äre måndag så äre

väldigt skön och rolig dag har det varit! började med att vi började skolan vid halv tio, och då hade alla vi hotell & restaurang + bageri-ettorna en så kallad gemensamhetsdag med treorna i folkparken. dom hade hittat på en massa knasiga lekar som vi skulle köra, riktigt kul att kolla på var det! avslutades med tacos och kladdkaka som dom hade gjort, smaskens! vi slutade runt halv ett och då blev det stan med sara, jessica, stoffe, måns och marcus en stund. jag, sara och jessica tog pendeln hem till sara sen och där påbörjade vi operation-saras hår som pågick i ca 5 timmar! ett tag var håret totalt knall-vitt, men när vi fick i dom bruna slingorna blev det riktigt snyggt! bästa frisörerna är vi jessica :) kom hem från sara för en stund sen heh.

imorgon blir det skola från halv nio - halv tio, onödigt kan ni tänka, men måste dit eftersom jag har mentorssamtal vid elva ändå. sen ska jag antagligen vara med sara och jessica hihi!


kajsa, stoffe och sara



marcus, kajsa och fanny






måns och sara



stoffe



jessica, jag och sara



FÖRE!!!



EFTER!!!



sara och jessica

frisör för ett tag

idag har vart en riktigt skön söndag! åkte hem till sara ett tag, jag och jessica hjälpte henne att slinga håret. hon ville få bort sin gröna nyans, nu är det istället lite fläckigt och orange på en del ställen, men det blev faktiskt coolt, seriöst! imorgon efter skolan köper vi mer blonda-slingor och åker hem till henne och gör både blonda och bruna slingor, hoppas att det blir bra! annars sara måste du nog tyvärr bli brunett eller uppsöka en riktig frisör haha! åt världens godaste kladdkaka förut, bakad av moi :) kom precis ut från duschen också, så nu känner jag mig fresch igen.

bilderna är från sara!
 
bästa frisörerna är vi, noot.                                        saras snyggis-hår!

två

två bilder till från gårdagens fest, från hottemptations där ni även hittar fler!


bio-time

kom hem från bio för ett tag sen. jag, jossan, sara och matilda kände för att köra på en lugn-lördagskväll, så vi gjorde det också. vi såg på "inception" och den var bra, lite svår att förstå, påminde nästan lite om "shutter island" tyckte jag. en mysig kväll blev det iallafall, tack söt-flickorna!


sara och matilda



jag, sara, josefine och matilda



jag, matilda, sara och josefine

kvällens fulaste:
vi fyra står och ska ta kort med självutlösare, och när vi har ställt oss framför kameran kommer ett helt gäng med folk in bakom oss. då flyr vi bort från kamerans sikte och den står kvar. och killarna som kommer in springer fram till kameran och ställer sig och posar, lyckliga att ha fått vara med på kort går dom skrattande där ifrån. kvar står vi fyra och skrattar och skäms ihjäl!


hahahaha!

partaj

igår fick jag sms av sara där det stod "vi ska på fest!", jag packade väskan och åkte hem till tvillingarna, dit även rebecca kom sen. det blev lite strul, så jag och sara tog tio pendeln istället för nio. när vi väl kom dit så vart vi väldigt glada. sjöng extra högt gjorde vi, och dansade som galningar eftersom det var så sjukt länge sen förra gången! det var riktigt kul, och vi träffade nytt trevligt folk! jag sov hos dom inatt, det gjorde jesper också. blev väckt vid tjugo i tre idag, hehe najs. frukost blev det  och sen softination. hemma nu, ska äta om en stund. ikväll blir det troligen bio? med tvillingarna och kanske jossiboll!
























bilder från igår, mer får ni sen när sara har lagt in!

det är dags för fredagsmys

slapp skola idag igen. från kl nio - halv ett höll vi på med en slags tävling/uppdrag i norrköping, mitt fina lag (jag, jessica, sara, måns och marcus) vann! många grattis frukostar i caféterian blir det hädanefter. vi ett fick vi sluta och då blev det stan med tre pojkar från klassen, träffade matilda en stund också, + att vi mötte upp lina efter en stund, har saknat henne! snart blir det käk, får se om det händer något ikväll..

