27 december

Sitter på bussen påväg in till stan med Lovisa nu. Vi ska kika lite på mellandagsrean och köra ett medelpass på friskis, känner att det behövs!


26 december

Igår fick jag skjuts av broder hem till jessicas syster Elin där vi var ett litet gäng och krökade och spelade spel hela kvällen. Jag hade riktigt trevligt! Pinky var snäll och ställde upp som taxi inatt och jag var hemma runt 3. Så sjukt tomt att krypa ner i en tom säng och nästan ännu värre att vakna upp utan sin andra halva bredvid sig, allt känns så jävla tomt.


25 december

Idag fyller världens bästa mamma år, grattisgrattisgrattis!! <3

Tobias sov hos mig inatt och idag gick vi upp tidigt för att hinna umgås. Imorgon flyger han nämligen till USA där han ska spendera lite mer än 3 veckor. Nu har han åkt hem och det var inte alls kul att säga hej då till honom, tårarna rann ner för mina kinder. Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag kommer sakna den skrutten! Han är mitt allt, min pojkvän, min allra bästa vän och min andra halva.


24 december

Vaknade upp bredvid min underbara pojkvän igår morse då det var julaftonsmorgon!! Vi bytte julklappar med varandra som vi öppnade i sängen, världens finaste pojkvän har jag! Sedan vinkade jag av honom då han skulle fira jul med sin släkt och jag med min. Därefter åkte vi ner till Småland, först till farmor och sen till kusinerna. Åt en massa god mat, fick julklappar, kollade Kalle anka osv. När vi kom hem på kvällen så väntade ännu mer julklappar på att få öppnas! Tobias och Johanna kom även till oss och vi allihopa avslutade julaftonskvällen i soffan framför "tomten är far till alla barn". En perfekt julafton.


21 december

Idag har dagen bestått utav julbord på löfstad slott med familjen och pappas anställda. Därefter åkte tobbe, lovisa och jag in till stan för sista julshoppingen! Skönt att äntligen ha den klar. Nu är jag och älsklingen hemma hos honom, fredagsmys står på schemat!


20 december

Igår kan man säga att mitt jullov började (för jag tänker inte gå på julavslutningen som de har satt mellan kl 14-15 på fredag!). Var hemma och gjorde klart några uppgifter och på eftermiddagen hämtade Tobias mig efter jobbet så åkte vi in till stan o käkade, mysigt! Nu sitter jag på tåget påväg hem, har vart på friskis och kört ett styrka/medelpass, den ni!! Nu ska jag hem, duscha, äta och bara ta det allmänt lugnt! Ciao


Party

I lördags firade vi som sagt Julie. Hade en riktigt bra kväll med tjejerna! Åt god mat, körde beerpong och bara hade det allmänt trevligt. Blev lite för mycket av det goda och i söndags mådde jag som jag förtjänade.


Sinister

Vi blev några fler på bion igår. Tobbe, Lovisa, Anton, Johanna och jag åkte in till Linköping där vi såg Sinister på bio. Usch så förbaskat rädd jag var genom exakt hela filmen, eller det var vi nog allihopa tror jag haha! Jag hade en riktigt trevlig kväll iallafall! Vaknade för en stund sen, själv. Tobbe är iväg o jobbar men kommer tillbaka hit en sväng så att vi hinner umgås lite innan kvällen. För ikväll ska vi tjejer fira Julie som blir 18 imorgon! Förkrök och käk hos henne och sedan blir det förmodligen utgång på det!


14-12-12

Igår efter skolan körde jag ett medelpass på friskis innan jag tog bussen hem. Passade även på att göra klart en uppgift, för då fick man nämligen ledigt idag. Otroligt skönt att kunna sova och ligga kvar i sin varma säng precis hur länge man vill, speciellt när det är kallt ute! Mysfredag med min andra halva står på schemat idag, lovely. Förmodligen blir det bio och kanske käk, får se hur det blir helt enkelt.


Tuesday

I fredags hade Tobias och jag myskväll hemma hos mig med min familj. I lördags jobbade Anna och jag på en 50års fest i Norsholm och tjänade lite snabba pengar. Därefter åkte jag och Tobias på inflyttningsfest i blacka, helt ok kväll! Denna vecka har gått riktigt fort, idag är det redan torsdag igen. Igår var jag ledig, var på begravning med Tobias och det var riktigt fint. Har spenderat rätt mycket tid med min älskling den här veckan, och vi har haft det så himla jättemysigt! Världens finaste kille har jag <3
 

Once upon a time, a few mistakes ago

Kollade på hockey med min älskling igår, Vita Hästen - Mjölby, och sedan åkte vi hem till han och sov där. Idag hade jag sovmorgon, så jag vaknade upp i en tom säng och åkte sedan till stan för en redovisning. Efter skolan blev det fikamys på stan med Sara, Jessica & Jenka. Fick världens godaste mat när jag kom hem, kålpudding i mitt hjärta. Ska sova själv inatt, för min man är full och jag är lat. Senast jag sov utan honom var när jag var i Italien om jag minns rätt, så vi får se hur detta går!  
 
 
 

Last weekend

Tänkte bara lägga upp lite bilder och berätta om förra helgen då jag hade så jävla kul med min finis pojkvän och mina underbara vänner! På fredagen var vi ett litet gäng hemma hos Fannys bror och förade och sedan drog vi ut på krogen. Jag hade en helt grymt jävla bra kväll, eller det tror jag vi allihopa hade! På lördagen blev det förkrök hemma hos Rickard innan vi sedan fick skjuts till Flygeln där vi kollade på konsert när Sabaton spelade. Det var inte riktigt min och Tobbes musiksmak, så efter några timmar drog vi vidare hem till Elvira där det var lite fest. Tobbe och jag fick sedan skjuts hem till han. En bra kväll det också alltså!
 

HELVETES SKIT DAG

Den här dagen kan gå och dö, på riktigt. En jävla skitdag i skolan med människor som uppför sig som skit. Tar bussen till friskis & svettis för att jag hade tänkt o köra dubbelpass. Men självklart är bussJÄVELN sen! Jag får stå ute i snöstormen i hundra år + att jag kommer försent till första passet och missar det. Slår vad om att bussen kör i diket på vägen hem sen! Men vad gör det liksom?
/ En lagom arg tjej


RSS 2.0