I'll be there when you're insecure

vilken helvetes dag, var i skolan från klockan åtta till klockan fyra. jobbat i serveringen i restaurangen hela dagen och det gick över förväntan väldigt bra för att vara första gången, och det kom också fler än två ynka gäster som tur var. smarta vänner jag har också, drar med nyckeln till mitt skåp där jag har mina saker osv.. haha! blev fika på fräcka efter skolan med tjejerna och sen en liten sväng på stan innan jag åkte hem. nu har jag duschat, jag har ätit, tagit värktabletter och nässpray, men jag är så in i nordens seg från topp till tå ändå. förkylningen och huvudvärken tar kål på mig. seee you


KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!!
haha

sebastian, jag och jessica när vi skulle visa vilka vi egentligen är, spännande resultat måste jag säga! så jävla fulaaaaa


Home is whenever I'm with you

har gått och blivit riktigt förkyld. mår inte alls bra faktiskt. drog mig till skolan idag iallafall, eftersom det var idag som vi på började vår serveringskurs. ska gå och lägga mig strax och hoppas på att vakna frisk imorgon. för det är action i restaurang björkudden imorgon, och hela 2 gäster har vi sooo far. grymt.
två bilder från nån helg sen när vi var hos twinsen och förtärde lite alkohol innan vi sedan drog vidare till trädgårn.

Jag kommer aldrig tillbaka hit igenge mig sommar igen, nu tack. alla underbart mysiga & roliga kväller som jag spenderade med mina fina vänner, ge mig. saknar det nått enormt redan och skolan har knappt börjat, haha helt jävla sjukt ju.. 

There's no point playing hard to get

jobbade hela dagen igår, tillsammans med min fina vän fanny. vi lagade mat och serverade på ett bröllop, riktigt roligt faktiskt! idag tog jag mig en lång sovmorgon vilket behövdes.. fest i fredags (som jag för övrigt hade riktigt trevligt på) + tidig uppstigning och jobb igår = väldigt utsliten människa haha! blev en sväng till gistad marknad idag, och en fräsig fransväska fick följa med hem. imorgon är första dagen som vi börjar skolan efter vårt schema, booooring.den enda bilden som jag lyckades knäppa i fredags är denna på min älskling sara. hon stod redo med sitt pick och pack för att fly landet och dra till rhodos där hon ska befinna sig en vecka nu. blev alltså en känslomässig break på festen då vi sa farväl till henne.
MISS YOU ALREADY SWEETIE!


Rest your head I'll take you high

mina två fina vänner sara och jessica sov hos mig inatt. åkte in till stan med dom + matilda och jesper för lite ärenden. hemma nu och håller på att fixa mig, ikväll blir det partaj!

My heart's a stereo that only plays for you

igår tittade solen fram och dagen bjöd på himla fint väder. så på eftermiddagen åkte milla, sara, tildis, petter och jag hem till jakob där också jeremias hängde. efter en guidad tur i hans hem åkte vi till hans bastuställe vid glan. hade en så himla mysig kväll som jag sammanfattar med jeremias uttryck "chips, öl och ett trevligt sällskap - nu kan det fan inte bli sämre! haha" &, "du är för dålig för att kasta sten". avslutade kvällen med bastu och bad i glan innan vi sedan drog oss hemåt. 

finare vänner än mina kan man inte ha! n i  ä r  b ä s t  ♥Använd deras hat som en gnista

tänkte att jag gör ett försök med bloggningen igen hehe. i tisdags började jag andra året på gymnasiet och jag tror att det här kan bli ett bra år, med tanke på vårt schema som är rätt soft heh. var på studiebesök på servera idag med båda köks-klasserna, segt men vi slutade straxt efter elva så det var skönt! imorgon ska jag in till skolan vid klockan ett på elevsamtal som varar i en ynka kvart, känns inte så väldigt lockande om jag säger så..Nu blir det en förändring, allt dåligt blir bra.

här var det inte mycket till liv inte. men jag lever som tur är. jag lever livet med mina otroligt fina vänner, och njuter så mycket som det bara går utav sommarlovet som också börjar närma sig sitt slut. helt galet, det är snart sluuuuut. ska försöka förbättra mig och även slänga in lite bilder nåndag, men lovar inget, för känns som att det kommer vara rätt dött här en period till haha! puss


förresten, grattis på födelsedagen igen lillasyster! ♥

RSS 2.0