         

number one

nu är det inte alls pirr i magen längre när man kommer till skolan, och klassen verkar super-härlig! vi har börjat vara lite med några skit-trevliga tjejer och det är mycket lättare att prata med alla nu, första dagarna satt alla och vågade inte ens svara på lärarens frågor heh. vi har lekt en massa lekar och haft duka-finast-bord-tävling idag, känns skönt att vi gör sånt nu så här i början! vi fick sluta kl två efter att ha haft en sugrörslek, tog bussen hem och nu blir det chill. jag är den enda i min klass som ska ha tyska, det känns verkligen INTE-BRA ! ! ! :'(


en tävlings-bild från går


 
sara-igår                                                         jessica-igår



matilda, kajsa, daniel, pontus och fanny


             
sara                                                   jessica                                               kajsa


S.E.G.T

datan ville inte sammarbeta med mig förut så jag gav upp, men slänger in det här, inga bilder från dagen blir det nu, dom får ni imorgon! i skolan fick vi springa runt på stan och göra olika uppdrag, sen ytterligare lite mer information idag igen, vid två fick vi sluta. missade buss-fan med tre minuter så fick ta pendeln istället. slängde mig in i duschen när jag kom hem, sen har jag bara degat framför tv:n all night long! vädret gör mig trött, bara massa regn hela tiden. ska sova snart, tröttis är jag.



fly away

prövade kock-kläderna idag, så att det blir rätt storlek och så. rast i tre timmar, sen info och lek. slutade vid kvart över ett, så skönt! blev en snabbis på stan efteråt, bytte en tröja och köpte god glass med sara och jessica. nu ska jag bara softa hela kvällen, lägga mig tidigt ikväll också, för usch va trött jag var imorse.


jessi-katt



saaaraaa



jag - bild från hottemptations

john bauer - daga

idag var första dagen på gymnasiet. vi tre kom i samma klass, tror att nya klassen är bra också, lite svårt att säga första dagen, jag är mycket nöjd med allt - jag har gjort rätt val känns det som just nu! fick träffa mina älsklingar idag, fick fin ring av sara också, tack pälski! stanhäng efter skolan - käk på chili & wook med sara och jessica, vasaparkenhäng med sara, matilda och jessica och sen träffade vi jerre, jakob, simon, kalle x2 och pontus.



mina tre älsklingar



fin ring :)

t.r.e - från igår


jessica och lina



jag



goodbye mr nilsson

DOM ÄR HEMMA ! ! !

mina små söta favorit tvillingar är hemma från spanien nu!!! snacka om att jag är glad ! får träffa dom imorgon, sara på pendeln påväg till skolan iallafall, får se om matilda tar samma som oss, hoppas! vi ska äta på vårt favvoställe efter skolan imorgon, prataprataprata ska vi göra, alla fyra, oh fy va länge sen alla fyra var tillsammans samtidigt!

idag har jag klippt gräset (som tog hela dagen), gjort en kladdkaka, som snart ska ätas upp, och gjort lite sånt som behövs inför skolan imorgon. john bauer är min nya skola och jag hoppas att den är bra, bästa är ju att sara och jessica ska gå samma linje, om vi inte kommer i samma klass dör jag heh.


matilda och sara - bild från i vintras

är du stolt över dig själv?

vi tog bussen till dagsberg. där kollade vi på sebbes match, dagsberg - visby, och tillslut blev det sjuka 10 - 1 till dom, haha riktigt rolig match! jessica och jag gick till vasaparken där olika band/artister spelade, sen kom lina och sebbe igen. jessica och jag köpte med oss donken och vi alla gick hem till sebbe och åt det, massa prat, och sen kollade vi på fyrverkerierna genom hans köksfönster, mysigt! efter det tog vi oss sakta fram på marknaden, för sebbe hade en skadad fot så det tog åttahundra år att ta ett steg, nejdå synd om killen faktiskt. vi träffade också annat folk som vi var med lite. tolv tåget tog vi hem. ska snart bädda ner mig, sista sovmorgonen imorgon, på måndag är det skola igen!

bilder får ni imorgon!

 
exakt ett år sedan, haha fyfan va sjukt!

