skolan = orkar inte!

skola idag som vanligt, vi hade träning inför coper på idrotten jobbigtjobbigt. tyska sista lektionen, vet inte vad jag ska säga. jag orkar verkligen inte med tyska läraren axel, jag kan verkligen inte vara seriös, det går bara inte! 20 tyska glosor, svåra också, har vi till på fredag, usch på det. kom hem vid fyra, käkade nyss och snart ska jag åka in till linköping, dom måste skriva på lappen om prao. skriver kanske senare om jag orkar haha.

pussen

fotboll hela dagen lång.

vaknade kl halv tolv idag och då såg jag att lina hade skickat sms, hon undrade om jonna och jag ville joina och kolla på fotboll (åby-skärblacka), klart vi ville. jonna och jag tog pendeln till norrköping och därifrån tog vi bussen till åby. haha, först gick vi lite vilse men tack vare jonnas bollhörsel hittade vi till planen tillslut. matchen blev 4-1 till skärblacka tror jag. efter matchen åkte vi med hampus till skärblacka och där kollade vi på ytterligare en match. vi åkte hem med bussen halv sju och när jag kom hem duschade jag och snart ska jag käka.

pussen.

bääästa

tjabbba
ska försöka bli lite bättre på att blogga hihi.

igår var det skola som vanligt, tog år och månader innan den tog slut kändes det som. åkte hem och duschade, käkade och sen packade jag lite saker. sen skjutsade mamma mig till disa, vi satt vid datan (äckligt värre), gick till brasken och fixade svull till kvällen. disa och jag gick och mötte jonna lite efter nio, vi satt oss vid tv:n och kollade på titanic och åt svull. när vi hade kollat klart på titanic gick vi upp och bäddade och sen kollade vi på twilight. jonna somnade nästan med en gång och sen somnade jag också, så disa stängde av filmen och vi gick och la oss kvart i tre. imorse vaknade vi kl tio (disa hade ställt alarm), vi gick upp och käkade frukost. jag och jonna gick/åkte hem kl tjugo över elva för vi skulle fixa oss. när jag kom hem hade jag panik, för jag hade inte en anning om vad jag skulle ha på mig för kläder.. det är alltid lika svårt att bestämma. haha. men jag fixade mig och sen tog jag moppen tillbaka hem till disa där också jonna var. vi tog bussen till kimstad och sen fick vi vänta i tre kvart på pendeln. vi gick runt och kollade på stan och sen gick vi till ett mysigt cafe´ och käkade paj. vi åkte hem med pendeln kl sjutton och vi fick vänta i kimstad förtio minuter på bussen. jag stannade hos disa, vi kollade på scary movie 3 och gjorde lite annat. åkte hem med moppen runt nio, riktigt kallt haha. 

har inga bilder på den här datan och den andra är typ "trasig", så jag lägger in bilder när den funkar igen.

ni brudar är dom bästa! <3   


augustifesten

I onsdags tog jag, Jonna och Ebba pendeln in till stan, vi gick på stan och sen var vi med Hampe, Edin och Zako.

I torsdags åkte jag in till stan med Jonna, Disa och Fanny. Vi kollade lite på rix fm sen gick vi bara runt.

I fredags åkte vi in till stan igen, vi gick runt och kollade på marknaden i ösregn och sen snackade vi med folk. Jag följde med Jonna hem efter och sen sov jag hos henne.

I lördags åkte jag hem från Jonna kl 13:00, började fixa mig med en gång. Halv 7 åkte jag och Jonna till kimstad och därifrån tog vi pendeln till stan tillsammans med Ebba, Cissi, Johanna, Bella och Milla. Först tog vi bussen till Smedby, vi gick till ett dagis där Hampe var med sin kompis. Vi satt där och väntade en timme på Hampes andra kompisar och sen gick vi bara runt.. ett annat gäng med killar hängde med oss och hade "förkrök" i skogen. haha. Vi tog bussen in till stan igen, där var vi med massa folk. Sky köpte 10 cheese till oss på donken, så himla snällt! Vi tog 01:01 pendeln till Kimstad och där fick vi vänta till kl 01:45 på bussen. Tack för en bra dag! <3


allt och inget.

I lördags åkte Jonna, jag, hennes mamma och lillebror in till stan och kollade på bio "Sommaren med göran", den rekommenderas starkt! Direkt efter åkte vi till Crille Cidheden, där var det fest. Ebba, Cissi, Bella, Johanna, Milla och Michis följde också med dit, riktigt kul! Väldigt crazy men en riktigt rolig kväll/natt var det, vi åkte hem kl 01:00.
I söndags tog jag moppen till Jonna, vi snackade mest om festen, satt vid datan och var ute och gungade.

Första skoldagen igår då.. det var kul att träffa alla, men jag önskar verkligen att sommarlovet kunde börja om igen för nu vet jag vad jag har missat. Idag hängde Jonna med mig hem, vi satt vid datan hela tiden, busigt.. hihi

Nu ska ni få se några bilder iaf.


Fest hos cidheden!

Alla var glada, i början..

Dom allra bästa<3

.

Igår åkte jag till Jonna kl 22:00, mötte Hampe och Zako vid dagiset och sen gick vi till Jonnas hus ( dom vågade inte knacka på själva) hihi. Dom stannade i trekvart kanske sen åkte dom hem, Jonna och jag satt vid datan och snackade med Offer i mobilen, haha du är sjuk! (a) Haha jag, Julia 1 och Julia 2 hade fett kul vid tv:n.. jag var inte ett dugg trött så Jonna och jag satt på en film, hon somnade väldigt snabbt, vi stängde av filmen efter en halvtimma och somnade.

