That's what they say when you feeling down

äntligen f-f-f-fredag igen heheh. missade bussjävlen med en sekund så fick sitta på stationen och vänta på nästa i tusen år, frös ihjäl osv. är hemma nu iallafall, har sjukt ont i huvudet, är sjukt trött och är sjukt irriterad. ska äta grillat med mor o far snart iallafall, super mysipysi! får se om jag får tag på mina vänner annars blir det nog en fredagskväll at home tonight. ciao

Du bad mig ta kärlek lätt som en vind

min fina pojke sov hos mig inatt. idag hade jag chans till en lång sovmorgon, men vaknade vid nio och kunde inte somna om. ska jobba kväll i serveringen på praktiken idag, så ska snart dra i mig lite lunch och sen åka till tåget. sover hos tobias inatt, så vi hörs!



Ett fel närmare rätt

sitter på tåget påväg in till praktiken. igår hämtade tobbe mig när jag slutade, och sen åkte vi och träffade pinky och richard som vi var med hela eftermiddagen o kvällen. pinky bytte däck och vi agerade åskådare heh. pojken min sov hos mig inatt! men vi hörs, ciao :)


Men jag var så ung och dumdristig

bilder från i fredags då vi först var på fest hemma hos maria, drog sedan vidare hem till moa på fest där vi körde singstar all night long. riktigt roligt!!



Tar ett hårdare grepp kring något hårdare än mig

har påbörjat min fyra veckors praktik på visualiseringscenter och det är nog därför bloggningen är rätt död, för det är även jag när dagarna är slut. har umgåtts med min älskling hela förra veckan och helgen, min finis ♥ sitter just nu i skolan, har gjort muntligt nationellt i engelska precis med emma och amanda och det gick åt helvete hihi. nae nu ska jag ta tag i mitt liv, herrååå!



Jag får liksom ingen ordning

sitter i skolan just nu. är sjukt trött, har köttat sönder med min vän anna så vi är äntligen klara med uppgiften nu. gjorde prov förut också, HAHAH!! slutar förhoppningsvis snart, ciao.

Torsdag

kvällen failade sönder till en början men sen löste det sig trots allt! haft en riktigt trevlig kväll med bästa vännerna. kollade på när boysen bowlade (haha), åt mat och fick smarrig tårta. länge sen vi träffade alla killarna så det var riktigt kul :) sitter i davids taxi med grabbarna påväg hem nu, melodifestivalen röjjj med dom, det är grejer det hehe!


There's a moment somewhere out there

sitter hemma hos sara med henne och jesica och pluggar lite granna just nu. slutade elva idag och då åkte vi direkt hem hit till henne och gjorde lunch. blev ett kort besök hemma hos min sjuka plutt för vi var i akut behov utav mjölk hahah! är rätt stressade right now. ska fira jeremias lite senare, han fyller 18 år idag!! blir bowling med sara, jessica, tildis och killarna, himla trevligt!!

När du blinkar så svischar det förbi

- anna och jag tycker om mjölk, mjölk är mumma. så himla jättegott faktiskt!! hihoha

bilder från igår då jag fikade ute i solen på fräcka med några härliga friends!

Inspirationen flödar, skriv min penna skriv

idag har jag haft studiedag, så himla skönt när man får sova hur länge man vill. vart hemma hos sara hela dagen, åkte bil med arash och linder först. sen kom jessica och vi bakade kladdkaka, drack kaffe och lyssnade på musik ute på altanen i solen, så jäkla underbart!


Beneath the sheets of paper lies my truth

fredagen blev efter omständigheterna riktigt lyckad! vi var hemma hos john och festade med underbara människor. blev kanske lite för mycket av det goda för min del och jag mådde som jag förtjänade när jag vaknade igår. på kvällen följde jag med tobias på släktkalas. senare åkte vi hem till richard där vi chillade och drack lite, sen åkte vi till norsholm där det var 20års fest. var dock inte där så himla jättelänge, kom hem till tobias runt 12 nångång. käkade grillat med hela familjen förut, även anton och johanna, det händer ju inte allt för ofta nu för tiden, så det var mysigt och jäkligt gott! ska hem till min älskling nu, ciao.



Finns inget vi kan sakna eller betala med

det var visst rätt dött här hehe. hur gått i skolan, umgåtts med finast vännerna och min älskling hela veckan. idag har jag vart hemma hela dagen, skönt att få sova länge! ikväll blir det party för hela slanten hemma hos joachim, tror att det kommer bli en grym kväll med fina vänner! vi hörs när vi hörs helt enkelt, ciao.


När vi har spelat ut oss mot varandra

kort dag i skolan idag igen. gick och solade med sara när vi hade slutat och sen åkte vi hem till henne med milla. har myst där hemma med dom två och matilda hela dagen. bakat torr kladdkaka och spelat en massa draw something som vi har blivit desperata utav, riktigt roligt spel haha! är hemma med tobias nu, har käkat och duschat. nu ska jag mysa vidare med min finis, hejdå!

I swear I'll never give in, I'll refuse

vi fyra hängde hemma hos jessica igår till en början. sen knallade vi hem till stoffe där vi kollade big brother med lite folk. tog bussen till kimstad med lite folk hem till marcus, men där blev vi inte heller så långvariga hehe. kom hem runt halv 2 inatt, min fina pojkvän kom då till mig och sov hos här. idag har jag hunnit umgås med tobias några timmar och storstädat mitt rum, och då menar jag att nu är det verkligen städat haha. har precis duschat och käkat grillat för första gången i år, underbart gott!! ska nog träffa tjejerna ikväll, får se hur det blir :)



fridayyyyyy

veckan har rullat på och nu är det äntligen fredag igen! skön skoldag och dagen har även bjudit på underbart väder. så vi tjejer gick och köpte glass och satte oss i solen, så himla underbar känsla! tobias hämtade mig efter skolan och då följde jag med han en sväng hem. men är hemma nu och har käkat oså. ska hem till jessica om ett tag med sara o tildis, får se vad vi hittar på!

RSS 2.0