Ugly girls beckon to me Oh no, I don't care

igår när vi kom in till stan gick vi och kollade på när kalle baah spelade, härligt vare! vi träffade lite folk som vi stod och sjöng med. sen gick jag, jessica, lina och sebbe runt hela kvällen med olika folk, kollade lite marknad och sånt där. ingen ville åka karusell med jessica och mig så vi får hoppas att det blir ikväll istället!!

ska dra mig in mot stan med lina och jessica senare, först kolla fotboll och sen blir det augustifesten ikväll igen!


kalle baah


I'll be there


sebbe och lina

bilder från rix fm


jonna, lina och fanny


lina, john och elias


erik grönwall


erik saade


lina, john, marcus, elias och oliver








jocke, sebbe och lina


lina, jocke och sebbe


sebbe och jocke

från och med du

rix fm igår var najs. träffade gamla klasskompisar som vi var med, trevligt! elva pendeln blev det hem till jessica, där hon och jag lagade mat för vi var riktigt hungriga hihi. sen låg vi och pratade ända till klockan fyra, riktigt bra samtal! vi vill ha.. NU! :)

ska dra mig till jessica snart, sen blir det in till staden. hörs kanske ikväll med bilder!

RIX FM - FESTIVAL

ska snart om ett litet tag få skjuts till kimstad där jag ska möta upp ett gäng med tjejor, vi ska sedan ta pendeln till stan för att gå på rix fm-festivalen. lite ledsen är jag att emd inte kommer till norrköping.. just nu regnar det inte, men jag svär att vilken sekund som helst kommer det ösa ner igen! blöt kväll kommer det bli, men vad gör man inte. kram!

  

bilder från igår




























det nya












båda tröjorna är från gina tricot (som ni kanske ser), och kängorna är ifrån skopunkten.

mina ord och mina tankar

gick upp vid halv tio idag, gud hur ska jag orka när skolan börjar? vid ett kom vi fram till mormor, blev mat, lite ärenden, fika och sen hade vi det bara allmänt mysigt. sedan åkte vi hem till farmor där småkusinerna också var, och därefter blev det hemresa. mycket bil-åkande idag, men det är de värt! vi kom hem vid nio, har bara duschat och suttit här, snart blir det slagg. imorgon är det rix fm som gäller, vi hörs då!

jag tänkte lägga upp bilder från dagen och även på mina inköp ifrån gårdagen, men sitter vid fel data och orkar inte förflytta mig, så dom kommer imorgon istället.. håll utkik efter dom! ;)


Men kärleken finns där en gång Bygg något vackert som krossar allt



sov till halv två idag, hade nog sovit ännu längre om inte mamma hade väckt mig. har typ legat död hela dagen, bara regn, åska och en massa rusk! vart är solen när den behövs? jag och lovisa följde med mamma till ingelstad, ett par kängor och två tröjor blev det, tack mami! imorgon blir det smålands-besök, länge sen nu så ska bli kul.

 
hallå kom hem nu, saknar er två som bara den! :'(

i'm calling out to you again

sjukt trött var jag igår, så tror att jag somnade runt halv tolv-tolv, och jag lovar er att jag verkligen behövde det! degade idag på dagen och sen åkte jag och lillasyster in till staden. en tröja, ett par sköna sov-shorts och två par trosor blev mina köp today. vi avslutade med en glarre på donken, mysig dag! kom typ nyss hem, ska ner mot tv:n nu snart tror jag.











grattis ebba

måste säga grattis i efterskott till ebbiludi som fyllde 16 år igår, grattisgrattisgrattis! :D <3


jag och ebba - gammal bild

helt fucking amazing!!!

