vintertid

blev en massa soft hos tvillingarna idag igen, katten kom till oss också. vi kollade tv, pratade och käkade blåbärspaj, mys! åkte hem runt sex snåret. har softat ännu mer med film och cola hemma, najs somfan. inte vart hemma sen fredags morgon, så skönt att komma hem till familjen lite hih! sitter med datan i knät framför tv:n, trött som attan, sängen snart för min del. imorgon börjar höstlovet, det firas med fika på stan med bästa vännerna och sedan afro med clara och rebecca, tagga kött!

fyra bilder från fredagen, lånade av hottemptations!
 

              

behind the lies

uppstigning vid halv ett blev det för min och matildas del, jakob och kalle satt så söta i soffan när vi kom ner. softination har det vart såhär nu på förmiddags-kvisten. killarna skulle ta bussen hem så vi sa hejdå och matilda och jag satt oss ner för att äta frukost, två sekunder efter att dom har gått ut plingar det på dörren och där står dom igen, missade bussen gjorde dom, så dom joinade oss vid frukostbordet hehe. dom tog nyss bussen hem, sara sover fortfarande och jag och tildis väntar på att kaffet ska bli klart. får se vad dagen har att bjuda på.

bilder från kvällen/natten



lördagsmys med bästa boysen

jag, sara och matilda har segat hela dagen i soffan med tv och film. vi fick nog och ringde hit världens bästa pojkar, jakob, kalle, petter, jeremias och jens kom hit. världens bästa killar! massa kul har vi haft. jens, jag och matilda har gjort kladdkaka, den blev himla mycket fail. jens, jeremias och petter missade bussen så dom ska gå till blacka, jakob och kalle väntar på bussen som går hem om några timmar istället hehe. nu ska vi kötta tills vi somnar, hörs imorgon!

fan

bildbomb!

hos clara



hos camilla


på kunskapsfesten

kunskapsfest

jäklans soft skoldag igår, såg på film och sen fick vi sluta vid tolv. blev stan fix och sen följde jessica och jag med hem till sara och matilda. kaffe och fika blev det och sen tog vi bussen mot stan till clara där även rebecca x2 och ida var. vi käkade och fixade oss. sen drog vi på förfest hos camilla, och sen på kunskapfesten. riktigt bra kväll blev det!!

sov hemma hos sara och matilda inatt, är här fortfarande, även jesper och crille hehe. sjukt sega är vi allihopa så nu blir det film, mamma mia! hörs med massa bilder från kvällen när jag kommer hem ikväll antagligen.

afroooo

riktigt skön skoldag idag, matte och sedan film på svenskan. vi fick sluta vid halv två, och då blev det stan och partaj med jessica och sara. satt inne på friskis ett bra tag med clara och rebecca, medans vi väntade på att afron skulle börja. första gången vi körde just det passet, och det ska bli fler gånger! fyfan vilket kött det var, duktiga vi var idag flickor hihi. har duschat och käkat litegranna, nu blire softination och tagg tills imorgon, då kööör vi!

              

how can you think , that any of this was easy?

bästa sovmorgonen idag, skönt som fän! skolan vid tolv, hade tyska. glosförhör, grammatik och lek, så ovärt och tråkigt. mötte sedan upp jessica, sara och matilda i stan. matilda och jag tog en runda, jag checkade lite till på fredag. hem sen, taco käk och dusch.

              
helt random hihi , men en dagens eller nått sånt.

So it's time , we take the open road , there's nowhere for us to go


idag har vi haft serverings prov i skolan, då serverade vi lärarna frukost. jessica och jag var partners och det gick superbra, kul var det också! vi fick också frukost efter, nääjs. klockrenaste idrottsläraren när han gick, " nu ska jag ut och KÖTTA!!" haha han lär sig snabbt. fick reda på det skriftliga provet i serveringen som vi gjorde förra veckan också, tro inte att jag ljuger när jag säger att jag var den enda i gruppen som fick MVG, hihi ojdå?! YEEEES, så jävla skönt! på livsmedelskunskapen fick vi provsmaka ost, usch vilken jobbig dag hehe. skulle tränat idag, men struntade i det pga alla jäklans tyska glosor som jag har till imorgon. ångest.






bild 1 , från vänster. marcus, stoffe, matilda, kajsa, jessica, anna, fanny, julia, daniel, jessie och beatrice


bild 2. fanny och jag


bild 3. anna, jessica och kajsa


bild 4. ost och grejs

i like this

har haft kök hela dagen i skolan, gjort såser igen haha. vi gick till kunskap och fixade biljetter tills på fredag, taggarååååå!! slutade vid halv tre och då blev det stan. kollade outfit saker och sånt. vid halv fem köttade sara och jag afro, jag älskart! dog lite sen, rutten och dan, inte alls kul haha..


