kladdkakakladdkakakladdkaka

jag och sara kirrade chili & wook efter skolan, underbart! jessica var med en stund, mötte även upp grabbarna grus som man nästan aldrig träffar längre, trevligt som vanligt. vid sex blev det friskis och svettis med clara och rebecca. det är så himla kul, och jag är så sjukt taggad efter träningen också, det känns riktigt bra!! drog mig hem en snabbis, duschade, packade väskan och tränade lite engelska redovisning, tog sedan bussen hem hit till sara, matilda och jesper. vi har gjort ägg-mackor och käkat kladdkaka.. inte bra, men det har vi förtjänat hihi (a) blir film nu I think? om inte jag somnar hehe. hörs imöra gott folk!


super seriös hihihihihi

svenska lektion

sitter på svenska lektion just nu, snart slutar vi och då blir det mat på chili & wook med sara och jessica. vid kl sex ikväll ska jag och sara träna på friskis och svettis igen. sen blir det hem en snabbis och inatt sover jag och jessica hos sara och matilda, blir sketa najs!!! puss

potatisgris

seg och ovärd skoldag, tisdagarna måste vara dom segaste dagarna på hela veckan. servering med boel och livsmedelskunskap med edgar, fyfan så dryg! tandläkaren efter skolan idag, lagade ett gammalt hål och det var inte kul. kom hem, satt och var sjukt nervös. klockan slog 18:00, ringde nån? nae, satt och väntade i evigheter och var dyngnervös. tydligen nått fel på telias nät idag, dom har sin ursäkt. nervös i onödan alltså, och tack för att min kväll blev förstörd. dumt, men ändå skönt att slippa idag heh. plugg och dusch, ska sova nångång senare. hörs, puss!



våra bästa år

igår började jag och sara våra nya hälsosamma liv. förra veckan gick ju inte så bra när vi försökte, vi bestämde att den här veckan kör vi. så igår blev det friskis och svettis med clara och rebecca, vi körde ett gympa-pass MEDEL, herregud. sara och jag låg som två döda sälar på marken, nae riktigt så farligt var det nog inte. vi ska tagga varandra så in i bomben, nu jävlar kör vi sara! träningsvärk i armar och mage idag, ajajaj. imorgon kör vi igen!


kalla som sjutton, men taggade till tusen! - bild från sara, innan träningen igår.

Nervös?

jaaaa! nervös som fan just nu.


lördag

det är lördag och jag har vart sjukt seg hela dagen. datan är det som har vart min närmsta polare idag haha. snart kommer anton hem och då blir det chips+dipp, cola och film med hela familjen, mys!
hörs imorgon, puss.

              
hej drogade ögon, hej!


17 år, två fredagar i rad

det blev riktigt lyckat igår hos sara och matilda! kom riktigt trevligt folk, både gammalt som man kände och nytt som man lärde känna, riktigt jättemycket roligt hade vi! här kommer en bildbomb från igår!


bild från när vi åt på chili & wook, sara, matilda, clara, rebecca, jennifer och kajsa



bästa du vännen!


BILDER FRÅN FESTEN

challe, crille och jesper taggade i vardagsrummet med sång!




hårfärg och grejor

började tolv idag. gårdsfest i skolan, så vi stod och sålde sylt, och jag fick såklart lingonsylt på min vita kock-rock, asfint. slutade tre, lyssnade på två tjejer som sjöng finaste! sen till stan mötte massa folk. jag, matilda, clara, rebecca och jennifer gick och käka på chili & wook, sara och jessica fixade hårfärg och stuffs istället. är hemma hos sara och matilda nu, sara och jag har färgat barret på jessica och matilda precis. snart rullar folket in, dom har hårfärg i pallet, panik! hörs.

PUNKT

det känns konstigt. trodde att vi då löste allt och att vi hade bestämt att berätta när vi tycker att nån gör fel. men vi är ju inte "samma" gäng längre så det kanske inte gäller längre, känns inte så iallafall. jag kanske bara har missuppfattat allt, men just nu känns allt bara så konstigt.

