30 maj

Var i skolan och målade klart våra lakan till flaket igår, känns så sjukt att det är så nära nu!! Därefter lunchade jag på stan med Sara, Fanny, Anna och Elvira, mycket trevligt. Gick på stan och solade gjorde vi också. Åkte hem en snabbis och sen tillbaka till stan för häng på trädgårn med mycket fina vänner!!

 


26 maj

Spenderade hela dagen i Stockholm i fredags med ett gäng människor från skolan. Vi var först på spritmuseet, och sedan besökte vi bar akademin där vi fick prova på flaring, blanda drinkar osv, riktigt kul var det!

 


19 maj

Bilder från i fredags när vi åkte hem till Julie efter skolan, la oss direkt i solen och hade det jävligt bra! Därefter blev det grillning, jacuzzibad och vin. Tobbe kom och hämtade mig, Jessica och Sara så åkte vi sedan hem till Anna i blacka.

 


16 maj

Bilder från i lördags när det var minneskonsert. En helt underbar dag med grymt väder, grym musik, grym alkohol och grymma vänner!!


15 maj

Bilder från i fredags när vi var ett gäng tjejer hemma hos Kajsa! Vi grillade i underbart väder och framåt kvällen åkte jelzin boxen fram. Kajsa och jag hamnade till slut på någon lokalfest i Vilbergen med Frida och Fanny. Himla kul kväll!!

 

 


8 maj

Har jobbat väldigt mycket på sistone, cash is king! Fanny och jag jobbade på en liten sittning igår, bästa teamet är vi. Är ledig från skolan idag och börjar inte förrän tisdag igen, så jävla gött med långledigt!! Slänger in lite randombilder hihi.

 


2 maj

Hade en riktigt trevlig Valborg! Började hemma hos Angelica där vi var ett gäng som grillade och drack. Därefter fick vi skjuts till klippan där det var fest, var himla kul att träffa gamla vänner som man aldrig annars träffar! Vaknade och mådde oförväntat bra igår! Tobbe och jag köpte bakismat som vi tryckte i oss lite snabbt på busshållplatsen o i Pinkys bil sådär lite asfort påväg in till stan hah. Kollade på maj tåget med dom två herrarna och sen fick jag skjuts direkt till jobbet. Det var rockkväll igår så det var väldigt lugnt på matfronten och därför fick jag sluta redan vid 10, skönt!

 


RSS 2.0