Just my echo, My shadow.

har myst med min familj framför tvn ikväll. har legat med halsbränna nu i allt för många timmar.. blev dock bättre ett tag, men nu när jag vandrade upp till mitt rum blev det värre igen. bläääääää. trodde ett tag att min pojkvän skulle ringa mig och säga godnatt, men det är han väl för full för att komma ihåg hah. aja, ska sova snart så jag är utvilad imorgon, NYÅR som jag ska spendera med finaste vännerna!! hejrååå

Ta dig en titt omkring

blev ju rätt jävla galet hos kimma i onsdags. natten slutade tidigt in på morgonen som vanligt, med ett antal smått skadade människor. mitt knä är ju fint med blåmärken och skrapsår osv, härlig bula i skallen har jag också haha! somnade bredvid min söta grabb och när vi vaknade dagen därpå mådde vi åt helvete rent ut sagt. det var jävligt länge sen jag var så bakis som jag var då, fyfan hahah!! vi sov i stort sett hela dagen. på kvällen rörde vi oss hem till mig och glodde lite på film innan vi somnade igen, helt ihjäl var vi hahah. vart med min pojk idag också, åkte hem till han när vi vaknade idag. mest kollat film och softat, sånt är alltid skönt! var en sväng i ingelsta med mor och lovisa nu ikväll, fick med mig lite stuffs hem trots allt.



grymmaste brudarna i mitt liv!

There you go, messin' with my mind

är hemma hos sara och matilda nu, jessica är också här. fixar oss för fullt och ska så snart som möjligt dra oss vidare hem till kimma. han fyller år idag så det blir födelsedagsfest, hoppas på en riktigt bra lill lördag!! hejrååå



förra jullovet..


I won't lie, I'm falling hard

nått fel måste det vara på mig.. vaknade nu? hur fan kan jag sova så här länge egentligen hahah? aja, jävligt skönt var det iallafall hihi.

I've been here lookin' dynamite

har gjort typ ingenting hela dagen. duschat, käkat och bara tagit det väldigt lugnt. myst framför tvn med min familj lite oså. skönt att bara vara hemma, känns som att det var väldigt länge sen hahah! nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sova tills jag vaknar, känns som att det kan bli väldigt sent imorgon hah.. nattiii




We just happened

drog till kimma i söndags igen med tjejerna. blev en rätt hård kväll haha, men kul hade vi! tobbe kom och mötte mig vid 4 på morgonen så promenerade vi hem till han och sov där. vaknade halv 3 dagen därpå väldigt döda hah. eftermiddagen och kvällen bjöds det på julmys hemma hos tobias med hans familj och släkt, trevligt! sov där inatt också och idag har jag myst med pojken hela förmiddagen innan han skjutsade hem mig.



Jag hör inget mer än mina tankar

vaknade bredvid pojken min idag. vi båda var rätt slitna så har vart dödströtta hela dagen, kollade film då vi somnade hahah. sen la vi oss i sängen och tog en lång skön powernap, feting skönt. följde med tobias och jonte in till stan en sväng och sen skjutsade dom hem mig. käkade mat och duschade, allt som behövdes för att få ny energi! är hemma hos sara o tildis nu, jessica, clara och jossan är också här. vi håller på och fixar oss och ska ge oss ut på äventyr sen, får se vad kvällen erbjuder..

Det finns en annan sida

hade världens bästa julafton igår. kom lite släkt hit hem och vi åt en massa gott, kollade kalle anka och bara hade det mysigt. är så sjukt nöjd över mina fina julklappisar som jag fick också!! en Iphone + hörlurar till den, parfymer, kläder, pengar osv, wiiiii! vid elva på kvällen åkte jag på midnattsmässa i kyrkan med mamma, mormor och lovisa, hur mysigt som helst faktiskt. fick sen skjuts till kimstad där jag mötte upp tre av mina favoriter sara, tilda och tobias. vidare till blacka till ett gäng vänner där vi körde all in till tidigt imorse, hahah rätt sjukt! min käre broder hämtade mig och tobbe runt 5 imorse.



Jag tror att jag vet ungefär hur det känns

blev många timmars yrande på stan med min syster, sara och matilda. vi körde på syskondejt haha. har iallafall köpt alla julklapparna nu och de är även inslagna, skönt! la precis på luren, har pratat med min pojke som jag för övrigt saknar väldans mycket. nu tänkte jag softa lite jaquzzi, skööönt.

'

What are you waiting for?

sovit i tusen år idag, blev väckt vid 2 då dom i min familj tyckte att jag hade sovit tillräckligt hah.. håller på att fixa mig nu. ska in till stan med lovisa, sara och matilda, sista julklapparna måste inhandlas.. julafton imorgon ju!

