och matilda - bild från i onsdags

Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer



kan inte göra något annat än att bara älska den här killen! så sjukt jävla bra!!


samma gamla visa

afron idag var kött, fifan va jobbigt! har duschat, ätit och pluggat lite granna sen jag kom hem. är helt ärligt död idag! ska softa lite data nu, hörs imorgon!


mys bild från inatt, jag och tildis!

bilder från igår!

jag var sjukt taggad på att klä ut mig, men sara och matilda tyckte inte att "hawaii-tjejen som kommit till ett kallt land" skulle få följa med om hon såg ut så som jag gjorde.. så blev ingen utklädnad för mig! haha ni kanske förstår dom varför?! okej.. jag var lite trött haha!



bilder från festen!

you're a lovekiller

drog helt random på fest i ljunga igår med sara, matilda, jessica och crille. det var riktigt kul! challe var vår chaffis hem, och bara för att statoil var stängt skjutsade han oss till shell, så vi kunde få vårt svull hehe! så en omväg dit med massa kalle baah dunkandes ur högtalarna blev det. hihi najs som sjutton, och tack challe! jag och katten följde med hem hit till matilda, svullade som fan, nördade och snackade massa braigt. gick till sängs vid 4-5, somnade på dirren. vaknade halv tre och vi har precis käkat frukost. snart ska katten och jag färga håret på matilda. ska in till stan och träna afro med clara vid halv sex, hörs med bilder när jag kommer hem!

Man lär sig av sina misstag

blev somsagt mys hemma hos fanny igår med tjejerna! vi kollade på skräckis, "the last house on the left side" och sedan "last song", men då somnade ebba och jag haha. lina hade bakat god kladdkaka, fanny hade köpt fetaste godispåsen och sen en massa läsk till det, najs! blev en massa prat på det hela också. låg i fannys rum och nördade facebook och pratade ännu mer till sisådär klockan fyra. mysigt att alla sov kvar ihi! vaknde av att en hund strulade med mig, haha aså ebba ditt pucko!!! frukost och sedan hemgång hehe. softa hela dagen lång blir det nog, kanske fest ikväll, vi får se!

 

              

Tomorrow comes with one desire

kött på hög nivå med clara idag på träningen, fattar inte att jag ens åkte in till stan, sjukt stolt nu iallfall hihi! tog världens skönaste dusch förut när jag kom hem. nu sitter jag död framför tv:n haha. käk snart tror jag. ikväll blir det mys med saknade vänner jonna, fanny, lina och ebba, ska bli riktigt kul!

              
en död bella efter träningen igår!

träning!

jag mår bara bra, eller? gick upp halv tio, goooosch hehe. ska snart ta tåget in till stan för lite träning med clara. vi ska kötta somfan. hörs när jag kommer hem.


Okay , lets pretend like this never happened

kom hem från stan för en stund sen. blev käk med sara, matilda och jessica på chili & wook först, massa prat också såklart. sen vid halv fem blev det afro med clara och rebecca, kött fifan! vi dog lite lätt, men nu känns det jättebra hehe! ska äta snart, sen duscha. får se om det blir något träffa matilda och jessica ikväll, sånt som märks! hörs.



RSS 2.0