bild från i lördags


Jah is Worthy

              


partaj

fest hos jonna igår. jag hade jättekul tillsammans med en massa bra människor, en super bra kväll blev det! tack jonna!! ♥

bildbomb..

hampus, fame och jonathan



david, jessica och ebba



fame och sebbe



fame, sebbe och milla



sebbe, offer, gustav, lina och jonte



milla och matilda



jag, matilda och lina



cissi, matilda och michis



ebba och jonathan, sötisar!



jag och cissi



fame och sebbe



jeremias



milla, jeremias och david



jessica och sara



jonte och sebbe



gustav och offer



bella, johanna, jonna, lina, cissi, jessica och sara



johanna, bella och fame



rebecca och jonna



jeremias, david och sebbe



gustav och offer



fame, fabian, sebbe och jakob



lina, fame, jonte och sebbe

vad gör vi , nu kör vi!

har fixat oss klart nu, och bussen går om några få minuter. ikväll kör vi! hörs imorgon med bilder.

Hoffmaestro - Round it Goes

fyfan vilken härlig låt! favoriten hos mig just nu. 




Can we pretend that airplanes , In the night sky are like shooting stars?



fredag igår, hade engelska och idrott. på idrotten hade vi boxning, och idag är mina armar döda? på kvällen kom matilda hem till mig. massa bra prat med svull, chips, dipp, cola, kladdkaka och kaffe framför idol. sedan kollade vi på skräckis, som var helt random. sängen blev det vid tre, låg vakna till fyra och då satte vi oss skönt i sängen och spelade kort till fem hehe. gick upp vid tolv, frukost och sånt där. packade väskan och sen kom challe och jesper och hämtade oss, åkte hem till matilda där vi två är nu. jesper och challe åkte nyss. ska följa med matilda till stallet snart, sen blir det fix och tagg till kvällen. hörs senare!

vi två just nu


du är världens finaste och bästa vän! ♥

dagen har rockat fett

random torsdag. matte började vi med, sen hade vi svenska som jag skrev förut. redovisningen gick bra tror jag. stan efter skolan, ett litet donken besök. töntigaste var jag sen. sara och jag dog i trappan påväg upp till friskis, låg och tjöt av garv, vågade inte gå in. men vi tog steget, sprang in och bytte om på några sekunder. sen aerobics, fyfan så svårt. stod där som två fån, haha skrattade ihjäl oss lite till. åkte buss hem med matilda och jessica, vi två följde med henne hem och hade en mysig tjejkväll med massa snack, käk, kaffe och sånt, var länge sen ihi. blir sängen sen, en dusch först bara!


love u ♥

redovisning

har svenska lektion och har nyss lyssnat på en massa redovisningar. jag, jessica, sara och anna sitter och taggar inför vår tur, vi är nästa ut! efter skolan blir det friskis med sara och vi ska prova på aerobics-dans för första gången idag, hoppas att det är kul! hörs när jag kommer hem.


det här är vad min redovisning kommer handla om, högstadiet! hihih saknar det som bara den :')

det jag slickar på äger jag-dagen

tisdag idag. började dagen med serverings prov, som jag tror gick ganska bra? sen hade vi livsmedelskunskap och då gjorde vi som vanligt en uppgift, och den handlade om mjölk haha. efter skolan mötte jag upp clara och rebecca x2, vi körde ett mellanpass som jag egentligen tycker borde hetat "mördarpasset"!?!?! vilket jävla kött det var idag, armhävningar gånger tusen, idioten och en massa annat mumsigt.. jag är nu död. men riktigt stolt att jag orkade dit utan sara. käkat pannkakor, pluggat och duschat har jag gjort sen jag kom hem, snart blir det sängen.

läskiga samtalet kom idag också, nu är det förhoppningsvis överstökat för vår del? hoppashoppas.

 
              
4:a snygga, från dagen.

Life Of A Superstar och Nosy Neighbor , nytt och bra




Hey barbie, Can i call you tomorrow and today?



såssåssåssåssåssåssåssåssåssåssåssåssåssåssåssås. jag hatar sås. segaste dagen i skolan och alla var skit sura hela dagen, haha fail. blev afro med sara, clara och rebecka efter skolan, det var skitroligt! hem käkade och har pluggat till provet som vi har imorgon. kul att våran dryga och bitchiga lärare inte har sagt allt vi ska kunna, sämst är hon.


exakt hur jag känner för den här dagen!