I'm only gonna breakbreak your heart

segaste skoldagen, klar med allt så blev mest datan? facebook hela dagen, hur kul är det. kom hem hade askul, nae va. seg dag. har pluggat lite engelska iallafall, får bli en söndags-pluggdag istället tror jag för orkar inte mer nu. imorgon är det fredag! börjar halv tolv för det är gårdsfest och jag, sara och jessica ska stå från tolv-tre, skönt! våra fina kock-rockar ska vi ha på oss också, passa er. när vi slutar ska vi tre äta på efterlängtade chili & wook, längtar haha! får se hur det blir på kvällen, tror att vi kanske har en tanke, men det är sånt som märks.

tog bilder idag, men orkar inte lägga in dom på datan just nu. blir en bildbomb med "gänget-bilder" istället, BÄSTA ♥

hihi bästa gänget, och världens bästa vänner!



lovelovelove



den natten alltså, crazy!



hehehe fyfan!

samma sak igen

så sjukt onödig skoldag idag! fattar inte ens varför vi har lektionen på morgonen. pratade bara om lite saker, hade mer rast än lektion ju. tyska hade jag också, den kan också gå och dö, fan va tråkigt! blir så sur, men det är skitsamma. min ilska gick ut på dammsugaren, så nu är det rent och fint hehe. pluggade även lite engelska förut, askul var det. idag fick vi sista plagget av kock-kläderna så nu har vi alla delarna, kommer vara skitsnygga på lektionerna i fortsättningen, ni skulle bara veta!

               


STUDIEDAG

blev väckt av ett random samtal av matilda imorse, söt hon ska vara min lilla bulli! så jag gick upp då vid halv tolv, åt frukost och sen har jag bara tagit vara på studiedagen genom att softa base. var och klippte mig förut, rip mitt långa hår!! 10 cm åkte av, det är fan 1 dm ju!?!?!?! men får tänka på det bra, mitt hår mår mycket bättre nu och ser mycket freshare ut också. tur att mitt hår växer som ogräs he-he-he. pizza-krubb blev det idag, nääjs som fan =)

                              

MITT FINA HÅR PÅ BILDERNA

sorgligt att den sista av bilderna togs i fredag!! nu är det inte alls lika långt, buhuhu.

I Remember That Time Of My Life

heldag i köket idag, gjorde massa "inlagda" saker med grönsaker och det var inte så värst roligt hah. sara och jag hade tänkt att bli köttare och börja träna på gym/simma idag. gick på fel buss men två timmar senare var vi framme efter lite hjälp, men tror ni att det går att köpa månadskort eller, nae jävla skit ställe. så vi köpte med oss varma chips och cola istället, satte oss på en parkbänk och deppade sönder/as-garvade! men som sara sa, vad gör det om vi väntar i en vecka till när vi ändå inte har börjat än, haha herregud! kanske blir friskis och svettis, vi ska kolla runt och se vad som passar oss bäst, hehe för nått måste vi göra!

studiedag för alla på johnbauer imorgon! ! ! =) på mitt schema står en fet sovmorgon, tandläkar-besök och sen är det dags för ett besök hos min frisör.


jag, jessica och sara i skolan idag



anna och kajsa, sötisar!



jag och jessica



anna, sara och kajsa



stoffe, marcus och kajsa



classmates in action


I need a change

blev väckt vid ett av en skrikande storebror som skrek att jag inte kunde ligga och sova bort hela dagen, haha så söt han kan vara! har stor-städat rummet så nu är det fint igen. mamma och jag lagade godaste maten förut, curry-kyckling, klyftpotatis, tzatsiki, sallad med feta och cola på det också, yammii. nu sitter jag med en serverings-uppgift, men ska nog duscha nu och fortsätta med den sen istället! vi hörs

två random bilder från i fredags får det bli!

clara, jag, kalle och jessica



matilda och jag. love u bästis-festis ♥



film-mys

drar mig hem till matilda där hon, jag, jessica och jesper ska ha filmkväll och massa mys. det är allt vi orkar ikväll haha, vi hörs!

