Say to me, this one's a fighter

har serverat i restaurangen hela eftermiddagen/kvällen, började 2 idag och slutade vid nu ikväll 10 - vi hade kvällsundervisning. nu är jag så jävla trött i huvudet så det finns inte. fattar inte hur jag ska klara av morgondagen? först skola från 8 till halv 4, sen ska jag direkt till stjärnkrogen där jag ska jobba från 4 till 10 - jag kommer vara död när jag kommer hem! kom precis ut från duschen och nu ska jag banne mig sova, godnatt!


              

Every little thing she does is magic

gick aldrig och la mig i min egna säng igår, söt pojken tobias kom istället hit vid halv 11  och hämtade mig, så åkte vi hem till han och sov. fina du! idag har jag haft teori i serveringen hela dagen. efter skolan gick jag på mattestugan med fanny och sara till klockan 5, grymma vi är råååå. åkte sedan raka vägen hem till min plutt. han följde med hem hit en sväng och åkte hem för ungefär en timma sen. känns jobbigt att somna utan honom nu när han säger att mitt rum spökar och grejer hah! aja ska säkert gå bra ändå. kom precis ut ur duschen och nu ska jag njuta av att jag har fetaste sovmorgonen imorgon, bye!

With open arms still I couldn't see

i lördags började vi tjejer hemma hos emil i norsholm. tog sedan tåget mot stan vid elva där vi mötte upp jessica, sedan åkte vi hem till elvira där många andra fina vänner var! hade en mycket trevlig kväll, och somnade tillslut bredvid söt pojken. söndagen var en väldigt mycket bakis och seg dag hemma. tobbe hämtade mig på kvällen så sov jag där inatt. idag har vart världens tråkigaste dag, både eng B och matte B. vart i stan med mamma och lovisa en sväng idag också. nu ska jag sova, hejdooo!


bilder från hottemptations!


never say never

efter skolan igår gick jag och lunchade med sötisarna kajsa och anna på fräcka fröken. tog tåget till kimstad och där blev jag hämtad av min fina pojke. vi åkte hem till mig en sväng och softade framför tvn några timmar. på kvällen åkte jag hem till anna i krokek. spenderade kvällen med ett himla härligt gäng tjejer. spelade spel, skrattade tills våra magar krampade, rökte vattenpipa och bara hade det mysigt. jag och kajsa sov kvar där inatt. idag har vi softat till tusen i hennes säng framför vänner hela dagen. är hemma nu, har käkat o duschat så straxt åker jag hem till mina fina vänner sara och matilda, clara och ida kommer även dit. får se vad denna kväll har att bjuda på! pusss






imorgon är det fredag, mhhhhhhh

haft en dunderskön dag med en massa softande. ska bara se film i skolan imorgon och sen slutar vi kvart över elva, sen helg.. så jävla skönt!! godnatt

23 november

efter skolan gick jag och sara ner till tildis på hennes praktikplats. sara fick håret klippt och jag fick en härlig shampoonering. därefter drog vi tre ner på stan för en väldigt sen lunch på paus, ni är så himla bra!! nu väntar jag på tobbe som borde komma vilken minut som helst, vi hörs!

Hands up high we burn it up the sky

sitter i skolan just nu, käkade nyss frullis med anna. sov som sagt hos tobbe inatt, han är en riktigt fin kille. skönt med lite sovmorgon också kan jag lova heh. nä nu måste jag göra klart den roliga uppgiften om antiken, slutar ju trots allt kvart över elva sen. hejdooo.

 
bild från i lördags, grymt bra tjejer det där!

She doesn't mind

idag har det vart en lång och jobbig skoldag som aldrig ville ta slut. är hemma nu o har käkat & duschat, ska straxt ta bussen hem till söt tobbe. sover där inatt så hörs imorgon förmodligen, puss!


And you don't look back, not for anything.




har myst framför tvn med min familj denna kväll med bra program och gottigheter, nu kallar John Blund så vi hörs. natti


You get confused and then you fade away

haft en riktigt bra helg. i fredags var jag med tobbe och hans kompisar i blacka, chillkrök som avslutades med en favorit i repris - 2 timmars lång promenad till kimstad. var i skolan i lördags (hur död som helst), bakade julgodis när skolan hade öppet hus. när vi slutade åkte jag hem till tobbe igen. kvällen spenderades tillsammans med mina fina vänner. rätt sent åkte vi hem till petter och krökade, riktigt trevligt! snällis tobbe hämtade mig sen, och efter en sväng till stan åkte vi hem till han och sov. har vart hur död som helst hela dagen, har fått alldeles för lite sömn denna helg hahah.

Night turns to whatever we want

spenderade eftermiddagen & kvällen hemma hos söt tobbe igår, sov där inatt också. denna dag har vart så jävla tråkig. har fetaste huvudvärken right now. kom precis upp ur världens härligaste bad, nu ska jag sova för jag känner mig så jävla död. hejdoooo



tell me that you've changed

nu har jag badat i tusen år, skönt som in i bomben. älskar landet. fick precis bondigaste smset av min bondiga "granne" david också som gjorde min kväll, hahah. "Tjena! Står en kalv nere vid vägen, ensam!". min papi är ute och räddar den stackars ensamma kalven nu hih. nä dags att bädda ner sig och sova, natti hörrni!