Du har din framtid i handen

är hemma nu. var verkligen jättemysigt att umgås med alla mina fina tjejer igen, det var väldigt länge sen!! ni är så bra hihi ♥



Det finns nånting jag aldrig ser

fuck va död jag var imorse när jag vaknade hos tobias, ville helt ärligt bara dö. anton hämtade mig vid halv 11, inte många timmars sömn inatt inte. åkte hem, fixade mig lite och drog på julbord med familjen och pappas anställda osv. trevligt! ska hem till disa om ett tag då alla vi tjejer ska mysa med julbakning och julklappsspel, ska bli jättemysigt!!

impossible don't exist

hade somsagt julavslutning igår, därefter blev det lunch med sara, jessica och jossan och sen väldigt många timmar då vi virrade runt på stan. vi åkte hem till sara sen där det bjöds på kaffe och go-fika. tildis kom hem runt 7 och sen kom tobbe och hängde med oss i några timmar. när tobbe gick hem käkade vi pizza och sen fick vi för oss att åka spark med johan, markus och andreas.. sagt och gjort - galet! hamnade sedan efter många timmars spark-åkande i en lägenhet i kimstad där vi började förtära alkohol mitt i natten med lite folk. vi rundade av morgonen med en biltur till löfstad slott med filip och robin där vi skulle gå spökvandring, men det var dock ingen som vågade gå ur bilen hah. somnade hemma hos tobbe tidigt imorse, väldigt full och väldigt död.







I wanna run and hide

var i ingelsta väldigt länge och kom hem rätt sent. har hunnit prata med min pojke i phonen och även duschat. håret är fortfarande as blött o det är as jobbigt för jag vill sova typ.. nu? men närååå. saknar toBe, men får helt enkelt försöka somna utan han sen. julavslutning imorgon, sen lov. nattiiii


en till bild från jessica, long time agoooo


Fast jag vet att du tänker likadant ibland

lovisa kom och väckte mig för en timma sen ungefär, går inte att beskriva hur skön min säng var idag. har sovit bort i stort sett hela dagen, men älskar ju att sova och jag har ju trots allt nästan lov. julavslutning imorgon och sen är det jullov på riktigt. ska till stan sen med mor och lovisa, julklappar var det ja..

We're sick like animals

gårdagen spenderade jag med tobias. vi var mest trötta efter helgen så film, julfika och en tur till garaget var det vi orkade med hah. åkte hem till mig på kvällen och så sov han här hos mig inatt. idag har jag haft himla fint besök utav alla mina fina klasstjejer här hemma. vi har hälsat på hos mina kossor och även hos min get sture, lagat mat och kört julklappsspelet - galet. dom drog sig hemåt vid 9. jag hade väldigt kul och ni är så himla braaaa!


en bild från min vän jessica

I feel the chemicals kickin' in

i lördags åkte jag hem till sara o tilda på eftermiddagen där även jossan var. låg i soffan till framåt 10 på kvällen som fyra döda jag vet inte vad. sedan fixili fix och några minuter senare var vi påväg mot skärkind. hade en väldigt rolig kväll med grymmaste vännerna. gratis bar och härlig musik. skrattade tills vi dog osv. blev kanske lite för mycket utav det goda, men vi hade jävligt kul iallafall!! vi fick sedan skjuts av filip till kimstad. pojken min mötte mig och sedan gick vi hem till han och sov.



Cause that truth hurts, and those lies heal

hahah jag mår så jävla dåligt. bakis är nog ordet, för det är precis vad jag och mina vänner är idag. var hemma hos julie igår och firade henne med tjejerna. åt gott, spelade spel, badade jacuzzi utomhus och bara hade det mysigt. helt spontant kom anton och jossan o hämtade sara, jessica och mig runt 12 inatt. åkte hem till peppe som har flyttat till egen lägenhet i vånga. där var vi ett härligt gäng som förtärade alkohol och höll igång hela natten och morgonen. det var himla kul att träffa killarna igen! lyckades sova några timmar i en massagestol. saras mor kom och hämtade oss idag. åkte hem till henne och möttes utav en brud som var ännu mer bakis hahaha! är hemma, har hittills hunnit duscha o käka.



I wanna scream till the words dry out

ibland älskar jag Skärkind!! fick hem ett brev där det stod att jag har fått ett stipendium på 3000 kr av Skärkinds kyrka. så 3000 kr bara sådär, det känns ju inte helt fel. är typ asglad!!! min fining sov hos mig inatt. kom precis hem från sjukhuset, har vart på läkarbesök. nu tänkte jag ta tag i lite plugg.


Ta din packning över gränsen och kom hit

kände verkligen att jag gjorde rätt i att stanna hemma idag, vaknade imorse och mådde skit. ipren och nässpray är just nu mina närmsta vänner. har bosatt mig i min sköna säng, och här tänker jag stanna. blev precis klar med ännu en uppgift, skönt. see you



Different day, same shit

skoldagen idag var segast i världen. men fick godkänt på nationella provet i matten, sköööönt. stannade kvar i skolan med sarisen och fanny, var lite duktiga och gjorde klart en uppgift. östgötatrafikens nya jävla tider kan dö. måste vänta tusen år på bussen hem nu, härligt. har gått och blivit sjukare så imorgon stannar jag hemma och vilar, kan nog behövas! nattiii


hahah, fan va jag saknar sommaren!

