Onsdag

Idag var vi också i restaurangen, seg dag. Trött och ännu tröttare traskade jag mig ändå till friskis och svettis, *stolt!* Körde ett danspass med Sara och Matilda innan vi sedan tog bussen hem. Har duschat och käkat god mat, nu väntar jag på att tobbe ska höra av sig så vi kan ses nångång. Imorgon ska vi i klassen till Stockholm på Sacomässan, skönt o slippa skolan lite. 

1 år med min prins

Hela helgen var supermysig för min del, spenderade den med min älskling. Vi hade nämligen 1 år tillsammans i söndags! Och därför unnade vi oss en lyxig helg på Elite Grand Hotell, lördag-söndag. När vi kom dit överraskade han med bubbelvin o gottis på hotellrummet, gulle! Sedan lunchade vi på en Kina restaurang. På kvällen blev det bubbelbad på hotellet och därefter blev det god mat och dryck på bishops arms. På söndagsmorgonen gick vi upp ganska tidigt och åt smaskig hotellfrukost och sedan åkte vi hem. En riktigt mysig helg med min älskade lilla skrutt! Välbehövlig var den också, bara komma bort lite och vara med varandra.
Jag älskar dig! <3
 

tränatränaträna

lång dag i restaurangen idag. efter skolan åkte jag hem till min älskling en snabbis, sedan tog jag bussen in till stan med lovisa igen. vi köttade oss igenom två jobbiga pass på friskis och svettis, från 18-20. kött fifan. är helt slut i kroppen nu. och så är jag sjukt stolt över mig själv!! sitter på bussen hem nu, ska duscha och käka och sedan kommer min mysis till mig efter sin träning <3


Great feeling

Känns så jäkla skönt att jag äntligen har kommit igång med träningen igen! Sitter på friskis nu och har precis kört ett medelpass! Tredje passet för denna vecka, och det känns verkligen i kroppen haha. Ska ta bussen hem om en stund, käka pannkakor och duschaaa. Och ikväll blir med mys med mitt hjärta igen <3


New life

Skola till halv tre idag, sedan blev det en sväng på stan och därefter blev det kött på friskis och svettis med sara! vi köpte träningskort, så nu är vi äntligen igång. nu blir det mys hos min plutt <3


lördag

Kul pojkvän man har en lördag som denna, han sover som en stock redan. Jag inte alls i närheten av att vara så trött, men det är himla kul att ligga här bredvid i sängen o lyssna på hans snarkningar. Men han är ju så fin min lilla kille, så söt när han sover, gulleee! Dock ska ju han upp inatt och skjutsa hem folk från krogen osv, det ska ju faktiskt inte jag hehe. Ska stirra lite på han och se om han kanske får några läbbiga vibbar och vaknar, men det tror jag knappast! puss


ÄGD


Any old time you wanna come back home?

Det är nästan lite crazy hur galet mycket jag saknar mitt blonda långa tjocka underbara hår. Även fast det är hur skönt som helst att vara brunhårig och jag minns gott och väl hur galen jag blev på utväxten som dök upp så fort jag tagit bort den. Saknar det ändå, det var härliga tider det där. 
 
           
             
 

Cause all I need is a beauty and a beat

Blev hemma från skolan både igår och idag, fast som tur är så är nacken mycket bättre idag. Blev väckt utav världens finaste kille igårkväll, jag som var inställd på att få sova själv. Snacka om att jag blev glad när jag insåg att det var min älskling som kom in på mitt rum! Du är så underbar gulle <3
 
 
 

Fuck life

Kul att jag går upp mitt i natten, börjar sminka mig för att åka till skolan. Men någonstans går nånting riktigt fel. Jag nyser och min nacke pajjar sönder totalt! Kan inte röra eller vrida på nacken överhuvudtaget just nu för det gör så jävla ont, kul. Kan inte bara den här förkylningen gå och dö?


FREDAGGGG

Fick en lång sovmorgon idag för vi började vid halv 1. Gjorde klart en stycket uppgift på lektionen så det känns himla skönt! Efter skolan blev det käk på stan med Sara, Elvira, Jessica och Marcus, treeevligt. Snart ska jag hem till Sara o Tilda där vi ska hänga ikväll, äntligen fredag igen wihooo.

And live while we're young

Igår var det skola som vanligt, köttade sönder 3400 skivor falukorv med Kajsabajsa i storköket. På kvällen åkte Tobbe, Richard och jag till Himmelstalundshallen där vi kollade på hockey, Vita Hästan - Arboga. En riktigt trevlig kväll med två riktigt trevliga pojkar! Skulle kollat på älsklings hockeymatch nu ikväll men hade ingen vän så jag stannade hemma istället, det var rätt tråkigt. Den är dock slut nu så han borde komma hit när som helst, får se om jag kanske hinner somna hehe. 
 

Födelsedagsfirande

Några bilder från i fredags när vi var hemma hos Disa och firade hennes 18-årsdag. Först bjöd hon oss tjejer på tårta, bål och så spelade vi lite spel. Lite senare kom grabbarna och därefter åkte vi till puls, där mötte jag upp min älskling! Hade en riktigt rolig, bra, lyckad och galen kväll/natt med fina vänner. 
 
 

Onsdag 31/10

I onsdags var jag i Småland med familjen och hälsade på både farmor och mormor. Det var riktigt trevligt! På kvällen när jag kom hem stressade jag sönder och nån timme senare satt jag hemma hos stoffe med vänner och förfestade! Blev utgång därefter med massa vänner, hade en riktigt rolig kväll/natt. Somnade bredvid mitt hjärta tillslut.


Glor på hockey

Sitter i cloetta center med lovisa och kollar på älsklings hockeymatch. Han är så duktig min lilla kille. Sen när matchen är slut ska vi hem och käka våfflor, ska bli smaskens!


RSS 2.0