måndag

underbart väder idag också! ska om en liten stund ta bussen till blacka då jag ska kolla match med jonna och ebba. länge sen jag träffade de flickorna så ska bli jättekul! får se vad vi sedan hittar på hehe. puss!


              

We were young and wild and free

vaknade rätt tidigt idag. har legat i solen och solat i stort sett hela dagen, riktigt skönt! på kvällkvisten tog jag mig i kragen och gav mig ut på en powerwalk som varade i en och en halv timma. blev dusch när jag kom hem och sedan käkade jag grillat med familjen. kollade nyss på big brother. hur i helvete kunde rodney åka ut?! är skit irriterad på att han inte kommer vara med längre. jävla skit fan.


              

You better lose yourself in the music

gårdagen spenderades i småland med mysigt påskfirande med världens bästa släkt! började med tidig uppstigning och sedan en bilresa i ca 2 timmar tillsammans med anton och johanna. mamma, pappa och lovisa åkte i en annan bil. först var vi hemma hos farmor med kusiner och käkade gott, sedan hämtade vi mormor och åkte hem till kusinerna i vimmerby för ännu mera gott käk. kunde rulla hem hela vägen själv igår efter allt käk (men det gjorde jag inte), usch vad mätt jag var. hade en grymt mysig dag. kom hem rätt sent och somnade direkt efter en stund framför datan.

idag har jag legat i solen från klockan 12-4, så jävla underbart varmt. varit en duktig tjeja och oljat det sista på altanen också. ätit god mat+efterrätt med familjen och kollat på big brother. verkar bli en seg lördag, så jag säger tusan godnatt nu!


mycket text. hejdå.

And now I look forward to every day

min kväll har bestått utav bl.a. semsterduellen och big brother med familjen & johanna. ska krypa till sängs nu. imorgon väntas tidig uppstigning för att sedan åka till småland och fira påsk med släkten, mysigt. hörs kanske när jag kommer hem imorgon, annars på lördag. kramis


I just know, there's a sunny day

åkte in till stan runt 2 tiden idag med crille, sara och teddeman. jag, sara och lille teddy mötte upp resten utav tjejerna och satte oss sedan på halvars för glasskalas i ett par timmar. sedan gick vi till vasaparken där vi satt och njöt i ytterligare några timmar. en riktigt mysig dag med söta tjejer!


bilder från hottemptations, jessica och mig själv.

Your from a whole other world

idag har jag vart en duktig tjej och oljat altanen hihi. sedan följde jag med mamma och lillasyster till ingelsta, fick med mig lite nödvändiga saker hem. tack världens bästa mami ♥ har även kollat på big brother med familjen nu på kvällen, grymt! imorgon ska jag äta första glassen på halvars för i år med mina homies :) godnatt!



Du tror att du är fri men du är lurad

brände mig idag när vi solade, och det kliar som sjutton nu vilket är väldigt irriterande. ikväll har jag kollat igenom alla big borther avsnitt som jag har missat och även ätit grillat med familjen. sara skulle kommit hit och räddat min kväll, men så blev det ju inte. tråkiiiiigt :(



oldie, bara för att.

fett med ös, medvetslös

igår på kvällen var vi ett litet gäng som åkte till mårn, (badplatsen) och myste i ett par timmar. hade med oss filtar och lite smaskigt. det kom mer folk, så det vart riktigt trevligt! när det blev allt för kallt följde jag och sara med hem till jessica. gjorde i ordning oboy och cola och sedan bäddade vi ner oss under täcken och kollade på skräckis, jättemysigt! idag har vi tre legat ute i solen i flera timmar, så jävla underbart.


bilder från både hottemptations och mig!