Idag gick vi upp halv 10 tror jag.. gjorde iordning oss och sen tog vi bussen in till stan. Där gick vi runt i nästan hela stan och letade efter praoplatser och hade väldigt kul! Tack vare mig fick vi äta frukost innan kl 14:00, på donken. haha... Vi tog halv 3 bussen hem till Jonna, vi snackade mest och satt lite vid datan. Jag åkte hem kl halv 6 tror jag... gjorde lite fix och satt mig vid datan.. och då frågar Jonna på msn om jag vill joina henne och Lina till blacka och kolla på fotboll, klart jag ville! Vi träffade Ebba + gänget, Hampe, Zako, Jens, Becca och Emelie.


Johanna och Cissi.

Jonna, Hampe, Zako, Emelie, Jens och Becca.

Madde, Lina och Milla

Bella och Ebba.

9 augusti

Idag fyller min lillasyster Lovisa 12 år, grattis<3


bra dagar.

I torsdags tog Jonna och jag bussen in till stan, där mötte vi upp Disa<3 Först käkade Jonna och jag på donken, Disa hade redan käkat, sen gick vi till ett cafe´  satt och pratade och hade det mys! Sen gick vi till utebion där mötte vi upp Hampus, Zako och Jakob. Vi kollade på utebion och snackade typ. Allihopa tog bussen hem efter och jag hängde med Jonna hem. Hihi, runt kl 01:00 kom Stefan, precis när jag skulle "vila"... vet inte vad vi gjorde mest flummade tror jag. Han åkte hem kl 04:30, Jonna och jag somnade kl 05:00 tror jag.

I fredags gick vi upp kl kvart över 7!!!!!!!!!!! herregud 2 timmars sömn, vi tog bussen in till stan och sen tog vi en buss från resecentrum till valdermarsvik. Vi skulle åka till Jonnas farmor. Haha, vi somnade på bussen och när vi var framme i Valdermarsvik fattade vi inte att det var sista stationen så vi satt kvar. Men sen sa han det och då gick jag av först och då stängde han dörrarna och började köra iväg, Jonna var kvar, haha jag fick värsta paniken typ xD Men sen stannade han och ut kom Jonna! När vi kom hem till Jonnas farmor sov vi till kl 16:00, då gick vi ut och solade. Sen käkade vi.. på kvällen satt vi i stugan och hade så himla kul xD Smsade och snackade i tele... PITA ,asså det var verkligen jättekul! Tror att vi somnade kl 01:00.

Idag gick vi upp kl 11:00, vi käkade frukost och sen gick vi ner till nått berg, där låg vi och stekte och badade hela dagen och sen gick vi hem och körde "bikinifotboll" haha. Vi åkte hem med Jonnas mamma kl 19:00 tror jag.


badabada!

haha, Stefan somnade! xD

pusshej♥

ifk och utebio med jonna

Igår tog Jonna och jag bussen in till stan och först kollade vi på ifk och dom vann med 5-1! Sen gick vi till utebion, benjamin button, vi gick lite vilse i början, haha vi är inte så smarta. Vi kollade väl bara på halva filmen, för vi träffade Lina och Sebbe som vi inte har träffat på hela sommaren! Hihi, sen träffade vi Ebba och Milla en liten snabbis också<3 Jag sov hos Jonna, vi somnade kl halv 7 tror jag. Idag har Jonna och jag bara tagit det soft, kollat på film, sovit och suttit vid datan.

Puss♥


Fredag och Lördag!

Igår åkte jag till Jonna kl 17:00, vi fixade oss, satt vid datan och käkade. Vid 20:25 tog vi bussen in till stan och Christoffer hängde med oss. :) Vi gick runt och gjorde ingenting.. hihi men kul var det! Sen gick vi till utebion, det var " I taket lyser stjärnorna". Vi hade ingen filt med oss men Christoffer räddade oss genom att vi fick sitta på hans jacka. När filmen var slut trodde vi att det skulle gå en buss hem kl 23:45 så vi satt där och väntade... sen trodde vi att vi hade missat bussen, men vi hade kollat på fel dag. xD Som tur va gick det en buss hem kl 00:25. Jonna och jag trodde att vi skulle hinna till donken innan bussen gick, så alla tre sprang längs gatorna. Men så träffade vi Ebba, Bella, Milla; Michis och Robin vid busshållsplatsen, så vi struntade i donken. När vi kom hem satt vi vid datan, runt kl 03:00 var jag så himla trött så jag skulle bara  "vila" mig i Jonnas säng men självklart somnade jag xD Jonna satt vid datan till kl 06:00 utan att väcka mig, hihi busig unge är va hon är! (a)


Jag och Coffe

Jonna och Coffe!

Idag blev vi väckta kl 11:00, Jonna var riktigt trött, hihi. Vi satt vid datan, gungade och lyssnade på musik. Runt kl halv 5 åkte vi till smultronstället med Jonnas familj och Olivers familj. Glass är riktigt gott! När vi kom hem till Jonna igen kom hennes kusiner och vi grillade med dom. Jag åkte hem kl 21:00, jag har duschat och nu sitter jag här.

My best friend<3

Pics från kryssningen


RSS 2.0