Shows that I ain't gonna stand shit

kött. skära kött. steka kött. massa kött. blåbärs parfait. ungefär vad jag gjorde i skolan idag. har gjort ingenting sen jag kom hem, skönt ska ni veta. men nu ska jag ta ett lång, varmt & skönt bad. hejs.


             

Everybody taking different sides

säger godnatt nu. ser verkligen inte fram emot en lång & jobbig dag i restaurangen imorgon, men sånt man får leva med. natti





Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig


bästa håkan ♥


A-W-E-S-O-M-E!

jag fick godkänt på mitt jävla matteprov, det måste ju vara ett skämt haha. var bara 1 poäng ifrån VG också, vafan händer egentligen. han där uppe måste tycka om mig väldigt mycket eller nått liknande hihohahe. sitter här med mina två matte nördar på matten och pimpar datorerna. har inte gjort någonting som vi ska göra, ups. måste nog skärpa oss nu, hejs.



är typ så här glad nu hahah


It's when you cry it all ends

haft en riktigt skön och mysig helg. var länge sen en helg var så lugn haha, men jag tror att det kanske behövdes! har umgåtts himla mycket med tobbe hela helgen, han är fin. igårkväll träffade jag även vännerna en sväng, misslyckat men ändå kul på sitt sätt. hela dagen har jag ägnat åt lite pluggande (dvs. somnat osv) och även firat farsgubben på pappornas dag hih. skola imorgon, ångest. hejs



jag saknar dig, väldigt mycket.


Will we feel the same or let it be?

haft en rätt soft dag. till min stora förvåning så tror jag även att provet gick rätt bra, kändes så iallafall. ska slå på en filmis nu hade jag tänkt och försöka somna till den. slutar 11 imorgon vilket är väldigt uppskattat! hejs






tänkte tankar jag aldrig tänkt

tillbaka till verkligheten. hade engelska b och matte b hela dagen idag. satt i flera timmar och pluggade matte med johanna igår till provet som jag hade idag. men det gick rent åt helvete ändå, härliiigt!. blir så himla sur på skit helveteTTT ! håller på att nöta in ännu mer tjafffs i huvudet nu, har nämligen naturkunskapsprov imorgon. om jag får ig på det, då blir jag fan sur alltså haha!
fml, bye. 


             

Att skaffa status eller bli förlorare

har precis duschat, känner mig som en ny bella igen heheh. hade en riktigt mysig fredag igår! taggar inför kvällen med kapten röd på högsta volym! ska fixa mig nu och sen dra iväg på krök. ikväll blir det röjjj till kapten röd i blacka, hoppas på en grym kväll! puss


 
                                                               
två bilder från katten


Regrets and mistakes

vaken nu, sitter här vid datan och käkar frulle heheh. ska snart ta en lång skön dusch och sedan får vi se vad jag hittar på, inte bestämt ännu. öö tjarrrååååh


Det handlar om att ge sig själv en chans

vi blev ett litet gäng hemma hos hanna och kim igår. satt o krökade, spelade spel, lyssnade på musik och bara hade det trevligt. blev dock too much alkohol denna kväll , bläää. somnade tidigt imorse och vaknade väldigt sent och väldigt död i soffan idag.



I'm alive, yes and no, never stop

kom precis hem ifrån linköping, fick med lite bra saker hem. har fixat mig lite, ska till blackert senare och umgås med några tjejer. får se vart denna unga kväll leder oss, jag är iallafall TAGGAD!!! vi ses hörrni.


me right noooow.



- sa jag att jag var taggad? höhöhöh.

I see the truth in your lies

är så sjukt seg. har dött hela kvällen, så nu kan jag lika gärna fortsätta med det. slår på en film och säger godnatt, imorgon blir det förmodligen linköping med mor och syster - mysigt! nattiii



två inte allt för nyktra syskon hahah , från i somras när vi var hos steffe!


Det är världen som är sjuk

sara och jag bodde i hennes soffa hela dagen igår med en varsin data hah. framåt kvällen drog vi till blacka och käkade pizza med fille & stoffe - trevligt! sedan mötte vi upp ett gäng människor. kvällen blev inte alls som vi hade tänkt oss. långbord ute, krök, lägenhet, tv-spel, och en massa utehäng sammanfattar vår kväll bra. tog oss flera timmar att komma hem till jessica hahah. vi fyra kom hem till henne runt 5 imorse, somnade dock inte förens 6 tror jag. jessica o jag vaknade typ halv tre idag - döda. är hemma nu och har duschat osådär, UNDERBART!!!


bilder från både miggg och katten!






                                                           

                                                                                     grymma vänner jag har :')

RSS 2.0