If I never lied, than baby you'd be the truth

hade kök hela dagen i skolan idag. gjorde fiskgratäng som blev riktigt god och så fick vi choklad-mouse till efterrätt, gott! slutade vid två och då tog sara och jag bussen hem. skulle egentligen tränat, men ingen av oss orkade vänta i två timmar på att den skulle börja hehe. blir träning klockan tolv imorgon istället!

gullig min storebror ska vara så här på kvällen.. först kom han upp på mitt rum och frågade om jag kunde göra chokladbollar och då sa jag nej. då går han ner och skickar sms istället "kan du inte göra chokladbollar?", då kunde jag inte säga nej längre haha! smaskens utan kakao ska ni veta, hehe fail. 


  


TVÅ BILDER

snodde två bilder från jessicas blogg .. från lördagen.




1:a bilden - anna, cissi och jag
2:a bilden - jag, anna, cissi och kajsa

Sometimes I don't understand

har varit lite död här på bloggen i några dagar, men har inte haft någon lust att blogga så lika bra att strunta i det helt då! i torsdags tröttnade jag på att ligga hemma, så drog mig till skolan även fast jag egentligen hade behövt vara hemma den dagen också. var i skolan i fredags också. på kvällen drog jag mig hem till sanna och timmy med sara, matilda och lite annat bra folk. blev en himla bra kväll! igår tog jessica och jag pendeln till stan och mötte upp kajsa, cissi och anna. vi köpte med oss massa gottis och gick sedan hem till kajsa där vi hade en jättebra kväll! kollade på en skräckis och var lite busiga. jag har vart himla dålig med kameran, men har lyckats sno två och ska vänta på att jessica lägger upp bilder från igårkväll också! hihihi



en bild från skolan på mina tjejor och en bild på milla, tilda och mig - båda från fredagen!

sjuk-tjej

världens mest hemska natt hade jag inatt. hade feber-frossa som bara den, låg och skakade för att jag frös så himla mycket. idag vaknade jag upp med en feber som var 40,2 grader hög, var jätte-yr i huvudet och hade mega ont i halsen och huvudet. jag som trodde att jag började bli frisk, och då börjar allting om och blir så mycket värre. orkar inte vara sjuk mer nu, att ligga i en soffa under en filt hela dagarna börjar bli ganska långtråkigt. min hals gör så himla ont, usch på det här. är hemma från skolan imorgon, om jag inte är bättre då blir det nog ett besök till fabror doktorn.


mina tankar börjar snurra

låg hemma i soffan hela dagen igår, sjukheten var kvar så det passade ju bäst att gräva ner sig under en filt. på kvällen tog jag mig i kragen och åkte hem till tvillingarna för lite chillfest. klockrena killar och vi hade riktigt kul med massa sång och dans. mamma kom och hämtade mig så sov jag hemma inatt, och det var nog bra att hon gjorde det..



för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

väldigt händelserik dag för min del. soffan, tv:n och datan har vart mina vänner. febern är nästan borta, men halsen däremot vill jag bara hugga av och slänga så långt bort som möjligt. när jag hostar vill jag bara gråta för det gör så himla ont. har ätit fruktsallad och vanilj-glass med familjen framför let's dance, mysigt. sitter ensam och kollar på Hannibal nu. känns väldigt kul att jag missade fest ikväll som jag varit väldigt taggad på ett bra tag. aja ska kolla vidare på filmen nu, vi hörs!



I know I'm alive I'm feeling so blue

mår som en kratta just nu. gick och la mig klockan nio igår kväll och somnade på stört. har vaknat hela natten av att jag kokade som en räka eller frös sönder. har nu 38,9 graders feber, ont i huvudet och halsen. har fyllt på kroppen med lite mer panodil, så hoppas att jag mår bättre snart. blir sur över att jag ska bli sjuk på en fredag, jag som såg fram emot helg.



