hit the lights

praktiken idag rullade på som vanligt. efter den mötte jag upp sara, vi hängde på stan ett tag. sedan pallrade vi oss upp till friskis och körde ett afro-pass, skönt! crille kom och hämtade oss, snäll som han är skjutsade han hem oss till våra hem! han hade haft en himla oturs-dag, hahaha!! duschat, käkat och även gjort lite tyska - kommer verkligen ingen vart med den uppgiften för att den är så sjukt tråkig! ska somna med min huvudvärk nu, godnatt!



Natten är ung och jag ligger vaken

ligger i sängen nu. har kollat på solsidan och big brother ikväll, sedan bara legat framför datan och dött. känns surt att ställa klockan på 6 imorgon. praktik och sedan blir det ett afro-pass med sara, hörs imorgon!

I just can't get enough

stannade hemma igår, det var ingen av oss som riktigt orkade hitta på nått haha. så istället satt jag hemma med familjen och kollade på melodifestivalen, seriöst så jävla dåligt de har blivit! kladdkakan var sjukt äckligt god, tog även fram chips, dipp och cola under kvällen, haha så jävla gott! avslutade kvällen med ett avsnitt vampire diaries. dregel på hur bra den serien är, finns för tusan inget bättre! idag blev jag väckt vid halv 2, inte dumt med 14 timmars sömn. har degat hela dagen. tänk hur fort en vecka går, lovet började ju precis? aja back to the reality imorgon.


              
                                                          


this could almost kill me

vaknade imorse och kände att jag verkligen mådde som jag förtjänade efter gårdagens kväll/natt haha. har segat framför tv;n och datan hela dagen. bakat en kladdkaka också hehe. får se om jag stannar hemma och äter upp den, eller drar ut på galna äventyr med bästa! pratade nyss med tilda och frågan är om jag inte är för seg för att göra nått, vi får se. hejdå!

gårdagens bilder

en hel drös med bilder från igår när vi festade hemma hos jonathan! titta och njut.



Fallin' in love today

dåligt med bloggning ifrån min sida. stan med jessica, sara och milla i onsdags, och på kvällen drog jag, jessica, matilda och milla till fabbe och hängde där med våra grabbs. jag och jessica sov hemma hos tilda sen, mysigt! i torsdags åkte jag in till stan med jonna och lina, vi tog en lång och mysig fika på espresso house. åkte hem en sväng och sedan på kvällen åkte jag hem till tvillingarnas house med jessica. kvällen bestod av kladdkaka, chips, dipp, cola, big brother, massa prat och en riktigt pinsamt dålig film. ni tre är verkligen världens bästa! ♥ igår åkte jag hem och fixade mig, åkte sedan hem till jonna vid 6 där andra tjejer också var. vi tog bussen till stan, gjorde några ärenden och sedan gick vi hem till jonathan. blev en bra kväll med bra människor, tack!



onsdagens bilder


you're beautiful

tar pendeln in till stan snart, får se vad dagen/kvällen sedan bjuder på! pusss


do it like a dude

träffade aldrig matilda och jessica idag. imorgon ska alla vi fyra träffas istället och kanske träffa några I hope. har istället vart hemma med min sjuka familj, alla förutom jag och pappi är sjuka *pepparpeppar*. vi har käkat god mat och så kollade vi precis klart på filmen "the grown ups", riktigt bra film! känner att jag måste ta tag i träningen nu på lovet också, men orkar ju inte åka in till stan för att träna hehe. aja nu ska jag softa, tjoooo breee.



              

The radio reminds me of my home far away

gick upp vid halv 1 idag, skönt! har käkat frukost och suttit fastklistrad här framför hela dagen. får se vad som händer ikväll, hoppas på att jag får träffa jessica och tildis? vi får seee hehe. hörs senare puss!

you took my heart

blev inget småland igår. runt 8 på kvällen åkte jag, sara och matilda till ica med deras mami och köpte med oss en himla massa svull, sedan skjutsade hon oss till jessica. blev en tjockis kväll med mina bästa vänner som jag älskar mest i hela världen. big brother, zombie filmer och sedan remixer av big brother och zombie filmer kollade vi på, helt sjuk haha! pratade också en himla massa eftersom det var riktigt länge sen vi hade en kväll som denna.