keep it loud i linköping igår då, det var så jäkla bra! hängde med mycket folk som man inte träffat på ett tag, riktigt kul. Oskar Linnros och Lazee, fyfan vilka killar!!! bästa kvällen på länge, det var så jävla kul. vill bara spola tillbaka tiden till igår när vi stod där nästan längst fram och hoppade och skrek med händerna i luften och var så äckligt svettiga, älskar den där känslan man får då också när man har så kul! vårt gäng hängde bakom scenen och roppade på Oskar, tror ni inte att han kommer?! JA, han gjorde det så vi skakade hand genom gallret och simon bjöd på marlboro (hans låt) hihi. sedan kommer Lazees bror ut, och han kramade oss! en helt underbar kväll!

efter festivalen kom anton och hämtade oss vid klockan ett, han skjutsade hem oss tre till matilda och där befann sig jesper. vi satt mest och snackade och kollade lite tv. sedan blev det sängen. vid tolv idag åkte vi fyra till stan med matildas mamma, dom köpte lite saker inför deras resa till spanien som sker idag! kommer sakna matilda som bara den alltså, lämna mig inte :'( ses om en vecka, love u babe!

massa bilder från igår!

oskar linnros


oskar linnros


oskar linnros


oskar linnros


pontus


elin och fanny


jeremias, jocke och marcus


david och jessica


matilda och sebastian


pontus och matilda


kalle, jeremias, simon och petter


lazees bror


oskar linnros


lazee


jessica och matilda


massa folk - bland annat kalle, jakob, petter, jeremias och thato


lazee


lazee


lazee


kalle, matilda, petter, simon och marcus


marcus och simon


jocke, john och kalle


lazee


massa folk!

keep it loud

jag, jessica och petter sov hos matilda inatt, vi somnade runt 5-6 tror jag? drog till blacka ett slag idag, sen hem. har käkat och just nu håller jag på att fixa mig. ska dra mig mot kimstad om en stund, sedan till linköping på keep it loud med grabbarna. vi taggar!

två bilder från igår

jessica


matilda och petter

Don't Stop Believin'

spontana som vi är valde vi vid halv elva att ta pendeln in till stan istället. så jag matilda, jessica, rebecca och kalle tog pendeln in till stan och mötte upp petter, fabian och simon. blev lite häng i city, riktigt kul att träffa pojkarna igen! ett pendeln hem blev det. jessica och jag följde med matilda hem och vi sover här inatt. just nu sitter vi på hennes altan och chillar med petter som precis kom hit. massa oskar linnros och annat smaskens lyssnar vi på, vi taggar till keep it loud imorgon i linköping, dit vi ska dra med grabbarna. innan har vi en del att hinna med, så vi får se hur det går med det.


petter, matilda, rebecca, kalle och simon



petter, matilda, rebecca och simon



kalle, fabian, petter och matilda



jag och petter



kalle, jessica och matilda


sara nilsson !

det ringde nyss i min mobil, displayen visade "sara nilsson". snacka om att jag blev jävligt förvånad och världens gladaste person!!! hon sitter på balkongen i spanien med crillert och kollar på när det blixtrar just nu, hade vart fint väder alla dagar förutom idag sa hon. miss u soo much bästa du, vi ses om ca 9 dagar ♥ ! anton ska snart skjutsa mig och matilda till blacka, om hon bara kan unna sig ett litet samtal snart?! ska möta upp jessica, kanske petter och kalle också I think, får se vart vi hamnar.


me and sara


"ikväll ska jag träffa matilda och jessica, kanske även dom saknade boysen också, hoppas!" bullshit :)






blev inget träffa tjejer och killar ikväll, dom är så fail och tror fel och då blir allt fel hihi. grillade med la familia på kvällen sen har jag bara suttit vid datan. rätt skön kväll iallafall, sjukt sugen på nått gott, ovanligt nej ! får se om jag orkar göra nått åt saken lite senare. annars så blir det väl sängen om en stund (någon timma eller så). imorgon ska jag iallafall träffa tjejerna, då kanske killarna också får se, matilda jobbar ju inte dagen efter så allt kommer bli mycket lättare då, får vi hoppas! hihi


så jävla bra tjejer!

för alla tillfällen

gick upp vid halv två idag, ohnej för sent. käkade frulle och sedan har jag suttit på gräsklipparen i stort sett hela dagen, en paus blev det, tack gode gud. det tar dyng lång tid att klippa allt gräs ju, men nu är det finito! kom precis ut från duschen, ska dra mig mot tv:n och chillidilla lite tror jag. ikväll ska jag träffa matilda och jessica, kanske även dom saknade boysen också, hoppas!


tre bilder ifrån skolavslutningen och balen.