I Can't See You, But I Know You're There

började dagen med matte, jobbade på som sjutton och jag tror att läraren var riktigt stolt över oss när lektionen var slut. slängde i oss gröt på lunchen och fick ny energi till svenskan då vi också jobbade på rikitigt bra. slutade klockan 3 som nästan alla andra dagar i veckan. åkte på världens fullpackade spårvagn ner till stan, stod mosad imot rutan vid dörren, söt tjej! hälsade på våra saknade boys och även några girls. tog bussen hem direkt typ vilket jag behövde. har mått skit ända sedan svenska-lektionen och när jag kom hem var jag helt död och frös ihjäl. tog panodil och bytte om till mjukis, la mig sen i soffan under en filt och somnade. gick upp käkade och sedan tillbaks till soffan igen och somnade om. vaken nu, men helt död fortfarande. är hemma ifrån skolan imorgon, känns som det behövs just nu! puss



söt bild på mig och annis, från jessicas bloggis!


I want a perfect moment

mysig kväll med tjejerna igår. smög mig upp vid kvart över tio imorse, lät sara och jessica få sova vidare .. tildis började ju tidigt. fixade mig lite och åkte sedan till skolan och hade tyska i 3 timmar. slutade vid 3, softade i cafeterian med jonna och ebbis tills bussen gick hem. har käkat och pluggat lite. ska ta en dusch nu och sedan bara softa! hejdå




komplicerat för en annan kan vara vardag för den andra

mamma gjorde världens godaste vaniljkaka istället, så det blev inget kladdkaksbak för min del. sitter just nu och kuckelilurar och filurar i soffan hemma hos sara och matilda, även jessica sitter här. vi fyra har världens mysigaste kväll med brända popcorn, läsk och fyra datorer. alla lever sitt egna liv, då och då skrattar någon till en gnutta och alla fyra ligger plötsligt och asgarvar. kan bero på att vi kommenterar samma status på facebook, ojojoj va roliga vi är ♥ tilda börjar tidigt, jag börjar klockan 12 och jessica och sara är lediga imorgon, fuck them :))) godnatt om nån timme eller två!



ni är bästa ♥

det är över nu

hade bara hotell idag som alla andra tisdagar, så slutade klockan 11. min käre vän sara som jag skulle kört medel-pass med vid klockan 12 hade då inte gjort ett livstecken ifrån sig.. vilket visade sig bero på att hon fortfarande låg och sov hemma då. så jääävla dålig är du sweetie ♥ feg som jag är tog jag bussen hem istället, för vågade inte köra medel-pass utan sällskap. har precis gjort klart tyskan. ska baka en fet kladdkaka eftersom jag ändå skippade träningen, åt skogen med nyårslöftet! hehe.



söt bild från lektionen igår. snodde den av jessica!

bellafelicia.blogg.se

måndag. hur ska jag beskriva dagens arbete i köket? hmm. jo med styckning, kött, blod och knäckta ben kanske. så jävla hemsk lektion, skulle stycka en hel kyckling, och det var riktigt hemskt! kyckling, ris och curry, och sedan paj till efterrätt, de ni! smaskens. shit va random vi va på stan sen. skrattade så vi dog. sara och jag gick till friskis och fortsatte skratta där, helt sjukt va kul ingenting kan vara ibland! tog oss igenom ett hårt medel-pass och åkte sedan hem. har en hejdundrande huvudvärk, så ska kolla tv nu (ja det ska jag faktiskt sara!)

imorgon slutar vi klockan elva som vi gör varje tisdag, därefter blir det medel-pass med sara igen! kött fifan.



bild från förra veckan.


drömmarna blir verklighet

underbara söndag. vaknade klockan ett, käkade frukost och sedan slängde jag mig i soffan framför tv:n. har legat där i stort sett hela dagen, überskönt. har även duschat så nu känner jag mig fresch. käkade våfflor förut, himla smaskens kan jag lova er. blev jävligt irriterad när jag skulle boka afro förut .. båda passen denna vecka är fullbokade. dra åt skogen med alla nya männsikor som tog det ifrån mig. sara och jag ska köra ett medel-pass imorgon istället, det funkar ju de också! ska sova snart tror jag, inget bättre för mig. godnatt!