Du, min vän i livet

inte mått så bra idag. vart bakis och så förkylning + halsont på det. har försökt mig på lite plugg men det har inte gått så bra heh. ligger här ny-duschad nu o funderar på att sova snart. hade tänkt vara hemma från skolan imorgon, men måste få reda på hur äckel nationella gick i matten så drar mig dit iallafall. nattiii

saknar min fina tobias ♥

In December, drinkin horchata

blev en väldigt galen kväll igår på många sätt o vis hahah. hade iallafall väldigt kul med fina vänner! fick skjuts hem av en snäll pontus. somnade rätt hårt i sängen när jag kom hem inatt. har legat och garvat åt alla tusen bilder och videor som jag hittade i min kamera idag, helt sjukt!! frågan är ju vad nästan som hände igår egentligen hah..



This ain't no ordinary feeling

sitter hemma hos tildis just nu. ska straxt ta bussen med henne, möta upp ida o clara och sen ska vi hem till jeremias. hoppas på en trevlig kväll! puss

fina vän ♥

Svalkar vinden




- godnatt


where the story ends

äckel fredag. det nationella provet som vi hade i fyra timmar i matten idag i skolan kan gå och dö, nu vet ni det. åkte hem och pluggade lite, känns som att skiten aldrig tar slut. håller på att bli sjuk också, mår inte alls bra. har legat i soffan med lovisa hela kvällen, sett red riding hood med henne och nu är det idol finalen med familjen som gäller. hejdooo



Lets get air in these hearts again

fick sluta kvart i elva på alkoholhanterings lektionen idag. fanny och jag stannade dock kvar i skolan till klockan halv tre för en massa matteplugg. snacka om att vara hjärnor var döda efteråt, och vi blev alldeles för oseriösa i slutet hah. åkte hem till min plutt sen och där har jag vart hela kvällen, finaste killen! har käkat och duschat nu. borde nog ta mig en titt på matten igen, imorgon är det nämligen matte nationella. kill me slowly.



fannys fina mästerverk hahah!

Cheers to the freaking weekend

sov hos tobbe inatt och lyckades försova mig rejält imorse, men kom ändå i tid. fick sluta halv 11 och då gick vi tjejer i klassen ner till fräcka. sedan vandrade jag bort till tildis praktikplats då hon fick schampoonera & klippa mitt hår. grym min fina vän är!! blev en snabbis lunch på donken med jessica, tilda och sara därefter och sedan åkte jag hem. håller på med en massa roligt plugg nu som jag måste fortsätta med heh. puss



I know what you're fighting for

hela denna dag har jag ägnat åt att göra absolut ingenting, skön söndag. saknar min pojke väldigt mycket också på tal om annat!!
aja ska straxt sova hade jag tänkt, nattiiii.



Man lär sig leva med sig själv

tog tåget in till stan med sara och tildis igår. vi åkte hem till elvira på krök, spelade wii och bara hade det trevligt tillsammans med några fina vänner. runt 3 inatt fick vi skjuts hem av jonny och johan. typ galnaste bilresan hem.. matkrig i bilen, sprängda högtalare och skrattattacker. kom hem till twinsen vid typ halv 5 imorse. tildis och jag gick upp vid 1 idag, la oss i soffan med våra täcken och mådde inte alls bra. men det är sånt man förtjänar haha.



En undran om vem som svek vem först

är så jävla trött, mamma väckte mig halv 3 idag. tycker synd om tobbe som åkte till jobbet halv 6 imorse heh. var i serveringen i skolan igår som jag har vart hela veckan, sista gången så det kändes lite tråkigt. slutade halv 4 och då gick vi direkt till stjärnkrogen för jobb igen. slutade halv 1 inatt och då var jag skapligt död. min fina pojke kom och hämtade mig. vi skjutsade hem richard o ida och sen åkte vi hem till mig. har nog aldrig känt mig så vidrig som jag gjorde efter jobbet igår, duschen när jag kom hem inatt var himmelsk! ska träffa sara och tildis sen I think, får se vad kvällen bjuder på.



1 December

sitter här ny duschad och helt död. trodde aldrig att denna dag skulle ta slut, skönt iallafall att vi fick sluta halv 10 på stjärnkrogen där jag har jobbat idag. det var julshow med julbord, några kändisar var där och uppträdde. nae men det var riktigt roligt faktiskt! fick tvål i ögat när jag duschade nyss och det går inte att få ur ög-helvetet, har svinont och kan inte kolla med det ögat. heh soft. hade typ världens roligaste skoldag genom tiderna idag förresten om någon ville veta, länge sen jag skrattade så mycket! nu ska jag banne mig sova, imorgon väntar skola och därefter jobb på stjärnkrogen igen. nattiii.
 

bästa tjejerna som gör mina skoldagar, vem har sagt att vi är normala?






RSS 2.0