No one ever said it would be so hard

åkte hem till min kära vänner sara och matilda igår, sjukt underbart att få träffa speciellt tildis igen! åkte sedan till stan med sara, shopping, käk och sedan avslutade vi dagen med en mysig bio - pirates of carribean. jessica (som var på samma bio som oss, fast i ett annat sällskap) och jag följde med hem till sara. grymt mysigt att vi fyra fick umgås och mysa ihi. jag, sara och jessica somnade alldeles för sent inatt - jävla faffel haha!

vaknade och då gick vi ut och la oss i solen och blev som tre stekta bacon. sara & jessica skulle in till skolan för lite kompletteringar, så då passade jag på att följa med för att ta reda på lite betyg. VG i både matte och idrott, känns underbart fan!!! stan med sara en sväng därefter, sedan pendeln hem till henne en sväng och sedan åkte jag hem to maaah home. 


              
                                                                                 du är grym! ♥

Söndag

söndagen har rullat på, slö i soffan, god mat, mors-dag firande och big brother är ungefär det jag har sysselsatt mig med idag haha. klockan står på halv 11 imorgon, undra varför? iiiiiih. läggdags straxt för min del tror jag! godnatt


två bilder från i fredags, en på stor-roxner och mig, och en på lill-roxner och mig hihi!
             

Mors-dag!

ville bara säga att min mamma är den bästa mamman man kan ha! så otroligt snäll & underbar, och hon finns alltid där när jag behöver henne! det grymmaste utav allt, vi har exakt samma dåliga humor haha. jag älskar dig mami ♥  

I don't need you tonight

har haft en väldigt skön lördag. blev väck typ senare än senast idag, hade nog sovit hela dagen annars hihi. har varit en snäll dotter och städat med mami. sedan typ bara legat framför tv:n och varit en soffpotatis. käkat underbart gott grillat käk med familjen + johanna. har invigt natten med att kolla på "the grudge 3", HELT SJÄLV!!? inte ett dugg läskig film mina vänner, och nu lär jag somna gott i min säng om några timmar.. eller? haha godnatt med er!

Don't let me show you how weak you are

blev väckt rätt sent idag av mamsen, fattar inte hur jag kan sova så länge. jävla döing är vad jag är! bakade lite goda kakor, därav några blev brända. men vad gör det om hundra år? kvällen har jag spenderat hemma hos söt-systrarna Roxner i norsholm med ett gäng gulliga vänner. kvällen bjöd på svull, musik, en massa dans, busigheter och dricka. en bra fredagskväll helt enkelt! bilder kommer förmodligen imorgon om disa har skickat då! nu ska jag somna till sex and the city. godnatt!


              


SWEDISH HOUSE MAFIA



så jävla grymma, helt galet.


Ge dom ett finger och värm min hand

skönt med sovmorgon idag, gick upp halv tolv. eller först blev jag väckt vid nio av min far som skulle dra till med ett roligt bus (enligt han) för att få upp mig ur sängen, men det slutade med en ilsken dotter haha! idag har jag hunnit med en sväng till staden med mor min, fick med mig ytterligare en finfin bikini hem. käkat gott käk med familjen. nu ska jag kila!



från h&m!

We'll be holding hands once again.

gjorde klart engelska uppgiften, så nu är sista uppgiften avklarad. känns grymt! ett samtal och jag tror fan inte att det kan bli så mycket bättre nu. min lärare ringde mig idag och sa att jag är ledig tor, fre, lör, sön, mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön och mån till och börja med = ett mini-sommalov innan sommarlovet! sen kommer vi ha lite klassdagar, städning och så, men ingen mer vanlig skola. eftersom jag är klar med alla kurser blir det så här galet skönt. kan nog seriöst inte bli bättre! nu ska jag njuta av kvällen och leva livet. peace.

 
en från last year, grymt.

Walking down a madman's street

struntade i mentorstiden imorse som bara skulle hållt på i en ynka timma ändå, tog mig en skön sovmorgon istället. tog pendeln in till stan med ebba, jonna och fanny vid halv 12. vi hade sista lektionen i tyska steg 3, eller lektion och lektion.. smaskade bullar och spelade spel var det vi gjorde haha. fick även reda på mitt beyg i kursen, VG och jag är så jävla glad och nöjd!!! slutade kvart över ett och tog då bussen hem. ska ge mig på engelskan nu, vi hörs senare!