bilder från hottemptations.blogg.se!




finns ännu mer bilder på deras blogg, så kolla in vet ja!

we just moved it all around ! ! !

igår... FYFAN VA KUL VI HADE!!! :))))

skola som vanligt var det, avslutade dagen med att vi körde curling på idrotten, det var riktigt roligt att testa något nytt. efter skolan, stan-massamassamassamassa fail på sara och mig, men det är glömt nu, eller vi får se hur det blir!? hem en snabbis och sen åkte jag till sara och matilda där också jossan och andra tjejer var, vi fixade oss och senare kom också jessica, becca, clara, vanessa och rebecka. överraskningsfest för timmy (sara och matildas systers kille) var det, så det kom massa kompisar till han. vi körde fullt ös med dom till halv elva och sedan kom vårt gäng (jakob, jeremias, fabian, kalle, petter, johan, stefan och adam) även thato och danne. fest och fullt ös var det, och vi hade så sjukt kul. länge sen det var "vi" liksom så det var riktigt najs att träffas för dom är sååå bra! jag och crille sov hos sara och matilda sen.

uppstigning vid tio för mig och matilda idag blev det, eller vi låg i sängen och pratade om gårdagen och drack kaffe för att vakna till hihi! jag, sara och matilda lagade tacos som blev vår "brunch" idag. åkte hem halv tre, nu sitter jag här. ska träffa jessica och matilda ikväll trorjah?!


sara och jessica



jag, sara och jessica



jessica, rebecca, clara, rebecka, vanessa och sara



jag och jesper



sara och jesper



matilda och jesper, hihi så söta!



jossan, jesper, jessica, matilda, sara och clara



clara, sara och vanessa



jossan, matilda, clara, sara, crille, sara, vanessa, jessica, rebecca och rebecka



kalle, sara och jessica



jeremias och thato



thato, matilda, jakob (bakom), jossan, sara, jeremias, jessica och kalle



matilda, jessica, jossan, sara, jakob och kalle



jakob, jessica och sara - hihi så sjukt söta :)



jakob, jossan, jag, jessica, sara, thato och matilda



jag och jessica



petter, matilda och jakob

det var alla mina bilder!



intebraintebraintebra

inta bra alls på att blogga, men skoldagarna ser exakt samma ut så känns ruttet att blogga om dom, men tänkte slänga in några bilder från skolan iallafall.


              

who says

seg dag i skolan. social emotion training började vi med, sen lunch. tyska till klockan fem i tre, enda gången jag har slutat så sent som det nu på gymnasiet, det kändes tufft! jag och mina fina svull vänner jonna och ebba tog en feting fika i cafeterian och softade med datan medans vi väntade på bussen, den fikan satt inte helt fel i magen kan jag lova hihi. kom hem halv fem, käk och sen har jag bara tagit det lurrrre.


anna och kajsa, annas fingrar ser tjocka ut.. HAHA



fanny och sara



kajsa och måns

tisdag


kajsa, anna och jag, bild från saras blogg



anna och jessica på lektion



sweet like sugar



anna, jessica och sara



yammiiii


              

jag och jessica följde somsagt med sara och matilda hem. sara, jessica och jag bakade kladdkaka, matilda åkte till stallet buhuhu. sen satt vi tre ute på altanen och åt kladdkaka, drack kaffe, pratade massa som vanligt och softade lite lätt så här på tisdagen. matilda kom hem lite senare, så hann träffa henne lite iallafall!! lärde även teddy "vacker tass", lite coolt faktiskt sådär.


tre, från igår!

bilder från sara!

jag, anna, fanny, jessica och sara!



anna och sara in action!



stoffe, marcus, jessica, jag och kajsa!

vi hade varm & kall-kök hela dagen igår, vilket innebar att vi hade våra snygga kock-kläder cokså... stekigt!!! vi gjorde sylt, marmelad och saft, och det var faktiskt kul, tro det eller ej. blev ingen bloggning igår för hade en sjuk huvudvärk och gick och la mig kl nio då, redigt näääjs!

