27 februari

Rätt seg och jobbig skoldag idag. Hade först estetisk verksamhet och då målade vi till vår "musikvideo" och efter lunch hade vi religion. Vi varierade "klia varandra på armen" med kötta uppgifterna till provet som vi inte fattade någonting av, typ. Efter skolan mötte jag Lovisa på friskis så körde vi ett sjukt jobbigt och underbart spinningpass, LOVELY!! Har duschat och ätit precis och nu ska jag ta tag i plugget som ligger och väntar på mig, lite senare kommer världens bästa kille hit! <3 hihihi
 
 
 
 


 

24 februari

Har vart med min älskling hela helgen och vi har haft en riktigt lugn och mysig helg. Hälsat på hemma hos Richard och Ida och deras lilla vovveplutt, och så har vi även hängt med Pontus. Idag har vi spenderat exakt hela dagen i tobbes soffa då vi har sett klart på sista säsongen av prison break, sorgligt. Nu ligger skruttungen och snarkar för fullt bredvid mig här i sängen hihi. Imorgon är jag ledig och då måste jag ta tag i lite skoluppgifter som ligger och väntar. Så ciaociao

 


21 februari

Har blivit en hel del plugg under detta lov, vilket känns bra! Igår var jag på friskis och körde två pass, först spinning och sen ett gympapass, kan lova er att jag somnade gott bredvid min prins på kvällen sen! Idag har jag vart i stan med Lovisa och kikat runt lite och lunchat på paus, mysigt. Skulle kört spinning idag också med det passet var ju såklart inställt pga sjukdom. Ska träffa sara, tilda och jessica om ett tag också vilket ska bli riktigt trevligt!!

 


18 februari

Sov hos Tobias inatt och idag gick jag upp skapligt för att åka in till stan och köra ett medelpass på friskis, 12-13. Eftersom det inte blev så mycket träning förra veckan så är det skönt att vara tillbaka igen! Har städat mitt rum och duschat precis, och nu väntar jag på att min plutt ska komma hit så ska vi åka hem till honom och mysa. 
 
 
 

15 februari

I fredags efter skolan firade vi tjejer Fanny på Enjoy med presenter och riktigt jävla god mat!! Sedan tog vi bussen hem till Elvira där söt tjejerna hade pimpat huset för en kväll med collegefest. Hade en riktigt rolig kväll med mina fina vänner! Blev tooo much av det goda för min del så funderar starkt på att vara nykterist i fortsättningen. 
 

11 januari

Igår på vår lediga dag åkte min projektgrupp till skolan och arbetade med vårt projekt! Vi bakade och tog bilder. Tillslut fick vi till riktigt fina resultat!

 

 

 


10 februari

Hade riktigt kul i fredags med mina fina vänner! Först var vi tjejer somsagt hemma hos Sara och Matilda och förade. Sedan blev det bowling på Hugo, det var 50 % i baren och så bjöds det på shots och olika tävlingar, därefter blev det även utgång för vår del. Vi dansade hela natten och hade jättekul! Min älskling var också på puls så det var himla kul! Han och jag kom hem till honom runt 4 tiden, trött och kall somnade jag tillslut i hans varma och gosiga famn!

 


8 februari

Hade sovmorgon idag och bara en lektion i skolan då vi överraskade Fanny som fyller 19 imorgon med tårta, och sedan hade vi vinprovning! Sitter på friskis nu och har precis kört ett jobbigt medelpass, skönt! Ska ta bussen hem snart och äta, duscha och fixa mig för ikväll ska vi tjejer kröka, bowla och sedan blir det utgång på det! Mycket trevligt ska det bli!!

 


7 februari

Igår efter skolan körde Lovisa och jag spinning, sjukt jobbigt men ändå sååå skönt! Åkte sedan hem till min pojke och duschade, käkade och sedan hjälpte han mig att plugga! Han är världens bästa och underbaraste, min fina kille! Sitter nu i skolan och lyssnar på en massa grupparbeten. Sabina och Jennifer har bakat massa semlor som vi ska bli bjudna på snart. De står på bordet framför oss och lockar på mig, är så himla sugen, ge mig nu!!

 


5 februari

Idag hade vi en kort och jävligt onödig skoldag. Slutade runt 11 och därefter gick Kajsa, Fanny, Anna, Jessica och jag ner på stan och lunchade. Åkte hem en sväng och bytte till träningskläder och sedan in till stan igen. Mötte upp Lovisa så gick vi en sväng på stan innan vi gick upp på friskis och mötte Anna. Vi tre köttade oss igenom ett jobbigt "Intervall & flex - pass", dog även denna gång. Var snäll och agerade lite städtant här i huset när jag kom hem. Duschade precis och nu ligger jag och väntar på min baby boy som borde dyka upp närsom, ska slå på gårdagens avsnitt av Dicte medans jag ändå väntar. 

4 februari

I lördags på dagen var jag och familjen i Småland och firade världens bästa mormor som fyllt 75! När jag kom hem på kvällen åkte jag direkt hem till Jessica där vi krökade, sedan blev det utgång. Hade en riktigt rolig kväll med fina vänner! Just nu sitter jag på friskis och ska snart köra ett medelpass. Pojken min hämtar mig efter passet och ikväll sover vi hos honom :)

 

 


2 februari

Efter skolan igår gick jag till friskis och körde ett medelpass! Tobbe hämtade mig när passet var slut och då åkte vi hem till mig och slängde i oss mat och så duschade och fixade jag mig lite fort. Följde sedan med tobbe och pinky in till stan igen, och efter några ärenden släppte de av mig vid filmstaden. Där mötte jag upp Anna, Amanda och Sara så gick vi och på bio och såg filmen Ego, bra och rolig film! Somnade tillslut bredvid min finaste, så det var en riktigt bra fredag!

 


RSS 2.0