idag väckte jag brudarna och käkade frukost med dom, sedan drog jag till frisören och slingade håret. äntligen säger jag, den groteska utväxten är borta hihi! sedan åkte jag tillbaka hem till jessica och brudarna. vi kollade film och fettade oss lite mer med fett hehe. crille hämtade oss runt 5, åkte hem en snabbis och käkade. sedan till norsholm och mötte upp matilda, jesper, milla och teddy. vi åkte med jesper som för övrigt tog körkort idag (GRATTIS!!!). till stan åkte vi och kollade bio, love and other drugs och den var riktigt bra! efteråt mötte vi upp sara, crille och jossan. fick skjuts av crillert, nice.



en bild från kvällen, himla bra kvalité´må jag säga!


För ikväll är vi kungar

kom iväg himla sent igår hehe. men vid elva kom iallafall sara, crille, jessica och challe och hämtade mig. vi påbörjade vår nästan 1,5 timmes långa bilresa i linköping med dunkande musik och grejer. körde vilse en miljon gånger. och när vägbeskrivningen lät så här, "åk upp för backen och när den vänder på toppen åker ni ner igen", då började vi undra om vi någonsin skulle komma fram. men vi klarade det, halv 1 var vi framme hos danne. festen var seriöst helt sjuk, har aldrig sett så mycket folk på en hemma fest i hela mitt liv! vi dansade och sjöng tills våra röster tog slut, eller ska jag säga musiken för vi fortsatte sjunga utan haha. jag hade så jävla kul, helt sjukt! riktigt kul att träffa nytt folk i en ny stad också! vid 3 nångång påbörjade vi hemresan, kom hem runt 4 nångång. somnade dirr kan jag lova.


 


bilderna från Deja Vu



där fick ni bilderna från i fredags, Deja Vu!
ett fint avslut på en jävla bra kväll, HAHAHA!

it's time to say goodbye

vi byter stad för en kväll och drar oss istället till linköping ikväll. hoppas på en bra kväll med dom bästa och nytt folk såklart! hörs kanske inatt, annars imorgon när jag kommer hem från småland!



vi svävade på molnen

var hemma från praktiken igår. städade rummet, fixade mig och taggade hela dagen med musik. tog pendeln hem till kajsa med jessica vid 6, där också elin och alexandra var. lite mer fix och sedan drog vi och mötte upp anna och sara, sedan vidare hem till selve på förfest. blev himla lyckat där med massa trevligt folk. sedan drog vi allihopa vidare till Deja Vu. där vi sjöng och dansade för fulla muggar. helt sjukt hur roligt jag hade denna kväll!!! crille och sara hämtade oss vid 2 ungefär. himla otur vi ska ha hela tiden. garvar när jag tänker på't, när vi satt där i bilen och värmen försvann på ett kick haha! slutade med att mamma fick komma och hämta mig, och jag var hemma vid 4 inatt ungefär. så jävla fult. somnade på en sekund tror jag heh. bilder får ni senare! 


bilderna som klarade craschen!

det var väldigt några av bilderna från när vi var hemma hos anna som lyckades klara sig efter den lilla olyckan. dom som jag ville ha är totally borta. aja här får ni dom!



Jag trodde jag hade sett det mesta, det här var inte vad jag väntat mig

idag hade jag praktik som vanligt. efter den gick jag till expert och hämtade mitt minneskort. oh my gud ni ska se vissa bilder, så sjukt random är dom hahahah! gick till friskis och mötte upp julie där, vi började med att köra ett aerobics-pass och därefter körde vi ett afro-pass. efteråt mötte vi tjejerna ifrån klassen en snabbis och sedan tog jag pendeln till kimstad med sara och jessica. följde med mamma och handlade, och när jag kom hem blev det duschen och sedan krubb!

blir deja vu med girlsen imorgon på kvällen, hoppas på en grym kväll och ingen repris ska de bli jessica!



ungefär såhär ser de mesta bilderna ut, coola va?

dom tror att jag är en farlig och galen tjej..

igår; praktik och sedan mötte jag upp sara, matilda och jessica för en lång och mysig fika. sjukt himla underbart att träffa dom igen, var äckligt länge sen sist. blev lite knas i slutet, två tvillingar skulle åka med samma buss som mig, ovanligt att dom missade den? nej va ha ha ha! kom hem, käkade och sedan somnade jag.. klockan var 7?!?!? min vän sara kallar mig nu för pensionär. men ni ska veta, 11,5 timmars sömn var inte alls dumt!



snodde två bilder från hottemptations!