              

just give it up

firade somsagt jonna igår hela kvällen. vi käkade god mat, myste och körde lite sms-roulette. riktigt mysigt att vi var hela gänget också, himla länge sen sist! åkte hem vid halv ett. satt vid datan halva natten och blev även en hel del sms tills klockan var riktigt sent.. ni är så sjukt bra, mina vänner! ♥

bilder från igår



som ni ser finns det inte ett enda kort där jonna är med, hon är ganska svårflörtad om jag säger så. en mes rättare sagt! ♥


happy birthday kväll

ska snart dra mig hem till jonna där vi tjejor ska spendera kvällen och fira henne. hon fyllde 17 i veckan och det måste firas hihi! kameran får hänga med, så ska försöka knäppa några bilder. hörs inatt eller imorgon, puss.

And the hearts all over the world tonight

satt hemma hela kvällen igår. mysig hemmakväll med familjen och lite gottis, så underbart! gick och la mig ganska sent så vaknade för ungefär en timma sen, skönt. har käkat frukost och nu sitter jag här med en kopp kaffe. ska softa lite nu. hörs senare! 

     


It's what I am, it's what I've been, what I've become

började vid 12 idag, himla skönt med lång sovmorgon. åkte in till stan och körde bowling på hugo med alla H&R-klasserna. vi körde som bara den och vi var grymma! delad första plats av 3 personer, lite bra iallafall? kom inte sist som jag brukar göra .. slutade vid 1 och åkte då hem direkt. har mest chillat hela dagen. också ätit världens godaste mat, känner mig som en köttbulle fortfarande. hehe. ska dra mig, hejdå!


släpper en "bella bild" från dagen.

I have never felt like this before..

dagen har varit riktigt lång. började med matte och avslutade med svenska. kameran fick vara med på svenska lektionen och även läraren tyckte det var kul och ställde upp på en crazy bild, hehe. fick sluta vid halv 3. då blev det solning med sara och jessica. vid halv 6 körde sara och jag afro. jobbigt och svettigt pass idag körde vi med ledaren johan. avslutade med final som vanligt och då fick disco-kulan vara med, helt galet kul. den killen var grym och peppade som bara den, och sånt gillar jag! har käkat och kom precis ut från duschen.



I don't know why i'm still surprised.

kvällen har varit himlans skön. skrattat otroligt mycket för mig själv, gulliii. imorgon har vi matte och svenska, slutar klockan 3 och vid halv 6 blir det ett afro-pass med sara! får se vad vi underhåller oss med den tiden vi måste vänta. nu ska jag bannemig sova, hörs imorgon. 

              

Life is a mystery, everyone must stand alone

finns inget värre än dessa onsdagar. började 8, slutade 9. hängde med kajsa, anna, fanny och julie ner på stan. satt och väntade på att stan skulle öppna, drog ett gina-besök och sedan ett donken besök. jag och anna följde med fanny hem. fyfan va grym den tjejen är på piano!!! jag drog tillbaka till skolan vid tolv. hade tyska, så jävla tråkigt. men ni tjejer gör så att den blir roligare hihi. kom hem vid hallv fem, har käkat taco och somnat medan jag kollade på true blood. lite soft sådär. hejdå!


fyra bilder från dagen, kajsa och anna!


love the way you lie - part 2

jag tycker att den här versionen är bättre än originalet, den är seriöst gryyym!