12 augusti

mötte upp matilda och jessica vid halv sju och tog pendeln in till stan. vi fikade på espresso house, massa snack blev det eftersom det var ett par dagar sen vi sågs sist. sedan tog vi en promenad och satte oss i en park, där det hände massa konstigt.. en tjej hoppade på sin pojkvän och dom låg och slogs på riktigt i gräset?! en liten pojke och hans ännu mindre lillebror badade med kläderna på i en damm, medans deras tjejkompis gick och slog med en pinne efter dom och ena pojken skrek "bajskorv" och skvätte vatten på henne haha, knasigt alltså. sen gick vi till donken köpte cola och sen gick vi och kollade på en teater, där dom även spelade musik, riktigt mysigt! vi tog elva pendeln hem.

matilda har varit mest random denna kvällen kan jag lova.. funderingar som hon hade: vad skulle ni göra om ni skulle få se eran mammas huvud i det där trädet, och hennes huvud skulle vara 20x större än hennes riktiga, sen skulle hon ha värsta stora leéndet också?!?! vad skulle ni göra om eran mamma skulle komma upp ur den där soptunnan som står där borta?!?! många mamma - funderingar hade hon faktiskt denna kväll! HAHAHA


jessica och matilda


matilda och jessica


jessica, matilda och jag


matilda, jessica och jag - tre.. två.. ett !


fyfan va vi taggade inför hoppbilden..


en ganska så misslyckad "hoppbild"


jessica och matilda


fira-bella-dag

städade huset och handlade inför kvällen igår på dagen, vid halv åtta kom hela tjej-gänget (ebba, jonna, rebecca, disa, fanny och lina) det var min tur att bli firad! det blev tacos och en massa snack, sen ville dom att jag skulle öppna paketen.. redan när dom gav mig påsen fick jag mig en tanke "här får du en grej du inte hade väntat dig!". sedan när jag fick det porriga kortet, det gjorde ju inte saken mycket svårare hihi.. när jag slutligen kom till det avlånga paketet, "vänta bella, vi måste hämta våra kameror" dom sprang iväg, och när dom kom tillbaka så kunde skrattet inte hålla sig undan längre. ni får själva lista ut vad det var jag fick, för det tänker jag inte skriva här, hahahaha! vi dog iallafall av skratt när lina fick den att fungera, så jävla ful (guldig), haha! sen blev det bellas speciallare - kladdkaka, och därefter film - summer's blood! alla förutom lina och jonna åkte hem, dom stannade kvar hos mig tötisarna. vi kollade på rosa och vid fyra blev det sängen. gick upp vid halv tolv, jag skulle till tandis så dom åkte hem. inga hål och jag fick en massa beröm hihi.

aså ni är verkligen så sjuka, men ändå så jävla bäst, love u girls!  

disa, fanny, rebecca, lina, jonna och ebba


söta trosor


örhängen + armband - sniggt!





the dirty bag

we have a birthday-girl in our house today

lillsyrran fyller hela 13 år idag, grattisgrattis! stor börjar du bli nu ju. huset bjöd på riktigt god mat, lax, mm I love it. nyss tårta hihi smaskens. skulle träffat matilda och jessica, men blev too late, vi kör på onsdag istället!

två bilder från förra året, haha sött!

jag och bästa lillasyster


en bild på hela syskonligan hihi

söndag

kom precis hem från fanny, anton har vart min taxi-driver this night, thank u brusch! det var fanny, ebba, jonna och jag som hade lite söndagsmys den här kvällen. fanny bjöd på kladdkaka och den var übergod - ebba och jag, vi är kladdkaks lovers. white chicks såg vi även på, riktigt härlig film det där! tog mig en långpromenad innan jag åkte hem till fanny, regnet ville inget annat.
mysig kväll iallafall, love u girls! ♥

kameran lämnades hemma ikväll, så inga bilder blev det.