I wanna tell the world

denna presentationen som denna random kille skrev, gjorde min kväll. idiot haha? jag dör, synd om han hahahahahahhahhahahahah.

"hej , ja heter niklas o bor i rejmyre, 19 år och singel".


it doesn't change a thing

har haft praktik hela dagen som vanligt. efter den drog jag ner på stan och mötte julie, vi kollade runt lite och så. sedan gick vi till friskis och körde ett medel-pass. tog pendeln hem, käkade och har nu precis duschat. mina dagar ser exakt likadana ut varje jävla dag. praktik, träna, äta, duscha och sova - haha! imorgon bryter jag mina "rutiner" och träffar tre jävligt saknade flickor efter praktiken för en fika, jag längtar som tusan! ♥



bara för att. tre oldies på oss! hehe ♥


alla hjärtans-dag!

hade en mysig söndagskväll med familjen igår, vi kollade som vanligt på solsidan&wallander och sånt där. var en trött tjej imorse, även fast jag somnade runt elva igår. kändes som praktiken gick snabbt idag. tog en sväng till expert efter praktiken, och yes jag kommer få tillbaka mina bilder!!!! därefter gick jag till friskis och körde ett afro-pass. tog bussen hem, duschade och har precis käkat mumsig mat. blir mer alla hjärtans-dag mys med familjen nu, puss!


              

you can count on me

hade en sjukt mysig lördagskväll/natt i krokek. det blev bara jag, anna och kajsa, men det var också vad vi trodde från början haha! kvällen bjöd på dans, melodifestivalstittande - besvikna för att babsan inte gick vidare, vi badade butt och rullade oss i snön - riktigt skönt!, kollade på filmer med en massa gottigt till de, under natten blev det massage. anna mådde inte alls bra under kvällen, hon var fortfarande sjuk, stackarn! idag käkade vi frukost och degade i annas säng framför tv;n hela förmiddagen. tog bussen hem vid 2 ungefär.

min kamera var med under hela kvällen/natten, det var jag som var kamera-kvinnan. imorse när jag skulle kolla på alla bilderna så var alla borta. jag är så jävla arg så det går inte att beskriva, varenda bild-jävel är borta. HELVETE!!! till och med min och kajsas söta film-inspelning som vi gjorde till anna vid tre inatt (när vi trodde hon sov) där vi viskar "anna vi älskar dig" och får ett långfinger tillbaka som svar är borta, den var ju fan bäst. bajs. som tur var knäppte kajsa lite bilder med sin grymma system-kamera, så här får ni dom bilderna!



Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv..

blev väckt av min lillasyster, kollade på klockan och den var då tio i tio, trodde hon var full som väckte mig så tidigt , men det visade sig att klockan på väggen var cp och egentligen var klockan ett haha. har käkat frukost och sådär. kvart i 6 ska jag ta pendeln till stan och möta upp kajsa och så ska vi ta bussen hem till anna. ikväll ska vi bada butt hemma hos henne och sedan så ska vi sova där, kommer bli jätte-mysigt! jessica och fanny kommer nog också, fast lite senare då I think.



              

Blicken är ärlig, jag bjuder på kärlek

skar mig på två olika fingrar på praktiken idag, en av mina handledare där hade väntat på det ögonblicket, så han blev riktigt glad att jag gjorde mig illa! helt crazy är den mannen ska ni veta! efter praktiken drog jag till friskis och mötte upp julie där. vi körde ett puls/medel-pass som höll på i 70 minuter, död tjej efteråt haha! tog bussen hem vid halv 6. hoppade in i duschen och åt sedan god mat med familjen. har myst framför tv;n med lite gott också hehe! är en död tjej, helt seg i hela kroppen. såg på let's dance förut och hörde låten från shrek, kände att jag måste se sista shrek-filmen för det är ju så mysiga, så den ska jag snart slå på och somna till hihi. slänger in två bilder på kvällens mysiga outfit också!