Now my mind keeps me up all night

idag hade jag sista delen i nationella matte A, kunde gått bättre. ingen snillehjärna idag inte, hoppas på det bästa iallafall! slutade väldigt tidigt, så då drog jag ner till stan för lunch på ströget med sara, anna, fanny och jessica. sedan blev det även matte plugg på biblioteket. söt fanny och jag satt kvar och gav oss på uppgifterna för högre betyg. haha galet va vi skrattade åt ingenting, bara för att vi var så trötta och hjärnorna uppfattade inte riktigt frågorna. men det gick himla bra tillslut iallafall! käkat grillat med mor och far, ensamt litet barn har jag vart hemma idag hihi.



We'll just keep running from tomorrow

var död imorse. men drog mig till skolan och hade kök i flera jobbiga timmar. dagens uppgift var att komma på en egen meny då förrätten skulle vara soppa, varmrätten skulle ha kyckling som huvudingrediens och så skulle man baka matbröd. gick bra, och fick även reda på att jag får VG i denna kurs. riktigt nöjd! åkte hem med två bussen och klippte gräset. skulle pluggat, men istället följde jag med syster och mor till stan. fick med mig lite snygga linnen hem, och det skadar ju inte med lite nytt i garderoben. thank u ♥


miss u babe!

Party rock is in the house tonight

hade en riktigt rolig och trevlig kväll igår med himla bra människor! först satt vi ute på filtar i gräset under solen med dricka och myste, några timmar senare körde vi kubb. när det började bli kallt drog vi oss in i lägenheten. jessica och jag sov kvar där och vi var vakna alldeles för länge inatt känner jag. vaknade av två herrar som inte kunde sova klockan nio imorse, och redan då ville jag dö. somnade om igen när de drog, sov vidare till ett. har aldrig vart så bakis som jag har vart idag. fyfan va dåligt jag har mått, usch, fy och blä. duschen, tv:n och slutligen pizza & cola har räddat min dag.


bilder från igår!


Best love song

igår blev det mys hemma hos sara med henne och jessica, väldigt uppskattat! ni är grymma. åkte hem vid tolv ungefär och slockande direkt när jag kom hem. blev väckt halv ett idag. har klippt gräset och duschat. käkade precis och håller på att fixa det sista. snart drar jag mig till blacka och möter upp jessica och anna, sen fest! vi hörs.


PICTURES FROM YESTERDAY


Music still playin in the background

ligger på golvet i vårt grupprum med filtar och kuddar, skön t. läst klart novellen och nu ska jag börja med analysen på den. Sara sitter bredvid och vi är dom enda som gör som vi ska tror jag. Sara (läraren) sa precis till dom andra i klassrummet, "ni kan väl åtminstående låtsas att ni gör det ni ska?". haha! kvart över elva ska vi möta upp Espen (vår köttiga idrottslärare!) och bege oss till folkparken där vi idag ska tillaga vår egen lunch på grill och stormkök. blir kycklingfilé, bakad potatis, fetaost-sallad, tzatziki och cola. hur gott? lääängtar. har kameran med mig, så bilder kommer inom snar framtid!


    

I'm trying to keep you in my head

låg vakna alldeles för sent inatt. skulle heller aldrig druckit kaffet vid halv elva, osmarta tjejor. jessicas katt ville inte heller riktigt sova, riktigt pratglad var den. "vi går upp vid 6 så kan vi fixa oss någorlunda för en gångs skull".. pyttsan. döda lik var vi imorse, och så tidigt gick vi inte alls upp. hade matte hela förmiddagen i skolan, och sedan på svenskan fick vi reda på våra betyg för denna kursen. VG - och jag är nöjd! slutade direkt efteråt, så tog bussen hem då. ska snart sova fan, är sjukt trött. puss

bjussar på två bilder
första, jag och min bror
andra, jag och min syster



Why are you so shy?

sitter hemma hos jessica med henne och saris. vi har precis fått i oss lite krubb. "JESABE alá´speciale kallar vi den - makaroner med beanässås, ketchup och coca cola. MUMS! vi har checkat greys anathomy och nu äre big brother som gäller! idag hade vi förövrigt nationellt i matte, gick hyffsat bra tror jag. därefter blev det mys vid strömmen med sötaste tjejerna. vid tolv drog vi oss mot skolan och kollade film på tyskan, onödigt hörrni. vi myser här inatt, hörs imorgon. puss!