hos tvillingarna!

började skolan med att brandalarmet gick hehe, fail. haft servering och livsmedelskunskap idag, provsmakade frukt och kollade film på livsmedelskunskapen så det var inte så ansträngade. slutade halv tre, stan ett tag med sara, jessica och anna. tog bussen hem med BÅDA tvillingarna + jessica, och nu sitter vi hemma hos sara och matilda. vi fyra ska baka kladdkaka nu trorjah?!?!?! hihi yammiiiiii :) vi hörs ikväll med bilder, puss.


This Is My Life

läste på nt att det var en olycka mellan x2000 och en kranbil, nära kimstad station? sjukt, fan läskigt ju. läste också att "kissie" satt fast i norrköping pga den olyckan, HAHAH! ae vad är det här.

träffade aldrig sara och jessica förut, sara skulle på bio istället.. har bara vart hemma och myst med la familia. snart blir det nog sängen för min del, skola imorgon. nu om helt andra saker, har ett tjockt lager med inotyol på mitt brännmärke i ansiktet. vill inte att det ska vara där och se fult ut ju hihi! aja, vi hörs!


du är mer än bara saknad kvinna, så mycket mer kan jag lova!

bilder från veckan


jag har en känslaaa

kollade på film med mamma och pappa igår, sen ville lina och jonna att jag skulle komma hem till jonna, så vid tio skjutsade mamma mig dit. vi satt och pratade massa och sen kollade vi film, men jag och jonna somnade efter typ 30 min, sjukt va trött jag var! efter filmen gick vi och la oss. kom nyss hem därifrån, ska träffa sara och jessica om en stund tror jag? hörs senare.

brännsår av en cigg i fejjat, vafan hände igår?



det är lördag-kväll och jag sitter hemma med mamma och pappa, ska snart gå ner och vara lite social. skulle träffat sara och jessica, men blev inte så tyvärr. måste träffa er imorgon och prata om allt som hände igår och så!!! hihi. har vart totally seg hela fucking dagen, undra varför hehe, nejdå men får skylla mig själv.


en till random bild från igår-jag är ganska random av mig

random night

kvällen alltså, HA HA HA! vi var inte hos nån johan på förfest, utan fredrik hette han. kajsa mådde inte så bra så hon stannade kvar hos han, och vi tre tog spånkan vid tio, för vi skulle till insparksfesten. men på spårvagnen mådde inte jessica bra alls så vi var tvugna att gå av i folkparken, där stod hon vid ett träd. vi ringde hennes syster som fick komma och hämta henne haha aså herregud. sen tog sara och jag spånkan igen, mötte upp crille, jesper och fille och gick till insparksfesten. där hände det grejor och riktigt kul var det också! jag, sara, jesper och crille åkte hem med timmy till en söt, saknad och sovandes liten matilda. sängen direkt blev det för min del. vaknade vid ett idag, blev frukost, snack och tv:n, vid tre åkte jag hem och då blev det duschen.


elin och kajsa



skurt-henrik heh



skurt, fredrik, sexiga sara och jessica



kajsa, sara och jessica



jag och kajsa-verkligen too random



sara och jessica



jag och kajsa-anka



jessica, jag och sara



henke, sara och kajsa



jag och sara



fredrik, sara, kajsa, jessica, elin och henke



jag och sara



sooo random


tog bara kort på förfesten och påväg till insparksfesten, inga bilder blev det där och det var synd tycker jag.

hos johan

nu är vi hos johan. ska snart dra oss mot insparksfesten, det här blir bra!!!!

fråga

fick en fråga om vilken foundation jag använder, och just nu är det loreal true match. kommer inte ihåg vilken nyans det är, men jag tror att det är "3".