allt jag var kom till ett stopp

har haft en riktigt skön och mysig tisdag. fick sluta efter nio nångång efter att ha haft en genomgång på nya kursen "hotell" som börjar nästa vecka. jag, jessica, sara och anna gick till coffee house där vi satt i ca två timmar och bara pratade. anna åkte hem och vi tre gick därefter och mötte upp matilda. magarna våra skrek av hunger, så vi satte oss och åt chicken-kebab. mumma! vi fyra tog bussen hem till tvillingarna vid två, satte på kaffe och placerade oss i köket där vi pratade och pratade. lite data och sånt där hann vi också med. matilda och jag avslutade kvällen med en väldigt intressant diskussion. love u three beeesta ♥


kameran fick hänga med idag, så här kommer några pics!


diggar sista bilden enormt, söt jag ska va då :')


but you'll always be my hero, even though you lost your mind

hittade några mer bilder på kameran från när vi va hos vp, så här får ni. svart-vitt är inte så dumt.


And I once thought I really knew you

lyckat att somna klockan fyra imorse och vakna vid fem av att första alarmet ringde då. 1 timmas sömn är riktigt bra jobbat. östgötatrafiken blir jag riktigt irriterad på också, kom ingen buss imorse. men min snälla mami skjutsade mig till pendeln. hade kök i skolan hela dagen, fick sluta efter klockan två. gick och solade med sara och jessica, sen drog vi ett donken-besök. jeremias, jakob och fabian kom en liten stund också. sedan körde sara och jag afro-dans. känns himla bra att komma igång med träningen igen! har duschat och käkat, nu ska jag deeeega. hejdååå. 


              

jag har lurat mig själv, för många gånger nu..

hela dagen har varit riktigt jävla soft. käkat, duschat och sedan suttit vid tv:n lite och resten av tiden har jag tillbringat här framför datan. laddat ner ny bra musik i mobilen, vilket är det enda som förgyller mina långa bussresor till och från skolan varje dag. lovet har funnit sitt slut och imorgon börjar skolan igen. vet inte riktigt hur det kommer funka med att komma upp imorgon, det är nog bra att man har en mamma som väckar-klocka. hehe. är inte ett dugg trött än, får väl köra min vanliga variant senare.. räkna får!!! ha-ha-ha. pussiii.



you don't understand

en hel knasig lördagskväll blev det. åkte in till stan och mötte upp jesper, vi två satte oss på donken för lite käk. senare kom matilda, sara och crille. vi tog pendeln hem vid tolv. fick gå hem ifrån stationen för det gick inga bussar. det fick oss att blicka tillbaka på förra året, då vi fem kämpade oss fram med snö upp till låren. haha det är det sjukaste jag vart med om tror jag! jessica kom också hem till sara och matilda. vi sex bänkade oss i soffan med svull framför en riktigt random film, men lite bra var den! somnade sent och vaknade sent, käkade frukost och sedan runt fyra drog jag mig hemåt.



gammal sommar-bild bara för att. ni är så jävla bra ♥

det är alltid likadant, samma gamla visa..

bion igår var riktigt bra, vi såg "easy a". efter den åkte jonna, ebba och jag hem till jonna. planerade, eller nej vi gjorde ju inte det, eller? hehe. satt vid datan lite, kollade på grease 2 och pratade såklart. ebba åkte hem vid ett och då slog vi på systrarna i jeans, och busade lite. gick och la oss vid fyra ungefär. bestämde att vi skulle gå upp senast tolv, men vaknade klockan två så det gick ju jättebra! käkade frulle framför tv:n då vi såg på Surf's Up, gullig film! en riktigt mysig fredagskväll hade jag! ♥

                                                               

fem bilder

fem bilder från när vi var hemma hos vp!



bio-time

halv tre inatt lyckades sara och jag slita oss ifrån datorerna, och då satte vi på skräckfilmen "devil". den var faktiskt riktigt bra, och runt halv fem imorse somnade vi. idag vaknade vi vid två, låg kvar i sängen och kollade lite tv och sedan käkade vi frullis. därefter åkte jag hem. har duschat och fixat mig nu, snart väntar käk. ska ta pendeln om ca en timma in till stan med ebba, jonna och becca. vi ska se på bio och sedan sover vi troligen hemma hos jonna. vi hörs!

så bilderna som jag lovade, får ni imorgon!