inte nyaste bilden direkt jag hittade på oss hihi - fanny, ebba, jonna och jag

Hands up and suddenly, We all got our hands up, No control of my body..



puss på kvällen. onödig tripp till stan, men hann vara med om en del ändå. doooog på pendeln, blev skitskrämd och alla boys skrattade åt mig, lämnad i sticket utav mina vänner då också, så där stod jag själv. oh så fult när jag tänker på det såhär i efterhand, haha måste nästan skratta lite för att det var så fult hihi. * skratt skratt *.

den här bilden får det bli, bara för att koppen fyller år idag, grattis hörrö!

gammal bild på mig, matilda och jakob/koppen, haha vi är allt för roliga ibland.

@ matildas place

klippt gräset klart och gjorde en kladdkaka, det gjorde jag innan jag åkte hem till matilda. skulle åkt på fest med rasmus och hans kompisar, men som vanligt.... HAHA fyfan. jesper kom nyss med ett annat alternativ, men nae bella är för feg hihi (a) sorry alltså. så nu sitter jag, matilda, jesper och challe här hemma hos matilda, boysen förkrökar och drar snart ut på krogen och vi sitter troligen kvar här. ae det där lät förjävligt faktiskt, matilda vi måste göra nått åt saken ?!?!?!? vi får se vart vi hamnar senare haha, PUSSS.

sa förresten hejdå till sara förut innan hon åkte till crille, hon sticker till spanien imorgon i två hela veckor och kommer hem dagen innan skolan börjar! gonna miss you my babe, hare jävla bäst nu så ses vi när du kommer hem!


hihi sötis <3


två nya

här kommer två bilder på mina inköp idag, två nya tröjor från monki - för endast 100kr!





sunny holiday

ovanligt att vi missade pendeln som vi hade planerat att ta in till stan haha. men när jag, matilda och jessica väl var inne i stan gick vi och åt godaste på chili & wook, mycket snack blev det där. sen blev det även en runda, checka lite nytt fräscht, bytte en bh och köpte två tröjor på rean. sedan blev det en fika, chokladboll.. ovanligt? -nej. även mycket snack där blev det. vi dog verkligen när vi fick ett sms, ni skulle sett jessicas min, ha-ha-ha roligaste på länge! vid fem åkte vi hem, har bara chillat hemma, har precis ätit grillat. senare ska jag troligen träffa tjejerna igen!


matilda och jessica



jag och matilda-bild från jessicas blogg!



matilda

- skulle vilja se dig på en scen och rocka med en gitarr, shaka på huvudet sådär du vet.





nu blir det sängen, vilken sekund som helst iallafall. ska upp tidigt imorgon (halv 11), hahah tidigt för min del faktiskt. blir lunch med tjejerna, om matilda nilsson kan ta sig ur sängen i tid för en gångs skull ! HAHA. känner att jag är alldeles för trött för att sitta här, kolla bara på rubriken, jag asgarvar åt det? ae godnatt!


hemma igen

när jag kom hem vid sex igår köttade jag verkligen gräsmattan kan jag lova, tog alla svängar i minst 200 km hihihi! vid nio var jag klar, TRE fucking timmar satt jag där och filurade *aplåder-aplåder*. sedan packade jag min bag och tog moppen hem till jonna, där även lina och fanny var. dom lagade mat medans jag fräschade till mig lite hah. middagen satt göttans i magen och efter den blev det film "bombay dreams" och svull. en film till fick det bli innan vi gick och la oss, runt tre-fyra nångång somnade vi i samma säng, MYSIGT! vaknade vid tolv idag, solen sken så vi har softat i jonnas softigaste pool hela dagen, eller jag iallafall, dom andra trivdes bäst på land haha. fanny drog till stallet och på träning. vi duschade, kollade på tv och sedan blev det en tur med mopparna för att lata vi inte orkade laga mat och vi ville köpa pizza. sedan har vi bara legat döda framför tv:n hela kvällen, sett på "ghost whisperer", så sorgligt nu ju.. kom hem vid tio förut, nu blir det datan hela kvällen!