                                          

seasons come and go, but I will never change, and I'm on my waaaaay



torsdag idag, även fast vi inte gör nått speciellt jobbigt i skolan så längtar jag efter helg. idag har vi haft matte, är klar med veckans-planering, skönt. vi avslutade dagen med svenska då vi var på stadsbiblioteket, valde böcker och sen satt vi bara och softade. är as-trött när jag kommer hem varje dag efter skolan, även fast vi inte gör nått och + att jag går och lägger mig tio varje kväll typ, skönt som fan är det! aja fredag imorgon iallafall, engelska och idrott står på schemat då.

skulle lägga in bilder när jag kom på att jag sitter vid fel data, så dom kommer antagligen imorgon. två bilder från sara blir det istället!

jessica, jag, kajsa, anna och stoffe



sara, jessica, jag, kajsa och anna

ohhh, written in the stars A million miles away A message to the main...



lite seg på den här fronten känner jag. skolan rullar på, fortfarande lika softisch, fått våra datorer också! kunde ha slutat kl halv tio idag, men eftersom jag är duktig och har språk så slutade jag vid tre. hade rast i två timmar innan språket, så jag, sara, jessica, anna och kajsa åkte ner till stan och åt chicken-kebab myyys. sen vid halv tolv tog jag och kajsa bussen tillbaka till skolan. tyska blev det då, och lycklig är jag som har med jonna, ebba, fanny och elin också! sjuuuukt pinsamt var det, alla satt knäpptysta när dom stora killarna var med på vår lektion, kul att dom ska vara med på alla lektioner! haha piiiniiit. bulle i cafeét med jonna och ebba blev det, sen bussen hem. mamma har fått hem en massa braiga filmer, får se om jag kollar på nån sen ihi.


kajsa, sara, anna, jessica och jag



sara, kajsa, anna och jessica



jessica, kajsa, anna och sara



jessica, sara och jag. ni är bra, ni är bättre, ni är helt enkelt bäst!


 

              

mediamarkt

idag har vi haft varm & kall-kök hela dagen, vilket innebär att vi har haft våra snygga kockkläder på oss hela dagen, najs! slutade vid två och då åkte vi hem. har käkat och somnat i soffan sen jag kom hem, mår inte alls bra. men nu blir det en sväng till mediamarkt med mamma, måste ta reda på hur min bluetooth på nya mobilen fungerar hah! puss

nytt






rullarN och glidarN , hahaha

jag, sara, matilda, jessica, ida och clara drog en random kväll igår. fyfan va vi gick, har nog sett hela ljursla och åby nu tror jag. alldeles för många fester blev det tillslut, och allt var skit typ. alla 6 gick hem till ida sen, sent. gjorde nattkäk, och satt och skrattade åt allt fult. idag vaknade vi fresha och söta vid halv elva. vid ett blev det bussen till kimstad station, där mamma och lovisa hämtade mig. vi åkte till mediamarket och jag fick ny mobil!! sen tog vi även en runda inne på ingelstad shopping, tack mamma och pappa, ni är bäst! <3


matilda och jag



matilda och jag



matilda och jag



sara



sara, clara, matilda, jessica och ida



sara och clara



matilda, jessica och ida



tjejerna


min fredag i bilder


i skolan-jessica och kajsa



i skolan-marcus, stoffe och sara



fika-jessica och sara



fika-jag och jesper



hos ebba-lina, jonna och fanny



hos ebba-disa och rebecca



hos ebba-fanny och ebba

party

hemma hos sara och matilda nu. ska snart ta bussen till stan, ikväll är det fest!

ebbas saliv på min tröja, det är ju fresh

kom hem från ebba förut. kan dra dagen lite snabbt innan jag somnar här över datan... först skola, engelska prov hade vi?! och slutade med "idrott" vid halv två. jag, sara och jessica mötte upp jesper. drog en stan-runda och sen fika på coffeehouse med dom tre, mys! sen mötte jag upp jonna, disa och lina, vi kirrade presenter till ebba. hem till jonna med lina, sen hem till ebba med de sju vanliga tjejorna. god mat, riktigt god efterrätt och en massa prat och skratt som vanligt. bästa ni, riktigt kul att ses allihopa, det var ett tag sen. puss på er ♥

bilder kommer imorgon, kram!