TORSDAG

vaknade sent idag. trodde att det fortfarande var natt då (har sne-tak och fönstrerna var täckta med snö, så rummet var totaly svart) hehe. kollade på "the deep", käkade och fixade mig. efter att fått väntat på en pendeln som var 45 minuter sen, kom jag, sara, matilda och jossan in till stan. köpte lite gottis och gick sedan upp till victor (vp). där har vi spenderat kvällen med han, basse, jesper, challe, lucas och krille. chillade lite granna, spelade fifa (som jag och sara förövrigt ägde på - jag gjorde självmål med målvakten), lyssnade på musik, svullade och bara hade det trevligt! jag och sara sitter hemma hos henne nu, med en varsin data (HAHA). ska slå på en skräckis som vi nyss laddade ner. hörs imorgon, puss!

BILDER FÅR NI IMORGON!

magnus_akahingsten_willén - haha

igårkväll när vi hade varit hos fanny i stan tog jag och jessica pendeln till kimstad, där ebba och hennes mamma hämtade mig. stannade till i brallen och köpte med läsk och godis. åkte hem till lina där också jonna och fanny var. en massa prat i linas säng hela kvällen/natten. hittade även på andra busiga sätt att roa oss på.. haha seriöst, det var askul! omogna ebba hittade på en busig mening som helt plötsligt blev väldigt underhållande, undra hur den löd? - och ebba, den var inte min idé från början gullet! vaknade halv två idag, käkade frukost och sedan drog vi oss hemåt.

ni är bäst tjejer, love u ♥



like you don't care

nu har jag löst kamera felet, så nu kan jag blogga hehe. jag, sara och matilda åkte hem till jessica i måndags kväll. chokladpudding, kaffe+grädde och cola mosade vi i oss. "färgade mitt hår pippi-rött", kul att driva med folk ibland, och två tokar gjorde en musikvideo. somnade väldigt sent efter en massa prat. försov oss igår, fail. vi fyra åkte in till stan och fikade på coffee house med fyra andra tjejer ifrån klassen, mysigt! jag, jessica, fanny och anna gick sedan och solade, och därefter gick vi hem till fanny där vi spelade spel och lyssnade på hennes musikaliska talanger! 

   

                   



I miss that part

har inte haft tid att blogga, inte vart hemma sen i måndags. kameran fuckar ur och det går inte lägga in bilder på datan som jag ville göra, great! vi hörs när den vill funka igen.


SÖNDAG

blev väckt halv tre idag. fan det är inte okej att sova bort hela jävla dagarna så som jag gör, hehe. maten fick bli min frukost. kollat tv och druckit kaffe hela dagen, värd dag. näääva. fan måste börja träna igen, mår dåligt av att jag inte har gjort det på väldigt länge. kollade nyss klart på "bröderna karlsson". har kollat med hela familjen och johanna, den var sinnessjuk haha. ska sitta här tills jag ruttnar. hejdå.  


snodde en bild av brudarna på hottemptations; jag, matilda och evelina!



håller tummarna för dig ikväll vännen, du vet troligen vem du är.. <3 hehe busigt.


mer bilder från NYÅR!




2010-2011, GOTT NYTT ÅR!

firade nyår i linghem med världens bästa människor igår. blev verkligen en riktigt lyckad kväll och ett himla bra avslut på år 2010, tack ni! sov hos jessica inatt. vi vaknade halv tre och degade i sängen fram tills klockan var 6, för då åkte jag hem. tog världens skönaste dusch och käkade lite granna. har kollat på världens underbaraste film - mamma mia, ikväll med anton, johanna och lovisa, och käkat gottis till det. mysigt.

tog bilder, men dom får ni imorgon. så länge får ni några från hottemptations!

RSS 2.0