28 mars

Efter en jobbig och jävligt seg skoldag igår köpte jag med mig paussallad till friskis som jag åt innan jag sedan körde ett köttigt spinningpass! Därefter hämtade Tobbe mig så åkte vi direkt på släktkalas, himla trevligt. Vi åkte sen hem till Tobbe och kollade på "The Following" innan vi somnade. Är i skolan nu, slutar kvart över 3 och efter skolan blir det jobb på Dynamo med Fanny!

 


26 mars

Blev kebab till lunch med mina hungriga flickor förut, så himla mumsigt! Sitter nu på en religionslektion och gör inte ett smack, vilket jag inte har gjort på hela dagen heller. Vill hem nu, men när vi slutar nu snart ska jag köra ett intervall/flex pass med Lovisa på friskis! Men sen ska jag banne mig hem och slänga mig i soffan.

 


25 mars

Sov hos min kärlek inatt. Idag åkte jag in till stan med Lovisa och körde ett medelpass på friskis 12-13, riktigt skönt! Tobias och jag firar 16 månader tillsammans idag, så han kommer hit senare och planerna är att ta det lugnt, mysa och äta våfflor (det är ju faktiskt också trots allt våffeldagen idag).

 


25 mars

Min fredag var riktigt lugn, myste hemma med familj och pojkvän! Lördagen däremot blev allt annat än lugn haha. Vi var ett gäng som började hemma hos Ida där vi förkrökade innan vi sedan drog oss bort till klippan. I klippan bjöds det på god mat, bra underhållning, himla bra musik och ett grymt sällskap! Hade riktigt kul till en början, men i slutet blev det allt för mycket alkohol för min del hihoha. Vaknade upp igår och mådde verkligen som jag förtjänade. Tobbe och jag låg i soffan exakt hela dagen, och på kvällen köpte vi pizza och kebab, så jävla gott!!

 


21 mars

Hade sovmorgon igår och i skolan lagade vi i klassen skaldjursbuffé som vi sedan åt tillsammans och så drack vi olika viner till det. Det var riktigt gott och trevligt! När vi slutade runt halv 7 drog jag till friskis och körde ett riktigt jobbigt medelpass! Åkte sedan hem till min älskling där jag sov inatt. Är i skolan nu, har projekt men vi har typ inget att göra hihi. Slutar kvart över 3 och då ska jag till friskis och köra spinning!

 

 

 


21 mars

Spenderade min studiedag med Tobbe som stannade hemma från jobbet pga sjukdom. Vi bakade chokladmuffins som blev så jäkla goda och sedan tog vi det bara lugnt! På eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp Lovisa för ett jobbigt intervall-flex pass på friskis, sååå skönt.

 


18 mars

Var bara hemma i fredags, tog det lugnt och myste med min fina Tobias. I lördags var jag med tobbe på dagen och sedan på kvällen blev det jobb i köket på Dynamo. Det var jättekul och jag trivs redan jättebra där! Fick sluta halv 2 så då tog jag bussen hem till en ganska så full o glad pojkvän. Igår låg vi i soffan hela dagen och kollade på film med Mattias, riktigt skönt! Är ledig idag och imorgon har vi studiedag. Så just nu är jag påväg in till stan och ska köra ett medelpass på friskis. Ska banne mig ta tag i träningen ordentligt nu igen!!

 


14 mars

Två bilder från dagen - cheesecake bak och bakisvänner i skolan idag.


13 mars

Gick och käkade kebab med tjejerna på lunchen i skolan idag, sååå gott! Hade religionsprov och när man var klar med det fick man sluta för dagen, himla skönt. Har fått asont i örat så ligger i soffan just nu och tycker synd om mig själv medans jag väntar på att finis Tobbe ska dyka upp.

 


13 mars

Spenderade hela min helg med min underbara pojkvän. I fredags var vi på inflyttningsfest hos Pontus och i lördags hade Tobbes mamma 50 årsfest då det bjöds på god mat & dryck, lekar och trevligt sällskap!

 


6 mars

Var i restaurangen idag i skolan och lagade mat till gästerna, himla stressig och jobbig dag. Mötte upp Lovisa efter skolan så traskade vi till friskis och körde ett jäkla svettigt spinningpass. Är påväg hem nu (helt slut som människa!!). Ska duscha, äta och sen kommer min fina pojk till mig så blir det onsdagsmys!

 


5 mars

Igår åkte jag en sväng till skolan och bakade "fejkcupcakes" med min projektgrupp, himla fina blev de allt. Vi var klara typ en kvart senare så då följde jag med min vän Sara hem till henne. Det bjöds på kaffe, matlagning och en himla massa prat, fina vän
Idag har jag varit med Kajsa på biblioteket där vi har arbetat med vårt grupparbete. Mötte sedan upp Lovisa så köpte vi med oss paussallad som vi åt på friskis innan vi sedan körde ett sjukt jobbigt intervall & flex pass. Ska hem till min pojke sen och sova där inatt, mysipysi.

 


4 mars

I lördags var Tobbe och jag först hemma hos Pinky där vi krökade och körde pingisturnering, himla kul! Sedan åkte vi till klippan där det var fest. Hade faktiskt riktigt trevligt, det var kul att träffa vänner som man inte ser så ofta längre!

 


4 mars

Hade askul i fredags! Började som sagt hemma hos Anna där vi var ett stort gäng brudar som förfestade, jättekul!! Vi drog sedan vidare till puls där vi dansade galet all night long. Underbar bussresa hem på natten med mina tre nötter, bussen gick sönder osv..

 


1 mars

Åkte till skolan och gjorde prov imorse och lyckades sedan få i mig 5 underbart goda cheesecake's som Sabina och Jennifer hade bakat och som de var snälla o bjöd oss på.. HAHAH. Gratis är gott, okej?!? Nae men helt ärligt, 5 var ingenting, jag hade lätt kunnat äta upp alla haha. Jaja, sedan vandrade jag iallafall bort till kulturkammaren och pratade med le boss, yäy jag har nämligen kirrat lite extrajobb wihooo!! Är hemma nu och käkade nyss lite curry med ris till lunch. Senare ska vi tjejer hem till Anna för taco och förkrök, och sedan blir det självklart utgång på det, kommer bli grymt. Ciaociao

 


RSS 2.0