Matematik och Svenska

idag var första dagen då vi jobbade efter schemat i skolan. vi kommer börja 08:00 och sluta 15:00 varje dag, vi har bara två lektioner per dag, och varje lektion är tre timmar (där nån slags gymnastik och en rast på trettio minuter också är inräknad då, haha crazy alltså). ni kanske tänker, fan tre timmar?! men nejdå, känns som att lektionerna springer iväg. känns lite surt att jag har språk på onsdagar, annars hade jag slutat kl elva då, men det är såna smällar man får ta om man vill satsa på bra betyg!

imorgon är det engelska och idrott som gäller, gosh! efter school blir det nog staden med some girls I think? på kvällen ska vi tjejer iallafall fira ebbiludi! bloggar kanske när jag kommer hem, annars blir det på lördag.

                      

en obetald skuld som växt sig stor, större, störst



sommaren 2010..


firade midsommar med många utav blackatjejorna och annat bra folk



en utav många galna nätter



många härliga dagar/kvällar tillbringade vi med goda jordgubbar



mina fina tjejor när vi hade mys hos lina



en kväll hos lina-saknade lisa och jag



fest i skarphagen-jag, matilda, jessica och julia



en kväll var vi hos stefan med mycket trevligt folk, den kvällen/natten/morgonen var mycket crazy!



en film-kväll hemma hos petter



kvällsdopp i mårn-julia, jessica och jag



flummig natt och morgon som spenderades på lisas balkong



mysig kväll i såkallade folkparken



glass på halvars med bästa



jessica och matilda på halvars



enda kvällen i grensholm



det här var det viktigaste för sara, matilda, jessica och mig denna sommaren trorjah.. hade vi bara chips,choklad och coca cola så var vi väldigt happy!


firade fanny med tjejorna



käk på favvostället



jag och matilda



en summer-outfit



kryssning med familjen-jag, lovisa (bakom) och pappa



kryssning-anton



fest hos johan var det också



fest var det ja



vi hade riktigt mys vi fyra



soool, bad och fina vänner



sen var det min tur att fylla år, tjejorna kom hit med väldigt seriösa presenter och skrattade gjorde vi också!


 -------->


innan matilda också åkte till spanien drog vi till linköping med bästa folket på "keep it loud-festivalen"



helt otroligt, sjukt bra kväll/natt!



åkte till småland och hälsade på mormor+farmor



sen var det dags för rix fm och augustifesten, sommarlovet närmade sig sitt slut..



hahaha



marcus, simon och kalle



jag, sebbe och lina



jessica och lina



vart tog alla härliga sol-dagar som vi spenderade i mårn vägen?!?! :'(



oh saknat!

bästa sommaren! ge mig tillbaka, nuu!

solen

ígår hade vi skola från halv nio - halv tio, sen fick vi sitta i skolan och vänta på våra mentorssamtal. vid halv ett var vi klara. jag, sara och jessica mötte upp lille koppen som vi inte träffat på ett tag, även stoffe, måns och marcus hängde på ett tag. sen gick vi och mötte upp matilda, rebecca och fabian. vi vandrade runt på stan ett tag, och "tillslut" kunde sara, matilda, jessica och jag gå och fika. vi slog oss ner på waynes coffee utomhus, jakob, fabbe och simon kom efter ett tag och joinade oss. jag kom hem vid halv sju och då blev det krubb, sen la jag mig och soffan och mådde inte alls bra, så vid nio fick det bli sängen då jag slocknade direkt!

idag är vår klass lediga, så jag har sovit ut ordentligt. ca 13 & ½ timmas sömn inatt, känn på den ni! :)


frukost i skolan igår



marcus och måns



stoffe



jessica och sara

 


sara och matilda



jag och jessica



jessica och simon



jessica, simon, jakob och sara



matilda och simon



jakob och sara


RSS 2.0