Nothing will ever come between us

igår kväll skjutasde jesper mig, tildis och sara hem till jessica. blev en mysig kväll som vi fyra verkligen behövde, med matlagning, prat om allting & svull framför en film som jag lyckades somna till. när vi sedan bäddade ner oss låg vi och pratatde ännu mer tills klockan blev väldigt mycket, så då bestämde vi oss för att strunta i skolan idag. vid halv ett kom vi upp ur ur sängarna idag, skööönt! om cirkus en timma sätter sig matilda och jesper på flyget som går till spanien. är inte ett dugg avis, och kommer verkligen inte sakna dig gumman. ni får ha det bäst där!

tillsammans så klarar vi allt, du är bäst babe. ni är bäst ♥ 


              

To keep you forever.

var länge sen jag var så irriterad en morgon som jag var igår. tog bussen till skolan och när jag öppnade väskan i skolan för att ta fram mina kock-kläder ur väskan insåg jag att lillsyrrans idrottskläder låg där i, jag hade tagit fel väska! så bussen till blacka blev det för att byta, sen buss till kimstad, sen pendel till resecentrum och sen spårvagn till skolan, var framme vid halv 11 igen. tog ju bara 2 & ½ timma. när jag kom tillbaka till skolan var jag med och bakade bullar, kakor och tårta, smaskens! fick sluta vid halv två så det var skönt. la mig framför tv:n med saft & bulle när jag kom hem för att lata mig igenom några big brother avsnitt.



blir blind när alla lampor lyser

vaknade upp hos jessica tidigt igår med tjejerna. fix och tagg, sedan ramlade mer girls in och då körde vi på krök i solen. drog oss bort mot minneskonserten och hängde där en stund. pizza käk, och sedan mer krök hos jessica. vid halv 6 drog vi oss bort mot minneskonserten igen för härlig musik - kalle baah! helt sinnes att rodney som var med i big brother var i blacka på minneskonserten, dog lite lätt när han tog kort med oss! runt 8 drog jessica, sara, matilda och jag hem till jessica igen där hanna hade sin 20-årsfest, fixade oss lite och krökade gärnet. sent inatt var vi ett gäng som bastade och badade i en iskall pool. sedan efterfest med pizza, dans och massa musik, underbart! somnade i jessicas säng med två däckade boys väldigt sent inatt, en trött saris låg på golvet nedanför och sov HAHA! hade en riktigt trevlig dag/kväll/natt, thank u!


en hel drös bilder från igår, tog dessvärre inga på festen!

Satan i gatan

fredagskvällen blev riktigt mysig med fina tjejer hos lina, och avslutades helt galen hemma hos jessica med lite folk. hos lina hade vi mysigt med god mat & kladdkaka, filmies och grejer. hos jessica höll sara & matilda och tre boys till, vid namn kalle, petter och jakob. började med att dom hade gömt sig när jag kom dit och sen skrämde dom livet på mig. myste på altan med filtar och sedan innan anna och kajsa trillade in på natten planerade vi en hemsk ankomst och skrämde livet på dom när de kom. 


      
     

       

bilderna är från disa och mig själv, sista bilden är från hottemptations!


fredag den trettonde

äntligen fredag. hade engelska, och sedan slutade vi vid halv 1 efter att vi planerat krubb som vi ska tillaga på idrotten nästa vecka haha. efter skolan drog jag ner på stan med saris. mötte tildis och millu, tilda hamnade mitt i ett polisdrama med vapen inblandade, helt sjukt!? åkte till ingelsta med jesper och tildis, och sen släppte vi av matilda i stan och jag åkte vidare med jesper till kimstad. hemma nu, har packat och fått i mig lite krubb. ska hem till lina snart och fira henne med lite tjejer. sen ikväll åker jag hem till jessica och myser med mina älsklingar. hörs troligen imorgon! puss

Don't be a chicken boy, stop acting like a bi-otch



veckan har rullat på snabbt och imorgon är det redan torsdag. har hunnit med nationellt i engelska, både hör & läs delarna och det gick åt helvete. idag började jag vid tolv och hade tyska i tre timmar. läsförståelse och den gick också åt skogen, haha. imorgon har vi matte och sedan på svenskan har vi novellskrivning i tre timmar, håll tummarna för mig!

två underbart fina bilder på ebbs och migg från tyska lektionen idag, från jonnas bloggis!