              

för dig ska jag , göra det tusen gånger om

praktik idag igen. fick steka tusentals pannkakor på två "stekbord" , 16 pannkakor samtidigt, kötta fram och tillbaka kan jag lova! slutade kvart över 3, drog till friskis och körde ett medel-pass. när det var slut satt jag mig och började vänta på att min buss skulle gå .. men då fick jag för mig att det skulle vara kul att köra afro direkt efter, och som tur var fanns det biljetter kvar! så köttade mig igenom ett afro-pass också, stoltare än någonsin över mig själv! hihi. tog pendeln hem, duschade och käkade. sitter här och ska sova snart faktiskt! blir nog ett medel-pass med julie efter praktiken imorgon också!



söt tjej, jag vet .. gammal bild iallafall haha


HAPPY BIRTHDAY HONEY

idag fyller min fina vän fanny hjort 17 år, himla mycket grattis till dig min vän! love u ♥

ska sova snart är så himla trött, och imorgon ska jag träna på friskis efter praktiken, får se om sara orkar, sånt som märks! godnatt



bild från i fredags hos fanny!

I want to feel you in my arms

började med att jag fick sällskap av en himla irriterad och stressad tjej med en himla otur vid namn sara imorse, skönt med lite sällskap på bussisen! vet inte vad som hände med mig när hon hade gått av, något gick fel i skallen på mig tror jag.. väntar på spårvagnen, går på och sätter mig på ett säte. när min hållplats ropas upp i högtalarna så sitter jag som fastklistrad på sätet och vågar inte trycka på stop-knappen, sitter och hoppas på att nån annan ska trycka, men icke! nästa hållplats .. samma visa, ingen trycker. tredje hållplatsen, yes någon gjorde min dag och tröck på stop. sitter och funderar på vad fan mitt jävla problem var just då? ae inte helt frisk i huvudet var jag iallafall.

kom nästan i tid till praktiken hehe. på lunchen fick jag besök av adrian, min uppgift i det "hemliga uppdraget" slutförde jag! slutade vid 3, mötte upp sara i några sekunder, hon åkte hem och då gick jag på stan ett tag. sedan drog jag mig till friskis, sjukt hur mycket folk de var idag!!! köttade mig igenom ett jobbigt medelpass och det kommer vara; träningsvärk hej imorgon! himla stolt över mig faktiskt hehe :) mycket text, ni behöver inte läsa haha!



and I don't know why I can't keep my eyes off of you

har haft praktik från 8-3 idag igen. mötte upp saris, david och stefan efter den och tog bussen hem tillsammans med dom tre, kul med lite bra sällskap. fikade med anton och hans kompis när jag kom hem, goda våfflor mums! har precis käkat, mätt som tusan nu. imorgon är det praktik igen, fan får kramp i fötterna av att stå hela dagarna usch alltså. ska träna imorgon efter praktiken, tänkte köra ett medel-pass, HELT SJÄLV FÖR ATT SARA NILSSON (MIN STÖTTANDE) KOMPIS INTE ORKAR!!! nae men jag skiter i att jag egentligen verkligen inte vill träna själv, jag ska träna PUNKT! det blir säkert great ska ni se mina vänner. kötta bara.


              

slow dancing in a burning room

lyckades sova bort min nervositet inatt, så var inte alls nervös imorse vilket var himla skönt. behövde inte vara det heller för de som jobbar där är jättetrevliga och de tog väl hand om om mig idag. fick sluta vid 3 och då mötte jag upp sara och sedan julie så gick vi och körde ett afro-pass på friskis, jätteskönt! tildis satt och väntade när vi hade tränat klart. vi två tog bussen hem, och lina som jag/vi väldigt sällan träffar nu för tiden satt också på bussen, mycket trevligt! har käkat gott och duschat. sitter här nu med huvudvärk och lovar att jag kommer vakna död med träningsvärk imorgon, vi får se!