I don't care what they say

sent går blev vi fyra hämtade av fredrik och då åkte vi till vånga där också 3 andra killkompisar var. vi bastade till klockan 3 inatt med dricka och härlig musik, riktigt najs! blev fight om sovplatserna när vi skulle sova. slutade med att jag somnade i en säng tillsammans med tre till, haha! imorse när vi vaknade kändes det som vi fortfarande satt i bastun, fy helvete va vart det var! fick skjuts av fredrik tidigt idag. jag, sara, matilda och jessica drog dagen-efter-käk på pizzan, sedan drog vi hem till twinsen och solade. har legat och solat hela dagen, underbart skönt hehe.

tog inga bilder i vånga tråkig nog, blev några på pizzan iallafall!


söndag.

så jävla underbart väder det har varit idag. vaknade tidigt av att solen lyste in genom mitt fönster, och sedan har jag legat och njutit i solen i stort sett hela dagen. bränt mig i ansiktet också, så lite färg har jag säkert fått hehe. käkade grillat med familjen för en stund sen, så himla gott! ska bege mig hem mot familjen nilssons hus nu dit även jessica kommer. får se vad vi hittar på ikväll :) hörs imorgon, puss.

Before the life of me, I dont see why, you don't see like I do.



hemma efter en bra kväll som jag har spenderat hemma hos kajsa med ett gäng trevliga människor! bjöds på trerätters middag och en hel del annat skojsigt. blev att vi stannade kvar där hela kvällen, men det var riktigt kul det också! blev max-häng med jessica innan vi åkte hem med hanna. nu är jag hemma och ska snart krypa i sängs, godnatt!

 

you've lost that smile on your face

äntligen fredag, och äntligen påsk-lov!!! idag förberedde vi oss inför engelska nationella - hör & skriv-delen, haha det kommer nog gå bra! idrott och sedan slutade vi vid 1, sköööönt. drog ner på stan en stund, och vid 2 tog jag bussen hem med sara. har kollat big brother och även tryckt i mig en feting pizza, och den satt inte alls dumt i magen kan jag lova er he he. blir fredagsmys med hela familjen ikväll, trevligt.
världens bästa tjejor ♥

Before the life of me, I dont see why, you don't see like I do.


njöt verkligen av varenda sekund av min sovmorgon imorse, skönt som tusan. åkte till skolan vid 12 och på började skrivandet av ett rollspel som vi ska framföra om några veckor på tyskan, kommer blir grymt tjejer! fick sluta vid 2 så då hann jag med tidiga bussen hem, u-n-d-e-r-b-a-r-t. följde med mamma och handlade. idag var det jag som ansvarade för middagen i familjen, smaskigt blev det. har suttit och försökt mig på några tal i matteboken under kvällen. nu inväntar jag big brother för fulla muggar, avsnittet igår var galet kul enligt mig så nu är jag nyfiken på vad som kommer hända i kvällens avsnitt hehe. hörs!


Give me everything tonight

hade hotell till halv 12 idag, sen slutade vi. tog pendeln hem vid 12, gjorde lunch och sedan satte jag mig med lite plugg. har kollat några vampire diaries avsnitt med mamma och lovisa också, grym serie. lite surt att nästan alla i min klass är lediga hela dagen imorgon, tyvärr har jag tyska. men jag nöjer mig med en sovmorgon istället, börjar ju 12!



maaah homies ♥

We'll be dreaming safe and sound

hade en riktigt trevlig kväll/natt/morgon hos fredrik med ett gäng fina vänner igår! drog iväg på hjortsafari sent inatt, en upplevelse för livet som boysen sa haha! chillade framför olika filmer med lite svull gjorde vi också. somnade sent inatt, 4-5 nångång tror jag. uppstigning rätt tidigt idag, halv 12. blev många transport-byten innan jag kom hem haha. först skjuts av fredrik, sen skjuts av peppe, sen buss, sen cola paus i blackert med jessica i solen, sen buss igen och sen skjuts av mami. idag har jag pluggat och ätit god mat med la familia :) imorgon är det skola igen, hejdå.


