coconuts

igår hade vi praktik 9-14 och sen 18-21. vi hade planerat en lugn kväll på hotellet med lite alkohol, men sen vid 1 blev det utgång trots allt. vi provade på ett nytt ställe, coconuts, riktigt bra place!! kom i säng runt halv 6 imorse och idag stod kl på halv 11 för återigen praktik!


restaurangmys

ikväll fick alla 4 ledigt från praktiken så vi knallade bort till en mysig restaurang där vi har suttit hela kvällen. bästa tjejerna! nu är vi "hemma" igen och en allvarlig pingismatch är i full gång. imorgon står klockan på halv 9 för min o elvis del, så om nån timme är det väl time to sleep. ciao


maaaah homie

idag har elvis o jag blivit utskrattade och vi har själva vart så skrattiga som elvis själv skulle säga! vi har haft en städar dag i köket idag, usch fy och blä. italienarna i köket blir bara mer o mer crazy för varje dag som går, fett kul yao. och nu är det ingen som kan engelska i köket, så det går så jävla bra att kommunicera med varandra. man blir ju bara för skrattig haha.

 


dag 9

idag har vi knallat runt på marknaden och shoppat lite i rimini, mysig dag! avslutade med käk på donken och nu sitter vi ute och myser igen. elvis mor o far är här på besök också, känns skönt att få prata med några svenskar igen!


Repris på carnaby nightclub

 
 
utgången igår vart jävligt lyckad. för mycket av det goda kanske, men fy va roligt vi hade! vi var kvar till stängning och då var vi typ de enda som var kvar haha. därefter hamnade vi vid havet och några av oss hoppade i, crazy. kom hem efter 5 imorse och då slocknade vi som bara den! idag blev det bakiskäk på burger king och sedan sa vi farväl till vår andra hälft som åker hem idag! nu sitter vi här rätt så döda och ska straxt käka kvällsmat. ciao

bilder från restaurangbesöket


dag 7

igår var elvis och jag lediga hela dagen, så vi gick upp tidigt och låg vid poolen o solade. efter några timmar blev det storm så då gav vi upp. på kvällen tog vi 4 bussen in till rimini och mötte upp dom andra brudarna, käkade på restaurang och kollade i små butikerna som låg längs gatan. idag flyttade vi alla 4 ihop i ett rum, kommer bli kaos för det är väldigt litet och vi har hur mycket som helst med oss. för övrigt så har vi haft praktik några timmar på förmiddagen idag och sen har vi legat vid poolen och solat, det har vart riktigt varmt och bra väder idag! dööönajs. nu ska vi snart tillbaka in till köket igen i några timmar. ikväll blir det utgång igen en sista gång med de andra brudarna eftersom de åker hem imorgon!


Carnaby nightclub i rimini

 
bilder från vår första utgång här i italien, som sagt.. GALEN kväll/natt med brudarna!

Det är här vi bor

 

dag 5

igår blev det spontan utgång på carnaby nightclub med alla brudarna efter praktiken. vi körde gärnet och kom hem vid 4 imorse. idag mådde vi som vi förtjänade när vi började praktiken vid 9. men det var det värt! ikväll har vi allihopa vart på burger king och käkat, helt underbart eftersom vi har fått pasta till lunch o middag ända sen vi kom hit. jag vill redan nu spy på pasta! nu sitter vi fyra o myser ute. och imorgon är elvis o jag lediga så vi hoppas verkligen på fint väder då!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1231886/images/2012/pic_505f8a02e087c33ed23f7516.jpg" class="image">

 


dag 4

ligger ute och solar med mina homies, solen valde att kika fram tillslut! elvira o jag ligger och är lite smått irriterade för att vi ska ha praktik vid 6 igen, men inte sara o jessica. livet är bra orättvist ibland!


italien

i förrgår gick planet till italien. här ska jag och mina 7 tjejkompisar spendera mer än en månad tillsammans. jag, sara, elvira och jessica bor tillsammans på ett hotell och de andra bor på ett annat. idag har vi fyra haft vår andra praktikdag och det var, (som igår) en jäkla upplevelse.. de är typ två personer som kan pyttelite engelska, så hej teckenspråk ungefär! solande vid poolen hann vi med igår, och även idag, underbart! nu har vi slutat för dagen och sitter ute med en varsin öl o myser :)


Our hopes and expectations

fest hos Kuula med trevliga människor. 
 
 


POWER BIG MEET 2012

på sommarlovet följde jag med tobbe till power meet. vi var ett stort härligt gäng där, både ungdomar & vuxna, och vi hade jäkligt kul tillsammans! vi jobbade hela dagarna med olika arbetsuppgifter, men på kvällarna var det party som gällde!! vi höll igång hela nätterna. det blev några timmars sömn i våra tält och sedan gick vi upp tidigt för jobb igen, men det var det verkligen värt! 
 

JAG LEVER

den här bloggen har varit död länge nog nu, så jag tänkte försöka få lite liv i den igen. börjar med att lägga in lite bilder från när jag var på öland och firade midsommar med tobbe, pinky och barra. (hahah länge sen var ordet!)
 
            
RSS 2.0