Next time , There will be no next time

vaknade ett idag. har pluggat, och nu tar jag det lugnt med musik och sånt dära skönt ni vet. skulle ha tränat idag också, men min vän sara hade sina ursäkter.. "jag har värsta träningsvärken från igår, ont i hela kroppen", "jag åt nyss och är proppmätt", "jag är trött", haha sämsta. men den här gången fick du som du ville, vi ska ju ändå köra afro imorgon. ska ta och kolla lite mer på serveringen nu, prov på tisdag.


bilder från igår kväll


fanny och sara



jessica och matilda



matilda, fanny, sara, jessica och anna



jessica, fanny, jag, anna, sara och matilda



jessica, fanny, jag, anna, sara och matilda

vi var happy-face även fast det blev som det blev! så rättttttt, yeaaah.

det är klubbarnas kung

kom precis hem från matilda och sara, (ser du matilda? bästa jag som kommer ihåg och allt!). random kväll. så jävla omoget, går inte ens att beskriva. nu ser man hur vissa personer kan vara, kanske till och med deras riktiga sidor som visades? aja. var med matilda, sara, jessica, anna, fanny, kajsa och julie ikväll, mycket kyla och skratt. tog pendeln hem vid tolv, och då följde jessica och jag med hem till twinsen, mys med film och svull blev det. bästa ni! ♥ BILDER KOMMER IMORGON, PUSS!


Forgiveness and Love

hade en riktigt mysig och lång kväll/natt hos jeremias igår med gamla gänget (nästan hela). när många av oss var dödströtta bäddade vi ner oss och jag läste godnattsagor för dom, de andra satt uppe hela natten och fortsatte med lanet. vi andra somnade så sött. gick upp elva, jag följde med sara hem till henne. vi bytte om och åkte in till stan och köttade oss igenom ett styrka-medelpass, brabättrebäst är vi!

ska antagligen träffa ett gäng med bruds ikväll? får se hur det blir, och vad vi hittar på.


finaste "filmen" som min vän matilda gjorde för ett tag sen.. :')

klockan är fyra (eller halv fyra)

alla är dyngtrötta, eller sara, jeremias och jakob är tröttast.. jag och jessica skulle också vilja sova, dom andra lanar på hehe. frågan är, vart ska vi sova? ohnej, random. men det blir nog bra. träning klockan två imorgon, kommer vara död. godnatt!


lanisch @ jerres place

jag, sara och jessica är hemma hos jeremias just nu, här är även våra goa killar. vi kör på lan ikväll med coca cola och chips, får se hur denna kväll/natt blir? helt utan sömn? haha. synd att inte matilda kunde vara med, vi kör imorgon istället pluttan!! ♥

              
två bilder från när vi fikade igår, milla/jag och jag/matilda hihihi

Put your feet on the ground move up on the dance floor



blev hemma idag också, skönt att sova ut. förkylningen är typ helt borta, härligt! för idag är det fredag och jag taggar helg. har pluggat lite idag (tre timmar), köttat somfan! vet inte vad som händer ikväll än, men ska iallafall vara med sara, jessica och matilda. väntar på käk nu, sen får jag somsagt se vad som händer. kyss!


sissodär några fredagar sedan nu :)


Welcome to the club , get into the sound

har vart hemma idag. vaknade efter ha drömt värsta psyk drömmarna, "sara körde ett core-pass när vi hade bestämt att köra ett mellan-pass och jag blev sitsur.. sen när jag skulle springa efter henne och skälla på henne så hade hon svimmat och låg på en bår. jag la mig ner på marken och grät floder medans alla andra bara stod och kollade på" sa jag psyk, jaaa va. gick upp vid nio och fixade mig, åkte till sjukhuset för en "rutinkontroll" hos min läkare, allt var toppen. förutom att jag har växt tre centimeter, jag som vill bli kortare!! hem, pluggade lite. sen stan för en långis fika med matilda, sara, jessica, camilla, och josefine, simone var också med en liten stund.

 

              

I'm looking at an angel , And believe me when I say , She got that whole place glowing..








akon är bästa.