2 bilder från natten!
                                                

ingen hör och ingen ser

har fixat mig nu. mamsen skjutsar mig straxt hem till sara (igen!) sedan kommer boysen från vånga och hämtar oss där så drar vi ut till vånga ikväll. har studiedag imorgon också så det blir perfekt, får se vad vi hittar på! hörs imorgon, puss.

spritt språngande galen

hade en galet bra kväll/natt igår med mycket bra folk! började lite lugnt hemma hos disa och sedan åkte vi vidare till stan, till lovisas 18-års fest! dansade och sjöng hela natten lång, galet! vi fick skjuts hem till sara och matilda vid halv 3, då vi var allmänt döda. efter lite fyllekäk somnade vi på dirren. idag har vi segat hela dagen lång i soffan. anton hämtade mig förut och här hemma har jag käkat våfflor med familjen.


bilder från igår!

flyger högt men jag landar så dåligt

dålig uppdatering här på bloggen - he ojdå. riktigt soft vecka har det varit, hade tyska och sedan var jag med bästa vännerna i onsdags. arbetarmuseet med klassen i torsdags, på kvällen kom sara och jessica hem till mig. häng på högsta nivå med gottigheter ägnade vi oss åt framför tvn med en massa bra i tv-rutan! igår vaknade vi sent och låg framför tvn hela dagen och latade oss. dom åkte hem vid 7, då hoppade jag in i duschen och sedan helt spontant bestämde vi oss för att åka på fest i blackert. fixade mig och sedan drog vi dit vid 10. blev en bra kväll som slutade med att jessica och jag bar på en skyltdocka genom blacka när vi gick hem till henne, haha! 


  


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

hade hotell i tre timmar som vi har alla tisdagar, sedan slutade vi vid halv 12. drog ner på stan med anna och julie och vi checkade runt lite. julie drog och då blev det käk på chicken med anna, mysigt! hon är en bra chey. bussen hem, har bara degat sönder hela dagen med big borther och film i tv rutan. fick med mig en bikini och en tröja hem, är osäker på tröjan så förmodligen lämnar jag tillbaka den! haha.  



I'm somebody that you should know

en händelserik och skön måndag. från klockan 8-halv 4 idag stod min klass inne i "riktiga" restaurangen som vi har på skolan och lagade mat till gästerna. riktigt kul att få prova på och få ta eget ansvar! alldeles trött i hela kroppen tog jag bussen hem. softade och käkade pannkakor med familjen. sedan satte jag mig bakom ratten på bilen, och för första gången i hela mitt liv har jag kört bil! gick riktigt bra för att vara första gången och det var himla kul. gav mig sedan iväg på långpromenad med lillasyster, 1½ timma gick vi och det känns väldigt bra nu! underbart vårväder har det varit idag. kommer somna som en stock ikväll hehe.



ha den äran på födelsedagen tjejer!

det är inte vilken dag som helst idag, utan det är sara och matildas födelsedag! hoppas att ni tjejer får världens bästa födelsedag. ni är mina bästa vänner, love u two girls very much. 


                

Dirt and glitter cover the floor

royal white night igår med fina vänner! känner att det verkligen inte var värt 170 spänn, surt att betala så mycket när festen på sitt sätt sög. klart att Lazee var grym som vanligt, Norlie & KKV var inte heller så dumma. mina homies gjorde kvällen bra iallafall, tack! kom hem halv 3 inatt, och idag var det himla skönt att sova ut. ska ta vara på söndagen på bästa sätt nu, peace.





Keep on dancing till the world ends

fredagen igår bestod av skola till klockan 1 och sedan en stan runda. på kvällen åkte jag hem till matilda där några mycket trevliga tjejer befann sig. en tacokväll som slutade på det sättet vi gillar mest, spontant! tack tjejer! sov hemma inatt vilket var mycket skönt, vaknade vid 1 idag. har degat i soffan. kanske dags att börja tagga lite nu? eller? får se vart denna kväll slutar..


              

bilder från ida!


RSS 2.0