helvete vad jag vill ha sommar nu

TJOCKA KOCKEN

sitter i sängen och ska straxt sova. imorgon börjar min praktik på tjocka kocken som håller på i tre veckor, hoppas verkligen att det är bra där! sara och jag har beställt en ambulans tillsammans, för vi är lite lätt pirriga sisådär. första dagen är alltid värst buhu, men det blir säkert bra *håller tummarna*. blir ett afro-pass med sara efter praktiken iallafall, den här veckan ska jag verkligen kötta träningen! godnatt


              

ingen vet vem jag egentligen var

denna söndag har bara rusat iväg. vaknade vid ett och var trött som tusan, men gick upp ändå. käkade frukost och softade. jessica och jag tog pendeln in till stan vid kvart i fyra. det brann i ett hus på drottning-gatan så bussen som vi skulle ta gick inte. blev en himla lång promenad hem till fanny för oss två, vi gick i typ 50 min, men himla skönt var det! hämtade våra väskor och åkte tillbaka till rese, missade pendeln med några minuter så twix och cola köpte vi och satt sedan och väntade i en timma på nästa pendel. har käkat taco och kollat på solsidan med familjen + johanna ikväll, mys!



we've got to do something

har softat hemma hela dagen/kvällen, duschat så jag känner mig som en hel människa igen. var snäll mot min bror och följde med han till ica, och på hemvägen hämtade vi även upp johanna på stationen. har käkat chokolate pudding med familjen, även glott lite granna på melodifestivalen. men största delen av kvällen har jag suttit fastklistrad här framför min vän datan. ska softa lite mer och sedan sova. imorgon ska jag in till stan, hämta min väska hos fanny med jessica, kanske även fika med tjejerna! 


              

Listen we can dance, but you gotta watch your hands

snodde två bilder från hottemptations (från igår). en på hela gänget vid förkröket (- matilda som tar kortet), och en bild från lokalfesten på ett gäng braiga människor!



party like a rockstar

hade en riktigt trevlig fredag igår! skola, fix hos fanny, pizza på gu va gott och sedan mer fix och förkrök i okka hemma i fannys andra hem. kom några mer tjejer på förkröket och vi hade himla kul! äckel-fucking-östgötatrafikens-bussar kan dra åt skogen, åt helvete med den och fyfan va sura vi tre var! alla fick åka plats förutom jag, sara och jessica. ersättningsbuss till oss tre och gud vilket röjj vi hade på bussen, ELLER? vi kom iallafall tillslut fram till lokalfesten och jag hade en bra kväll med mycket bra vänner! bror min hämtade mig, jessica och jonna, och dom två sov hos mig inatt. vi har softat hela dagen genom att kolla på film, najs.


bildbomb från förfesten och påväg till festen igår!





don't stop the music

torsdag idag. hade först matte i 3 timmar och sedan svenska, fast då satt vi bara vid facebook och pratade om en film så det var en himla soft skoldag! fick sluta vid halv 3. drog ner på stan med sara och jessica, vi mötte upp matilda och satte oss på coffee house, pratade och hade riktigt mysigt. gjorde ärenden och sedan tog jag, sara och tilda bussen hem vid halv 6. har duschat och fixat inför imorgon. är så sjukt tagg så det finns inte, hoppas på en sjukt grym kväll! vi tjejer struntar i idrotten imorgon och drar direkt hem till fanny och taggar/laddar istället, awesome!!!


pics from tha schuuule

saras smaskiga vege-mat i skolan, liknar nått äckligt ..




den 2 februari 2011

gick åt skogen med bloggningen igår, datan ville inte alls som mig. hade iallafall en lektion i hotell i tre timmar, utan lärare vilket var himla skönt! drog och tränade med sara vid tolv, och jag lovar att det kändes att jag har vart sjuk. idag började vi klockan 8, fick papper och därefter var den lektionen slut, himla värt det där alltså! jag, fanny och kajsa hälsade på våra praktikplatser, gick himla långt, körde något som jag nu kallar för hiss-race, hälsade på elin i plus-gymnasiets-matsal och avslutade vår crazy dag med mat i vår egna matsal. dom drog hem och jag gick upp några våningar och hade tyska i tre timmar, himla lärorikt! har vart på ingelstad med mamma och syster ikväll, mycket trevligt! ska sova snart, imorgon är det en lång dag.

bilder ifrån vårt hiss-race!

RSS 2.0