Cos that's one thing that I just don't know

började dagen med mentorstid, då vi mest satt och stirrade in i väggen? sara var kvar och åt lunch med mig, snällis! sen hade jag tyska i tre timmar. var faktiskt ganska kul idag, eller vi gjorde så att lektionen blev rolig! haha. åkte hem och käkade, sen åkte mami, jag och lovisa till ingelstad. fick några behövliga saker. nu har jag duschat och sådär.

  
haha!

från ena sekunden till den andra, allt är som det vore nytt



skolan började med servering och då fick vi lyssna på redovisningar om drycker, vi fick även provsmaka alla. kaffe, te, coca cola, öl, vin och lite annat, ganska soft lektion. sen hade vi livsmedelskunskap, ägg-uppgift.. från och med nu hatar jag allt som har med ägg att göra! vi fick sluta vid två, då åkte sara och jag ner till staden och satte oss på favvo stället för en fika. bra talkiiie stund, med henne kan man prata om verkligen allt möjligt. love u ♥ blev ett core pass med sara, clara och rebecka vid fyra, duktiga oss. duschat och käkat har jag gjort, nu kollar jag på paradise hotel, hejdå.

två suddiga bilder från fikan

fina sara, min vän!



afro-dans

kul att jag vaknade var tredje sekund inatt och aldrig kunde somna "på riktigt", tänkte kanske lite väl mycket. riktigt irriterande var det. heldag i köket hade vi idag, "ägg desserter" var temat. pannkakor, parfait (glass), maränger, chokladmousse och lite annat smasken fick vi göra. jag lovar, efter dessa tre år kommer vi rulla fram om det fortsätter så här.. efter skolan blev det en snabbis på stan, och vid halv fem körde jag och sara afro med clara och rebecka. det var sjukt himla roligt, fan askul!!!

några bilder från dagen ..


 


10/10-2010

kom precis ut från duschen, fyfan va skönt det var att duscha ikväll! blev träning med sara vid sex, körde på ett mellan pass och det var köttigt. sara var lite bullig för armhävningarna, jag ville gå fram och säga att det här behöver vi inte göra .. men nae. armhävningar blev det , två gånger , i hundra tusen år till och med. cola och twix köpte vi efteråt , och träffade vp en stund också. challe och crille hämtade oss i stan. nu ska jag bara softa ut den här söndagen , vilket innebär sova snart! imorgon ska sara och jag prova på afro-dans efter skolan, hoppas att det är kul och köttigt nu bara!

              
två random bilder på mig och sara , bara sådär :)


söndag

vaknade tolv idag, frukost och datan blev det. tror att jag kommer sitta kvar här hela dagen .. skönt att sara och jag ska träna klockan sex sen iallafall!! skulle behöva springa en snabbis på stan innan, får se hur det blir. kötta ska vi iallafall göra.


en bild från i fredags, från hottemptations!

händerna i taket vill se fler ..

tog kvart i nio pendeln hem till lovisa och rebecka, med sara och jessica. där var disa, evelina, emma och ebba också. blev inte riktigt som vi tänkt oss, lite strul hit och dit men aja! vi drog iallafall en donken, där en gubb-j*vel ställde sig och tog kort på oss?! sen tolv pendeln hem. ska sova snart, imorgon ska jag sova ut som bara den!!

 

                   

fyra bilder från kvällen, tagna från hottemptations!

gårdagen!

började med mysig tjejkväll igår. jag lagade mat till mina tre fina vänner. sen kom disa, evelina, lovisa, rebecka och jossan. vi drog hem folk till sara och matilda, vi körde på fest! lite random, men ändå riktigt kul tycker jag! vångakillarna stannade till klocken 4 på morgonen, vi hade fruktstund på golvet och sjöng deppsånger i soffan, sjukt mysigt! katten och jag sov kvar hos sara och matilda, mys! somnade runt halv 5 och vaknade klockan 3 idag. sköööönt! ska fixa mig nu, sen åker vi tjejer hem till lovisa och rebecka för chill!





dagens outfit?

inte lik mig , men vi kör på det iallafall!

 


                                                                   
skjortan (som är från cubus) , är min nya vän i garderoben! :)

i throw my hands up in the air sometimes

soft dag. engelska redovisning som gick helt okej , noot. och sen idrott då vi hade innebandy , och vi fick sluta runt klockan ett. riktigt härligt så här på fredagen! kom hem vid tre. får se vad kvällen bjuder på , hoppas gör jag iallafall!


två bilder från dagen - från hottemptations.blogg.se


sommaren 2010



vill ha sommaren tillbaka nu , speciellt när regnet har öst ner hela dagen. ser ut att bli en rörig dag imorgon , eller får se hur det blir med allt. jag taggar iallafall engelska redovisningen till max! nu blir det sängen , eller snart.

jävla *pip*pip*pip*pip*pip*pip*pip* östgötatrafiken ! !