fanny, lina och jonna


vår specialé


jonniludi och liniludi


älskar filmen, fyfan va vi dog!


jonna, lina och fanny





lina


lina


hos sara och matilda

igår kväll blev det utebio (bröllopsfotografen) med jessica, sara, matilda och två saknade vänner vid namn jakob och jeremias, riktigt mysigt och kul! innan blev vi vittnen till ett bilrån. haha lite fult var det faktiskt, hans eget fel också tycker jag! polisen kom snabbare än pizzan i det här fallet iallafall, typ fem minuter efter rånet rusade den förbi oss. efter bion följde jag med tvillingarna hem, vi kollade på skräckis och sen somnade vi i mysrummet. vaknade halv tre, sprang ut för solen sken så härligt, länge sen ju! låg och solade ett tag sen en mys-fika. ska snart åka hem nu, måste klippa gräset ! ! ! hihihi. vi hörs ikväll.







GrattisGrattisGrattis ! ! !

la-lala-lala min bror har tagit körkort idag, hurrahurrahurra! fanken inte trodde jag att du hade blivit så stor redan... men 18 år och idag tog du körkort, grattis anton! nu är det du som får bli min egna nya lilla taxi-chafför, bara så du vet hihi ♥


anton-en old pic

de är så det ska vara

igår åkte jag och jessica hem till vår saknade vän matilda på kvällen, lite senare kom även andra saknade vänner hem till henne. det blev lite altan-mys fram till klockan två någon gång tror jag, då åkte grabbsen hem. vi laddade när skräckisen "the amityville horror" men när vi hade bäddat ner oss var klockan tre och vi ville sova istället. idag när sara kom hem fixade vi oss, och efter att ha missat en buss (som vanligt!) och ruschat till pendeln på tio minuter kom vi fram till staden med rosiga kinder. vi kände att idag var en såndär fika-dag på vårt älsklings-fik, där våra chokladbollar finns, så det fick det bli också! kom hem runt halv sju, och jag har precis käkat grillat najs!

PICS

kalle och marcus - kaffe och tandborste


matilda och jessica


kalle och petter


vårt mysiga sovplace


matilda och jessica





min saknade girliiiie

min helg

i fredags när jag kom hem var det bara att börja fixa sig, för det var party som gällde. vid halv åtta åkte jessica, lisa, lina, emilia, emma, evelina, elin, rebecca, julia, robbin och jag in till staden. sedan fortsatte vi mot smedby hem till johan. kul kväll tyckte jag att det blev, sura miner när vi fick sitta i regnet och vänta på en buss och inte fick vårt donken-käk som vi så gärna ville ha. istället fick jessica, lisa och jag laga tacos när vi kom hem till jessica, vid två ungefär. lisa åkte hem på lördagen. jag skulle skryta till jessica genom att göra min "jättekladdiga och goda" kladdkaka, men den blev ju som den blev. vår efterlängtade tjej sara kom till oss lite senare, på kvällen såg vi på "sex and the city 2" och åt gott. sen fick jag sitta och kolla på skräckfilmen "sorority row" helt själv för mina kompisar är så fega, men mot slutet vågade dom komma in i rummet igen. vi somnade vid sex imorse, BRA ! vaknade halv två, kaffe och film, sen hem.

bilder från festen

percy, ludde, anton och timmie


ludde och andreas


tre boys


ludde, anton, robbin


evelina, ludde, anton, robbin, jessica, rebecca, julia och elin


jessica, lisa och julia


cecilia, johanna och ebba


percy, lina och julia


emilia och lisa


lina och elin


två tjejer - rasmus och ludde


erik, percy och fille


emilia, lina och lisa

två bilder från jessicas-place




sara och jessica

bilder från kryssningen


anton



lovisa, pappa och anton



bild från sea-life



bild från sea-life



bild från Linnanmäki



bild från Linnanmäki







lovisa



me



RSS 2.0