              

When everything that felt so right actually is wrong



bilder från helgen, snodde dessa av sara och tildis ♥



Pushin' me up against the wall

slänger in bilder från måndagen då min klass agerade catering firma och serverade under en EU-föreläsning, det var riktigt kul och smaskigt! slutade runt halv 12 då och åkte direkt hem och slänge mig i solstolen under den underbara solen.



it's hard to believe a feeling

åkte hem från sara rätt tidigt igår, satte mig på gräsklipparen i ungefär tre timmar när jag kom hem och därefter blev det dusch, fix och käk. åkte in till stan med sara, tilda och jessica och sedan mötte vi upp clara och ida. drog på fest i klocket och där började vår hel galna natt. vid ett kom mattias och hämtade oss, blev då en crazy bilresa vidare till fest i lindö. kul var det! garvade ihjäl oss och dog lite på slutet. men man lär sig av sina misstag, eller vad säger ni tjejer? dör fortfarande. promenerade sedan hem till clara och där sov alla vi tjejer inatt.

var riktigt dålig med kameran igår, men kommer mer när sara/tilda lagt in!


Even an angel can end up falling

fredagskvällen spenderade jag med några underbara vänner hemma hos jeremias i blacka. blev grillning, kubbspel, svull och en massa old-memories-talk. avslutade kvällen på hans altan med ännu mer prat, mysig kväll! sov hos sara gjorde jag denna natt, bästa tjejen ♥



Jag ser dig prata med hör inte ett dugg

sitter i skolan på svenska lektion just nu. sara och jag väntar på vår tur att få redovisa vårt arbete, håller tummarna för att det går bra! förresten en sak som gjorde min dag är att jag fick VG på matteprovet som vi gjorde imorse, glad tjej hej.



såhär laggade är vi inför redovisningen, eller? ;)

Don't despair n' never loose hope

nationella i engelska som vi hade idag, gick ganska bra tror och hoppas jag iallafall. mellan 10 och 12 var jag med sötaste tjejerna och övade vårt rollspel lite granna. gick riktigt bra när vi sedan spelade upp det inför klassen och läraren var grymt stolt över oss, skönt! hade även lite mer rollspels liknande uppgifter resten utav lektionen innan vi slutade. har pluggat matte som en nörd hela kvällen och förhoppningsvis kan jag det imorgon då vi har prov. har även tränat lite redovisning som jag och sara har i svenskan imöra. letat filmklipp och garvat som en idiot tillsammans med lillsyrran, helt galet!

letar efter nått att säga som kan ändra allt

hej på er! hade hotell från halv 9 till halv 12 idag, gjorde klart sista uppgiften och fick glädjande besked utav läraren. drog ner på stan med mina homies jessica och sara efter skolan, där vi gick runt och shoppade lite smått innan vi tillslut hamnade på chicken för lite krubb. nån timme senare kom även our babe tildis och joinade klubben. micket trevligt med prat, lite mer stan och sedan en helt galen bussresa hem med dom, inte normala nånstans. förresten vädret, vafan är det här? snöstorm för tusan.

har pluggat ihjäl mig idag, typ. matten kan dra så långt det bara går, hejdå med den. imorgon börjar morgonen med nationellt i engelska och sedan avslutar jag dagen med lite rollspel på tyskan, jag dör lite lätt när jag tänker på't.



something different

orkar aldrig blogga längre, men för mina vänner skull (mest matilda för att du är så söt) ska jag få ihop nått bra här och nu. veckan som gått har innehållit skola, vänner, familj, shopping (tack världens bästa papi ♥) och plugg. igår firade jag valborg med helt underbara människor! började hemma hos Jessica med fina flickor och sedan vidare hem till Zako på fest. blev en otroligt bra kväll, och jag och tildis sov hos jessica! ätit god mat och tårta med min familj idag och kollat på big brother.


bilder från igår

mer bilder finns på facebook!


vi hörs när vi hörs helt enkelt! tschüss!


RSS 2.0