kom nyss hem!? först var 482:an tjugo minuter försenad , sen när vi kommit typ halvvägs så går bussfan sönder , och vi måste vänta på en ersättningsbuss i sjuhundra år? sen när vi kommer till blacka så åker 484:an precis när vi kommer. så jag var tvungen att vänta på den i tjugo minuter också, askul! mamma hämtade mig i norsholm och nu är jag äntligen hemma. fyfan vad jag hatar östgötatrafiken!!!! hejdå

hacka hacka hål , hacka hål hacka hål

sitter på svenska lektion , men just nu har vi rast. hade matte prov i morse , och det kan rent ut sagt gå och ta sig i arslet! pissed of till max på den skiten är jag , fan. ska läsa lite i boken snart när vi börjar igen , sen kanske det blir stan en liten stund? får se hur det blir med den saken. hoppas på taggg , är as-taggad fan!!


fina hjärtan ♥

some pics


mina fina vänner i skolan , kajsa, sara, anna, jessica och stoffe



uuh coolingar , kajsa och sara



kajsa, sara och stoffe



stoffe köpte tre kanelbullar på "kanelbullensdag" , för min och saras skull



storhandlarna anna och kajsa , idag i skolan



sara och jessica , idag i skolan


Die Fantastischen Vier - MfG

finns inget värre än onsdagar i skolan, dom är så sjukt sega! film på morgonen, somnade lite lätt. sedan vänta på tyskan i sju miljoner år, men sara och jessica mina änglar stannade kvar och väntade med mig som tur var. tyskan var lika rolig som vanligt, läraren visade oss låtar som var så jätte bra. när jag skulle byta buss i blacka kom mamma precis när jag skulle gå över vägen, måste vart ödet? haha

här är ett smakprov på hans musik smak.. haha fyfan!


snygging till busschaufför , det kan jag lova

sara och jag klagade på att vi inte tyckte att det var så jobbigt på träningen igår , jag tror att vi blev straffade för det idag. herrejävlar vilken köttare till man som höll i träningen idag , han måste haft studsbollar under sina skor för gud va han studsade runt i salen. det blev bara sara och jag idag, clara och rebecca ballade ur (a). när jag väntade på bussen hände allt, en söt liten tant ramlade med sin cykel på övergånsstället, stackarn! och sen kom brandbilar och åkte förbi i tusen kilometer, haha. lite käk och dusch har det blivit sen jag kom hem, orkar inte röra mig är helt död i hela kroppen, hej skön träningsvärk imorgon!!!. orkar tyvärr inte lägga in bilder som jag lovade.


diggar bilden, h.j.ä.r.t.a

gubben i lådan

sitter i skolan. just nu har vi livsmedelskunskap, sara och jag är klara med vårt arbete om "kaffe" så nu blir förmodligen bara chill fram till klockan tre då vi slutar. vid fyra ska vi två + clara och rebecca träna på friskis och svettis, vilket vi även gjorde igår. då provade vi på core och det var inte vår grej, vi vill få puls och bli svettiga ju så vi kör idag igen! hörs när jag kommer hem, med bilder och så.

              

snubblar runt

åkte hem från matilda vid halv fem, sen dess har jag bara degat. har mys med min familj ikväll, mamma har bakat både kladdkaka och vaniljkaka och jag kan lova att det var sjukt gott! det + en spännande film som precis tog slut, är vad vi har sysslat med under kvällen hihi. äckligt sjukt trött är jag, hejdå.


bara för att liksom


För dig ska jag , göra det tusen gånger om.

sjukt mysig kväll blev det igår. först var det jag som somnade, men dom kittlade mig i håret så jag vaknade. då var jag as-pigg och matilda blev göra trött och då var det hon som somnade. jessica och jag satt uppe själva med våra datorer i flera timmar medans hon låg i soffan, sjöng med i låtarna och diggade med foten gjorde hon i sömnen, psyko .. läskigt hehe. vi somnade runt tre snåret. nu sitter vi i soffan igen och nördar med bästa musiken, får se vad som händer och fötter sen. hörs!

              

mys-kväll hos matilda

skola idag, slapp redovisningen på engelskan, den är nästa vecka. as-skönt! avslutade dagen med idrotts-lektion. lite teori och sedan en brännbolls-match i folkparken! sjukt rolig brännboll var det, jag verkligen diggar vår lärare espen stenhårt! stan efter skolan en stund, träffade stefan, david, matilda, clara och rebecca där. jag och katten följde med matilda hem hit till henne efter skolan, där också jesper har varit. nu är det bara vi tre här hemma hos henne och vi käkade pizza förut, nu är det idol som gäller!

T R E  B I L D E R  F R Å N  D A G E N  !

anna, jessica och sara



anna, jessica och sara



jessica, clara, sara, jag och rebecca

bilder från veckan!



jag, jessica, anna och sara



sara söt-bulle!



anna, sara, kajsa, jessica och jag



chicken krubb



sara


              


RSS 2.0